• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیز جان کافیه فقط یک نفر که ستوان دو مثلا خونه اش بیرجند یا هر جا که به بیرجند نزدیکتره تا مشهد ، بخواد که بقیه خدمتش رو بیرجند بگذرونه ... به همین راحتی .... جاهامون رو عوض می کنیم ... البته تاریخ اعزام و درجه و رسته باید یکی باشه که تازگی ها به رسته کمتر گیر میدن ...

Last edited:

mousey

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
بنده می خواستم از معافیت خواهر فاقد همسر بالای 18 سال استفاده کنم که متاسفانه 1برادر بزرگتر از خودمکه از زن اول پدرم بود نتونستم معاف بشم و الان 4 ماه خدمت هستم برادرم پرونده پزشکی داره و 43 سال سن تبصره ای وجود داره که برادرم واجد شرایط بشه

amin-1389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من درحال حاضر 21 سال تمام دارم و یک برادر 11 ساله هم دارم تا اخر مهرماه یکی از درسام که باید براش معرفی به استاد بگیرم تموم میشه ورسما فوق دیپلم میگیرم.
پدر من 2 سال پیش عمل قلب باز میکنه ودریچه قلبشو +یکی از رگهای اصلی رو عوض میکنه.
حالا من میخوام بدونم که ایا من میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ اگر میشه الان که هنوز یک ماه از درسم مونده بهتره اقدام کنم یا بعدا؟ در ضمن من میخوام کنکور دی ماه دانشگاه ازاد رو شرکت کنم وانشا ا... از نیمسال دوم بخونم برای لیسانس مشکلی از اون جهت پیش نمیاد؟ منظورم این هست که اگر دفترچرو پست کنم وقبول نکنند معافی رو اون 6 ماه زمان رو که بعد از تموم شدن فوق دیپلم میدن میپره وباید برم سربازی؟

Last edited:

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
می شه در مورد بند الف و جیم توضیح بدین؟ فاز مانیک ، هيپومانيا ، ديس تايمي و سايكلوتايمي چیه؟
من به گفته پزشکم افسردگی شدید داشتم و داروهای مخدر دار استفاده می کردم.البته خیلی آروم هستم و تشنجی نیستم و برای اطرافیان هم هیچ خطری ندارم فقط 1 بار خودم رو تهدید کردم ولی در نهایت نجات پیدا کردم...
ضمنا من از نظر روحی گاهی وقتا شاد و خوشحال و امیدوار به آینده هستم ولی گاهی وقتا کاملا نا امید و ناراحتم.

با توجه به موارد بالا من شامل کدوم بند هستم؟

ببین این علائمی که داری میگی رو که من هر کس را میبینم که داره . یعنی جوانان وطن رو که من دارم میبینم همه اینطورین . چرا باید معافت کنند ؟

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببین این علائمی که داری میگی رو که من هر کس را میبینم که داره . یعنی جوانان وطن رو که من دارم میبینم همه اینطورین . چرا باید معافت کنند ؟

اکثرا افسردگی دارن ولی احتمالا مال ایشون شدیدتره

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
آقا من اخیرا یعنی همین یکی دو ماه اخیر افسردگی شدید گرفتم . میتونم پرونده بگیرم معافی بگیرم آیا؟! رنگ کارت هم برام اصلا مهم نیست .

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
در کل به نظر من فایده نداره ... برا آدم مایه شرم ساری می شه هر کی کارتو ببینه ... تو ایران که می دونی به کسایی که می رن دکتر روانپزشک می گم روانی چه برسه به اینکه برا این قضیه معاف بشی ... فقط به نظر من در صورتی اینکار بکن که همون موقع پاشی از ایران بری بیرون ... چون شاید گواهینامه هم ندن به این مدل معافی ... :|

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
در کل به نظر من فایده نداره ... برا آدم مایه شرم ساری می شه هر کی کارتو ببینه ... تو ایران که می دونی به کسایی که می رن دکتر روانپزشک می گم روانی چه برسه به اینکه برا این قضیه معاف بشی ... فقط به نظر من در صورتی اینکار بکن که همون موقع پاشی از ایران بری بیرون ... چون شاید گواهینامه هم ندن به این مدل معافی ... :|

هر کسی که میخوات اینکار رو بکنه ، به نظر من باید کاملا جوانب رو در نظر بگیره.. خود افسردگی هم به چند نوع تقسیم میشه یکی افسردگی داره صبح تا شب تو اتاقش هست ، یکی افسردگی داره میزنه کله ی بچه ی مردم رو میشکونه و یکی دیگه هم...

این افسردگی ها هم میتونه مقطعی و طولانی باشه /. منتهی فکر نکنم باعث بشه که طرف نتونه گواهینامه بگیره..

کسی که تعادل روانی نداشته باشه و هر لحظه امکان داشته باشه مثلا تشنج بهش دست بده رو فکر کنم گواهینامه ندن بهش...

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
هر کسی که میخوات اینکار رو بکنه ، به نظر من باید کاملا جوانب رو در نظر بگیره.. خود افسردگی هم به چند نوع تقسیم میشه یکی افسردگی داره صبح تا شب تو اتاقش هست ، یکی افسردگی داره میزنه کله ی بچه ی مردم رو میشکونه و یکی دیگه هم...

این افسردگی ها هم میتونه مقطعی و طولانی باشه /. منتهی فکر نکنم باعث بشه که طرف نتونه گواهینامه بگیره..

کسی که تعادل روانی نداشته باشه و هر لحظه امکان داشته باشه مثلا تشنج بهش دست بده رو فکر کنم گواهینامه ندن بهش...
درسته نهایتا باید پرسید ... ولی چیزی که هست تو این مملکت آدم حسود زیاده من خودم یه سری رفتم برا یه مشکلم جسمیم پلو اون بابایی که گواینامه رانندگی اجازشو بر حسب بیماری صادر می کرد طرف اصلا زورش می اومد می گفت اینا که معافی می گیرن می خورن می خوابن تو خونه خلاصه آدم عقده ای انقدر بلانسبت ریخته که خودشون از خودشون یه قوانینی رو در می آرن و سنگ جلو پا آدم می ندازن و آدمم چیزی نمی تونه بگه :rolleyes:

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21

ایول عمو مایکل پس راه داره یه کارایی بکنیم؟
من برنامم دقیقا همینه که برم خارج و این چیزا برام مهم نیست اصلا . گواهینامه هم دارم الان ولی حتی اگر هم نداشتم برام مهم نبود. همه شرم ساریش رو هم به جون میخرم.
من الان چی کار باید بکنم ؟ پیش دکتر روانپزشک پرونده تشکیل بدم یا روانشناس ؟
من حتی دارم دانشگاه رو هم ول میکنم . میتونم اینو رو هم بزارم رو پروندم بگم که دو سه ماهی هست از خونه بیرون نرفتم و مجبور به ترک تحصیل شدم؟

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
بسیار عالی پس ... الان کاری که می تونی بکنی اینه که بری پلو چند تا از دکترای روانپزشک و یا روان شناس وزعتو تشریح کنی و ازشون برگه بگیری که تو اون برگه بیماریت رو اعلام کرده باشه ... فقط دکترای خیلی معروف و معتبر برو ... اگه مشکلی چیز دیگه ای هم داری برو دنبالش ... کلا سعی کن از اون چیزی که هست با این برگه ها بزرگتر نشونش بدی ... نکته ای که هست زیاد به صحبت تو توجه نمی کنن باید مدرک ببری ...

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بسیار عالی پس ... الان کاری که می تونی بکنی اینه که بری پلو چند تا از دکترای روانپزشک و یا روان شناس وزعتو تشریح کنی و ازشون برگه بگیری که تو اون برگه بیماریت رو اعلام کرده باشه ... فقط دکترای خیلی معروف و معتبر برو ... اگه مشکلی چیز دیگه ای هم داری برو دنبالش ... کلا سعی کن از اون چیزی که هست با این برگه ها بزرگتر نشونش بدی ... نکته ای که هست زیاد به صحبت تو توجه نمی کنن باید مدرک ببری ...

دمت گرم عمو! خب الان مسئله ای هست اینه که آیا زمان این مسئله مهم هست؟ مثلا اگر من سه چهار ماه اخیر افسرده بوده باشم فرق میکنه با اینکه دو سه سال اخیر افسرده باشم؟ کلا قانون مشخصی داره معافیت از طریق افسردگی؟

بعد یه چیز دیگه دکترها از لحاظ پرونده سازی همکاری میکنن؟ اصلا دستشون باز هست؟

Iman.ms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام

من 30/4/89 فارغ التحصیل شدم (کاردانی) و تا 30/10/89 برای ارسال دفترچه فرصت دارم

کنکور دولتی را دادم و تویه یکی از مراکز اموزش عالی غیر انتفاعی قبول شدم و ثبت نام کردم و میرم سر کلاس ها

حالا میخوام کنکور ازاد بدم و اگه قبول شدم برم دانشگاه ازاد، مطمئنا" نتایج کنکور توی بهمن ماه میاد

حالا من باید تا 30/10/89 دفترچه را ارسال کنم ؟

معافیت تحصیلیم فقط برای اون دانشگاه غیر انتفاعیه ؟

ممنون میشم کمکم کنید :rolleyes:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
البته مهلت ارسال دفترچه شما 30 برج 8 هست
يعني سر چهار ماه بايد ارسال بشه
نه شش ماه
شما شش ماه فرجه دارين
ولي بايد سر چهار ماه ارسال كنيد دفترچه را

Iman.ms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یعنی برای شرکت در کنکور ازاد باید حتما" دفترچه را ارسال کنم ؟

از اشتغال به تحصیل تویه اون دانشگاه غیر انتفاعی نمیتونم استفاده کنم ؟

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
اگه یه سر بری **** وظیفه شهرتون بهت میگن !

ولی بنظر من نباید مشکلی پیش بیاد !

چون موقع کنکور لیسانس 7-8 سال پیش دوستام اول میرفتن آزاد بعد از اونجا یه ترم مرخصی میگرفتن بعد میخوندن برای سراسری !

Last edited:

1240

Registered User
لایک‌ها
28
معافیت تحصیلی دوبار برای یک مقطع، صادر می نشود!
آره
اما قبول میکنن **** وظیفه
مجوز بهش میبدن
می گن مجاز به تحصیل هست اما اون یک ترم یا دو ترم معافیت تحصیلی مصرف شده
تو خود **** وظیفه هم بزرگ زدهخ
در صورتی که زیر 4 ترم درس خونده باشن
رشته یا دانشگاه بهتر بیارن مجوز میدن
اگر همون مقطع هم باشید مشکل نداره
مثلا کارشناسی به کارشناسی
ولی دیگه پائین تر نباشه مثلا کارشناسی به کاردانی
برو امید به خدا

hamed_f65