• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای خواهر مهسا! آخه چرا لو دادی ؟!
slider_swear2.gif

آخه این جه وضه لو دادنه - -> ات ورداشتی آخرشو لو دادی
slider_furious.gif

من همش 10 قسمتشو دیده بودم:( ---> خیلی سرعتم تو انیمه دیدن بالا بود حالا که میدونم چی میشه دیگه خدا به داد برسه!
.
.
.
البته خودم همین حدسو میزدم ;) ولی حالا که دیگه مسجل شده برام باید . . . ---> ولی خوب اشکال نداره انیمش انقدر جذاب هست که با اینکه میدونم بشینم تا آخرشو ببینم :happy: :cool:

:blink: :blink:
بالاخره لو دادم یا نه:happy: ؟
نینا که کاراکتر جانبیه؟
سخت نگیرین
تازه من خودمم نمیدونم درست گفتم یا نه:lol:

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
Utawarerumono دیدم شروعش خوب بود ، ولی قسمت های اخرش خیلی سر کاری بود
4788.gif
. تا یه سه چهار ماه اینده سراغ انیمه جدیدی نمیرم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب ميبينم اين چند وقت که من درگير بودم و نبودم، هيچ کس سنگر رو حفظ نکرده!:eek::blink::( البته به جز جينی عزيز که ازش ممنونم:happy:

خوب يه کم پست بزنم که دلم حسابی برای اينجا تنگ شده بود!:D:cool:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معرفی یه فیلم دیگه از تو لیست عکسهام امروز تازه رفتم ببینم چیه شاید دیده باشید

Iria - Zeiram the Animation
iria6.jpg

البته لینک سایت معرفی رو میزارم البته مثل خیلی از انیمیشن های دیگه ماجراش درمورد یه دختر هست که جایزه بگیره
و داستان ان با موجودات فضایی

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=615

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
ببينم خزانه دار كارتون ها اينجا چه كسي هست ؟؟

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
Utawarerumono دیدم شروعش خوب بود ، ولی قسمت های اخرش خیلی سر کاری بود
4788.gif
. تا یه سه چهار ماه اینده سراغ انیمه جدیدی نمیرم.

منم از اخرش خیلی خوشم نیومد ولی دخترای دم دارش جبران ما فات کردن!(شخصیت اون شاهه شبیه گریفیس بود! ای کاش کاسکا هم دم داشت);)

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خزانه دار چیه دیگه!
اینجا کارتون شیر می شه به شرطی که دوتا ضامن معتبر داشته باشی!

بله من هم شرايط اينجا رو مي دونم ولي منظور من اين نبود . منظورم كسي كه مسئول پخش هست كيه ؟ چون باهاش كار دارم نه براي درخواست كارتون . يه كار ديگه دارم .

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
بله من هم شرايط اينجا رو مي دونم ولي منظور من اين نبود . منظورم كسي كه مسئول پخش هست كيه ؟ چون باهاش كار دارم نه براي درخواست كارتون . يه كار ديگه دارم .

اگه شهرستانی جناب لرد!اگه تو تهران دنیل اگه رییسو می خوای خواهر لینخو!;)شینوبیم که فعلا نیست!

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اينجانب بدينوسيله رسما دفاع از متهم رديف اول اين دادگاه، سرکار خانم Haruno Sakura-san رو به عهده ميگيرم :
مورد بالا جزو مشکوک ترين موارد اتهامی هست که بنده در تمام مدت وکالتم با اون برخورد کردم...

عالی بود ! و خیلی با نمک
36_11_6.gif

واقعا دستت درد نکنه
Mamnoon02.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب منم مثل خواهر پانتی مونده بودم پست 3000 امم چی باشه که به اين نتيجه رسيدم از spoil بهتر چيزی پيدا نميشه:D. پس :

Speed Grapher

kagura-180606-1.jpg

اولين و مهمترين چيزی که بايد بگم اينه که اين کارتون absolutely برای +18 سال هست
4_18_5.gif
. از سک... تا استفاده از مواد و موارد ديگه خلاف شرع تو اين کارتون به وفور به چشم ميخوره و بی اغراق قسمتی نيست که يه مشگلی نداشته باشه!:blink: ولی از يه طرف ديگه اين کارتون از اون کارتون هاييست که جای بحث خيلی زياد داره! و اين مواردی که گفتم اصل داستان رو در بر نميگيره و فقط به صورت مسائل جانبی کارتون در پس ضمينه انيم باقی ميمونه.

و اگه بخواين بفهمين که اين چه جور کارتونی هست فقط لازمه ياد فيلم eyes wide shut کوبريک فقيد با بازی تام کروز و نيکول کيدمن بيوفتين! تمام اتفاق هايی که تو اون فيلم افتاد رو به گونه اي ديگه تو اين کارتون نشون ميدن. براي پيش در آمد لطف کنين آهنگ opening اين کارتون رو ببينين;):

http://www.youtube.com/watch?v=iNM_WfOGAM0
اينم برای اونايی که شانارن:
http://www.4shared.com/file/15138112/70f7168c/Speed_Grapher_-_Opening.html

اينم از rating:
Seen in part or in whole by 945 users, rank: #315
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.6606 (Very good-.33), std. dev.: 1.8732, rank: #635
Weighted mean: 7.5457 (Very good-.45), rank: #640
Bayesian estimate: 7.54187 (Very good-.45), rank: #401

يکی از خصوصيات عاليه اين کارتون اينکه که جدی هست و بچه بازی توش نميبينين!

و اما داستان:

سايگا عکاسی هست که قبلاً در زمان جنگ به خط مقدم ميرفته و آخرين اطلاعات رو از جنگ برای مردم ميفرستاده.

الان 10 سال از اون جنگ ميگزره و سايگا به دنبال خبرهای داغ ديگه اي پاش به يک کلوپ خصوصی به اسمه roppongi club که متعلق به سران کشور هست باز ميشه و سعی ميکنه با قيافه مبدل خودش رو در بين بقيه جا کنه. تو اين صحنه ها سايگا دقيقاً شما رو ياد تام کروز وقتی وارد اون ... خونه شد ميندازه.:cool:

و دقيقاً به جايی ميرسه که مراسمی در حال انجام شدن بوده و سايگا دختری رو ميبينه که به عنوان الهه اين کلوپ شناخته ميشده! و ناخود آگاه به عادت هميشگی با دوربينش از دختر عکس ميگيره که باعث ميشه لو بره.:eek:

ولی در همون وقتی که نگاهبان ها در حال شليک به سايگا بودن. دختر سايگا رو ميبوسه:blink:. اين باعث ميشه که سايگا يک توانايی عجيب پيدا کنه! سايگا ميتونه هر چيزی که عکسش توی دوربينش بيوفته رو منفجر کنه. :D

که به اين ترتيب موفق به فرار با دختر ميشه (البته خيلی آروم از دختر ميشنويم که در حين بوسيدن سايگا بهش ميگه:taskete=save me) :rolleyes:

بعد از اينکه اين دو نفر موفق ميشن فرار کنن دختر تازه بخودش ميآد و وقتی خودش رو تو اونن لباس و اون شرايط ميبينه شوکه ميشه.:eek: چون اصلاً هيچی يادش نميآد و نميدونه چی کار کرده يا کجا بوده!

در نهايت متوجه ميشيم که دختر وارث يکی از پولدارترين و قدرتمند ترين خانواده های ژاپن هست :cool:و به علت بد رفتاری مادرش که قدرتمند ترين زن ژاپن هست، علاقه اي به بازگشت به خانه نداره!:(

و از طرفی سايگا هم که ميخواد بدونه چه بلايی سرش اومده! با هم فرار ميکنن و البته chouji suitengu که دستيار مادر کاگورا محسوب ميشه به همراه افرادش که هر کدوم قدرت خاص ديگه اي مثل قدرت سايگا رو دارن، ميکنه.:wacko:

من هيچ چيزی در مورد اينکه اين دختر واقعاً کيه يا چرا سايگا اينجوری شده و چرا همه دنبال اين دختر هستن، نميگم:D . چون همه مزه داستان از بين ميره.:rolleyes:

نکته اي که باقی ميمونه اينه که اين کارتون چی رو ميخواد نشون بده! مترياليسم موجود تو ژاپن يا دنيا! اينقدر که آدم های پولدار سيگار برگ شون رو لايه اسکناس 100 دلاری ميکشن!:blink: اين کارتون طعنه و کنايه زياد داره که بحث در موردشون رو ميزارم وقتی که همه ديدن:happy: . چون در حال حاضر به جز من فقط برادر مهدی اين کارتون رو ديدن.

اين کارتون 24 قسمت و محصول سال 2005 هست و ديدنش فقط به کسايی پيشنهاد ميشه که آمادگی ديدن هر چيزی رو داشته باشن. در نهايت بسيار زيبا بود و به قول مهدی جا داشت که قشنگ تر هم کار کنن.:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب منم مثل خواهر پانتی مونده بودم پست 3000 امم چی باشه که به اين نتيجه رسيدم از spoil بهتر چيزی پيدا نميشه:D

دقیقا کار درستی کردی ... چون پست 3000 آدم ، باید هویت واقعی آدم رو نشون بوده ...تو هم که spoiler ی !! ...
invisible.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خواهر فریدا 3000 پسته شدنتون رو تبریک میگم :happy: انشاالله 3000000 پسته شدنتون رو ببینیم
elmagnifico.gif
میگم فرق بین منو و خواهر فریدا یه 0 ناچیزه :D حالا رسیدن به حد خواهر که دیگه ...
apple.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تبریک فریدا جان بابت 3000 پسته شدن!
cancan.gif
بقیش هم همونی که کاکاشی گفتش!!!
2mo15hx.gif

راستی بچه ها یه چیزی کلمه ی Anime که تا همین دیروزش برای من فیلخیس بود از فیلخیسیت دراومده!باورم نمیشه!اوضاع مشکوک وزنه!
asking19.jpg
302.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
در حال تماشای Honey and Clover ... بانمکه و شیرینه ... جالبی اش اینه که تا الان که من 4 قسمت رو دیدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاده
garfield.gif
... ولی همین everyday life شون هم قشنگه ...
download.aspx
اینو من تا 7-8 اپیسود دیدم , هیچ اتفاق خاصی نمیفته , ادم خوابش میبره
oregonian_offtobed.gif
.
تازه کاراکترهاشم خیلی زشتن
blinkpadda2.gif

علکی هم گول این ملت رو نخور که میگن ساده هست و عین زندگی واقعی
slider_vomit.gif
, تو این فروم خارجکی ها فقط میخوان یه چیزی بیپرونن
126fs2276283.gif
اگه دیدی تو هم مثل من حوصلتو داره سر میبره , بیخیالش شو .
---
این speed grapher هم بدک نبود , ولی میتونست بهتر باشه , بعضی جاهاش خیلی ضعیف کار شده .
درضمن این چیز اینم نگفت که اینا بهم علاقه مند میشن و فاصله سنیشون هم خیلی زیاده
eghfal.gif
و بعضی قسمت هاش به نظر من یخورده perverted هستش
sexy_girl.gif
.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
تبریک خیلی صمیمانه و گرم ( مثل هوای اینجا ... ) به بهانه ی 3000 پسته شدن به خواهر فریدا
72.gif
72.gif
72.gif

------------

راستی ... بوی خوشی آید همی :D ... خبرای خوب در راه هست :happy: ( البته از طرف من نه !!!... برای اینکه یه وقت خراب نکنم شما احتمالات کوانتومی رو هم در نظر بگیرید ..:D )

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام و صد سلام بر همگي،

پيش از هر چيز با مقادير متنابهي تأخير، تولد کاپيتان 7ير (برادر متين؟) رو صميمامنه تبريک مي گم و کلي آرزوهاي خوب خوب براشون مي کنم ، تولد ين ين جان رو هم با وجوديکه در اون يکي تاپيک تبريک گفته بودم در اينجا هم ميگم و اميدوارم که هر چه زودتر باز ببينيم اين شنگوي عزيزمون رو
002.gif

جاي اون يکي شنگومون هم حسابي خالي
sad.gif

سپس 3000 مين پست فريداي عزيز، بزرگ امپراتريس سلسله ي انيمه زوکي (!!) را خدمت آن بزرگ بانو تبريک عرض نموده و فرياد مي زنيم که ما بيشتر مي خوايم يالله، ما بيشتر مي خوايم يالله
kao40.gif

اون سرچ انجين هاي ژاپني و چيني هاي سابق هم قابلي نداشت لرد سياه عزيز ^_^

يرادر شيان جان، من تو اون رأي گيري بهترين کارتوني که ديدم شرکت نکردم چون هيچ کدوم از اونا رو واقعا نديده بودم
306.gif

به نقل از Kakashi :
میگم فرق بین منو و خواهر فریدا یه 0 ناچیزه
من مطمئنم به زودي اين صفر را در کنار 300 شما (البته نه 300 تا اسپارتي @#$%) خواهيم ديد
129fs3703527.gif

به نقل از willie :
راستی بچه ها یه چیزی کلمه ی Anime که تا همین دیروزش برای من فیلخیس بود از فیلخیسیت دراومده!باورم نمیشه!اوضاع مشکوک وزنه!
در داتک که همچنان فيلش خيسه، اونم چه خيسي، به قول خودم انيمه، فيلش هنوز نمينه
ugly_hammer.gif
!!

راستي من يک سايتي رو پيدا کردم که فکر کنم مشکل اينکه آيا عکسي که مي خواهيم بگذاريم رو ميشه هات لينک کرد يا به جاي عکس، يک فحش ابدار ظاهر ميشه رو برامون حل کنه:

کافيه آدرس اون عکسي رو که ميخواهيد بگذاريد وارد باکس مربوطه کرده و دکمه ي چک کردن رو بزنيد، اگر قابل لينک کردن بود که خود عکس ظاهر ميشه، ولي اگر امکان هات لينک کردن درش غير فعال شده بود،همين چيزايي که به جاي عکس مورد نظر در اينجا نمايش داده ميشه در اونجا هم نمايش داده ميشه (اگه فقط يک عکس از يک سايت رو چک کنيد و نتيجه اش رو ببينيد، ديگه خيالتون راحت ميشه که کل عکس هاي اين سايت قابل استفاده در اينجا هست و يا به هيچ وجه نميشه اونا رو در جايي غير از خود سايت مربوطه استفاده کرد و ديد).

البته اين سرويس بيشتر براي وب مسترهاست که ببينند ايا عکس هاشون پروتکت شده هست که جلوي مصرف پهناي باندشون گرفته بشه و يا نه.

خب فعلا همين تا من برم صفحات قبل رو بخونم ^_^

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
3000 پسته شدن ملکه والا مقاممنو رو به همه یوزرهای عزیز تبریک می گم!
15_3_40.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
چرا باید ملکه داشت!
ایرانیان باستان وقتی مغ دروغین رو ساقط کردن دور هم جمع شدن تا **** جایگزین رو انتخاب کنند هفت کابر فعال !ببخشید هفت نجیب زاده! دورهم جمع شدند!
اولین نجیب زاده گفت دمکراسی و توده مردمان نظر بدهند!تا در افت دیکتاتوری نیفتیم و..
دومین نفر گفت من الگیارشی رو توصیه می کنم که توده مردمان سره وناصره رو ازهم تشخیص نمی دهند بلکه بهتر از نخبگان(کاربران فعال!) نظر دهند تا هم کشور بخاطر کم تجربگی توده به راه ناصواب نیافته و هم از دیکتاروی فردی جلوگیری شود!
سومین نفر داریوش بود که گفت !سخنان هردونفر پیش از من را شدنید ولی خود قضاوت کنید بین هر سه نوع حکومت ایا اگرهر سه به مرحله کمال برسند پادشاهی بهترین نیست !
پس چهار کاربر فعال دیگر رای به نظر داریوش دادند!البته داریوش هر شش نفر دیگر ار بعدا بن کرد!
ولی حال سوال اینست که پادشاهی توسط شاه بهتر است یا ملکه!
خوب خودتون قضاوت کنید ملکه داشتن بهتره !مگه نه اینکه زیر سایه حکومت ملکه ها!(شینوبی !دونفان !یوئه(ونایب برحقش پرشیانای کبیر!) وملکه های گروهمون(جفت پیشیا!) و نهایتا ملاکه نازنین بخش انیمیشنها ما موفق شدیم بهترین تاپیک ها رو داشته باشیم!
اصلا ملکه ها از شاها قشنگ تر مهربون ترو غیرن!..
!
15_3_40.gif

بالا