میدونم اینجا جاش نیست ولی بیشتر تون احتمالا به جاهای دیگه سر نمیزنید.
با اجازه بزرگتر ها میخوایم شروع به شیر مانگا کنیم
اگه کسی احیانا حاضره مانگا ها شو شیر کنه ، لطف کنه یه لیستی از مانگا ها یی رو که داره رو به من بفرسته.
پیشاپیش از همه عزیزانی که همکاری خواهند کرد تشکر میشه :lol:
خوب این درواقع تکنیک است که مال آکاتسوکی لیدر هستش . اون میتونه با داشتن یک بدن انسان زنده ( اینجا بدنی که برای ایتاچی بکار رفته اگه یادتون بیاد مال کاپیتان یوری ( زیردست ساسوری) هستش) ، چاکرای فرد مورد نظر رو تو اون انسان متمرکز کنه ( در واقع فرد رو قربانی میکنه) و اونو برای مدت کوتاهی به اون فرد تبدیل کنه
ایتاچی که حالا دارن باهاش مبارزه میکنند در واقع این فرد هستش :
اینجا نوشته که ظاهرا این سری رو واسه یه بلوک زمانی خاصی از شبکه فوجی تی.وی آماده کرده بودن که مخصوص دخترای جوان و باکلاس تر بوده ( = کمدی کمتر - درام بیشتر ) ... اما نهایتا همه از سری خوششون اومده ...
سلام من عضو جدید هستم ولی هیچی سر در نیاوردم که باید چی کار کنم و چطوری کاتونی رو دانلود کنم یا اگه کارتونی دارم که اینجا نیست بزارمش تا همه استفاده کنن میشه منو راهنمایی کنید
سلام من عضو جدید هستم ولی هیچی سر در نیاوردم که باید چی کار کنم و چطوری کاتونی رو دانلود کنم یا اگه کارتونی دارم که اینجا نیست بزارمش تا همه استفاده کنن میشه منو راهنمایی کنید
و اگه ليستی از کارتون هاتون دارين ممنون ميشم اگه ليست رو آپلود کنين يا بگين که چی دارين:happy:. در مورد دانلود توی اون يکی تاپيک که پست زدين ميتونين به ما کمک کنين. حالا فعلاً ليست ما رو ببينين
خوب این درواقع تکنیک است که مال آکاتسوکی لیدر هستش . اون میتونه با داشتن یک بدن انسان زنده ( اینجا بدنی که برای ایتاچی بکار رفته اگه یادتون بیاد مال کاپیتان یوری ( زیردست ساسوری) هستش) ، چاکرای فرد مورد نظر رو تو اون انسان متمرکز کنه ( در واقع فرد رو قربانی میکنه) و اونو برای مدت کوتاهی به اون فرد تبدیل کنه
ایتاچی که حالا دارن باهاش مبارزه میکنند در واقع این فرد هستش :
دوستان در صورتي كه سنش بيش از هجده ساله ميدوري و بريسكو(همش دوتا ديويديه!) ببينن! بعد از پايان فصل امتحاني يكي از سه تا نامزد!(احتمال داره ويلي خونخوار باشه!) رو محاكمه مي كنيم!)
به هر حال دوستای خوبم امیدوارم که تبریکات صمیمانه ی منم پذیرا باشین. همیشه موفق باشین!
میگما عجب تاپیک مدیرخیزی داریم!فکر نمیکنم توی هیچ تاپیکی به غیر اینجا این همه مدیر پست بزنن!