این امکانش اینطوریه که میای مثلا میگی من به این تاپیکا علاقه مندم , هروقت پست جدید داده شد توشون همینجا بهم خبر بده , یا برام ایمیل بزن !من که يه بار کردم همه پستام پاک شد :blink:
اديت رو چی کار کردی؟
unsubcribe هم از این لیست خارجت میکنه
این امکانش اینطوریه که میای مثلا میگی من به این تاپیکا علاقه مندم , هروقت پست جدید داده شد توشون همینجا بهم خبر بده , یا برام ایمیل بزن !من که يه بار کردم همه پستام پاک شد :blink:
اديت رو چی کار کردی؟
آش نخورده و دهن سوخته :blink:خوب پس بيا:بیا کتک بزن,
آخه من روزی 3-4 بار پست اديت ميکنم ...بیا و خوبی کن
خوب آره اينو ميدونم ولی پستم هم پاک شداین امکانش اینطوریه که میای مثلا میگی من به این تاپیکا علاقه مندم , هروقت پست جدید داده شد توشون همینجا بهم خبر بده , یا برام ایمیل بزن !
unsubcribe هم از این لیست خارجت میکنه
پستم رو اصلا خوندی ؟خوب آره اينو ميدونم ولی پستم هم پاک شد، شايدم نشد. anyway جون هر کی دوست داری اديت رو درست کن. همه تاپيک های اين بخش انيميشن پستای اولشون هر روز نه, هفته اي يه بار قراره آپديت شه که ايندکس هامون به روز باشه ... :wacko:
البته باشه به برادر علی يا برادر بهروز هم ميگم.
چی داری ميگی پسر خوب؟؟؟ من همين پستی که هنوز نيم ساعت از روش نگزشته رو نميتونم اديت کنم!!!:f34r:پستم رو اصلا خوندی ؟ میگم ادیت زمانی غیرفعال میشه که از زمان دادن پست 3-4 روز گذشته باشه !
نه منظورم فصل دوم سريال live action ش هست:happy:. از ساحل نگرفتی؟ يه سری يه چينی داره يه ژاپنی. ژاپنيش تازه فصل دوش در اومده ...پس هانا يوري دانگو ،سيزن 2 هم داره!!
من که خودم نديدم ولی وقتی البرز بگه قشنگه ديگه نبايد حرفی توش باشه:happy:. چقدر امروز حرف البرز رو زدم!:blink:اين انيمه كه عكسشو گذاشتين توي space toon به زبان عربي مي داد من نميدونستم اسمش چيه...حالا جريانش چطوريه خواهر جون؟
به درد نميخوره ... فرض کن ايچيگويی که اينگيليسی حرف بزنه! :wacko: راستی ميدونستين که همه اين کارتون ها تو استوديو اوشن ونکوور دوبله ميشن؟ ناروتو، اينوياشا، بليچ، ...این دیگه خیلی نامردیه ، شما که دیگه اصلا نیاز به دانلود ندارین که؟ فقط جمعه ها اینارو میده :blink: ، ببینید شنبه و یکشنبه که روزهای تعطیل هستش چیا رو نشون میده:wacko:
فصل اولشو زدم، اگه برسم اون يکيش رو هم ميزنممن حی یادم میره بپرسم ، اون Magic knights rayearth کدوم سیزنشو اینبار میفرستید خواهر؟
سلام
ايندفعه من فكر كنم اولين نفرم
خواهر تبريك ميگو مدير شدنتونو
از همه اين حرفا بگزريم کيا ناروتو رو ديدن؟
ميگم فکر ميکنين نتيجه مبارزه کاکاشی و ايتاچی همونی بشه که دفعه پيش شد!:blink: اگه ايتاچی از اوروچيمارو هم قوی تر باشه پس بايد يه فاتحه برای همه شون بفرستيم!
البرز؟راستش منم تعجب کردم گفتی دخترونست و به درد نميخوره!!! :blink::blink::blink: چون من هر بار که با البرز حرف ميزنم سرمو ميخوره از بس ميگه نانا اين نانا اون ... :wacko::lol:
سپهر ....اول از همه به ملکه ی انیمیشن ها فریدا خان بزرگ تبریکات عرض می کنم با احترامات فراوان ! به امید روز های پر انیمه تر !
شما دوتا چرا اکانتاتون مشابه هست :blink:
Dong Fang BuBai
Dong Fang BoBai
یه سوال!:
نظرتون چیه واسه سیمور اخر کارتونا رو پی ام کنیم !
پ ن!:این سیستم اسپویلینگ نابود باید گردد!
به نقل از linghuchong :ممنون:happy:،آره خوشحال شدم APS يکی از بزرگترين مجله ها/انجمن های امريکاست. فکر نميکردم قبول کنن!