amaranth
Registered User
ممنون ممنون :blush:از همگی ممنون
اوه اوه. . . ظاهرا حسابی عقب افتادم :blush:
خواهر فریدا منم 3000 پسته شدنتونو صمیمانه تبریک میگم و امیدوارم 3*3000 پسته شین :happy:
راستی شما که همین تازگیا 2000 پسته ( البته منظورم 2000 امین پست در این تاپیک نیستا ) شده بودن :blink: فکر کنن رشد پست هاتون به صورت نمایی باشه
خواهر فریدا منم 3000 پسته شدنتونو صمیمانه تبریک میگم و امیدوارم 3*3000 پسته شین :happy:
راستی شما که همین تازگیا 2000 پسته ( البته منظورم 2000 امین پست در این تاپیک نیستا ) شده بودن :blink: فکر کنن رشد پست هاتون به صورت نمایی باشه
منو واقعاً ببخشين تو اين چند وقت اخير اصلاً وقت نکردم به تاپيک برسم، مشکلات آخر ترمی و امتحانی و ... داشتم:wacko:. و راستش فازه دوم امتحان کانديداييم داره از راه ميرسه و دارم روزی يه مقاله review ميکنم و خلاصه خيلی بدبختم. منو ببخشين ....:blush:
تا باشه از این بدبختیا باشه! خدا به ما هم قسمت کنه!
ولی خوب امروز يه خبر خوب هم داشتم و اينکه جواب يکی از دو مقاله اي که نوشته بودم اومد و قبولش کردن که قراره تو مجله APS: American Physical Society چاپ بشه و خلاصه يه مسافرت ديگه برام جور شد به san diego. خلاصه من الان کلی ذوق کردم البته نه برای کنفرانس ! برای اينکه يه بار ديگه ميتونم برم ديزنی... :lol:
به به! . . . مبارکه! شیرینی یادتون نره! امیدوارم در آینده یکی از شماره های این مجله کلا به مقالات بانوی انیمه ها اختصاص پیدا کنه!
راستی گفتین مقاله! امروز یکی از اساتیدو دیدم گفت که مقاله ای که پارسال داشت روش کار میکرد توی یکی از این مجله هایی که به قول شما اساتید Impact Factor ش بالاس چاپ شده :blink: ---> آخه اسم منم تو Acknowledgement ش هست :lol:
فعلا برای شروع بد نیست امیدوارم در آینده . .
من امروز حاضر بودم به همه شيرينی بدم ولی خوب همه تون دورين. ..
اصلا مشکلی نیست . . . میره تو لیست طلبامون . . . :lol:
آها season اولشو برات زدم. کارتونای چند فصلی رو نوبتی ميفرستم که اذيتتون کنم!
از شوخی گذشته برسم اون يکيش رو هم برات ميزنم. برادر کاکاشی هم فکر کنم مشتری اين يکی باشه!
ولی خواهر همونطور که قبلا هم گفتم این کارتونو به خاطر آهنگش که باهاش خاطره دارم و مربوط به 5 سال پیشه دوست دارم! :happy:
و جالب اینجاس که هیچ وقت فکرشو نمیکردم که یه روزی بتونم ببینمش:happy: واقعا ممنون!
چه خبر مسرت بخشی، همچنان به کارت ادامه بده، يه کپی هم بعدن ها برای من بزن ... :happy:
حتما! اصلا شاید تابستون zip شدشو آپلود کردم که اونایی که جدید میان نخوان کلی وقت صرف کنن!
------------
---> ای وای خسته شدم از بس کپی پیست کردم :wacko:
تازه بعد از این همه زحمت یهو دیدم این پیغامو میده : -->
# You have included 56 images in your message. You are limited to using 50 images so please go back and correct the problem and then continue again.
بعد تازه دوباره اصلاحش کردم!