• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

خب دیگه دقت نکردید این هیت سینک اصلا متعلق به سری FTW نیست دوست عزیز این سری که موجوده 3 تا هیت سینک ( راست , وسط , چپ ) که هر طرف با 4 تا لوله انتقال حرارت عبور کرده ولی این عکس که هیت سینک پوشیدست با 3 تا لوله که مال سری سوپر کلاکه که اونم ای وی جی ای الان تغییر داده

این هیت سینکی هست که الان روی همین کارتایی که موجود دارم

http://www.anandtech.com/show/8568/the-geforce-gtx-970-review-feat-evga/2

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
Last edited:

soheil_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام ، می خواستم بدونم حدودا کی کارت EVGA 970 FTW plus رو موجود می کنین؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

وقت بخیر

بیاد هم اوردنش به صرفه نیست چون با نرخ ارز جدید قیمت تموم شده به احتمال خیلی زیاد حدود 100 تومن از همین FTW بالاتره اونم فقط به خاطر بک پلیت که مطمعن هستم شاید 2 , 3 نفر خریدارش باشن نه بیشتر چون منطقی نیست در ضمن هنوز هیچ جایی اصلا ریلیز نشده در خوشبینانه ترین حالتش 1 الی 2 ماه ایندست

سلام این کارت صدا رو میارید؟
Xonar Essence One asus
..................

وقت بخیر

موجود نیست

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

وقت بخیر

بیاد هم اوردنش به صرفه نیست چون با نرخ ارز جدید قیمت تموم شده به احتمال خیلی زیاد هم حوالی 100 تومن از همین FTW بالاتره اونم فقط به خاطر بک پلیت که مطمعن هستم شاید 2 , 3 نفر خریدارش باشن نه بیشتر چون منطقی نیست در ضمن هنوز هیچ جایی اصلا ریلیز نشده در خوشبینانه ترین حالتش 1 الی 2 ماه ایندست

سلام این کارت صدا رو میارید؟
Xonar Essence One asus
..................

وقت بخیر

موجود نیست

soheil_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
وقت بخیر

بیاد هم اوردنش به صرفه نیست چون با نرخ ارز جدید قیمت تموم شده به احتمال خیلی زیاد هم حوالی 100 تومن از همین FTW بالاتره اونم فقط به خاطر بک پلیت که مطمعن هستم شاید 2 , 3 نفر خریدارش باشن نه بیشتر چون منطقی نیست در ضمن هنوز هیچ جایی اصلا ریلیز نشده در خوشبینانه ترین حالتش 1 الی 2 ماه ایندست

وقت بخیر

موجود نیست
جناب عاشوری تفاوتشون فقط back plate نیستش و طبق خود سایت evga شامل موارد زیر میشه
This enhanced model offers an included backplate, improved cooling, double BIOS support, new display output configuration and 6 power phases for robust overclocking support.
که برای من اون display port های اضافه و همچنین قابلیت overclock شدن بهتر به خاطر اون port 8 pin برق مهم هستش،اگه به پنل پشت کارت تو قسمت port ها هم توجه کنین میبینین که تعداد سوراخ های خروجی هوای گرم بیشتر شده. راستی شما power های evga رو نمیارین ؟ یه مدل coolermaster v850 تو سایت دارین میشه قیمت بدین؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
جناب عاشوری تفاوتشون فقط back plate نیستش و طبق خود سایت evga شامل موارد زیر میشه
This enhanced model offers an included backplate, improved cooling, double BIOS support, new display output configuration and 6 power phases for robust overclocking support.
که برای من اون display port های اضافه و همچنین قابلیت overclock شدن بهتر به خاطر اون port 8 pin برق مهم هستش،اگه به پنل پشت کارت تو قسمت port ها هم توجه کنین میبینین که تعداد سوراخ های خروجی هوای گرم بیشتر شده. راستی شما power های evga رو نمیارین ؟ یه مدل coolermaster v850 تو سایت دارین میشه قیمت بدین؟

هر طور صلاح میدونید من نظرم گفتم تو این عکسا که دقت کردم ای وی جی ای انگار دوباره همون هت سینک سری اول گذاشته روی این FTW+ , در کل اگر فکر میکنید اون سری قبلی مشکلی داره من به تضمین رضایت شما این کارت میفروشم اگر راضی نبودید پس میگیرم که مطمعن بشید مو درز این کارت نمیره چون به هرکی پیشنهاد دادم قبلش خواسته جی 1 بگیره این گرفته کارت که دستش رسیده خیلی راضی بوده

نه پاوراش نمیارم اون کولر مستر هم فکر کنم تو بازار موجود باشه

soheil_63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هر طور صلاح میدونید من نظرم گفتم تو این عکسا که دقت کردم ای وی جی ای انگار دوباره همون هت سینک سری اول گذاشته روی این FTW+ , در کل اگر فکر میکنید اون سری قبلی مشکلی داره من به تضمین رضایت شما این کارت میفروشم اگر راضی نبودید پس میگیرم که مطمعن بشید مو درز این کارت نمیره چون به هرکی پیشنهاد دادم قبلش خواسته جی 1 بگیره این گرفته کارت که دستش رسیده خیلی راضی بوده

نه پاوراش نمیارم اون کولر مستر هم فکر کنم تو بازار موجود باشه
جناب عاشوری این مدل ftw که شما دارین هیچ مشکلی نداره و دقیقا اون عکسایی که اون دوستمون گذاشتن مربوط به مدل superclock بود، هت سینک ftw ها با اون فرق داره و دقیقا همون مدلی هستش که شما از anandtech لینک کردین، این مدل ftw plus هم بهینه شده ی همون ftw هستش و هت سینکش هم تقریبا مثل ftw هستش، تو لینک های زیر عکسش هست.

http://www.coolenjoy.net/bbs/cboard.php?id=38&no=22791&select_arrange=reg_date&desc=desc&cat=0&ga=

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814487090

Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

nightfall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا؟؟؟؟؟ اخه تو سایت امازون و سایت خود اسوس هست این کالا.....شبیه این چیز دیگه ای هست؟

بالا