• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
شما درست مي گي.من دفترچه رو فرستادم.و برگه سبزم هم اومده و 1389/8/1 هم اعزام هستم.منتها با شرايطي كه الان متوجهش شدم گمان مي كنم بتونم معافيت كفالت بگيرم ولي نمي دونم از كجا شروع كنم!چون من دفترچه رو فرستادم حالا به نظر شما دوستان بايد به كجا مراجعه كنم تا مشخص بشه مي تونم معافيت كفالت بگيرم يا نه ؟ پليس 10+ گمان نمي كنم در اين زمينه بتونه كمك كنه درسته ؟

اینو نمیدونم. از +10 بپرس

اینکه میتونی بگیری یا نه رو هرکسی طبق تجربه میگه.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
یه دفترچه دیگه بگیر پست کن! اینقدر خر در چمنه اونجا که ببینی خندت میگیره ! سیستم اینا که نیستش فقط چند نفر نشستن مدارکو بررسی میکنن میفرستن بالا....
یکی از بچه ها همین کارو کرد دفترچه اول براش جواب اومد اعزام به خدمت دوباره چند ماه بعد فرستاد با همون مدارک گفتن معافی :D

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مازاد 1/06 نبود؟ ایشالا بگن برین 6ماه دیگه بیاین :D

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
نظرم راجع بهش عوض شد تو این مدت پست اول رو حذف کردم
یک چیز هم هست اونم اینکه معاف از رزمارو رژه نمیبرن البته کمی اوایل میبردن ولی بعدش اوکی شد

Last edited:

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مازاد 1/06 نبود؟ ایشالا بگن برین 6ماه دیگه بیاین :D

وقتی گفتن اونوقت حسرت میخوری که کاش زودتر میرفتم تکلیفم مشخص میشد لااقل
تو این مملکت پسر بدون کارت پایان خدمت یه پاش لنگه

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی گفتن اونوقت حسرت میخوری که کاش زودتر میرفتم تکلیفم مشخص میشد لااقل
تو این مملکت پسر بدون کارت پایان خدمت یه پاش لنگه

آخه اگه بگن برو 6 ماهه دیگه بیا اون 6ماه جزو سربازیت حساب میشه ! واسه این میگم :D

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
سلام
من با شرایط زیر معاف میشم ؟
پدرم فوت کرده و یه برادر بزرگتر از خودم دارم که چند سالی هست ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه سربازی هم که رفته

ممنون

avan

Registered User
لایک‌ها
207
آخه اگه بگن برو 6 ماهه دیگه بیا اون 6ماه جزو سربازیت حساب میشه ! واسه این میگم :D
دلت رو خوش نکن.... همچین اتفاقی نمیوفته.
اگر میخواستن که سال پیش یا سال های پیش اینکار رو میکردن.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سلام
من با شرایط زیر معاف میشم ؟
پدرم فوت کرده و یه برادر بزرگتر از خودم دارم که چند سالی هست ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه سربازی هم که رفته[/
QUOTE]

شرمنده رفیق نه نمیش...داشتن برادر کافیه که معاف نشی حتی اگه داداشت خارج از کشور باشه.

ولی یه راه داری که کفیل یا همون سرپرست مادرت بشی. قانونا قیم بشی برای مادرت..احتمالا اینجوری معافی.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
خب سالای پیش این کارو کردن دیگه!
سال پیش رو میدونم نبوده چون هم دوره دانشگاهی زیاد داشتم... خبری نبوده.... ولی قبلش رو دیگه نمیدونم.
در هر صورت خدا از زبونت بشنوه.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
شرمنده رفیق نه نمیش...داشتن برادر کافیه که معاف نشی حتی اگه داداشت خارج از کشور باشه.

ولی یه راه داری که کفیل یا همون سرپرست مادرت بشی. قانونا قیم بشی برای مادرت..احتمالا اینجوری معافی.

خوب منم دقیقا همین منظورمه که کفیل مادرم بشم !!
نمیشه ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
كسي نميدونه تك پسر كه سه تا خواهر داشته باشه و پدرش زير 59 سال باشه معاف ميشه يا نه ؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
كسي نميدونه تك پسر كه سه تا خواهر داشته باشه و پدرش زير 59 سال باشه معاف ميشه يا نه ؟

نمیشه..مگر اینکه بابات مریضی ذاشته باشه.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
مثلاً چه جور مريضي ؟
راهي نداره كه بشه معافي گرفت ؟

خوب اسمش روشه دیگه..کفالت برای پدر از کار افتاده و نیاز مند مراقبت..مثلا عمل قلب یا معلولیت یا ...

این نوع کفالت رو واقعا سخت میگرند و اینکه الکی یه چیزی جور کنی بدی دستشون نیست. خودشون چند تا دکتر دارند که مو رو از ماست میکشه بیرون...البته به شانست هم بستگی داره.

ببین اگه راه داره دانشگاهو یکم معطل کن تا بتونی بگیری...خود من این کار رو کردم.

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
آره دیگه اونحوری میشه . مبارکه

ممنون از پاسختون
یعنی با اینکه برادر بزرگتر از خودم دارم ؟
واسه اقدام کدوم قسمته دفترچه رو باید پر کنم و بفرستم ؟
آخه من دو سال پیش یه سر رفتم **** وظیفه گفت نمیشه !!؟ ( یعنی خواسته دست به سرم کنه ؟)
و من الان سال اخر دوره لیسانسم هستم بمونم درسم تمام شه بعد اقدام کنم یا همین حالا ؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
ممنون از پاسختون
یعنی با اینکه برادر بزرگتر از خودم دارم ؟
واسه اقدام کدوم قسمته دفترچه رو باید پر کنم و بفرستم ؟
آخه من دو سال پیش یه سر رفتم **** وظیفه گفت نمیشه !!؟ ( یعنی خواسته دست به سرم کنه ؟)
و من الان سال اخر دوره لیسانسم هستم بمونم درسم تمام شه بعد اقدام کنم یا همین حالا ؟

میشه بابا..اول باید قانونا کفیل مادرت بشی بعد واسه دفترچه اقدام کنی. پیشنهاد میکنم یه دفترچه خدمت بگیر و دقیق بندهاشو بخون. من 2 سال پیش گرفتم معافی و الان چیز زیادی یادم نیست.

اگه دفترچه رو بخونی خودت همه چیز رو میفهمی.

واسه قیم شدن فکر کنم انحصار واراثت و اینجور چیزا لازم باشه.. داداش داشتن هم مهم نیست.

از الان برو دنبالش و تا تنور داغه بچسبون...یهو دیدی یه شبه نظرشون عوض شد و ندادند.

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
اصلا برادر بزرگتر از 18 سال نباید داشته باشید حالا چه خارج باشه چه ازدواج کرده باشه ...

بله دقیقا درسته

من هم خودم معافی کفالت گرفتم

ببین دقیقا اون روزی که پدرت وارد سن 60 ساگی میشه یعنی 59 سالش به اتمام می رسه شرطه

اینکه بابات سالم باشه کار کنه شغل داشته باشه هیچی مهم نیست فقط داداش به هیچ عنوان نباید داشته باشی

چه کوچیک چه بزرگ چه ازدواج کرده چه اونور آبی چه تو شکم مامانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا