• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام سلام، صد سلام به از اين سلام
laugh.gif

مونده بودم که اين 3000 مين پستم رو کجا بفرستم که ثبت در تاريخ بشه، ديدم اينجا به عنوان نخستين تاپيکي که با تبريکات بسيار و جشن و پايکوبي هاي فراوان به همت ملکه ي بزرگوار و وزراي اعظم مرز 300 صفحه رو رد کرده از همه جا بهتره
happy.gif

پس به همين مناسبت ميمون و فرخنده مي خوام يک انيميشن وطني معرفي کنم که خودم هم نمي دونم چي هست!!! انيميشن "جمشيد و خورشيد":

جمشيد و خورشيد

Jamshid and Khorshid

خلاصه داستان:

ناقلان اخبار و طوطيان شکر شکن شيرين گفتار چنين حکايت کرده اند که در گذشته هاي دور شاهزاده خانمي بوده به نام خورشيد و پسري به نام جمشيد که سخت دلباخته ي دختر پادشاه شده بوده. خورشيد خانم براي خودش به خوبي و خوشي در قصر زندگي مي کرده تا اينکه پدر پادشاه تصميم مي گيره شوهري براي او و جانشني براي خودش انتخاب کند. مسابقه اي بين شاهزادگان اقصي نقاط کشور ترتيب داده مي شود تا داماد و وارث تاج تاج و تخت آينده مشخص گردد. خورشيد اين مسابقه را نمي پسندد، از قصر فرار مي کند و در جنگل اسير گرگ ها مي شود. جمشيد، خورشيد را نجات مي دهد و به کلبه خود مي برد. رفته رفته خورشيد هم به جمشيد دل مي بندد. اما منجم دربار خورشيد را پيدا مي کند و سربازها به کلبه جمشيد هجوم مي برند و باقي ماجرا هم در جايي يافت نشد که بفهميم بعدش چه شد!!​

devil.JPG
jk02.jpg

jk03.jpg
jk01.jpg
jk05.jpg

توضيحات و مشخصات:

اين انيميشن رو استوديو رسانه ي فرد توليد کرده و کارگردانش بهروز يغمائيان (که انيميشن "خورشيد مصر" را در کارنامه اش دارد و "جمشيد و خورشيد" دومين کار بلند او محسوب مي شود) و تهيه کنندگيش بر عهده ي نادر يغمائيان بوده است. نويسنده ي آن در جايي علي فياض منش و در جاي ديگر فريدون فرهودي معرفي شده است و هنرپيشگان سر شناسي همچون پرويز پرستويي، امين حيايي، ترانه عليدوستي، ثريا قاسمي، رامبد جوان، حبيب رضايي و چنگيز جليلوند به جاي شخصيت هاي اين انيميشن ايفاي نقش کرده اند.​

اجراي 4 ترانه ي اين اثر نيز بر عهده ي امين حيايي بوده (که احتمالا نقش جمشيد را هم ايفا کرده است).​

انيماتورها هم شهرام خوارزمي، مسعود مؤمني، صادق جوادي و علي واعظي هستند.​

jam.JPG

و اما نکات جالب توجه:

اين انيميشن به گفته ي برخي 3 و برخي ديگر 4 سال پيش (در ويکيپديا جزو فيلم هاي ساخته شده در سال 1383 جاي گرفته) با هزينه ي 500 ميليون تومان تهيه شده و در بيستمين دوره جشنواره فيلم کودکان و نوجوانان که آخرين دوره برگزاري اين جشنواره در اصفهان محسوب مي شود نيز شرکت داشته است. پس از آن اثري از آثار آن و اينکه جايي اکران بشود يا نشود و غيره در جريان نبوده تا اينکه اين فيلم دينگوري پينگوري 300 ساخته و اکران شد و داد و بيداد ملت در اومد و حس وطن پرستي همه شعله ور شد که آخر چرا ما هيچ چيزي براي مقابله با اينا نداريم (که واقعا هم خب نداريم)، جماعت ديدند از اين همه توليدات در پيت عربيشون فقط اين، يک مورد از نوادر است که داستاني ايراني دارد و اينجا بود که خبر از اکران گسترده ي آن در داخل و خارج ايران (جشنواره فيلم کن) شد و يک سري صحبت هايي در رابطه با فرهنگ ما و تاريخ ايران باستان (که ايناش خوب بود) و يک سري حرف هاي گودرز و شقايقي و غيره هم به دنبالش!​

حالا من کاري به استفاده ي ابزاري و مسايل سياسي و ايناش که بعضي جاها مطرح شده بود ندارم، با توجه به عکس هاي موجود و داستان و غيره، به نظرم انيميشن زيبا و جالب و قابل توجهي مياد که ارزش دست کم يک بار ديدن رو داره، پس بي صبرانه منتظرم که يا فيلمش در بياد و يا تو سينمايي جايي اکران شه که من سينما گريز برم و ببينمش!! پس لطفا" اگر کسي اطلاعات کامل و مبسوطي در اين زمينه دارد بنده رو بي خبر نگذارد، پيشاپيش بسيار سپاسگذارم ^_^​

منابع و مطالب:

...​

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
مونده بودم که اين 3000 مين پستم رو کجا بفرستم که ثبت در تاريخ بشه، ديدم اينجا به عنوان نخستين تاپيکي که با تبريکات بسيار و جشن و پايکوبي هاي فراوان به همت ملکه ي بزرگوار و وزراي اعظم مرز 300 صفحه رو رد کرده از همه جا بهتره
129fs3701414.gif
129fs3707143.gif

تبریک :lol: انشاالله پست 6000 رو تو همین تاپیک بزارین:happy:

و اما در مورد جمشید و خورشید ، باید بگم بد کار نکردند ولی بخاطر تقلید زیاد از انیمه های والت دیزنی و دریم ورکس من زیاد خوشم نمیاد :hmm: ،مثلا خورشید مصر که کپی پیست انیمه Joseph : King of dreams بود و بغیر از اینا ما انیماتور های قابل زیاد داریم مثل آقای حمید بهرامی( که بیشترشون کارهاشون رو تو آگهی های بازرگانی میتونین ببینین) حالا چطوری میشه که کیفیت و فریم ریت آگهی بازرگانی از فیلم سینمایی بیشتر و بهتر میشه اونو دیگه باید خودشون جواب بدند:wacko::eek:

اينم مشگل سيد داره ولی ممنون:happy:

اون قبليه که گفتم داره دانلود ميشه هم زيرنويسش يا ايتالياييه يا اسپانيايی ولی .. .:D ... ولی ميآرزيد!
36_1_13.gif
دستت درد نکنه...............:):happy::)

چند تا عکس فعلاً ببينين، بخندید

خواهش خواهر وظیفه است:cool:
میگردم یکی پیدا میکنم راحت دانلود بشه شما نگران نباش:)

بابا sensei رحم داشته باش، منظورت از جمله به اون گندگی ( و ترسناکی ) چی بود ؟ اينکه "چند وقته post ندادم" ؟!؟ :blink: :blush:

سلام هامیدو - سان جان :lol:

بابا بیخیال Sensei چیه ، شما Senpai ما هستید:lol:
معنیش میشه : Long time No see
حالا دیگه اسم پستتو میزاری Namana ;) :D

فعلا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام سلام، صد سلام به از اين سلام
laugh.gif

129fs3701414.gif
129fs3707143.gif
خواهر بزرگ منت گزاشتی ...
4_19_3.gif

3000 پسته شدنت رو هم تبريک ميگم
23_28_125.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام پرشيانا جان عزيز 3000 پسته شدن شما رو صميمانه تبريك ميگم! به اميد خدا به زودي 10000 پسته شدن شما رو تبريك بگيم. اين البته افتخاريست براي ما كه هميشه از پستهاي واقعا پربار و آموزنده شما بهره مندهستيم!

مرسي از اطلاعاتي كه در مورد اين انيمه وطني دادي! :happy: منم علاقه مند شدم حتما از يه جايي گيرش بيارم و ببينمش. مي بينم كه قيافه شون يه جوريه! :lol: ابروهاي خورشيده هم خيلي زشته! :hmm: البته شايد خيلي زشت نباشه ولي به هر حال زشته! :blush: قيابه ش اصلا هيچ شباهتي به يه پرنسس آريايي نداره ! :D (حالا يكي نياد از من بپرسه تو كلا چند تا پرنسس آريايي تو عمرت ديدي؟! :p )خلاصه من يه جورايي حس مي كنم اينا قيافه شون يه جورايي عربيه و نه فارسي! :( ولي خوب گرچه به اين جمشيده بيشتر مياد كه اسمش علا، الدين باشه و نه جمشيد ولي باز هم خوب...براي شروع بد نيست! احتمالا تو سريهاي بعدي پسرها شبيه گلزار و رادان و پيروزفر و دخترها هم شبيه نيكي كريمي و هديه تهراني و شقايق فراهاني و يكتا ناصر و اينا ميشن! :lol:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
whoa! ميدونستم اينجا سرعت خيلي بالاست ولي نه ديگه انقدر، دست همگيتون درد نکنه بابت تبريکات قشنگتون، خيلي خيلي مرسي و ممنونم
thanks.gif

ان شاالله هميگيمون 100 هزارمين پستمون رو با هم جشن بگيريم
yes.gif

و اما در مورد انيميشن "جمشيد و خورشيد"، درسته، کاملا شبيه کارهاي ديزني و دريم ورکس شده (شايد به همين دليل مورد توجه من قرار گرفته :D ) ولي خب خيلي هم بد نيست (البته بايد خودشو ديد تا فهميد چي از اب در اومده اصلا).

اينم درسته آريانا جان، هيچ کدومشون قيافه ي آريايي ندارند. به نظر منم خورشيد خانمش دقيقا شکل جاسمين علاءالدينه (به ويژه چشم هاش)! پدر جانش هم همين طور (پسره حالا يه خورده ما بين علاءالدين و خود امين حيايي گير کرده :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) .

شاهزاده خانم آريايي هم مي خواهيد ببينيد، آواتار بنده!! :rolleyes:

احتمالا تو سريهاي بعدي پسرها شبيه گلزار و رادان و پيروزفر و دخترها هم شبيه نيكي كريمي و هديه تهراني و شقايق فراهاني و يكتا ناصر و اينا ميشن! :lol:
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

حسام نواب صفوي جا موند :p

چند تا عکس فعلاً ببينين، بخندين

4g4eq9w.gif

کسايی که بازی های کارتون ها علاقه دارن يه سر به اينجا بزننhttp://www.rompalace.com/
خيلي باحال بود، دستت درد نکنه خواهر
83.gif

با اجازه بزرگان فروم و تاپیک، چند تا از کارها فلش برونو بزتو را واسه دانلود میزارم.
امیدوارم که از دیدن این انیمیشن ها لذت ببرید.
ممنون، دستتون درد نکنه، من قبلا المپيکشو ديده بودم ولي اين يکي ها باحالتر بودند، مرسي ^_^

راستی... چه خبر از سندباد؟ این رفیق عرب ما آخر تصمیم گرفت سوتی خودش رو جبران کنه؟

هنوز هيچی، حتی فکر نکنم فرستاده باشه!

فکر کنم خواهر آريانا جان زبون اين عرب ها رو بهتر بفهمن و بتونن طرفو مجاب کنن که کارتون درست رو بفرسته چون اينجوري نصف مشتري هاش از دست رفت! اگرم حاليش نشد ما به سبک خودمان حاليش خواهيم کرد (اسمايلى چماق به دست!)

Murder Princess

لقب murder princess رو ميگيره و اينطور که تو ANN نوشته آليتا رو هم خدمتکار خودش ميکنه!!!:blink::lol:​
داستانش جالب بود ولي از اين مورد آخرش خوشم نيومد
dizzyf.gif

چرا تو این بخش فقط از انیمه های ژاپنی حرف می زنید

نه، فقط هم کارهاي ژاپني نيست، همه جوره اش هست، فقط ژاپني هاش چشمگيرتر هستند و پر طرفدارتر :happy:

اصلاً يادم نيست که کارتون های zelda رو TV خودمون نشون ميداد يا من از يه جای ديگه ميديدم
بازيش رو يادمه ولي کارتونش رو اصلا به خاطر نميارم
306.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
whoa!
368910.gif

اينم درسته آريانا جان، هيچ کدومشون قيافه ي آريايي ندارند. به نظر منم خورشيد خانمش دقيقا شکل جاسمين علاءالدينه (به ويژه چشم هاش)! پدر جانش هم همين طور (پسره حالا يه خورده ما بين علاءالدين و خود امين حيايي گير کرده :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) .

شاهزاده خانم آريايي هم مي خواهيد ببينيد، آواتار بنده!! :rolleyes:

laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

حسام نواب صفوي جا موند :p

فکر کنم خواهر آريانا جان زبون اين عرب ها رو بهتر بفهمن و بتونن طرفو مجاب کنن که کارتون درست رو بفرسته چون اينجوري نصف مشتري هاش از دست رفت! اگرم حاليش نشد ما به سبک خودمان حاليش خواهيم کرد
129fs3707231.gif

آره قيافه پسره خيلي بهتر از دختره ست! (مي بينم كه آقايون حالا خيلي كيف مي كنن!) توضيفش هم دقيقا همونيه كه گفتي!:happy:
آه! راستي ميگي پرنسس ايده آل آريايي نمونه ش آواتار خوشگل جنابعالي! پرشيانا جان توروخدا بيا يه پيشنهادي بهشون بده! ;) يه چيزي كه خيلي برام عجيبه اينه كه من از وقتي بچه بودم يادمه نقاشيهايي كه از خورشيد خانوم مي كشيدند هميشه خورشيد خانوم ابروهاي پيوندي و چشمهاي سياه خمار واقعا خوشگل داشت! :blush: حالا اينجا هم جاش بود يه خورشيد خانومي بكشن كه آدم حداقل بفهمه اين جمشيد عاشق چي شده! :blush:

راستي من بايد زبون كي رو بفهمم؟ با عرب جماعت وارد معامله شديد؟ همون قضيه سندباده؟ كار تا كجا پيش رفته؟

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
جالبه، اگه گیر بیارم ببینم خوبه !
3000 امین پستتون هم فرخنده !!
91.gif
شیرینیش رو کی میدین ؟!

willywonka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون:happy: خيلی قشنگ بودن مخصوصاً مردان و زنانش که خيلی جالب بود.:lol:;)

راستی يه سوال ازتون داشتم. گفتين که فقط کارای ميآزاکی رو تو کارتون های ژاپنی ميبينين. حالا به جز کارتون های ميآزاکی چيزه ديگه اي هم از تو کارتون های ژاپنی ديدين؟:eek:

سلام

خواهش می کنم. قابلی نداشت.... :blush:

راستش کارتون ژاپنی به جز میازاکی چند تا دیگه هم قبلا دیدم اسم مهمترین کارتونها فکر کنم اینها بود:

Mimi wo sumaseba

Hotaru no haka

Sennen joyu

......

این اسمها رو هم واسه این اینقدر دقیق می دونستم که قبلا نوشته بودم.

آخه من فیلمها و انیمیشنهایی رو که می بینم اسم و مدت زمان و .... سایر مشخصاتشون را به همراه اینکه چه تاریخی اون رو دیدم و از چه طریقی تماشا کردم یادداشت می کنم..! :rolleyes:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
راستی ميگم خواهر های گروه عادت دارن گهگاه قيبشون بزنه!:p برادرا چی؟:blink: معلوم هست بقيه کجان؟:blink::blink::blink:

روزبه قرار بود بگی the third و ... رو کدوم قسمت هاش رو نداری!:cool: کجايی؟:blink:

yow
byebye.gif

از قسمت 5 به بعدشو زحمتشو بکش:blush:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
راستی یه سوال از خواهر فریدا، شما چی تدریس میکنین ؟؟
231.gif

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
بليچ 121 ؟؟؟؟ :blink: مگه صد و بيست قسمت نبود ؟ نكنه سري جديده

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه نفر (خواهر ساحل، برادر atoon يا دنی يا لرد سياه) به من بگين ناقسی های condor heroes چيا بودن؟:eek: ممنون :happy:

condor-hero7_L.jpg

راستی من سری يه دوم tsubasa chronicles رو فرستاده بودم يا نه؟:blink: ديروز چشمم به تورنت فيلمش افتاد، يهو يادش افتادم:happy:، مثله اينکه خواهر جينی خواسته بود. راستی خواهر کجاست؟:blink: هنوز از مسافرت بر نگشته؟!!! :cool:

tsubasa_poster.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ليست چيزايی که رايت شده;):
Horatio Hornblower 6
Mars 21
Forbidden Love 11
Hana Kimi 10
Black Cat 13-23
Kiba 43-51
Angel Snactuary 3
Gravitation 13, OVA
Magic Knight Rayearth 25
Trigun 26 (-24,45)
Zero no Tsukaima 13
Soul Taker 13
Ayashi no Ceres 24
The 12 Kingdoms 45
Tenshi na Konamaiki 50
Stormy Night
Ah! my Goddess 24 ,OVAs
Air 13, OVAs
City Hunter 19
Meteor Garden 31
Love Hina 25
Love Hina Again 3
A chinese ghost story
The Third 6-24
Little Prince 26
Secret Army 12
Sinbad 50
Full House Season 1
Condor Hero 21-23, 52
Tom & Jerry Vol:1-12, Movies
Khargoosh e mobaarez
Dr. Quinn Season 1: 9
Dr. Quinn Season 2: 6
Dr. Quinn Season 3: 7
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou 5, 7-11
Night Head Genesis 24
Afro Samurai 5
Black Lagoon 13-23, 24 nist!!!
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 19 -21
D.Gray Man 26-28
Saiunkoku Monogatari 28-39
Water Marjin (Liang Shan Po) 26
Busou Renkin - 26
Red Garden 17-22
Code Geass 18-23, Extras
انتخاب سر آشپز :D
Hunter X Hunter , OVAs 62-8-8-13
Gundam Seed Stargazer 3
Fantastic Children 26
Makai Senki Disgaea 12
Full Metal Panic OVA

چيزايی که قراره رايت شه:

Hana Yori Dango Manga
Guyver 26
Glass Fleet 26, Extra
Tsubasa Chronicles 24, Movie
XXXHolic 26, Movie
yamato nadeshiko shichi henge ناقسی نداره؟ :blink:

لرد سياه با عرض پوزش فراوان pm تون لای فروندها pm ديگه مدفون شده:eek:، ممکنه يه بار ديگه اسم اون فيلم ها رو بگين:blush:. همينطور اگه يادتون مونده باشه فيلم هايی که برادر امير خاسته بودن!:blush::blush::blush:

بالا