BRADER SHIAN
Registered User
Shinobi Is Back
شينوبي خودمون!
Shinobi Is Back
نه اون ها هم همه بر باد رفت:f34r: چون هاردم کم بود recycle bin رو بستم يعنی حجمش ziro که در نتيجه هر چی delete شه ديگه داغش به دلم ميمونه!
از کجا اين خبر رو شنيدی؟:blink: من چيزی به گوشم نخورده بود! الان هم تورنت ها رو چک کردم اگه با همون اسم های قديميش باشه چيزه جديدی در نيومده!
من در جريان نبودم :blink: حالا ميگردم ببينم چی پيدا ميشهوالا نگفت در امده این بنده خدذا.. گفت میسازن.. ولی احتمالا راست میگه چون ساکن کره هستش و بارها برام فیلم فرستاده ( البته فیلم امریکایی) و جدیدا زیاد تو نخ انمیشن میچرخه..
جاش همينجاست. 99.8% ژاپنی هستن. 1.% چينی ، 1.% هم کره اي هستن.يه سوال نميدونم جاش اينجا هست يا نه؟
اين انيميشنها بيشتراشون كار ژاپن هستش يا چين؟
چه خبر خوشی! برادر جون چه جوری؟ فقط اين لپتاپ هست. چی کار کنم؟ منو از دانلود 2-3 گيگ نجات ميدی!:happy:البته من منظورتون متوجه نمیشم ولی هیچ ربطی به پاک کردن از recycle bin نداره چون همونطور که گفتم من حتی هارد فورمت شدمو برگردوندم فقط اگر هارد بسوزه دیگه کاریش نمیشه کرد:lol:
از برادر شينوبی خبر داشتم. ايشاا... تا چند روز ديگه تمام وقت پيشه خودمونه!Shinobi Is Back
از برادر شينوبی خبر داشتم. ايشاا... تا چند روز ديگه تمام وقت پيشه خودمونه!
فکر کنم 30-40 قسمتشو داشته باشم ولی کامل ندارم. حالا اگه وقت شه ميزنم. چون خيلی چيزا تو ليسته انتظار هست و من هم خيلی گرفتار شدم.:wacko:
راستی دستت از بابت spoil درد نکنه. خيلی خوب بود.:happy:
حالا يه سوال چرا پست تکراری زدی؟ :blink:چرا دوباره عکس quote کردی؟ اون پست spoil تکراريتو اگه ميتونی حذف کن.
چه خبر خوشی! برادر جون چه جوری؟ فقط اين لپتاپ هست. چی کار کنم؟ منو از دانلود 2-3 گيگ نجات ميدی!:happy:
یه سوال راجع به اخر کیبا کردم کسی توجه نکرد!
برادر بدین نگاه کنم .آخرش رو حتما واستون تعریف میکنم