• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اوووووووووو . منم سال 86 خدمت بودم . خدا رو شکر فرار نکردم !!
ببین اول که میری اونجا بازداشتت میکنن شایدم نکنن و بگن خودت رو برو به دژبان شهر معرفی کن . اونجا میندازنت بازداشتگاه بعد دادگاهیت میکنن بعد برات زندان میبرن که جریمه اش رو میدی . بعد بر میگردی سر یگانت با پند ماهی اضافه خدمت بعد اونجا اگه بهت برگه بهداری بدن میری بهداری و واسه معافی اقدام میکنی . در هر صورت بیشتر از 1 ماه طول میکشه . به نظرم بهترین کارا ینه که خودت رو به دژبان مرکز تهران معرفی کنی تا مراحل دادگاه و بازداشتت تهران باشه .

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
یکی رو ببر که بره دنبال کارات . تا برسی اونجا معرفی میشی به دژبانی بعدم مستقیم میری بازداشتگاه . نترس دیگه همینه بعدش میری دادگاه و جریمه و اضافه خدمت و اینها

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
سلام.
آقا بابک من بهمن هستم ،یک مسافر...:lol:

من هم اول شهریور اعزام هستم.آقا یه سوال فنی داشتم...اینکه بیست روز اول ما خورده به ماه رمضون،بسی مایه خوشبختی ماست یا بسی مایه بدبختیه ما؟
خلاصه اینکه یعنی دهنمون سرویسه یا اینکه خوش به حالمونه؟

ضمنا من مدرکم لیسانس کامپیوتره
اینو جواب دادی یه سوال دیگه هم داشتم که بعدا می پرسم.دمت گرم

دهان شما به واسطه ماه مبارک رمضان و همزمان تازه اعزام بودن tune up خواهد شد . وایسا ببین

Golden Rose

Registered User
لایک‌ها
13
داداش منم دقيقا همين وضعيت رو داره با اين تفاوت كه توي پاش از زانو به بالا پلاتين داره
و شنبه ميخواد بره خود معرف بشه
همين داستان ها رو داره؟
جريمه رو بر اساس چي ميزنن؟
مدتي كه فرار كرده يا چيز ديگه اي؟

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به چواب سوالام رسیدم و ادیت شد

Last edited:

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
بابا جان یک اندکی بازداشتگاه رو داره .

اینقدر نترسید بابا جان / زندان که نمیرید که یک اطاق است فوووووقش 2 روز میرید میشینید توش . همین .

بیشتر از 48 ساعت نمیتونن کسی رو توی بازداشتگاه نگه دارن . مگر آگاهی که اونم حکم قاضی تحقیق میخاد.

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابام نمياد
با دوستم برم؟؟؟

با هرکی میری برو فقط یه کسی باشه احساس مسولیت داشته باشه....دلش بسوزه دنبال کارات باشه...نه اینکه تو بری انفرادی ...اون بره تو شهر گردش و تفریح :D

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Last edited:

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
اولا بره بازداشتگاه اون تو نمی تونه خود کشی کنه . دوما اگر واقعا قاطی است ببرینش کمسیون اما کارت معافیت خل بودن بهش میدهند . خیلی هم طول میکشه . اگر دکتر درست و حسابی حاضر است براش گواهی مشگل خفن داشتن بده و کمسیون هم تائید کنه حله .

خیر بیرحم نیستند . خیلی وقته **** وظیفه مثل یک اداره است . البته اگر شل بگیرند که دیگه هیچ کس سربازی نمیره . در کل محیط نظامی است اما ربطی به رحم و ... نداره قانون داره

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
اوووووووووو . منم سال 86 خدمت بودم . خدا رو شکر فرار نکردم !!
ببین اول که میری اونجا بازداشتت میکنن شایدم نکنن و بگن خودت رو برو به دژبان شهر معرفی کن . اونجا میندازنت بازداشتگاه بعد دادگاهیت میکنن بعد برات زندان میبرن که جریمه اش رو میدی . بعد بر میگردی سر یگانت با پند ماهی اضافه خدمت بعد اونجا اگه بهت برگه بهداری بدن میری بهداری و واسه معافی اقدام میکنی . در هر صورت بیشتر از 1 ماه طول میکشه . به نظرم بهترین کارا ینه که خودت رو به دژبان مرکز تهران معرفی کنی تا مراحل دادگاه و بازداشتت تهران باشه .

تهران قاضي آشنا زياد دارم...
شما ميگي ديگه اونجا نرم از همينجا اقدام كنم؟

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
با هرکی میری برو فقط یه کسی باشه احساس مسولیت داشته باشه....دلش بسوزه دنبال کارات باشه...نه اینکه تو بری انفرادی ...اون بره تو شهر گردش و تفریح :D

زيدم بهترين گذينست...:D

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
نكنن تو بازداشتگاه از نسقي بميرم؟؟؟
.
ديگه سرباز نشم ..... يه سره برگه بهداريو نميدن؟؟؟؟

كچل كنم؟
لباس **** ببرم؟

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Last edited:

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
بره **** وظیفه . درخواست کمسیون کنه . حتی اگر میتونه بره از همون دکتر نامه ببره برای **** وظیفه که خطرناکه براش

ضمننا داری از خودت میسازی ها . کسی از غذا نخوردن نمیمیره . بعدم پیداست داری مرطب یک جوابی میسازی تا داستان رو کش بدی . شدی مثل داستان یکی که براش میخواستن کار پیدا کنند توی فرم هر چی همه میگفتند طرف یک جوابی میداد مثلا میگفتن بره پول بگیره مواظب ماشین مردم باشه میگفت نه یهو حواسش پرت میشه درست مواظب نیست . جواب سر به زمین کوبیدن شما هم مثل همونه

این کار یک سیکل قانونی داره دست من وشما هم نیست باید بره **** وظیفه و بره جلو تا ببینه چی میشه

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دوست عزیز شما درست میگویید پستها را ادیت کردم همه را

ولی سوالی باقی ماند

ایشون تا چند روز دیگر میروند دادسرا چون فرار کرده از خدمت به خاطر افسردگی که داشته . . چجوری بره **** وظیفه ؟

ببخشید به خاطر سوالات زیاد ولی خوب مادرم میگوید بپرسم

باز هم ببخشید

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
توی دادگاه مدارک منفجر بودم اعصابش رو ببره . یک آدم حسابی هم باهاش بره و با قاضی حرف بزنه .

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه دوست من
خیلی ممنون

دله خیلی ها را شاد کردی با جوابهات

امیدوارم همیشه موفق باشی

و امیدوارم مشکل این دوست عزیزمون هم که تاپیک رو راه انداخته حل شه

Last edited:

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام..
شماها که 6/1 اعزام هستید کی دفترچه پست کردید که 6/1 میرید ؟

دقیقا بخوای بگم 31شهریور1388 فارغ التحصیل شدم،یه ماه کاغذبازی دانشگاه الافم کرد،5آبان دفترچه پست کردم،18آذر برگه سبز اومد که تارخ اعزامم اول تیر1389 بود،به دلایلی دو ماه انداختم عقب که شد اول شهریور1389...الاکی الکی یه سال اوسگولمون کردن رفت.......!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا