• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
بچه ها من کاراش کردم میخوام پست کنم متولد 1370
اگه الان پست کنم کی جوابش میاد؟:D

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا:wacko:
من خوشحال بودم گفتم 3.4 ماه بعد جوابش میاد!!
اگه اومد تا کی وقت دارم اموزشی؟

من 9 خرداد فرستادم هفته آخر خرداد جوابش اومد
افتاده بودم اول آبان
رفتم عوض کردم اول شهریور میرم ایشالا

flamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آخه مرد مومن شما که دیدی این رتبه رو آوردی چرا دو ماه ننداختی عقب تاریخ اعزامتو. :blink:
البته تو اون تاپیک یکی از دوستان هم مثل شما برگه سفیدش اومده بچه ها گفتن اگه اقدام بشه شاید امیدی باشه که دو ماه بندازی عقب حتما برو دنبالش. انشالا اگه قسمت باشه میتونی بندازی عقب.

حتما خودت میدونی که چه سیستمی اونجا برقراره
قبل اینکه نتایج بیاد تصمیم داشتم اگه قبول نشم بدون معطلی برم خدمت، نتایج اولیه که اومد سریع رفتم دنبالش، حتی رفتم **** وظیفه مرکزی (میدون ****) نامه گرفتم بردم مرکز خراب شده استان خودمون(رشت)، اونجا گفتن برو تمومه، حالا برگه سفیدم اومده

آخه بدبختی تهران مشغول کارم، هفته اول شهریور هم نتایج نهایی میاد
**** وظیفه تهران برم بهتره، نه؟هر چی باشه اینجا دیگه مثل رشت رطوبت نداره که شل بشن کار نکنن ;)

در هر صورت ممنون از لطفی که کردی

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مثل اینکه از دوستان سایت کسی همسفر مرزن آباد چالوس واسه 1/6 نبود
یه لطف کنن دوستانی که از کسری خدمت جبهه پدرشون استفاده کردن مراحل انجام کار رو بگن تا بقیه کارشون سریعتر پیش بره
یه سوال دیگه.من بدجور معتاد چای هستم.اونجا وضعیت چای چطوره؟فلاسک و چای کیسه ای ببرم میشه آب جوش گیر آورد؟

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. منم 1/6 و کد 226 یعنی مازاد خوردم. حالا باید بریم اونجا ببینیم چی میشه!؟ لیسانس معدنم

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
این بار به خودت سخت نگیر
سخت بگیری بازم فرار میکنی ...
سخت نگیر مثل باد میگذره ...

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
منم لیسانس الکترونیکم!
1/6 منم مازاد! البته مازادیم مثل اینکه زیادی مازاده! آخه یکی از دوستام میگفت مازاد 6 صبح داریم و مازاد 3 عصر! توی برگه سفید منم زده 3 عصر بیا!
دوستم میگفت اونایی که مازاد 6 صبحند! مازاد نیستند ولی به دلایلی مازاد می خورند ولی اونایی که مازاد 3 عصرند کلا تریپ لاشخوریه! آخر سر میری هر چی گیر آوردند میندازند بهت! خدا به داد ما برسه!:)

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم لیسانس الکترونیکم!
1/6 منم مازاد! البته مازادیم مثل اینکه زیادی مازاده! آخه یکی از دوستام میگفت مازاد 6 صبح داریم و مازاد 3 عصر! توی برگه سفید منم زده 3 عصر بیا!
دوستم میگفت اونایی که مازاد 6 صبحند! مازاد نیستند ولی به دلایلی مازاد می خورند ولی اونایی که مازاد 3 عصرند کلا تریپ لاشخوریه! آخر سر میری هر چی گیر آوردند میندازند بهت! خدا به داد ما برسه!:)

منم ساعت 3 عصرم .. یعنی بدبختیم؟

Babak.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني 1 نفر تو دنيا نيست كه كد اعزامش مثل من 277 باشه؟
آخه اين چه دنياي نامرديه؟:(

flamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا رفتم اعزاممو انداختم 1/8/89
شهریورم نتایج نهایی ارشد میاد
این دفعه هم پیچوندمشششششششش

افتاده بودم 01 تهران ( کد ۳۵)

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا رفتم اعزاممو انداختم 1/8/89
شهریورم نتایج نهایی ارشد میاد
این دفعه هم پیچوندمشششششششش

افتاده بودم 01 تهران ( کد ۳۵)

خوش به سعادتت. نمیدونی دقیقا چندم شهریور جوابای ارشد آزاد میاد؟

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان.من گمان مي كنم كه بتونم معافيت كفالت (مراقبت پدر ) بگيرم ولي دو تا سوال ساده ازتون دارم لطفا هر كس كه قادر هست پاسخ بده.
يكي اين كه از كجا بايد شروع كنم به اقدام براي اين معافيت.در ضمن پدر من يه برگه كه توسط دكتر تاييد شده دارن كه توش نوشته نيازمند مراقبت هستن با توجه به اين نكته آيا پدرم بايد تحت پزشكهاي مورد تاييد اونها قرار بگيره يا همين برگه كفايته؟
دوم اين كه چه مدت طول مي شه مشخص بشه مي تونم معافيت كفالت بگيرم يا نه ؟

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
يعني 1 نفر تو دنيا نيست كه كد اعزامش مثل من 277 باشه؟
آخه اين چه دنياي نامرديه؟:(

نه دیگه اختصاصی برات زدن! گفتن فقط شما بیا!:D
ناراحت نباش تازه این اول نامردیه!:rolleyes: عادت می کنیم!;)

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام دوستان.من گمان مي كنم كه بتونم معافيت كفالت (مراقبت پدر ) بگيرم ولي دو تا سوال ساده ازتون دارم لطفا هر كس كه قادر هست پاسخ بده.
يكي اين كه از كجا بايد شروع كنم به اقدام براي اين معافيت.در ضمن پدر من يه برگه كه توسط دكتر تاييد شده دارن كه توش نوشته نيازمند مراقبت هستن با توجه به اين نكته آيا پدرم بايد تحت پزشكهاي مورد تاييد اونها قرار بگيره يا همين برگه كفايته؟
دوم اين كه چه مدت طول مي شه مشخص بشه مي تونم معافيت كفالت بگيرم يا نه

اول اینکه دفترچه بخری دیگه دادا و مدراکی که میخوان رو بفرستی تا یه جواب اولیه بهت بدن.

دوم اینکه اونا واسه خودشون یه مملکت هستند و نظر هیچکس رو قبول ندارند الا خودشون.

سوم اینکه کمش از روزی که دغترچه میفرستی حساب کن 2/5 ماه طول میکشه

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
اول اینکه دفترچه بخری دیگه دادا و مدراکی که میخوان رو بفرستی تا یه جواب اولیه بهت بدن.

دوم اینکه اونا واسه خودشون یه مملکت هستند و نظر هیچکس رو قبول ندارند الا خودشون.

سوم اینکه کمش از روزی که دغترچه میفرستی حساب کن 2/5 ماه طول میکشه
شما درست مي گي.من دفترچه رو فرستادم.و برگه سبزم هم اومده و 1389/8/1 هم اعزام هستم.منتها با شرايطي كه الان متوجهش شدم گمان مي كنم بتونم معافيت كفالت بگيرم ولي نمي دونم از كجا شروع كنم!چون من دفترچه رو فرستادم حالا به نظر شما دوستان بايد به كجا مراجعه كنم تا مشخص بشه مي تونم معافيت كفالت بگيرم يا نه ؟ پليس 10+ گمان نمي كنم در اين زمينه بتونه كمك كنه درسته ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا