• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دهه:blink:
فقط شر انيميشن بي كلاه مونده:f34r:
==========================
blood+ منم 50 قسمتي بود
1 مرتبه تمام شدو نفهميدم بچه ها رو نگه داشتن يا كشتن
يكي توضيح بده؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

اول از همه تبريک، چون مديران عزيز فعلا تاپيک انيميشن ها رو در بخش اصلي استيکي (از اينا:
sticky.gif
) کرده اند تا بعدا براش يه بخش ويژه باز کنند ^_^

به نقل از Arianna :
يه مشكل بغرنج ديگه كه دارم اينه كه نميتونم به خودم بقبولونم از r آمريكايي دل بكنم!!! ولي از اون طرف هم نمي تونم بي خيالش بشم چون احساس بي سوادي مي كنم. (بعضي از دوستهام ديگه دارن آلماني مي خونن من هنوز تو فرانسه ش هم موندم! )
عوضش من انگليسي رو با لهجه ي British ياد گرفتم که اصلا r تلفظ نميشه (مگر موارد خاص)
129fs3701570.gif
از آلماني هم فقط بلدم بگم ich liebe dish!!!
laugh.gif

سخنان گهربار بانو پرشيانا در رابطه با موضوع مرتبط با تام و جري معلوم الحال قويا و شديدا تاييد مي گردد.
bow.gif

یعنی دیگه اصلا دغدغه ی انگلیسی ندارید شماها؟؟
فقانسه دارید یاد می گیرید؟
چینی دارید یاد می گیرید؟؟
Nope!
oui!
是!

129fs3701414.gif

من چرا اینقده خنگم(پانتی اگه حوصله داشتی برای این گیس بذار)
هي تو، ديگه به دوست من توهين نکني ها
81.gif
وگرنه ميدم دکتر بلخاري بخورتت
129fs3707767.gif
راستي کدومو گيس بذارم؟ اينو:
cry2.gif
يا اينو:
20.gif

البته من این دروازه مللی رو که تو علاالدین کشف کردم رو نمی تونم توجیه کنم.یعنی اینا که با این ظرافت و دقت ستون تخت جمشید رو طراحی کردن خبر ندارن که تو ایرانه و در منطقه ی عربی واقع نشده؟ و چرا با جریان گدازه ها از بین میره؟
جالبه که من اصلا اين صحنه اش يادم نمياد!

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بخش شدن انیمیشن ها رو ملکه انیمیشنها
279.gif
ساحل جان شینوبی پرشیانای کبیر لرد ساه شینوبی دنیل و.........تبریک می گم!
vishenka_19.gif
ایشالله شهر واستان .. بشه!;)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
mini156.gif
مداد جادو!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

zaczarowany.olowek.32.malpie.figle.avi.image2.jpg

نميدونم اين براي کسي جالبه يا نه، ولي فکر کنم تورنت اين کارتون رو پيدا کردم
129fs3702728.gif
:

Zaczarowany Olowek - Na Podworzu.torrent

...

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر محمودی عزیز من تورنت دور دنیا در هشتاد روز رو تو این تاپیک گذاشتم.اگه مایل به دانلودش هستید بگردم پیدا کنم؟

نه. ممنون خواهر. من خودم نمی خوام. واسه برو بچ گفتم شاید بخوان.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت همه عزیزان:happy:

خوب ظاهرا من آخرین نفریم که تبریک میگم :( :blink: تبریک :D مخصوصا به خواهر فریدا که دیگه این تاپیک ازان اوست:) :lol:

congratulations-p2-1st.jpg

با اجازه Senpai های عزیز ، میخوام انیمه Koutetsu Sangokushi رو معرفی کنم :

30hu793.jpg

ژانر انیمه : تاریخی – حادثه ای
تعداد قسمتهای پخش شده : 5

داستان : لو زون (Lu Xun) وارث دست راست است ، دست جادویی که قدرت فراوانی دارد. هنگام حمله فرقه وی (Wei) در روستای فرقه وو(Wu) ، زاولی (Zaoli) ، سربازان در یک قدمی کشتن یک خانواده کوچک متشکل از مادر و پسرش بودند که لو زون به محل رسید. اون توانست از حمله به روستا جلوگیری کند ولی یکی از سربازان در آخرین لحظه مادر را از پای در آورد. وقتی به بچه نزدیک شد ، بچه از او دور شد ، که این کار پسر بچه مفهوم سختی و خشونت جنگ را برایش آشکار ساخت. لو زون هنگام جنگ بین سان سی (Sun Ce) ارباب فرقه وو و گروهی از جنگجویان فرقه وی که تعداد سربازانش 3 برابر تعداد سربازان سان سی بود ، شاگرد زوگ لیانگ (Zhuge Liang) بود. ظاهرا اینجور برداشت میشد که سان سی شکست خواهد خورد ، ولی لو زون وجود نیروی عجیبی را در فرقه وو احساس میکرد.
این همان سان سی و نیروی مهر وارث بود. توانایی اداره کردن قدرتی که سربازان دشمن را براحتی نابود میکرد. در یک فلش بک دیده میشود که سان سی مهر وارث را با کشتن پدر لو زون بدست آورده است.(بقیه اش رو نمیگم که برید نگاه کنید)

در کل انیمه جالبه :cool:
اینم تقلید از خواهر فریدا:p

5z25qn4.jpg

6g97dcn.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
امیدوارم منطقه ی خودمختار انیمیشن ها از طرف دولت مرکزی هرچه زودتر ایجاد بشه.(بد نیست مدیر خصوصی هم داشته باشه ها..اونجوری هرکس خواست شلوغی کنه خودمون سیخ داغش می کنیم و دیگه مزاحم آقا بهروز اینا نمیشیم:cool: )

خوب پس هدف اینه؟! :f34r:
من هم امیدوارم بخش انیمشین به زودی ایجاد بشه
منم بازنشسته بشم
یکی از بچه های اینجا مدیر بشه شاید دیگه همه راضی بشن!

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
فرانسه خيلي سخته، من 10 جلسه رفتم ديدم نخود بهتر از من ياد ميگيره ديگه نرفتم چون مي ديدم به جاي واژه هاي فرانسه، معادل هاي انگليسيشون هي مياد تو ذهنم!!
نظر من اینه که انگلیسی رو که بلدیم همین کارمون رو راه میندازه، یاد گرفتن زبون فرانسه علی رغم علاقه زیادش به یاد گرفتنش به نظر من لا اقل برای خود من وقت گیره. شاید اون مشکل قاطی کردن انگلیسی و فرانسه هم پیش بیاد.
wacko_mini.gif

(بعضي از دوستهام ديگه دارن آلماني مي خونن من هنوز تو فرانسه ش هم موندم! :mad: :jealous: )
من هم اما احساس میکنم که کمبود زبان خارجی دارم! چی میگید بهش...آها...زبون خارجی خونم اومده پایین !

اول از همه تبريک، چون مديران عزيز فعلا تاپيک انيميشن ها رو در بخش اصلي استيکي (از اينا:
sticky.gif
) کرده اند تا بعدا براش يه بخش ويژه باز کنند ^_^
rose.gif
میگم چرا امروز که اومدم همه چی به هم ریخته بود ها! نگو فرهنگ و هنر رو تیکه پاره کردن !

در ضمن چه حالی میده این Quote کردن به شیوده جدید !!!
embarrassed.gif

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه
استاد لرد غايب:blink: :D (كسي از استادم خبري نداره؟)
===============
خواهر فريدا آخر blood رو تعريف كن
=====================
منم آلماني بلدم
آختن آختن يعني توجه توجه:p

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
آخر سر بخش شد یا نشد؟
ugly_lolhammer.gif

کی اول شایعه کرد خودش بیاد جلو
biggrinsmiley.gif

فریدا جون بیام کمک
sarcastic_hand.gif

واقعا درکت میکنم فریدا جان ورقه صحیح کردن بد دردیه
302.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
میگم این فن ساب ها هم زیاد اشتباه میکنن ها , یا شایدم خودشون اینجوری تشخیص میدن , برا بعضی کلمات که معنی دارن , با همون تلفظ ژاپنیش معنی میکنن
wcsmiley.gif
.

در ضمن یه سوال , خوب تا اونجا که من میدونم خیلی ها دوست دارن این قسمت , یه سایت جدا داشته باشه ,(مزایاش هم زیاده) .
دوتا راه هست :
1- خودمون سایت بزنیم , که من دارم یه کارایی میکنم
2mpe5id.gif

2- تو یکی از فروم ها دیدم , بچه ها دارن یه سایت میزنن برا انیم با این اسم animesociety.ir البته هنوز راه نیفتاده , همگی بریم بریزیم اونجا
oregonian_grouphugg.gif
البته همشون هم انیم باز های حرفه ای هستن
MeUgly.gif

کدومش ؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
آخر سر بخش شد یا نشد؟
ugly_lolhammer.gif

کی اول شایعه کرد خودش بیاد جلو
biggrinsmiley.gif

فریدا جون بیام کمک
sarcastic_hand.gif

واقعا درکت میکنم فریدا جان ورقه صحیح کردن بد دردیه
302.gif
بهروز این انیمه که تو اواتارت هست , اسمش چیه
wide-eyed.gif
به نظر باخال میاد
slider_flirt.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
میگم این فن ساب ها هم زیاد اشتباه میکنن ها , یا شایدم خودشون اینجوری تشخیص میدن , برا بعضی کلمات که معنی دارن , با همون تلفظ ژاپنیش معنی میکنن
wcsmiley.gif
.

در ضمن یه سوال , خوب تا اونجا که من میدونم خیلی ها دوست دارن این قسمت , یه سایت جدا داشته باشه ,(مزایاش هم زیاده) .
دوتا راه هست :
2mpe5id.gif

2- تو یکی از فروم ها دیدم , بچه ها دارن یه سایت میزنن برا انیم با این اسم animesociety.ir البته هنوز راه نیفتاده , همگی بریم بریزیم اونجا
oregonian_grouphugg.gif
البته همشون هم انیم باز های حرفه ای هستن
MeUgly.gif

کدومش ؟

پاشا برو برنامه نویس ها دارن صدات میکنن! :f34r:
چی کار داری به بچه های ما! :D
من تضمین میدم که بخش انیمشین به زودی راه میفته هیچ جا نرین! :happy:
نمیدونم چرا امروز چه مدیر چه کاربر فعال چه کابر یه پستی میخواد یه جوری حال منو بگیره!!! :(
همه دارن توطئه میکنن علیه من!
39.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
البته من نه سر پيازم و نه ته پياز! ولي ماجراش اينه که اوني که بچه ها سفارش دادند به اون اخي العربي (!!) قرار بوده طرف با زيرنويس انگليسيشو بفرسته (چون دو مدل داشته) ولي حالا که فرستاده تمام عربي از آب در اومده و فريدا جون بهش گفته که اينجوري شده و طرف گفته درستشو به هزينه ي خودش ميفرسته ولي هنوز خبري نيست.

سلام پرشيانا جان

خدارو شكر كه بالاخره يكي پست مارو ديد! پس من فقط قسمت اول ماجرا رو مي دونستم! :hmm: يكي آدرس اين عربه رو بده به من تا ببينم مي تونم حاليش كنم نسخه درسته رو سريع بفرسته يا نه! :grrr:

نخود؟ :blink: خيلي باحال بود!:lol: من هم دقيقا با فرانسه همين مشكل رو دارم! همش جمله ها رو با استراكچر انگيسي مي سازم. يه مشكل بغرنج ديگه كه دارم اينه كه نميتونم به خودم بقبولونم از r آمريكايي دل بكنم!!! :weird: از همه بدتر من كه اصولا زبانها رو به شيوه سماعي ياد مي گيرم اصلا حال و حوصله فيلم فرانسوي ديدن و نوار فرانسه گوش كردن ندارم! :confused: ولي از اون طرف هم نمي تونم بي خيالش بشم چون احساس بي سوادي مي كنم. (بعضي از دوستهام ديگه دارن آلماني مي خونن من هنوز تو فرانسه ش هم موندم! :mad: :jealous: )

سخنان گهربار بانو پرشيانا در رابطه با موضوع مرتبط با تام و جري معلوم الحال قويا و شديدا تاييد مي گردد. :cowboy:
فرانسه راحته , بشرطی که اصولی یاد بگیری
oregonian_bathtub.gif

--
هر زبونی رو اصولی یاد بگیری خیلی راحته
slider_lotsocoffee.gif
!

باور میکنید یا نه , من 4 سال کلاس زبان رفتم برا انگلیسی , دیدم هیچی یاد نگرفتم , ولش کردم , از سال گذشته تا حالا کلی فیلم زبان اصلی دیدم حدود 400-500 تا تو یه سال
www_MyEmoticons_com__burp.gif
, به اندازه 20 سال اموزشگاه زبان رفتن چیز یاد گرفتم
oregonian_winesmiley.gif
.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
چی کار داری به بچه های ما! :D
من تضمین میدم که بخش انیمشین به زودی راه میفته هیچ جا نرین! :happy:
نمیدونم چرا امروز چه مدیر چه کاربر فعال چه کابر یه پستی میخواد یه جوری حال منو بگیره!!! :(
همه دارن توطئه میکنن علیه من!
39.gif
اخه نه , نمیشه که , فرق فوکوله
Grenouille05.gif

این انیمیشن برا خودش عالمی داره , کلی دسته بندی داره برا خودش , اینجا هم نمیشه اینا رو جاداد , از یه طرف امکاناتی احتیاج هست که باید رو فروم نصب بشه
bee.gif
که دو سه بار گفتن اینجا , وهمینطور بخش مدیریت , ولی انگار احسان زیاد تمایل نداشت
slider_swear2.gif
.

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
چی کار داری به بچه های ما! :D نمیدونم چرا امروز چه مدیر چه کاربر فعال چه کابر یه پستی میخواد یه جوری حال منو بگیره!!! :(

تایید میشه . علی جان ما شما رو دوست داریم . :happy:

2mpe5id.gif

2

تازه ما داشتیم بخش می زدیم . بهتره مهدی جان بری برای برنامه نویسی یه فکرایی کنی . ببین میشه رفت یه سایت زد برای اون . این ملک رو بسپار به جناب شیرازی;)

QUOT
]]
فرانسه راحته , بشرطی که اصولی یاد بگیری

به نظر من زیاد هم ساده نیست . :happy:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این انیمیشن برا خودش عالمی داره , کلی دسته بندی داره برا خودش , اینجا هم نمیشه اینا رو جاداد , از یه طرف امکاناتی احتیاج هست که باید رو فروم نصب بشه
bee.gif
که دو سه بار گفتن اینجا , وهمینطور بخش مدیریت , ولی انگار احسان زیاد تمایل نداشت
slider_swear2.gif
.

چه امکاناتی!؟
شاید احسان رفته اون امکانات رو تو بخش PHP گذاشته!! :D
اما جدآ بگو من مطرح میکنم میگیرم برای بچه های انیمشین!

این بهترین چیزی بود که امروز شنیدم!
بچه های اینجا مخصوصآ استاد زیرنویس از دست ما ناراحت نباشن ما را بس!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

تازه ما داشتیم بخش می زدیم . بهتره مهدی جان بری برای برنامه نویسی یه فکرایی کنی . ببین میشه رفت یه سایت زد برای اون . این ملک رو بسپار به جناب شیرازی;)

QUOT

به نظر من زیاد هم ساده نیست . :happy:
چند نفر به یه نفر
slider_furious.gif

حالا یه تاپیک میخوایم برداریم بریم ها , انگار حالا کل فروم رو جمع کردیم
129fs3990445.gif

برنامه نویسی رو ول کن , همین جا حالش بیشتره
2i8d4ao.gif

به نظر من زیاد هم ساده نیست
خیلی سادست , شما هر زبون دیگه ای رو هم که بخوای شروع کنی سادست , فرقی نداره چی باشه, شما مقدماتشو یاد بگیر , بقیش رو از روی فیلم دیدن تمرین کن , بعد اخر سال میبینی , کلی یاد گرفتی .
در ضمن اگه میخواید یاد بگیرید بهتره از الان یاد بگیرید , چون دارید پیر میشید با گذشت زمان , دیگه یاد نمیگیرید بعدا
yoda2.gif

بالا