linghuchong
مدیر بازنشسته
ببينم از اين خوشحال ميشين!!!
خوب شد ديگه همه راحت شديم
راستي هر كي خوشحال شد از مهدي هم تشكر كنه!!!!
wow
برادر علی دستتون درد نکنه
متاسفانه در اقدامي غير اخلاقي وزارت ارشاد اقدام به فيلتر بسياري از سايت هاي دانلود و تورنت نموده از جمله AnimeUpload و torrentspy.com
واقعا جاي سوال هست كه اين سايت ها چه بدآموزي داشتند كه اين كار رو كردند هيچ بعيد نيست به زودي شاهد فيلتر شدن سايت هايي همچون mininova.org/ و راپيدشر و مگا آپلود و ..... كنند .
روي همين فيلترينگ جديد بعضي از تورنت ها به سختي دانلود مي شوند . كه ظاهرا سايت هاي ميزبان فيلتر شدند .
جالب تر اينكه اونقدر فيلترينگ قوي هست كه من به شخصه هيچ پروكسي و فيلتر شكني پيدا نكردم .
بد آموزی که زياد داره، تو اين سايت ها هر چيزی آپلود ميشه و مخصوصاً home page شون اکثراً پر عکس های مورد دار هست.:f34r:واقعا جاي سوال هست كه اين سايت ها چه بدآموزي داشتند كه اين كار رو كردند هيچ بعيد نيست به زودي شاهد فيلتر شدن سايت هايي همچون mininova.org/ و راپيدشر و مگا آپلود و ..... كنند .
منظورمون اينه که وضعيت دانلودش در چه حال هست! کامل دانلود شده يا نه؟ اگه C کنارش باشه يعنی complete اگه I يعنی ناقص. اگه هيچی يعنی من خودم ندارم ولی ميتونم براتون بگيرمش.می خواستمدرمورد لیست چندتا سوال کنم
اول لیست خواهر فریدا رو بچه ها منظورم برادر دنیل و دیگر دوستان دارند یا نه؟
دوم منظور از state چیه و اونایی که روی ستونهای جلوش هیچی نیست ماجراش چیه؟
کارتون بابا کنگ دراز رو ما داريم . فقط لطف کنين پست اول اين تاپيک رو بخونين.:happy:بچه ها تورو خدا کارتون بابا لنگ دراز هم بذاريد ديگه
اول لیست خواهر فریدا رو بچه ها منظورم برادر دنیل و دیگر دوستان دارند یا نه؟
عالی بود. دست مهدی و علی و سیمور درد نکنه
برای کارتون ها فقط لیست صفحه اول رو ماها داریم. لیست فریدا رو مشخصه که خودش داره.
وای ..:f34r: کی؟ من؟ :blink:چی؟ کی؟ کو؟ کجا؟نمیدونم چرا دیگه تحویل نمیگیره
من سعی ميکنم يواش يواش همه شون رو براتون بفرستم. يه سری يه جديد در راههپس اونای دیگه رو ما باید خودمون دانلود کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب چيزه به درد بخوری! دستت درد نکنه ممنون:happy:راستي من يک سايتي رو پيدا کردم که فکر کنم مشکل اينکه آيا عکسي که مي خواهيم بگذاريم رو ميشه هات لينک کرد يا به جاي عکس، يک فحش ابدار ظاهر ميشه رو برامون حل کنه:
جينی جون من tsukihime رو ديدم که واقعاً قشنگه و حتی بعضی ها ميگن masterpiece. اينی که تو الان تعريف کردی ماجرای قبلش بود ولی يه چيزی: اسم اين سری چيه؟ :blink:خيلی مشتاق شدم ببينمش. اصلاً نميدونستم که قبل هم داره!:happy:مي خوام اين انيمه رو امروز براتون اسپويل كنم
خوب منم همين ها رو گفتم ديگه، فقط يه کم سر بسته تراین speed grapher هم بدک نبود , ولی میتونست بهتر باشه , بعضی جاهاش خیلی ضعیف کار شده . درضمن این چیز اینم نگفت که اینا بهم علاقه مند میشن و فاصله سنیشون هم خیلی زیاده و بعضی قسمت هاش به نظر من یخورده perverted هستش .
اين کارتون 24 قسمت و محصول سال 2005 هست و ديدنش فقط به کسايی پيشنهاد ميشه که آمادگی ديدن هر چيزی رو داشته باشن. در نهايت بسيار زيبا بود و به قول مهدی جا داشت که قشنگ تر هم کار کنن.:happy:
سریع ادیتش کردم ببینم اصلا در لیست انیمه های که قرار بفرستین هست یا نه، که شما جواب دادیدحتماً، 12 kingdoms رو که زدم، اون 2 تای ديگه رو هم براتون ميزنم