• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرچی باشه 2 ماهه اموزشی

دیگه نمیکشنتون !

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
نامرد به جای روحیه دادن توی دلمونو خالی می کنی؟:hmm:

یک ذره گشنگی و بی نظمی در رسیدن سحری و افطار و غذای آشغال میتونه tune up باشه . اما دیگه توی دل خالی شدن نداره . نترس

pouria_tanin

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
یک ذره گشنگی و بی نظمی در رسیدن سحری و افطار و غذای آشغال میتونه tune up باشه . اما دیگه توی دل خالی شدن نداره . نترس

والا اونجوری که شما اول گفتی منم توی دلم خالی شد.:blink: ولی حالا که توضیح دادی خیالم راحت شد. گرسنگی و تشنگی رو میشه تحمل کرد.

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا بخوای بگم 31شهریور1388 فارغ التحصیل شدم،یه ماه کاغذبازی دانشگاه الافم کرد،5آبان دفترچه پست کردم،18آذر برگه سبز اومد که تارخ اعزامم اول تیر1389 بود،به دلایلی دو ماه انداختم عقب که شد اول شهریور1389...الاکی الکی یه سال اوسگولمون کردن رفت.......!
آقا ممنون که جواب دادی. من اگه توی مهر یا آبان بفرستم کی میرم به نظرت ؟

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ممنون که جواب دادی. من اگه توی مهر یا آبان بفرستم کی میرم به نظرت ؟

ما چاکریم،قابلی نداشت

ببین Critixجان،اولا به دو چیز بستگی داره،اول اینکه مدرکت چی باشه،دوم اینکه اونا سرباز مازاد داشته باشند یانه.
توضیح اینکه: هرچی مدرک شما بالا تر باشه احتمال سنگ قلاب کردنتون بیشتر میشه(اونا سرباز با مدرک پایین می خوان واسه بیگاری،مثلا دیپلم و دیپلم به پایین) اگه دیپلم باشی نهایت دوسه ماه(آخرش 4 ماه) دیگه اعزامی....اما اگه لیسانس باشی(با این اوضاع) حداقل 4،5ماه(آخرش 7،8ماه)دیگه اعزام میشی...من با چشمای خودم دیدم یارو اوایل 89 (برج 1 یا 2 دقیقا یادم نیست)فرستاده بود اعزامش اومده بود سال 90...!بعد اومده بود واسه جلو انداختن...اما همونطور که گفتم به کم و زیاد بودن سربازها هم بستگی داره{اما در حال حاضر که سرباز زیاده...به خصوص تحصیل کرده}

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

توی آموزشی دو دوره خیلی خوبه یکی اعزامی های اول اسفند که به تعطیلات عید می خوره و یکی دیگه اعزامی ماهی که با رمضان مصادف باشه.
توی ماه رمضان انجام ورزش و حرکات رزمی و تمرین رژه بکلی حذف میشه ( در برخی موارد خیلی سبک) بیشتر کلاسهای تئوری برگزار میشه. افطار و سحری هم به موقع بهتون میدن از این لحاظ خیالتون راحت باشه.
ماه رمضان ماه خوبیه برای پیچوندن دوره آموزشی خیالتون راحت. اون دوستمونم که لیسانس کامپیوتر داره رشته شما کد نمی خوره از این لحاظ خیالت راحت.

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

توی آموزشی دو دوره خیلی خوبه یکی اعزامی های اول اسفند که به تعطیلات عید می خوره و یکی دیگه اعزامی ماهی که با رمضان مصادف باشه.
توی ماه رمضان انجام ورزش و حرکات رزمی و تمرین رژه بکلی حذف میشه ( در برخی موارد خیلی سبک) بیشتر کلاسهای تئوری برگزار میشه. افطار و سحری هم به موقع بهتون میدن از این لحاظ خیالتون راحت باشه.
ماه رمضان ماه خوبیه برای پیچوندن دوره آموزشی خیالتون راحت. اون دوستمونم که لیسانس کامپیوتر داره رشته شما کد نمی خوره از این لحاظ خیالت راحت.

آقا ممنون به خاطر اظهار نظرتون...
یه سوال فنی داشتم،اگه اونم جواب بدین ممنون میشم،من برگه سفیدم دیروز اومد،کدم 185 شده،تحقیق کردم میگن ستاد مشترک **** ،پادگان شهدای کرمانشاهه(...یا شهید همت روانسر)
می خواستم اگه آشنایی با این پادگان دارید،یه جمع بندی از مدرک لیسانسم و 5سال سابغه فعالم توی بسیج و اینکه بیست روز اول آموزشی توی این پادگانِ ستاد مشترک **** و اعزام در فصل تعدیل گرما .....خلاصه ما که تجربه آموزشی نداریم ...با اون توضیحاتی که دادم یه دورنمای احتمالی از آموزشی ام به من بدید ممنون میشم

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.برگه سفيد من اومد!!!!
كد 277 فاتب افتادم!!!كيا اونجان؟

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بهمن جان.خوش به حالت **** افتادي.من كدم 277 فاتب شد!!!
احتمالا سرويسم!

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وليعصر تبريز كد 1
چه جور جاييه؟ژ
آشناها آمار بدن
كسي از دوستان هست كه با من همرزم شده باشه

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وليعصر تبريز كد 1
چه جور جاييه؟ژ
آشناها آمار بدن
كسي از دوستان هست كه با من همرزم شده باشه

سلام راجو
من آشنايي كاملي ندارم فقط خيلي از خوب بودن اون پادگان شنيدم.
موفق باشي

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:f34r:
1/6/89 نببببببوووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از برادران همسنگر كد 277 كسي نيست؟

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از دلداري دادنت

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
ما چاکریم،قابلی نداشت

ببین Critixجان،اولا به دو چیز بستگی داره،اول اینکه مدرکت چی باشه،دوم اینکه اونا سرباز مازاد داشته باشند یانه.
توضیح اینکه: هرچی مدرک شما بالا تر باشه احتمال سنگ قلاب کردنتون بیشتر میشه(اونا سرباز با مدرک پایین می خوان واسه بیگاری،مثلا دیپلم و دیپلم به پایین) اگه دیپلم باشی نهایت دوسه ماه(آخرش 4 ماه) دیگه اعزامی....اما اگه لیسانس باشی(با این اوضاع) حداقل 4،5ماه(آخرش 7،8ماه)دیگه اعزام میشی...من با چشمای خودم دیدم یارو اوایل 89 (برج 1 یا 2 دقیقا یادم نیست)فرستاده بود اعزامش اومده بود سال 90...!بعد اومده بود واسه جلو انداختن...اما همونطور که گفتم به کم و زیاد بودن سربازها هم بستگی داره{اما در حال حاضر که سرباز زیاده...به خصوص تحصیل کرده}
نوکرتم من فوق دیپلم کامپیوتر دارم.یعنی احتمالاً میره واسه بهمن اسفند دیگه نه ؟

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اول شهریور
کد 12 مرزن آباد چالوس نیروی انتظامی
کسی اونجا هست؟
کسی بوده یک کم اطلاعات به ما بده چجوریه چجوری نیست؟
چیا باید ببریم چیا نبریم؟
ماه رمضون بودنش خوبه یا بد؟

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اول شهریور
کد 12 مرزن آباد چالوس نیروی انتظامی
کسی اونجا هست؟
کسی بوده یک کم اطلاعات به ما بده چجوریه چجوری نیست؟
چیا باید ببریم چیا نبریم؟
ماه رمضون بودنش خوبه یا بد؟

سلام
من يكي از دوستام سال 85 شهريور اونجا بود
مي گفت تنها مشكلش اينه كه از شهر دوره و هواش مرطوبه
از فرماندهي راضي بود
راستي ميگفت توالت اونجا خيلي افتضاح بوده ولي اون موقع داشتن يكي ديگه مي ساختن حتمن تا حالا تموم شده

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بهمن جان.خوش به حالت **** افتادي.من كدم 277 فاتب شد!!!
احتمالا سرويسم!

به به اقا بابک گل...!:lol: خوش اومدی،صفا آوردی...
بفرما تو،دم در بده ...تاپیکه خودته(این تاپیکو خودت راه انداختی!)
چه عجب چشم ما به جمال پست شما روشن شد...!:p به جمع ما خوش اومدی...
بروبچز... دستمال سنیه هارو ببندید میریم آش خوری....یه وقت آش روی پیرهنمون نریزه...:cool:

بابک جان دیگه قسمته دیگه...چیکارش میشه کرد؟....
چون میگذره غمی نیست...اینو یادت بمونه تا خدمت سخت نگذره...

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
نوکرتم من فوق دیپلم کامپیوتر دارم.یعنی احتمالاً میره واسه بهمن اسفند دیگه نه ؟

ما چاکریم

اگه اینطوری که گفتی مهر یا آبان پست کنی،بهمن که نه(چون فوق دیپلم به بالا اول ماههای زوج اعزام میشند{دیپلم و زیر دیپلم به پاین 18هر ماه اعزام میشند})..ولی مطمئن باش (اگه اتفاق خاصی نیوفته)زودتر از اسفند اعزام نمیشی ...،اگه اسفند 89اعزام نشدی به احتمال فراوان اردیبهشت 90اعزام میشی...اگه خیلی دیگه بدشانس باشی تیر90اعزام میشی...{ گواه حرفها و پیش بینی هام اینهمه معافی که به دلیل 3برادری میدن و تازه 2 برادری هم می خواستن بدن که توی کمیسیون ناجا ردشد...}

اما اصلا نگران نباش...:happy:تو به خدا توکل کن و دفترچه ات رو بگیر و اقدام کن(اگه قصد تمدید واسه کنکور داری که هیچ...)
برگه ی سبزت که اومد اگه دیدی نمی تونی صبر کنی (اگه سه ماه اضاف نخورده باشی)شک نکن به راحتی می تونی حداقل 2یا 4ماه خدمتتو بندازی جلو...قبلا یه صحبتهایی بود که باید یه نفرو پیدا کنی که تاریخ اعزامش ازتو جلوتر باشه و راضی بشه جاتونو باهم عوض کنه...اما این چند ساله اخیر دیگه اینطوری نیست(حداقل من ندیدم) همکلاسیم بهمن88دفترچه گرفت و اقدام کرد،اسفند برگه سبزش اومد که تاریخ اعزامش شهریور89بود،اولین دوشنبه{هفته سوم اسفند88}(به توصیه ی من...{دوشنبه ها سرهنگهای وظیفه عمومی دیدار مردمی دارند}...)با مادرش رفت و به قول خودش سرهنگه اصلا ازش نپرسید چرا میخوای بندازی جلو و راحت تاریخ اعزامشو 4ماه انداخت جلو و الان هم که داری این پست و می خونی اون بنده خدا توی نزاجا و در شهر مسجد سلیمان 3ماه و اندی خدمته...(تغییر تاریخ اعزام منع قانونی نداره و فقط باید اون سرهنگه قانع بشه (و از شانس خوبه رفیق ما اون سرهنگه اونروز خوشحال بوده و گیر نداده...:p))

بازهم اگه سوالی بود مادر خدمتیم
واای چه منبر گرمی داشتم امروز....:lol:

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا