كلا توضيح بديد كه براي گرفتن كفالت چه كار بايد كرد؟
اول از همه دفترچه از پلیس +10 میگیری نیازهای معافیت کفالت رو پرمیکنی میفرستی
بعد یه برگه هست میری کلانتری محل + 2 یا 3 تا از آشناها با کپی و اصل سند (اجاره باشه هم فرقی نداره) که امضا کنن آره تو تک پسری و پدرت هم هیچ زن دیگه ای نداره :دی
بعد خود مامور رو برمیداری میاری محل از همسایه ها همون سوال های بالا رو میپرسه بعد امضا میگیره برش میگردونی کلانتری میگی خداحافظ :دی (البته قبل از اوردن اگر گفت وقت ندارم بگو از خجالتت در میام، خودت بیاری بهتر از اینکه خودش بیاد، 1-زودتر کارت راه میوفته 2- خودش بیاد معلوم نیست کی بیاد)
بعد میری **** وظیفه پروندتو پیگیری میکنی که پست کردی رسیده یا نه
اگر اومده باشه پرونده میگیری میری تو صف 50-60 نفری :دی البته اگر صبح ساعت 6 بری جلو در **** وظیفه شاید نوبت 6-7 بهت برسه (اگر تهران باشی)
بعد اونجا باید کپی و اصل شناسنامه پدر ، مادر و خواهر(ان) رو میبری بعد برات 2تا نامه مینویسه که باید ببری ثبت احوالی که شناسنامه های پدر و مادرت رو صادر کرده
اگر شهرستان هستند نیازی به رفتن نیست آشنا داشته باشی پست میکنی اون میتونه بره ثبت احوال انجام بده
بعدش که نامه ها رو تایید کردی میاری دوباره تو صف اون بخش کفالت
پدرت هم با خودت میبری یه نگاه به تو یه نگاه به پدرت میگه خوش اومدی :دی
1-2 ماه دیگه کارتت میاد
این پروسه برای من 4 ماه طول کشید و کارتم 14 فروردین 88 اومد
من متولد 1 خرداد 1366
پدرم متولد 20 فروردین 1331 = در 20 فروردین 1390 میشه 59 سال تمام
و در تاریخ 15 مرداد 1389 درسم تموم میشه
من ورودی سال 1384 دانشگاه هستم و در واقع 2 ترم هست که پایان نامه ام رو عقب انداختم، و الان ترم 10 کارشناسی هستم
با توجه به فرجه 6 ماهه اگر دفترچه رو 10 بهمن 1389 برای رفتن به سربازی پست کنم، 1 اردیبهشت 1390 اعزامم بخوره بعد 20 فروردین که شد برم بگم معاف شدم
با این اوصاف و اقدامی که در بالا توضیح دادم میشه امیدی به معاف شدن داشت ؟
آره همین کار رو انجام بده خیلی راحت معافی میگیری