• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[kuro-hana]Death note 19[E143E547].avi

death_note.jpg

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه ها، بالاخره اين سندباد چی شد؟:eek: کسی چيزه ديگه اي نميخاد؟:eek: پس اگه تا پنجشنبه قروب به وقت من، کسی چيزی نگفت من ديگه ميخرمش. :D

ایشالا سفر خوش گذشته. جون من دیگه از این تاریخی که گفتی بیشتر تمدیدش نکن. من خیلی بد مدل دوست دارم بعضی قسمتاش رو ببینم. چیزی که هیجان زدم میکنه اینه که دوست دارم ببینم خاطراتم چقدر عوض شدن. من یه جورایی مرض این کار رو گرفتم!

کارتونای دیگه ی طرف اشکالشون اینکه که عربی هستن. ولی این سندبادش حرف نداره (اگه دوبله ی انگلیسی بود خوب بهتر بود (اگه فارسی بود که دیگه :guitar: ))

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
بخدا نميخام دل کسی رو بسوزونم!:( گفتم شايد دوست داشته باشين بدونين که اون تو چی ميگزره! :blush:چون واسيه من که خيلی جالب بود:). حالا اگه نميخاين خوب نميگم!:(:f34r::D

سفر خوش گذشت؟

من که خودم گفته بودم عکس بگیر بیار برامون. اون شوخی بود ;)
حتما عکساتو بزار، منتطریم :blush:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

دوستان عزیز امیدوارم همه هفته خوب و خوشی را گذرانده باشید. و اخر هفته هم به همه خوش بگذره

از همه دوستان برای خوش امد گوشش ممنونم واقعا خجالت زده ام کردید.
خواهر ساحل عزیزم ممنون از اسمایلی های قشنگ به امید برگشتن خواهر خوبمان xing ying عزیز
استاد Amir امیدوارم بتوانم بیشتر در خدمت شما و دوستان باشم ممنونم.
با تشکر از برادر شیان مخصوصا تبریکشان برای دوم شدن جواهری در قصر ممنونم.
جناب RoOozbeh خیلی ممنونم (پست بعدی کلی در مورد Blood + نظر دارم خیلی دوستد ارم نظرات شما و دوستان را در مورد BLood+ بدانم)

مطمئن باشید اونهایی که چیزی نگفتن هم شما رو فراموش نکرده بودن
امیدوارم بیشتر از این شاهد فعالیت شما باشیم
rainbowf.gif
thanku.gif

جناب lord cyah از خوش آمد گویی ممنونم
rose.gif

جناب murderer از شما هم خیلی ممنونم امیدوارم نظر شما را هم در مورد blood+ بدانم (دارم برای پست خودم تبلیغ می کنم!
rollingf.gif
)
جناب zirnevis از محبتتان متشکرم امیدوارم بیشتر در خدمتتان باشم
جناب Daneel Olivaw (بزرگترین روبات تمام قرون و اعصار! ) از تبریکتان خیلی ممنونم
yaya.gif

واهر ين ين جون کجا بودی؟ دلمون برات يه ذره شده بود! اميدوارم هر گرفتاری اي هم داشته هل شده باشه! راستی چون احتمالاً پست های قبلی رو نخوندی يه بار ديگه هم ازت تشکر کنم . واقعاً دستت درد نکنه ممنون مخصوصاً بخاطر full house! (راستی يه سوال تو ذهن من مونده بود از اون موقع تا حالا : ميگم تو کره ماشين لباس شويی ندارن که اينا به دست و پا و ... متوسل ميشدن؟ ) ولی واقعاً محشر بود! خواهر ديگه از اين چيزا نداری؟
سلام خواهر عزیز ، ممنون از خوش آمد گویی خیلی خیلی ممنونم منم دلم برای شما تنگ شده بود
grouphugg.gif
مشکلم حل شد مرسی زیادی شلوشغش کرده بودم
خیلی خوشحالم که از Full House خوشتان امد راستش نمی دانم چنین چیزی باشه چون خود کره ای ها و کره ای بین های حرفه ای هم همه این سریال را قبول دارن البته چند تا رقیب سرسخت داره که انشالله به زودی می رم سراغ دانلودشان (فعلا یه سریال بد قلق ژاپنی گذاشتم برای دانلود ولی خیلی سرعت بدی داره ان که تمام شد ان یکی سری را می گیرم) راستی من هم اجازه دارم چیزهایی که دارم را به لیست اضافه کنم؟ چند تا سریال و انیمه و یه سری Ost هست.
ولی در مورد ماشین لباس شویی هیچ چیزی نمی توانم بگم همین طور که نمی دانم اصولا این خانه واسه چی اینقدر تمیزه کردن احتیاج داشت!!!! لابد روش های دستی را بیشتر دوست دارن وگرنه ما که تمام وسایل برقی مان توی ایران کره ای!

باز هم از همه ممنونم امیداوارم همه خوش باشید.
ین ین

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
دوستان عزیزی که هنوز انیمه Blood+ را ندیدند اگر دوست ندارند داستان را بدانند لطفا نوشته های پایین را نخوانند چون تقریبا تمام داستان لو می ره ممنونم

سلام
می خواستم اسم این پست را بگذارم Blood+ ولی خب در واقع نمیشه چون بیشتر اطراف هاجی! تا خود انیمه! نمی دانم پست کدام یکی از دوستان بود که خواندم بهترین شخصیتی که دیدن هاجی بوده راستش منم با این حرف کاملا موافقم تا حالا توی این تعداد انیمه ای که دیدم جالب توجه ترین شخصیتی که دیدم هاجی بوده(با ان روش مبارزه منحصر به فرد و سرعتی و تیز ) و خیلی هم خوشحال شدم وقتی دیدم که اقایون هم همین نظر را دارن چون گاهی فکر می کردم شاید به عنوان دختر از این شخصیت خوشم امده باشه ولی خب می بینم که خدا را شکر این فکرم غلط بوده خیلی حیف شخصیتی مثل هاجی را به این خاطردوست داشته باشیم! مدتها بود(یعنی از وقتی خود انیمه را می دیدم) می خواستم در موردش یه چیزهایی بنویسم ولی دیدم کسی بحثش را نمی کنه فکر کردم برای دیگران زیاد هم جذاب نباشه ولی حالا که دیدم بحثش اینجا هست می خوام یه چند تا سوال در این باره بکنم شاید بتوانیم جوابشان را پیدا کنیم.
(ببخشید خیلی پر حرفی کردم برم سر اصل مطلب)

1. هاجی زنده است یا مرده؟ خب من که شخصا چون پست یکی از دوستان را خوانده بودم که گفته بودن"حیف که هاجی اخرش می میره" از اول تا اخر همش نگران بودم ولی حتی لحظه آخر هم باورم نشد هاجی اینقدر الکی بمیره که خب نظرم هم اثبات شد
دلایل:
1. رز صورتی: این رز صورتی گل مخصوص هاجی بود دیگه ان زمانی که خاطرات جوانی های سایا و هاجی بود هاجی که هنوز بچه بود یه گل رز صورتی برای سایا میبره ولی سایا دعواش می کنه و می گه که از این رنگ خوشش نمی اد و میگه که یک گل دیگه براش بیاره که هاجی هم عصبانی میشه(عصبانی شدن هاجی هم جالب نه) و قبول نمی کنه بعد از ان یه جای دیگه که هاجی و سایا با هم دعواشون میشه و بعد سایا بغلش می کنه روی میز جلوی آینه یه دسته گل صورتی (فکر کنم از اینجاست که کم کم رنگ صورتی رنگ مورد علاقه سایا میشه) و البته اگر دقت کنید قسمت یکی مانده به اخر وقتی با kai میره کلید می سازه رنگ صورتی را انتخاب می کنه. پس نتیجه می گیریم که این گل را هاجی گذاشته
2. روبان آبی: این روبان که مخصوص هاجی، جوانی های سایا و هاجی، هاجی این رنگ روبان را جلوی یقه لباسش می بست و در زمان حال هم موهاش را باهاش می بست و قسمت اخر هم بست دور گل
خب به نظرم این دلایل زنده بودن هاجی باشه چون کس دیگه ای نمی توانه این اطلاعات را جز هاجی داشته باشه هرچند یه نشستی که بعد از تمام شدن بلاد با کارگردان بوده که وقتی ازش پرسیدن بالاخره هاجی چی شده و ان گل یعنی چی گفته" این به عهده خود بیننده است چه نتیجه ای می گیره " ولی نشانه هایی که گذاشته خیلی واضح.

2. بعد از مسئله مرگ هاجی یه چیز دیگه به ذهنم رسید:خوب اگر هاجی زنده مانده چی باعث میشه که فکر کنیم Amshel نباشه؟ چون هر چی باشه هر دو رفتن زیر آوار و مرگ هیچ کدام را هم کاملا نشان نداد. و البته هاجی هم زنده برگشت(البته اگر فرض کنیم نظریه زنده ماندن هاجی درسته)

3. چون الان در حال بررسی مرگ ها هستم گفتم مرگ Nathan را هم بررسی کنیم یعنی در واقع نمردنش را! خب به نظر بحثی سر نمردن ناتان نیست چون غیر از ناتان هیچ کس دیگه ای نمی توانست ان خبرنگار باشه (با ان حالت حرف زدن و لباس پوشیدن و موهای مجعد) ولی حالا چرا نمرده چون به نظر اگر کسی در این ماجرا قرار بود قطعا مرده باشه همین جناب ناتان بود و بس چون دیدیم که سایا دقیقا با شمشیر خون آلود خودش ناتان را کشت جای هیچ شکی نیست که خون سایا باید بدنش را خشک می کرد چون اگر(می گم اگر چون یه نکته جالب به نظرم رسیده) پس اگر ناتان شوالیه diva یوده باشه باید حتما بدن هیچ شکی کشته می شد ولی خب دیدم که نشد من هم اول چیزی به نظرم نمی رسید که چطور چنین چیزی ممکنه ولی بالاخره یه جمله ی خود ناتان یه فکری به ذهنم رساند (فکر می کنم 3 قسمت با آخر بود) امشل و ناتان داشتن با هم توی سالن اپرا حرف می زدن در حالی که ناتان می رفت طرف دوقلوی های diva یک نکته عجیبی گفت اینکه"شاید مادر سایا و دیوا هم برای خودش شوالیه داشته!" نکته جالبی نه؟ یعنی مادر سایا و دیوا برای خودش شوالیه ای داشته (ببینم کسی یادش میاد که ناتان چه طوری شوالیه ی دیوا شده ؟ مال همه به جز ناتانرا نشان داد!) و خب به نظرم از همه اینها یه نتیجه میشه گرفت ناتان شوالیه مادرشان بوده و دلیل اینکه خون سایا بهش اثر نکرد (در عین حال خون ناتان دیوا را هم نمی کشت) این بوده.
این نظریه برای خودم خیلی جالب بود ولی به نظر دیگه خیلی دور از ذهن میاد دوستان نظری ندارند؟ (حالا وضعیت هاجی نسبت به بچه های دیوا هم لابد یه چیزی مثل این میشه نه؟ واقعا دلم می خواد بدانم اگر سیزن دومی ساخته بشه وقرار باشه جنگی بین اینها اتفاق بیافته هاجی می توانه بچه های دیوا را بکشه یا نه؟
البته این نظریه بالا یه سری دلایل ضعیف تر هم داره ولی یه سری از رفتارهای ناتان باهاش توجیه میشه اینکه چرا همیشه سعی می کرد هم به سایا هم به دیوا کمک کنه هر وقت هم که اوضاع خیلی برای سایا خطرناک می شد یه جوری کمکش می کرد مثلا ان زمانی که Saloman را برای کمک به سایا آزاد کرد را در نظر بگیرید. و حتی از saloman هم که از سایا دفاع می کرد همیشه دفاع می کرد
و اینکه در صحنه آخر هم انگار که نمی توانه بدون دیوا زنگی کنه خودش را از عمد جلوی سایا گذاشت تا بکشدش (در واقع با علم به اینکه نمی میره خواست خیال همه را از بابت مردن خودش راحت کنه)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
4. از ان قسمت بالا یه سوال دیگه هم به دست میاد ایا هاجی شوالیه بچه های دیوا هم به حساب میاد؟ چون با واسطه خونش به انها رسیده.

5.و البته یه سوال اساسی دیگه اینکه اصلا مادر سایا و دیوا چه طور انها را به دنیا اورده چون چون بچه های دیوا با شوالیه سایا به دنیا امدن امکان داره ناتان پدر سایا و دیوا بوده باشه؟

6.خب فکر کنم از مسئله مرگ ها فقط saloman مانده که البته اصلا هم مهم نیست ! ولی خب! در استای سندرم زنده کردن همه مرده ها میگم شاید این هم زنده باشه چون وقتی به Amshel رسید هنوززنده بود و Amshel هم چنین فرصت نابی برای برده کردن یه ادم را از دست نمیده مثلا بردگی کامل در ازای یه دست و زنده ماندن زیاد هم بد نیست اگر امکانش باشه دوباره سایا را ببینه نه؟ البته شخصا هیچ اصراری ندارم که زنده باشه ولی خب برای اینکه یه دفعه دیگه جای سایا بمیره بد نیست یا مثلا جای هاجی زخمی شه!
فکر کنم بگردیم سراغ هاجی البته سوال های اصلی را بالا گفتم ولی چند تا چیز جزئی دیگه هم هست (متاسفانه بیشتر یادداشتهای حین دیدن انیمه ام را گم کردم وگرنه سوالهای بهتری داشتم حداقل این همه نوشتنم یه فایده ای داشت)

7.یه سوال می پرسم ولی خواهش می کنم نخندید چرا هاجی وقتی تغییر فرم می داد زشت نمی شد؟ (جدی می پرسم می دانم که خودش دلش نمی خواست تغییر کنه ولی وقت تغییر هم فقط بال داشت ولی بقیه حتی سالومان هم کاملا هیولا می شدن)

8.چند قسمت مانده به آخر LuLu از هاجی پرسید تو هم خواب می بینی؟ هاجی گفت بله(فکر میکنید یه طور کلی هاجی به اندازه 200 کلمه توی کل داستان حرف زد؟) ولی این چطور ممکنه در حالی که می دانیم شوالیه ها در عین اینکه به خواب احتیاج ندارن اصلا نمی توانن بخوابن پس هاجی چه طور خواب می دید؟

9.روی خنجرهای هاجی کریستال قرمز بود این کریستال مال کی بود؟ چون ان کریستال ها هر کدام برای یه ادم هستن و مثلا برای سایا مال پدرش بود و مال kai برای Riku مال هاجی برای کی بود؟ چون از اول داستان هم روی خنجراش بودن.
day.php

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
10. یه سوال خیلی خیلی ... ولی خب سواله دیگه چرا توی روسیه وقتی از کشتی پیاده شدن با هاجی احوال پرسی نکردن ؟ یعنی شوالیه ها به حساب اداب معاشرت نمی ان؟ راستش اینش برام زیاد مهم نیست فقط باید قیافه هاجی خیلی دیدنی میشد!

11.چرا Riku اینقدر شبیه Diva بود تا جایی که وقتی دوست سایا کنسرت Diva را میدید ناخودآگاه گفت Riku?

12. راستی توجه کردید که ان زن سایستمدار امریکایی که اخر توی اپرا هم تغییر شکل داد و مرد چقدر شبیه رایس بود به نظرتان اتفاقی بود؟

13. یه چیز دیگه که برام خیلی عجیب بود چرا توی یکی از Opening ها نوشته های عربی میاد بریا چی؟ تا جایی که مید انم هیچ جور به عربستان ربطی نداشت این عربی نوشتن هم وقتی بود که تازه ان خون اشام ها وارد شده بودن واصلا توی op هم این نوشته ها پشت سر انها نوشته میشد.

فکر می کنم بیشتر سوال ها را پرسیدم جز اینکه کسی خبری از ساخته شدن سری های بعدی نداره؟ مثلا اینکه وقتی بچه های دیوا 15 ساله می شن و زمان براشون متوقف میشه سایا هم یه 15سال زودتراز خواب بیدار شه؟(اخه با این 30 سال خواب مزاحم که تا الان حداکثر 5 سالش گذشته چه طوری می خوان داستان را دوباره شروع کنن؟ بچه های دیوا قسمت اخر تازه 5 6 ساله بودن و وقتی 15 سالشان بشه حداکثر 3 سال بیدارن بعد خواب 30 ساله و وقتی سایا بیدار شه انها حتما خوابن نمیشه این انجمنشان یه دارویی چیزی برای بیدار کردن سایا درست کنه؟)
راستی نمی دانم خبر دارید ا نه؟ ولی هاجی یه البوم هم داره! ویولون سل زده که ان قطعه معروفش هم توش هست.اگر دوست داشتید کل آلبود را آپلود کنم چون من که خیلی سخت پیداش کردم الان هم اصلا دیگه سیدر نداره.

اگر خیلی بی ربط نوشتم ببخشید لطفا ولی حتما باید این ها را می نوشتم هر وقت ورق هام رامرتب می کردم این نوشته های بلاد از همه بیتشر توی چشم بودن باید می دانستم نظر بقیه در این باره چیه؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سُلام ساحل جان
ین ین جان من الان تازه دارم Blood رو می بینم.به خاطر همین پستای بالا رو نمی خونم.هرچی راجع من نوشتی مرسی..(فحش که ندادی؟)
^_^
تبریک برای دیدن بلاد من الان خیلی حسودی ام میشه منم دلم می خواد دوباره برای اولین بار بلاد را ببینم!
Bleach از 103 تا آخر رو ندارم
naruto رو هم از 200 به بعد ندارم
من این دوتا را دارم
Otome wa Boku ni Koishiteru
و قسمت 1 تا 5 را دارم
شنبه، اشنبه بفرستم خوبه؟

من هم بسیار علاقه مند به بحث درباره Full House می باشم ! (حالا اینقدر تعریف می کنیم وقتی اقایون دیدن مثل این جواهری در قصر می خندند ) مرسی که جای من را خالی کردید

ادیت: الان رفتم ان صفحات را یه نگاهی کردم چه بحث دو نفره جالب ی ولی فکر نکنم کسی چیزی ازش فهمیده باشه می گم ان قسمت خرس را در بیاریم به صورت کلیپ بگذاریم اینجا و یکی از این خنده هارا ^_^
چشم دنبال مانگاش هم می کردم ولی فکر نکنم چیزی که توی http://www.mangaupdates.com/series.html?id=3089 نباشه جای دیگه پیدا شه.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام به همگی

[]قسمت 26 _____ Final fantasy - unlimited 2001-2002
Honey and Clover _____قسمت 25 و 26
اپیزود 11 کنشین
Otome wa Boku ni Koishiteru_همشو..انگار 1 تا 6 نبود
Scrapped Princess اپیزود 24
Kikenna Aneki این مشکلش چیه ؟؟ فقط 4 اپیزودش در اومده؟؟
Bleach از 103 تا آخر رو ندارم
naruto رو هم از 200 به بعد ندارم[/B]
این شب جمعه ای خیر ببینید یکی به من بی اینا مانده کمک کنه

بیشترشان کامل هستند فقط ادامش در دویدی های دیگه است یادم رفت ترتیب لیست را بفرستم
الن در پی ام فرستادم با اون لیست چک کنید هرچی کم کسری بود بگید دوباره میفرستم.
چنتا از سریال ها را نداشتم

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
Bleach 116

Bleach_115.JPG

این همه ادم اینجا بلیچ می بینن یکی نمی خواد سوالای منو جواب بده ؟ .... اون دختره کیه ؟ :D
====

من خیلی دوست دارم تو بحث Blood + شرکت کنم اما متاسفانه وقت ندارم :( .... ولی در مورد هاجی تو این تاپیک سخن کم نرفته است ... همون موقع هم که این کارتون رو می گرفتم این جا حسابی بحث داغ بود !

====

برای همينه که من ميزارم حد اقل 5 قسمت بره جلو بعد ميبينمش!

ميگم تو باز شب زنده دا بودی؟ ساعت 4 صبح چيکار داری ميکنی؟؟

فریدا بشین اینو ببین تا قسمت بعدی نیومده می ارزه به تو خماریش موندن :D دیگه تا یه مدتی اینجوری تو خماری نمی مونی ها ! ... از ما گفتن

من درس می خونم :D ... حکما خفاش شدم ساعت 5 بعد از ظهر می خوابم 11:30 پا می شم بعد ساعت 5 صبح می خوابم که 6 بیدار شم ! :D ..... وضعیتی شده این جا!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من هم تبریک میگم اول شدن تاپیک رو در دقیقه 90 ...
47b20s0.gif

Yen Yen جان هم که برگشته ...
foryou.gif

قسمت بعدی Spoil سری Berserk ، امشب ...

مرسی از حماییتون راستی
282.gif
.... واقعا به نظرم ارزشش رو داره که داستانش کامل اینجا گفته بشه ... ضمن اینکه می دونیم با بیشتر از 29 میلیون نسخه فروش ، یکی از پرفروش ترین مانگاهای تاریخه ... مشکلی که ما تو ایران داریم همینه : تولید محتوای بسیار اندک
179.gif
... حداقل انقدرشو از دستمون برمیاد ... نه ؟
jazzybass.gif

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان:)
اولا تبریک برای اول شدن تاپیک گرچه این امری واضح بود ولی به هر حال همه تلاش کردید

بعدش هم خواهر فریدای عزیز رسیدن بخیر امیدوارم خوش گذشته باشه...راستش من این لیستو چندتا تاپیک قبلتر گذاشته بودم ولی یادم امد رفتین سفر به خاطر همین ورش داشتم گذاشتمش اینجا....ریشو قیچی دست خوذتونه دیگه هر جور صلاح می دونید همون کارو بکنید
http://www.4shared.com/file/10933124/dbd3cab1/list.html

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
Bleach_115.JPG

به احتمال قوی به عنوان پیام بازرگانی امده یه دور زده رفته
sarcastic_hand.gif

-------------------------------------------------------------------------
بروبچ scrapped prinmce 24 - و ناروتو از 215 به بعد تا قسمت دوم جدیدش
رو من گرفتم دفعه بعد میدم دانیل براتون بزنه
thumbs.gif

--------------------------------------------------------------------------------
خوب اول شدن تاپیک رو هم به همه تیریک میگم
newwink.gif

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
برات ایمیل می زنم
ناروتو 220 قسمته ها همشو داری؟؟ یادمه آقا روزبه برات فرستاد یه چندتایی نبود

فول هوس رو به B ها نمی دیم تا نخندن..G ها فقط ببینن

زود برید شعر 3 bear رو حفظ کنید رقصش رو هم یاد بگیرید تا ازتون امتحان بگیرم..

ماه عسلشونو یادته...وای چقدر خنده دار بود...
می گم این کره ای ها که انگلیسی حرف می زنند آدم می خواد کلشو بکوبه دیوار..اسمایلی کله به دیوار کوبان

ساحل جان دارم جناب روزبه که لطف کرده بودن زحمت همه را کشید بودن از انجایی که هنوز هم نیامده بود را هم گرفتم تا اخر 220 و همین طور هم این سری جدید. همین طور هم بلیچ و dedth note
من حفظم مخصوصا مدل امریکایی اش را !!!!!
یادم یک بار توی یه فروم در مورد انگلیسی حرف زدن کره ای ها کلی مطلب نوشته بودن و به یه نتیجه رسیده بودن که معمولا هم شخصیت هایی کره ای حرف می زنن که مثلا یه چند سایلی هم over see!!!!! زندگی کردن معمولا هم انگلیس یا امریکا که انها از همه بد تر حرف می زنن مثلا توی All About Eve ، جنگ (سویانگ) هر وقت می خواست حرف بزنه من می زدم بره جلو @.@

راستی ساحل جان برای مانگای Full House بهتره برای گشتن از کلمه ی "manhwa" استفاده کنید این کلمه معادل کره ای مانگاست.

این همه ادم اینجا بلیچ می بینن یکی نمی خواد سوالای منو جواب بده ؟ .... اون دختره کیه ؟
جناب murder
ان دختری که شما دیدید و کلا ان تیترای که چند وقت پخش می کردن مربوط به فیلم سینمایی بلیچ می شده که قبل برگشتن انیمه به داستان اصلی مانگا و ان جریانات سری دوم ساختنش، داستانش توی مانگا نیست و به صور ت فیلم سینمایی بوده(ova نه کلش با هم یه داستان بوده) و همه ان شخصیت ها که می بینید توی ان فیلم بودن و بعد هم رفتن بیرون (البته یه سری هم که از شینیگامی های اشنا بودن)
نمی دانم مشکلتان همین بود یا نه؟ امیدوارم درست گفته باشم

من خیلی دوست دارم تو بحث Blood + شرکت کنم اما متاسفانه وقت ندارم .... ولی در مورد هاجی تو این تاپیک سخن کم نرفته است ... همون موقع هم که این کارتون رو می گرفتم این جا حسابی بحث داغ بود !
ممنونم بله ان زمان هم بحث می شد ولی خب هاجی ابعاد گسترده ای داره! در هر صورت ازتان ممنونم موفق باشید.

راستی منم اول شدن تاپیک را تبریک می گم جواهری در قصر شکست خورد! (جالب اینکه من هم به اینجا و افسانه شجاعان رای دادم )

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
قسمت چهارم Spoil سریBerserk

Vol-23 :

برمی گردیم سراغ گاتس ، که همراه پاک و کاسکا ، مشغول سفر به سمت elfhelm هستن ( نترسید ، به این زودی ها نمی رسن به اونجا ، در واقع تا الان که vol-32 داره منتشر میشه ، هنوز نرسیدن ! ) .. متاسفانه اون جونور وحشی که گفتم یه جورایی ناخودآگاه گاتس محسوب میشه ، هنوز بطور کامل در کنترل گاتس نیست .. در نتیجه یه شب کنترلش رو از دست میده و حمله می کنه به کاسکا .. البته خودش رو جمع و جور می کنه .. اما کاسکا دیگه بهش اعتماد نداره و ازش می ترسه ... اینم مجبور میشه دستای کاسکا رو با طناب ببنده .. اما نهایتا یه شب کاسکا فرار می کنه ...

کاسکا می خوره به پست یه سری دزد توی جنگل .. اونا هم فکرای ناجور(!) به سرشون میزنه .. اما وقتی گاتس و پاک سرمی رسن ، می بینن که کاسکا همه اونا رو کشته .. بدشانسی اینه که دوباره توی این اوضاع ، اون یارو سگه ( ناخودآگاهش ) کنترل رو بدست می گیره و نزدیکه که به کاسکا تجاوز کنه که مجددا خودش رو جمع و جور می کنه ...

کمی بعد ، فارنزه و سرپیکو و isidoro ، بطور همزمان می رسن به گاتس و بهش ملحق میشن ... اینا اعضای ثابت تیم گاتس هستن و از این بعد جزو کاراکترهای اصلی محسوب میشن ... البته انگیزه هاشون متفاوته : isidoro می خواد یه آدمی بشه مثل گاتس و شایدم بهتر از اون !!! ( بچه اس دیگه !! ) .. فارنزه معتقده که توی این عصر تاریکی ، آدمای کمی هستن که مسیر درست رو بشناسن و یکی شون گاتسه ... سرپیکو هم هدف اصلی اش محافظت از فارنزه اس ...

در همین حال ، گریفیث و گروهش دارن جلوی حملات کوشانی ها رو می گیرن و نفرات جدیدی هم بهشون اضافه میشه .. متوجه میشیم که band of hawks جدید ، انقدرها هم جای بدی نیست .. حتی زن و بچه توی اردوگاه گریفیث وجود داره .. و حتی کوشانی هایی که تصمیم گرفتن به آغوش اسلام ( یعنی گریفیث !! ) برگردن ... گریفیث هم واسه شون معجزه و شیرین کاری می کنه تا ایمانشون به اون تقویت بشه ... ( مثلا روح مرده ها رو احضار می کنه و اینا ) ..

arwain.jpg
myur.jpg

نفرات جدید تیم گریفیث ( تیراندازی اش خوبه – یه پسر جوون که گریفیث نجاتش میده )​

مجددا برمی گردیم سراغ تیم گاتس ؛ زندگی جریان دارد !! ... فارنزه آشپزی اش ضعیفه ( و.. بقیه چیزهاش !! ) ... گاتس به isidoro آموزش میده ... پاک خیلی بانمکه ... ضمنا می فهمن که واسه رسیدن به elfhelm باید از دریا رد بشن ...

--------

Vol-24 :

کاسکا و فارنزه توی جنگل ، با troll ها ( = غول ها ) روبرو میشن ...( اینا مرسوم ترین نوع موجودای اهریمنی هستن و از هری پاتر گرفته تا ارباب حلقه ها ، میشه دیدشون !! ) ... اما یه دختر نوجوان با استفاده از جادو نجاتشون میده ... این دختره هم یه elf کوچولو همراهش داره به اسم اوارلا ( female هستش ! ) که بعدا جروبحث هاش با پاک ، جزو سوژه های خنده سری محسوب میشه ... اونا راه میفتن به سمت خونه این دختره وسط جنگل که اونجا با استاد پیرش زندگی می کنه ...

shilke.jpg
ibarella.jpg

دختر جادوگر – اوارلا ( elf همراهش )​

خونه ی این دختر جادوگر ، وسط جنگله و توسط سیستم های دزدگیری جادویی (!!) حفاظت میشه ... استاد این دختر هم یه خانومیه به اسم فلورا که از همه چیز باخبره و گذشته همه شون رو میدونه ... جادوگره دیگه !! ... بهرحال فلورا با گاتس یه قراری میذاره : تیم گاتس به جادوگر نوجوان ( که اسمش شیرک هستش و بعدا عضو ثابت تیم گاتس میشه ) کمک می کنه تا شر troll ها رو از دهکده نزدیک جنگل دفع کنن ... درعوض فلورا هم به اونا یه چیزایی میده که در طول سفرشون ، بشدت مفید خواهد بود ... این خانم فلورا ، کلی توضیحات جالب درباره دنیا و سرنوشت و تقدیرگرایی هم میده ...

flora.jpg

فلورا ( جادوگر پیری که کارش درسته خیلی ! و رفیق شوالیه اسکلتی هم هست )​

بهرحال فرداش اینا مجهز به انواع سیستم های پیشرفته نظامی – جادوگری میشن ( عین ارباب حلقه ها که توی جنگل elf ها ، زره و چاقو و چیزای جادویی میگیرن ) و میرن به سمت دهکده ... البته گاتس از قبول کردن جادو و اینا امتناع می کنه و میگه من فقط همین شمشیرم واسه ام کافیه ... راستی این اولین کار عملی شیرک ( دختر جادوگر نوجوان ) محسوب میشه و در واقع یه جورایی قراره فارغ التحصیل بشه ! ...

خلاصه می رسن به دهکده و با وجود اکراه کشیش دهکده قرار میشه که فردا با troll های مهاجم بجنگن .. یه نخ جادویی هم توسط شیرک دور دستهاشون بسته میشه که بهشون اجازه تله پاتی میده ... گاتس و شیرک درباره تقدیر و جادو با هم صحبت می کنن ... عکس العمل شیرک ، چیزی شبیه عکس العمل اولیه فارنزه اس .. یعنی یه جور اکراه و انکار ( که طبیعتا در آینده جاش رو به احترام متقابل میده ! ) ... ضمنا فارنزه هم تبدیل شده به محافظ کاسکا .. خب کاسکا هم فقط به فارنزه اعتماد داره و همیشه میره پهلوش ..

بهرحال troll ها سر می رسن و جنگ شروع میشه ...

-----------

Vol-25 :

نبرد شروع میشه و هرکسی از اون وسیله جادویی که داره استفاده می کنه .. سرپیکو یه شنل داره که بهش اجازه پرواز میده و یه شمشیر که خیلی سبک و خیلی برنده اس ... isidoro یه خنجر داره که آتش جادویی داره .... گاتس هم هیچی نداره و حاصل دسترنج خودش رو می خوره !! ( طبیعتا سکانس هایی که گاتس می جنگه خیلی هیجان انگیز و خوب کار شدن ولی تعریف کردنشون سخته ) ...

تعداد troll ها زیاده و همه مردم شهر عقب نشینی می کنن به سمت کلیسای روستا ... ضمنا شیرک ( دختر جادوگر ) متوجه میشه که همین کلیسا ، بهترین جا برای اجرای عملیات جادوگری و از بین بردن troll هاست ... چون قبلا محل پرستش خدایان بوده و یه جور جای مقدسه ... جادوگری اش به این ترتیب که با چهار خدا : آب – آتش – باد – خاک ارتباط برقرار می کنه و ازشون کمک می خواد ... ( جالبه که توی انجیل هم به این نیروها اشاره شده ) ...

4re.jpg
win.jpg

خدایان چهارگانه – الهه آب​

موج اول حمله دفع میشه ... اما در موج دوم حملات ، یه ogre میاد ( یه troll که ده برابر بقیه هیکل داره ) که گاتس شکستش میده ... اما تو موج سوم حمله ، یه Kelpie میاد ( جن اسبی ) که با اینکه ریزه ولی خیلی قدرت اهریمنی اش زیاده و سرپیکو نمی تونه حریفش بشه ... اما قبل از اینکه اوضاع بدتر بشه ، شیرک با الهه آب ارتباط برقرار می کنه و کنترل " عنصر آب " رو بدست می گیره ... در نتیجه توی یه سکانس هیجان انگیز ، یه سیلی میاد و همه troll ها و kelpie و اینا رو می بره ( چارلتون هستون رو تصور کنید توی فیلم حضرت موسی !!! ) ...

اما دو تا اتفاق میفته : اولا - فلورا ( استاد شیرک ) میاد توی ذهن شیرک و بهش میگه که " وقتی تو برگردی من دیگه مردم ( بعدا می فهمیم چی میشه ) .. ناراحت نشو ... شاگرد خوبی بودی و حالا تقدیر ازت میخواد که به گاتس کمک کنی " ... دوما – کاسکا و فارنزه غیب شدن و ظاهرا troll ها دزدیدنشون ...

بعد هم می فهمیم که troll ها ، کاسکا و فارنزه رو بردن به یه غاری که در واقع دریچه ورود به Qliphoth هستش که یه بخش تاریک و اهریمنی از دنیای ماوراء الطبیعه محسوب میشه و تحت سلطه نیروهای شره ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
عدش هم خواهر فریدای عزیز رسیدن بخیر امیدوارم خوش گذشته باشه...راستش من این لیستو چندتا تاپیک قبلتر گذاشته بودم ولی یادم امد رفتین سفر به خاطر همین ورش داشتم گذاشتمش اینجا....ریشو قیچی دست خوذتونه دیگه هر جور صلاح می دونید همون کارو بکنید
http://www.4shared.com/file/10933124/dbd3cab1/list.html
سلام
ممنون:happy:، جای همگی واقعاً خالی بود:(. حالا کلی گفتنی براتون دارم ولی بايد تا 26 فوريه يه paper تموم کنم که هيچ کاريشو نکردم، بخاطر همين ممکنه نرسم جواباتون رو بدم يا براتون هسابی تعريف کنم.:(:p
در مورده ليستت، يه جاهايش درست نبود که با توضيح هاش برات آپلود کردم.;)

اگه برسم تا قبل از اومدن پدرم اينها رو هم ميگيرم:).

روزبه اينا رو هم به ليستت اضافه کن، بعد يه جا آپلودش کن من ببينم کدوما رو بچه ها ميخوان ، کم کم شروع کنم. ممنون :happy:

بالا