• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
آقا خواهشا یه راهنمایی درست حسابی کنید ... من واقعا دلم نمخواد سربازی برم و تا حالا هم نرفتم . 5 سال پیش مشمول بودم که تا حالا نرفتم .
پدرم 59 سال تمامه و 4 ماهه دیگه ( یعنی وقتی 60 سال تموم شد) بازنشسته میشه
یه برادر بزرگتر دارم که خارج زندگی میکنه و میتونم مدارکی که ثابت کنه ایران نیست رو بگم بفرسته
میدونم که با داشتن غیبت قانون کفالت تعلق نمیگیره .. اما واقعا هیچ راهی نیست ...؟؟ نمیشه جریمه نقدی غیبت رو داد یا یه جوری غیبت رو توجیح کرد یا چه میدونم رشوه داد تا این قانون کفالت رو نصیب ما هم بشه ؟
آخه معنی نداره ! با توجه به قانون اینا الان پدر من نیازمند یه پسر کمک حاله. حالا اینا میگن نخیر نمیشه چون قبلا غیبت داشتی پدرتم دیگه به ما مربوط نیست! خنده دار نیست ؟!
خلاصه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم . از هیچ فکر و راه حل و مشاوره ای دریغ نکنید... ثواب داره این ماه رمضونی! :p
ممنون

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
24 ساعت دیگه
مرزن آباد چالوس نبوووووووووود؟
رفتیما

omidzaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 36 نبود؟چه طوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
یه برادر بزرگتر دارم که خارج زندگی میکنه و میتونم مدارکی که ثابت کنه ایران نیست رو بگم بفرسته
میدونم که با داشتن غیبت قانون کفالت تعلق نمیگیره .. اما واقعا هیچ راهی نیست ...؟؟ نمیشه جریمه نقدی غیبت رو داد یا یه جوری غیبت رو توجیح کرد یا چه میدونم رشوه داد تا این قانون کفالت رو نصیب ما هم بشه

خوب دادا شما خودت حساب کن 5 سال پیش مشمول بودی و نرفتی حالا الان شامل کفالت هستی. اگه این قانونه نبود خوب هیشکی سربازی نمیرفت که. همه منتظر میشدن پدرشون 60 بشه.

اصلا شما رو کفالت نمیگیره. شما داداش داری و اصلا هم مهم نیست که خارج هست. همین که داری کافیه تا معافی ندن.

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 روز دیگه مونده تا معلوم شه قراره کجا بیفتیم!

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
يعني 1 نفر تو دنيا نيست كه كد اعزامش مثل من 277 باشه؟
آخه اين چه دنياي نامرديه؟:(

سلام.حرص نخور داداش.جایی که داری میری چندان بد نیس..میگم بد!!!!اصلا هتله به جان خودم.من اعزامیه 1/8/88 آموزشی اونجا بودم.پادگان آموزشی فاتب تهران-خ شریعتی-خ معلم-خ مرودشت جنوبی-ماه اول بهت فشار میاد از لحاظ فیزیکی مثه رژه و بدو بایست ولی ماه دوم بخور بخواب شروع میشه همش کلاس و اردو و زیارت و کاخ و موزه و از این جور چیزا...فرمانده پادگانم اون موقع سرهنگ زنگنه بود الان نمیدونم کیه بعدم یه سرهنگ نوروزیان معاون آموزشی فاتب هس که هارت و پورت زیاد میکنه ولی سر موقش حالم میده...یه فرمانده گردان اسکل هم داره که کرکره خندس ...فرمانده گروهاناش هم که من گروهان 2 بودم ستوان1 آزیر با س2 بلده نژاد بود...در رکل جای خوبییه و آخر هفته مرخصی میدن 48 ساعت حالشو ببری...بعد که میای تو یگان تازه غم و غصه هات شروع میشه مثه من بیچاره که افتادم راهور بزرگراه پاره پوره شدم الان آرزو میکردم دوباره برم آموزشی بخدا...:wacko:

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان کسی که پدر بالای 60 داره و یک برادر کوچکتر هم داره که الان در حال خدمته, آیا راهی هست که معافی شامل حالش بشه؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
خوب اسمش روشه دیگه..کفالت برای پدر از کار افتاده و نیاز مند مراقبت..مثلا عمل قلب یا معلولیت یا ...

این نوع کفالت رو واقعا سخت میگرند و اینکه الکی یه چیزی جور کنی بدی دستشون نیست. خودشون چند تا دکتر دارند که مو رو از ماست میکشه بیرون...البته به شانست هم بستگی داره.

ببین اگه راه داره دانشگاهو یکم معطل کن تا بتونی بگیری...خود من این کار رو کردم.

فعلاً تنها راهم همينه
1 سال ديگه درسم تموم ميشه اگه اوضاع اوكي بود چند واحدم نگه ميدارم كه بيشتر طول بكشه اما بازم 3 سال كم ميارم :D

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دوستان کسی که پدر بالای 60 داره و یک برادر کوچکتر هم داره که الان در حال خدمته, آیا راهی هست که معافی شامل حالش بشه؟

هیچ راهی نیست.

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
سلام در این پست درخواست های خودتون رو بذارید که میخواین جابجا بشوید ... البته بعد از دوران آموزشی و وقتی یگان خدمتی تون مشخص شد ....

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
درخواست جابجایی مشهد با بیرجند
لیسانس وظیفه اعزامی 1/12/88 هستم و در 04 بیرجند خدمت میکنم و میخوام به مشهد بروم .....

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام
من متولد 7/3/1370 هستم .
30/6/88 پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
امشال دومین سال کنکور دادن من هست و قم قبول شدم.
من الان وضعیتم چجوریاست؟
اعزام ؟
آخه دانشگاه گفته برای ثبت نام باید وضعیت **** وظیفه ات مشخص بشه !
باید چی ببرم؟

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
من تک پسرم يه خواهر بزرگتر دارم.بابام 53 هستش. دستش پارسال در اثر برق گرفتگي يکم سوخته رد هاش مونده،فشارخونم داره
درسم آخرشه يه 3 واحد دارم يا بايد پاسش کنم يا يه ترم کشش بدم.الان بابام با آشناش صحبت کرده گفته مدرک پزشکيشو بياره تمام تلاششو مي کنه که درست کنه ي.بابام گفته هزينه مهم نيست اونم گفته چشم.به نظرتون کفالتم درست ميشه؟اين درسرو پاس کنم يا يه ترمش کنم؟من دارم از شهرستان اقدام مي کنم
الان من واسه کفالت بايد دفترچه پر کنم؟الان که مشغول تحصيلم مي تونم برم دنبال اين گزينه کفالت؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
به نظرتون کفالتم درست ميشه؟اين درسرو پاس کنم يا يه ترمش کنم؟من دارم از شهرستان اقدام مي کنم
الان من واسه کفالت بايد دفترچه پر کنم؟الان که مشغول تحصيلم مي تونم برم دنبال اين گزينه کفالت؟

درست شدنش رو نمیدونم اما اگه بشه فوقش توی 3 ماه تکلیفت روشنه...دفترچه باید پر کنی...بدون دفترچه که نمیشه.

همزمان با تحصیل هم میتونی...از همین فردا شروع کن یهو دیدی یه تغییری دادن سرت بی کلاه موند.

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
برو نظان وظیفه میدون **** یه برگه میدن بهت که میتونی ادامه تحصیل بدی اونو بده دانشگاه البته باید ثابت کنی که دانشگاه قبول شدی یعنی یه برگه از داشنگاه باید نشونشون بدی ......

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
مشهد شهر محل زندگیته؟ اگه هست باید شرایطشو داشته باشی مثلا بابات از کارافتاده باشه یا تک پسر باشی یا........ هفت تا شرطه که یکی دوتاشو داشته باشی و مدرکشو جور کنی مثل استشهاد محلی میفرستنت شهر خودت البته زمان ما اینجوری بود ممکنه الان شرایط کمتر یا بیشتر شده باشه

mehdi_jom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
واسه معافیت کفالت (سن پدر بالای 59 سال تمام) چه زمانی مراجعه کنم؟
مثلا اگه تاریخ تولدش اول بهمن باشه، از چند ماه قبلش شروع کنم و کجاها برم و نرم؟
مرسی

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام
واسه معافیت کفالت (سن پدر بالای 59 سال تمام) چه زمانی مراجعه کنم؟
مثلا اگه تاریخ تولدش اول بهمن باشه، از چند ماه قبلش شروع کنم و کجاها برم و نرم؟
مرسی

دوم بهمن

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام
تک پسر هستم
من الان دانشجو هستم و سال چهارم ! 1 سال دیگه درسم تموم میشه !
پدرم هم 3 سال دیگه 59 سالش میشه !

میخوام بعد از پایان تحصیل وثیقه بزارم و برای تحصیل ارشد برم !
این وثیقه چقدر مهلت داره ؟
یعنی چقدر میتونم با این وثیقه خارج بمونم ! ؟
وقتی برگشتم پولمو (15 تومن) پس میدن دیگه ؟ چند سال وقت دارم برای برگشتن و گرفتن پول !
راستی وقتی وثیقه میزارم چقدر وقت دارم تا از کشور خارج شم !؟
مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا