• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
آره, از طرف پادگان ما مشکلی نیست. کمیسیون برگزار کرد و قبول کردند.
چند نفر از سرباز های دیگه هم اینجوری رفتن شهر های نزدیک به خونشون.

dastvar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
حقیقت ماجرا اینه که من لیسانس نرم افزار هستم، برنامه نویسی هم بلد نیستم ولی در دنیای کامپیوتر دست و پا می زنم، حالا چرا اینا رو گفتم، چون فاوای نیروی انتظامی داره استخدام می کنه
من سربازی هم نرفتم، حالا می خوام از شما بپرسم که خوبه برم یا نه؟؟
اصلاً نظامی شدن خوبه؟ بدی هاش چیه؟؟؟
حقوق و مزایای زیادی داره
ماهی 500 هزار تومان برای 7 تا 2
دوستان لطفاً حواب بدن

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5
1- من تک پسر هستم و 20 فروردین سال 90 پدرم 59 سال تمام میشه و درسم در 15/5/89 تموم میشه، با توجه به فرجه 6 ماهه میخوام ببینم میتونم معاف بشم یا نه؟

2- و اینکه قانون 59 سال به بالا در سال 90 دستخوش تغییر خواهد شد یا خیر . . . ؟

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
اصلا شامل شما نمیشه چند ماه کم داری اینها 1 ثانیه رو هم حساب میکنند

IT Engineer

Registered User
لایک‌ها
17
اگه یکی دو ترم مرخصی میگرفتی ... میشد ...

yekarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
اگرم نتونستی مرخصی بگیری فوقش بعد از فارغ التحصیل شدن فوری برو یکی از این دانشگاه های درپیتی که فرتی ثبت نام میکنن٬ ثبت نام کن و یکی دو ترم الکی واحد بگیر ) یا اصلا یکی دو ترم رو مرخصی بگیر ( تا مشکل سن پدرت حل بشه
من چند سال پیش معافیت کفالت گرفتم ) حدود 6 ماه طول کشید تا معافیت رو گرفتم٬ اونم در حالی که هیچ مشکلی برای گرفتن معافیت نداشتم (
از من به تو نصیحت٬ چون همه دوستام رفتن سربازی فکر میکردم من که نرفتم دو سال از همه جلو ترم و این فکر باعث شد دو سال رو به الافی بگذرونم و این دو سال رو از دست بدم٬ از دو سالی که بدست میاری درست و حسابی استفاده
کن.

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5
با تشکر از پیغام دوستان،
نمیتونم که دفترچه رو برای رفتن به سربازی پست کنم، و وقتی اعزامم چند ماه بعد خورد، برای معافیت اقدام کنم؟
مثلا دفترچه رو 10 بهمن 89 برای رفتن به سربازی پست کنم، 1 اردیبهشت 90 اعزامم بخوره بعد 20 فروردین که شد برم بگم معاف شدم!!! :blink:

میشه همچین کاری کرد؟

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تاریخ تولد دقیق خودتو بگو تا بگم

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5
من متولد 1 خرداد 1366
پدرم متولد 20 فروردین 1331 = در 20 فروردین 1390 میشه 59 سال تمام
و در تاریخ 15 مرداد 1389 درسم تموم میشه

من ورودی سال 1384 دانشگاه هستم و در واقع 2 ترم هست که پایان نامه ام رو عقب انداختم، و الان ترم 10 کارشناسی هستم
با توجه به فرجه 6 ماهه اگر دفترچه رو 10 بهمن 1389 برای رفتن به سربازی پست کنم، 1 اردیبهشت 1390 اعزامم بخوره بعد 20 فروردین که شد برم بگم معاف شدم

با این اوصاف و اقدامی که در بالا توضیح دادم میشه امیدی به معاف شدن داشت ؟

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
كلا توضيح بديد كه براي گرفتن كفالت چه كار بايد كرد؟
اول از همه دفترچه از پلیس +10 میگیری نیازهای معافیت کفالت رو پرمیکنی میفرستی
بعد یه برگه هست میری کلانتری محل + 2 یا 3 تا از آشناها با کپی و اصل سند (اجاره باشه هم فرقی نداره) که امضا کنن آره تو تک پسری و پدرت هم هیچ زن دیگه ای نداره :دی
بعد خود مامور رو برمیداری میاری محل از همسایه ها همون سوال های بالا رو میپرسه بعد امضا میگیره برش میگردونی کلانتری میگی خداحافظ :دی (البته قبل از اوردن اگر گفت وقت ندارم بگو از خجالتت در میام، خودت بیاری بهتر از اینکه خودش بیاد، 1-زودتر کارت راه میوفته 2- خودش بیاد معلوم نیست کی بیاد)
بعد میری **** وظیفه پروندتو پیگیری میکنی که پست کردی رسیده یا نه
اگر اومده باشه پرونده میگیری میری تو صف 50-60 نفری :دی البته اگر صبح ساعت 6 بری جلو در **** وظیفه شاید نوبت 6-7 بهت برسه (اگر تهران باشی)
بعد اونجا باید کپی و اصل شناسنامه پدر ، مادر و خواهر(ان) رو میبری بعد برات 2تا نامه مینویسه که باید ببری ثبت احوالی که شناسنامه های پدر و مادرت رو صادر کرده
اگر شهرستان هستند نیازی به رفتن نیست آشنا داشته باشی پست میکنی اون میتونه بره ثبت احوال انجام بده
بعدش که نامه ها رو تایید کردی میاری دوباره تو صف اون بخش کفالت
پدرت هم با خودت میبری یه نگاه به تو یه نگاه به پدرت میگه خوش اومدی :دی
1-2 ماه دیگه کارتت میاد

این پروسه برای من 4 ماه طول کشید و کارتم 14 فروردین 88 اومد
من متولد 1 خرداد 1366
پدرم متولد 20 فروردین 1331 = در 20 فروردین 1390 میشه 59 سال تمام
و در تاریخ 15 مرداد 1389 درسم تموم میشه

من ورودی سال 1384 دانشگاه هستم و در واقع 2 ترم هست که پایان نامه ام رو عقب انداختم، و الان ترم 10 کارشناسی هستم
با توجه به فرجه 6 ماهه اگر دفترچه رو 10 بهمن 1389 برای رفتن به سربازی پست کنم، 1 اردیبهشت 1390 اعزامم بخوره بعد 20 فروردین که شد برم بگم معاف شدم

با این اوصاف و اقدامی که در بالا توضیح دادم میشه امیدی به معاف شدن داشت ؟

آره همین کار رو انجام بده خیلی راحت معافی میگیری

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
شما معافی
در ضمن معافیتهایه کفالت رو میشه در حین تحصیل گرفت فقط معافیتهایه پزشکی رو نمیشه در حین تحصیل گرفت

majjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .خسته نباشید.من یه سوال دارم که تا حالا هیچ کس نتونسته بهش جواب بده.پدر من فوت کرده.مادرم تحت سرپرستیه کمیته امداده.من یه برادر بزرگ دارم که 7 سال پیش از معافیت کفالت استفاده کرد.حالا اون ازدواج کرده و رفته.و مادرم هم فقط منو و خواهرمو که یک سال از من بزرگتره داره.در ضمن مادرم انسولین هم تزریق میکنه(قند خونش بالاست)مادرم 64 سالشه.میخواستم ببینم من میتونم با توجه به شرایت گفته شده از معافیت کفالت استفاده کنم یا خیر؟واقعا ممنون میشم جواب درست بدید

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام .خسته نباشید.من یه سوال دارم که تا حالا هیچ کس نتونسته بهش جواب بده.پدر من فوت کرده.مادرم تحت سرپرستیه کمیته امداده.من یه برادر بزرگ دارم که 7 سال پیش از معافیت کفالت استفاده کرد.حالا اون ازدواج کرده و رفته.و مادرم هم فقط منو و خواهرمو که یک سال از من بزرگتره داره.در ضمن مادرم انسولین هم تزریق میکنه(قند خونش بالاست)مادرم 64 سالشه.میخواستم ببینم من میتونم با توجه به شرایت گفته شده از معافیت کفالت استفاده کنم یا خیر؟واقعا ممنون میشم جواب درست بدید

خیر متاسفانه نمیتونید

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام.
پدر من معلولیت جسمی-حرکتی داره و شدت معلولیتشم متوسطه (49-25) و معلولیتش هم مورد تایید بهزیستیه من هم تک پسرم در حال حاضر هم دانشجو هستم.از اونجایی که شنیدم تو **** وظیفه خیلی سخت میگیرن و ممکنه بهزیستی معلولیت رو تایید بکنه ولی کمیسیون پزشکی **** وظیفه تایید نکنه میخواستم بدونم میتونم معافی کفالت بگیرم یا نه؟

منم هینجوری معاف شدم ولی بهزیستی زده بود معلولیت شدید ولی **** وظیفه متوسط تشخیص داد!ولی اخر سر معاف شدم

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال دارم.
آیا اگر کسی سربازی نره ولی خوب دفترچه هم ارسال نکنه و زندگی عادیش رو بکنه. آیا میتونه با گذاشتن وصیغه پاسپورت بگیره؟ یا این قضیه وصیغه فقط مال زمانیه که دارای معافیت تحصیلی یا هر نوع معافیت موقت هستش؟

ممنون میشم دوستان جواب بدن

IT Engineer

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان یه سوال دارم.
آیا اگر کسی سربازی نره ولی خوب دفترچه هم ارسال نکنه و زندگی عادیش رو بکنه. آیا میتونه با گذاشتن وصیغه پاسپورت بگیره؟ یا این قضیه وصیغه فقط مال زمانیه که دارای معافیت تحصیلی یا هر نوع معافیت موقت هستش؟

ممنون میشم دوستان جواب بدن
از امکانات دولتی نمیتونید استفاده کنید و استخدام هم نمیتونید بشید.
وثیقه هم فقط برای موقع تحصیل است.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام

من پدرم مرداد 59 سال تمام میشه و تک فرزند پسر خونه هستم 2 خواهر مجرد دارم ولی پدرم کارمند هست که 60 سال تمام باز نشست میشن خودم هم دانشجو هستم میخوم بدونم الان که یک سال به بازنشستگی پدرم مونده میتونم معافی بگیرم ؟ یا پدر باید بازنشست بشه تا بتونم کفالت بگیرم

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام

من پدرم مرداد 59 سال تمام میشه و تک فرزند پسر خونه هستم 2 خواهر مجرد دارم ولی پدرم کارمند هست که 60 سال تمام باز نشست میشن خودم هم دانشجو هستم میخوم بدونم الان که یک سال به بازنشستگی پدرم مونده میتونم معافی بگیرم ؟ یا پدر باید بازنشست بشه تا بتونم کفالت بگیرم

ربطی به باز نشستگی نداره و همینکه 59 رو تموم کرد از فرداش:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا