• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
راستی بروبچ انیمیشن عروس مرده رو از شبکه مولتی ویژن 4 میتونید ببینید

119fs311496.jpg

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
PS3 که خيلی وقته اومده تو بازار، البته حداقل تو بازار اينجا، ايران رو نميدونم :blink:
نه نديدم ولی اگه بياد 17-18 ساله که سهله منم بازی ميکنم :D
چند صفحه پيش بود که نوشته بودی همه پست های فروم رو نشستی خوندی؟؟!! مطمئنی؟ من چندين و چند بار به خاطر غلط های ديکته اي معزرت خواستم، البته تقصير من نيست تقصير فارسی سازم هست!!!
فکر کنم از بابت ناروتو شما خيلی خوشحال باشی! ;)
موفق شدين فيلم کابوی بيباپ رو بگيرين؟

ممنون، واقعاً لطف دارين، به جاش تو اين 2 روز هسابی سرتون رو درد آوردم :p:lol:
اختیار دارین شما مراحمید:happy:
بهس قلط دیکته ای هم یه شوخی کوچولو بود ناراحت نشین:)
172.gif
خودم بدتر از شمام:D
ای ول پس این ناروتو رو به دوستتون بگید برا من بزاره کنار:p
راستی لب تاب نو مبارک باشه
پی اس 3 تو نوامبر ریلیزمیشه البته از الان داره پیش فروش میشه فک نکنم دست کسی الان حتی اونور پی اس تری باشه
راستی بروبچ یه چیز بگم سکته بزنید قیمت پی اس تری مطمئن باشید تو ایران بالای 800 هزار تومن تا سال اول ورودش هس

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
آره خوب ولی فکرشو بکن حالا که ديگه با ديوا هم نيست هم هاجی می خواد بکشتش هم تمام اون برادر های ديگه!!! بيچاره خيلی تنها شده!!! دلم به هالش ميسوزه

تنها مشکل هاجی این اعتقادات سفت و سختش 120 سال ادماون رو مخفی می کنه که سایا نترسه اخه ؟ اینهمه بدبختی هم کشیدن
یه سوال هاجی قدیمی ترین Chevaliere یا Amshel Goldsmith ?

آره ديروز release کردن ولی خوب ما که دانلود کرديم نميشه صبر کرد تا اينا بدن بيرون کنجکاوی نميزاره، از يه طرف من نميخوام تموم شه ، هميشه بعد تموم شدن يه هم چين سريال هايی من کلی ديپرس ميشم تا يه کارتون با حال ديگه مثلش پيدا شه و بتونه جاشو بگيره!!!

D: چه باحال.....من تو فکر اینم این FMA رو از دوستتون بگیرم فقط میترسم زمین گیر شم
همین B+ رو من یه جمعه نشستم از 8 تا 34 رو نگاه کردم ولی تو بقیه کارتون حس بیشتر 2 قسمت در روز دیدن ندارم

راستش من نگاه کردم ديدم هيچ کس هيچ کدوم از کليپ هاشو دانلود نکرده !! منم گفتم اين ترفدار نداره نفرستادمش! دانلود کرديش؟

البته من خودم هنوز حال نکردم نگاه کنم ولی اون موقع چیزی برای دانلود نبود دیدم این کم حجمه گرفتمش ....

------

البته من خواهر لینخو نیستم ولی یک کوچولو جواب می دم تاخودشون کامل بیان بگن این کارتون ها اکثرا ماله بالای 18 ساله یعنی کلا M حالا بسته به قانون هر کشوری

مثلا همین Blood + یا Berserk و حتی Kimi Ga Nozomu Eien

Age rating: Mature (May contain sex, drugs, and extreme graphic violence)

در مورد داستان واقعی اگه منظورتون داستان های غیر تخیلیه فکر کنم که کارتون Black Lagoon اونطور که خواهر گفت همینجوری باشه که طرفدارای زیادی هم داره

در هر صورت به نظر من تو کارتون می شه کارایی کرد که حتی تو بهترین فیلم های هالیوود هم دست کارگردان بستس به همین خاطر بیشتر به سمت تخیل می رن

باز ببخشید که فضولی کردم راستی شما هم که سحر خیزید !

------------

در مورد کابوی بیباپ باید بگم که سی دیش تو زرد از آب درومد

اگه اسم فیلم ها رو یکی به من بگه من میتونم دانلودکنم البته من اصلا از ماجرا خبر ندارم چون وقت نمی کنم همه پست ها رو بخونم

-----

من راجب Trinity Blood هم یه چیز بپرسم نمی دونممن چرا فکر می کردم اینا دارن تو سریال انگلیسی حرف می زدن تا ژاپنی تقریبا 40% لغتا انگلیسی بود تو هیچ کارتون دیگه ای من اینجوری ندیده بودم یعنی انقدر زبان ژاپنی غرب زده شده ؟

Trinityblood_anime.JPG

فعلا...

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
البته من خواهر لینخو نیستم ولی یک کوچولو جواب می دم تاخودشون کامل بیان بگن این کارتون ها اکثرا ماله بالای 18 ساله یعنی کلا M حالا بسته به قانون هر کشوری

در مورد داستان واقعی اگه منظورتون داستان های غیر تخیلیه فکر کنم که کارتون Black Lagoon اونطور که خواهر گفت همینجوری باشه که طرفدارای زیادی هم داره

در هر صورت به نظر من تو کارتون می شه کارایی کرد که حتی تو بهترین فیلم های هالیوود هم دست کارگردان بستس به همین خاطر بیشتر به سمت تخیل می رن

صبح بخير
خيلي ممنون كه توضيح داديد چه فضو.... اينجا همگاني ديگه اگه همه به سوالات جواب ندن كه ديگه بحث نميشه ميشه؟ شما دوستان حرفه اي به ما اماتورها كمك نكنيد ما چي كار كنيم؟ :(
راستش از اين جنبه كمتر نگاه كرده بودم :upsided: اين هم خيلي جالب يود
اخه مي دانيد (فكر كنم تمام بچه ها اين طور باشن حالا غير از جذاب بودنش براي بزرگ سالها هم) خواهي نخواهي به طرف انيميشن كشيده مي شن برام سوال شده بود كه حتي با وجود رده بندي چه طور بچه ها را از اين انيمه ها دور نگه مي دارن مي دانيد چي مي گم؟ حتي با وجود اينكه رده بندي داره بايد خيلي مشكل تر از يه فيلم باشه كه راضي اش كنن اين فيلم مناسب سنت نيست.

راستی شما هم که سحر خیزید !
:f34r: :blush:
سلام خواهر لينخو مي توانم خواهش كنم يه راهنمايي در مورد اين سايت بكنيد :confused: من عضوش هم شدم فكر كردم بايد عضو باشيم تا بشه دانلود كرد ولي نمي دانم چه طور ميشه مانگاه ها را گرفت در اصل به نظر مياد اينجا يه جور بانك اطلاعات باشه تا محل دانلود (مي دانيد اينجا مانگا هم ف.ي.ل.ت.ر شده؟!!)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/9.gif[/IMG]
ساحل جون فعلاً همون سری اي که برات زده رو ازش بگير تا بقيه اش برسه دستش، راستی چی شده بود که مسافرتت بهم خورد؟
راستش من اصلاً يادم نبود که دوستم الان داره پايان نامه اش رو مينويسه و بايد به زودی از تز فوقش دفاع کنه! فکر کنم همون پيشنهادی که تو کردی رو بايد انجام بديم، تو و بقيه دوستان شهرستانی هر کدوم طرف های خودتون رو در يابين، برای تهران هم ببينيم کيا ميتونن از بچه های مطمئن. راستی من از وقتی که اومدم برادر شينوبی رو نديدم و افتخار آشنايی با ايشون رو نداشتم . ميدونی که ايشون تهرانن يا شهرستان و يا ميتونن به دوست من کمک کنن؟؟؟
راستي خواهر جون لپ تاپتون مبارك اگه سوالي داريد تو همين فروم به اين قسمت مراجعه كنيد
ممنون :happy:
پانتي رفته مسافرت..دل من هم براش خيلي تنگ شده
عجب بدجنسيه :p، هيچ خبری هم نداد کلی نگرانش شده بودم:eek:، خوب حالا کی بر ميگرده؟
خواهر جون اون لينكه چينيه..احتمالا فونت چيني رو سيستمتون نصب نيست..seed دانلودش هم درست پايين عكساس
مي تونيد رو اين كليك كنيد تا دانلود بشه
ممنون :blush:
يكي از كارتون هاي محبوب من يه كارتن هنگ كنگيه به اسم Dragon Blade
هوم ... نديدمش :(
و اين كارتن هندي كه هرچي گشتم نه اطلاعاتي راجع بهش پيدا كردم نه تورن
الان يه پيقام تو orkut ميزارم دوستای هنديم بايد يه چيزيی بدونن. :D
تا اونجايی که من ديدم يکی از 10 تا کارتون شرکت کننده تو اسکار بوده و اينطور که گفته ميشه همش hand paint هست.

"Clifford’s Really Big Movie"
"Disney’s Teacher’s Pet"
"Ghost in the Shell 2: Innocence"
"Home on the Range"
"The Incredibles"
"The Legend of Buddha"
"The Polar Express"
"Shrek 2"
"Shark Tale"
"Sky Blue
"

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]The legend of Buddha’ is one such film that has been produced using talents from India, Singapore and the Philippines. Produced by Pentamedia Graphics Ltd, a Pioneering Producer of Entertainment content based in India with the support of the Economic Development Board of Singapore, this 90 minute 2D animated feature depicts the life of the Buddha in a way suited for Young & Adult audiences.
.
[/FONT]
The Legend of Buddha, is an inspirational story details the journey of Prince Siddharth of the Kingdom of Kapilavastu, who is prophesied to abandon his opulent life for one of asceticism and spirituality. Despite every measure taken to ensure that the Prince leads a protected life of luxury and comfort, he witnesses the effects of old age, sickness and death during a tour of his city. These experiences prod him to pursue the true meaning and purpose of life. Unable to live a life of illusion, Siddharth leaves his palatial comforts to embark on an arduous journey of self-realization. "The Legend of Buddha" captures, in its engaging storyline and enchanting animation, the milestones that mark the path of Prince Siddharth to Nirvana and becoming "The Enlightened One".

در اين حين و بين به اسمه کارتون blue sky که يه کارتون کره اي است برخوردم، يادم افتاد دوست استادم چند وقت پيش يه کليپ ازش برام فرستاد که محشر بود، کارتون 3D است (يا حد اقل 3D به نظر ميرسه) و دوستم دانلودش هم کرده که قرار بود برای من بفرسته که رفت مسافرت و يادش رفت و منم يادم رفت حالا حتماً ميگم برام بفرسته که منم بار ديگه برای شما بفرستم!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها اینو دیدم بخونید:

رقابت نابرابر

در حالی که آمریکا مبالغی چون صد میلیون دلار صرف ساخت یک اثر انیمیشن می‌کند، ژاپن در سال گذشته، چهار برابر درآمد نفتی ایران، انیمیشن می‌فروشد، اروپاییان شروع به ساخت آثار بلند سه بعدی کرده‌اند و انیمیشن بلند �کائنا� به بازارهای جهانی راه یافته است، چینی‌ها نیز دست به کار شده‌اند و سومین اثر سه بعدی این کشور �باز شدن موبیس� برای اکران آماده می‌شود، و هندی‌ها‌ آرام و بی سر و صدا انیمیشن �سفرهای گالیور� را در ده انیمیشن برگزیده اسکار می‌بینند و... سئوال شایسته‌ای مطرح می‌شود.
�آیا سینمای انیمیشن ایران قابلیت برابری با کشورهای دیگر را دارد؟�
من به عنوان عضوی کوچک از جامعه انیمیشن ایران، نه در مقام دفاع از کارنامه کنونی هنرمندان ایرانی، بلکه به دلیل آگاهی از یک واقعیت ملموس می‌پرسم.
متولی انیمیشن ایران کیست؟ آیا تا کنون حتی یک بار برنامه توسعه 5 ساله انیمیشن داشته‌ایم؟ آیا حمایت یا حتی تسهیلات قابل ذکری به این بخش اختصاص یافته است؟ آیا تشکیلات صنفی سازماندهی شده‌ای در این هنر � صنعت وجود دارد؟ آیا در میان ده‌ها عنوان پژوهش سالیانه در بخش سینما، حتی آماری کمی راجع به جامعه انیمیشن ایران و تولیدات آن وجود دارد؟ آیا موفقیت آثار کوتاه انیمیشن ایران در گستره‌ای جهانی، قابل تأمل نیست؟ و ...
این روزها اتفاقات تازه و مهمی در انیمیشن ایران در حال پایه‌ریزی و وقوع است، این اتفاقات حتماً می‌تواند به سئوال‌های فوق پاسخ مناسبی دهد، آنگاه دست‌اندرکاران انیمیشن ایران موظف خواهند بود پاسخی شایسته به مردم و مسئولین بدهند و توانایی‌های خود و قابلیت انیمیشن ایران را اثبات نمایند.
:lol::lol::lol: فکر کنم اگه ايران تو بخش کارتون های عروسکی شرکت کنه شايد برای مدرسه موش ها يه جايزه اي چيزی بهش بدن!!!
(سوء تفاهم نشه يه موقع، من مدرسه موش ها رو دوست داشتم و هميشه به سرمايی يا نارنجی معروف بودم:p )
ولی آخه تو رو خدا ايران چه انيميشنی داره که بخواد با spirited away يا کارتون های ديزنی رقابت کنه؟؟؟ :hmm::f34r:
خودشون رو مسخره نکنن بهتره!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون از توضيحاتتان بايد از جناب روزنه بپرسم مي دانيد دارم كم كم از اينكه انيمه نمي بينم ناراحت مي شم به نظر خيلي جذاب مياد خيلي جذاب تر از اني كه فكر مي كردم واسه خودش دنياي جالبي ولي فكر كنم خيلي هم اعتياد اور باشه.
اسم از اعتياد نيار، بدتر از اونه
خوب اين تورنت هم سريال هم فيلمشه، که فقط فيلمش رو دانلود کنين، ميدونين تو azureus بايد چی کار بکنين ديگه ؟ نه؟ :eek:

مثلا همين قلعه متحرك با وجود اينكه از روي يه كتاب انگليسي با همان فرهنگ نوشته شده ولي بالاخره ژاپني شده كاري هم نمي شه كرد (به وسايل اتاق مستر هاول دقت كرديد؟ )
راست ميگی، اين خودش نشون ميده که فرهنگشون چقدر براشون ارزش داره و اصلاً نميخوان از بين بره و بازم ميگم اينا مودب ترين ملتی هستن که من تا حالا ديدم!
خواهر لينخو ورژن ژاپني اش خيلي با اين دوبله شده اش فرق مي كنه؟اخه انگليسي اش كه دوبله اش خيلي خيلي قشنگ بود مخصوا با ان صداي سوفي و هاول (اگر ادم چهره ي Christian Bale را نديده باشه راحت مي توانه باور كنه كه اين صدا صداي خود هاول و بس)
من ورژن ژاپنی شو ديدم ، اگه هر کارتونی dub انگيليسی هم داشته باشه من ديگه فقط ژاپنی شو ميبينم ، چون دوبلر نميتونن همه يه حس زبان ژاپنی رو مونتقل کنن. يه کم که anime ببينی به هر 2 تا زبان ميفهمی منظورم چيه!
اينم يه trailer از اين کارتون که توش يه کم صحبت ميکنن ميتونی صدای اصليشونو بشنوی:

راستي اين جا مي توانيد كتاب قلعه متحرك را دانلود كنيد (كتابسراي تنديس هم فارسي اش را ترجمه كرده )
خوهر لينخو من رفتم سايت imdb ولي فيلم جديد پيدا نكردم اسم اين فيلم چيه؟ عهد كردم همه فيلم هاشان را پيدا كنم الان هم دنبال ان فيلم كوتاه ها هستم كه دارن مال سال 2006 هستن .
ببخشيد خواهر من يه کم گيج شدم ، منظورت کدوم فيلماست؟ :wacko:
ببخشيد كه چيز بهتري پيدا نكردم مي دانيد ما قبلا يه قسمت كمك در سرچ داشتيم نمي دانم چه بلايي سرش امد ولي به نظرم چيز كاربردي بود همه كسايي كه اينجا رفت و امد مي كردن و علاقه مند به كمك بودن به انجا هم سر مي زدن هميچين چيزهايي انجا بيشتر قابل كمك هستن تا اينجا چون به هر حال همه كه به اين تاپيك سر نمي زنن با اجازه اين فيلم ها را انجا اعلام مي كنم شايد كسي از دوستان توانستن پيدا كنن
.
حتماً، ممنون ميشم.
اينم اسما و مشخصات:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yu Yu Hakusho: Eizou Hakusho (OAV)
or
[/FONT]Yu Yu Hakusho: Image Hakusho: Dark Tournament Chapter - First & Second Volumes
or

Yuu Yuu Hakusho: Eizou Hakusho: Ankoku Bujutsukai no Shou - Joukan & Gekan (Japanese)
2 episodes-25 minutes

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yu Yu Hakusho: Eizou Hakusho II
[/FONT]or
Eizou Hakusho II: Yuusuke, Kurama, Hiei, Kuwabara (Japanese)
4 episodes-25 minutes

اديت:خواهر لينخو الان يكي از كليپ هاي سريال CB را ديدم جالب بود و يه سوال برام پيش امده اين انيمه ها را در واقع براي چه گروه سني مي سازن؟ يعني اخه اگر هدفشان تا حدودي بچه ها هم باشه كه اين بچه ها در عرض دو سال تبديل به روان پريش يا قاتل مي شن كه اگر هم براي بزرگسال هاست چرا براي اين جور داستان ها كه به نظر كشش را داره از حالت واقعي استفاده نمي كنن؟(ببخشيد اگر سوال بي ربطي)
بالای 18 ساله یعنی کلا M حالا بسته به قانون هر کشوری
خوب من اول يه توضيحی در مورده بالای 18 سال بدم،
برادر murderer کاملن درست گفتن، در مورده BLOOD+ يا Berserk منظورشون extreme graphic violence بوده ولی منزور من هر جا که گفتم بالای 18 سال may contain sex بود. همين طور در مورد kimi ga nozomu eien!
خوب در مورده ديدن اين کارتون ها توسط بچه ها بايد بگم که TV های اينجا که اصلاً خشن ها رو نشون نميده ، مثلاً حتی برای Inuyasha قبل از شروع اش ميگه parental supervision is advised و بالاش هم ميزنه +14.
TV ژاپن هم همه اين کارتون ها رو نشون نميده و کانال های مخسوسی اينا رو نشون ميده که پولی هستن و اصلاً اين کارتون ها مال بچه ها نيست! بعضی هاشون اينقدر سنگين هستن که منم تو فهميدنشون مشگل دارم چه برسه به يه بچه!!!
در مورده خشونت زياد وسواس نشون نميدان ولی برای صحنه حتماً سانسورش ميکنن.
خيلی جالبه که بدونين هفته پيش TV داشت فيلم Gypsy Eyes رو نشون ميداد و من با کمال تعجب ديدم که کوچک ترين صحنه ها رو هم حذف کردن (چون من خودم اصل فيلم رو دارم) ، البته ساعت 2 نسف شب به بعد همه جور چيزی نشون ميده ولی در طول روز هيچی!

t45226rsjr3.jpg

ميخوام بگم که اينا رو برای بالای 18 سال يا همان رده M يا mature ميسازن و اکثراً هم نميزارن بچه ها ببينن، البته يه بچه اي هم مثل من پيدا ميشه که از 4 سالگی نشسته پای TV و هر چی گيرش اومده ديده و يه برادر هم داشته که کمربند سياه کاراته داشته و همش فيلم های بوروس لی و جکی چان و جت لی ديده و منم با اينا بزرگ شدم و با خشونت و اين چيزا هم مشگلی ندارم ، البته هنوز روان پريش نشدم :D البته ملوم نيست در آينده چی پيش بياد :lol: :p
و اما در مورد واقعی بودن، راستشو بگم؟ من کارتون های رومانتيک رو دوست دارم واقعی باشن ولی بقيه کارتون ها اگه قوه تخيل شون کم باشه ، زياد برای من جزابيتی نداره البته ممکنه ديگران کاملن با من فرق کنن ولی خوب وقتی اسم کارتون ميياد وسط يعنی يه چيز تخيلی و برادر murderer راست ميگه دست شون خيلی باز تره ، همين الان سريال و کارتون ROCH رو با هم مقايسه کن ببين تو کارتون چی کارا کردن که تو فيلم نميتونن بکنن!
من اولين بار که inuyasha رو ديدم فقط با خودم فکر کردم که نويسنده اين داستن چه تخيلی داشته و واقعاً تحسينش کردم ، داستان پردازی و شخصيت پردازی يه اين همه شخصيت اون هم اين همه جزاب واقعاً کاره هر کسی نيست و جالبه بدونی که نويسنده يه خانوم 50-60 ساله هست. يا نويسنده Yu Gi Oh يه پسر 20-30 ساله!

بازم در جواب سوالت اينا مال بچه ها نيست ولی خوب بچه ها هم ميبينن و کاش فقط اينا بود، بدتر از اين ها هم هست ...

اديت:
آها يادم رفت بگم که کارتون ها رو شبا ساعت 9-10 به بعد نشون ميده که بچه های کوچيک تر خوابيده باشن و اول همشون هم اخطار ميده که مادر پدر ها اگه نميخوان بچه هاشون چيزه خشونت آميز ببينن ، TV رو خاموش کنن !

سلام خواهر لينخو مي توانم خواهش كنم يه راهنمايي در مورد اين سايت بكنيد :confused: من عضوش هم شدم فكر كردم بايد عضو باشيم تا بشه دانلود كرد ولي نمي دانم چه طور ميشه مانگاه ها را گرفت در اصل به نظر مياد اينجا يه جور بانك اطلاعات باشه تا محل دانلود (مي دانيد اينجا مانگا هم ف.ي.ل.ت.ر شده؟!!
خوب در مورده اين سايت
مثلاً تايپ کن elfen lied تو قسمت search ش
مييای تو اين صفحه:
http://www.mangaupdates.com/groups.html?id=501

که نوشته date, title, vol, chp, groups, DL
منظور از DL همون download هست اگه جلوی اسم نوشته باشه DL يعنی لينک دانلود رو مستيقم همين جا بهت داده که يا تورنت هست يا direct download که تو يکی از سايت های آپلود مثل megaupload, turboupload, save file, yousendit , ... هست و از اونجا ميتونی دانلود کنی
اگه نه روی اسمه گروه کليک کن که مسلن مييای اينجا:

http://www.mangaupdates.com/groups.html?id=405

اينجاا برو روی وب سايت روی click here کليک کن و ميری تو خوده homepage گروه scanlation که مثلاً ميشه اين:

http://oishii-manga.org/

توی خوده سايت هميشه بگرد دنبال downloads يا projects که اکثراً لينک دانلود رو بهت ميدن ولی بعضی ها هم هستن که که لينک ندارن. اما تمامشون از دم IRC دارن و اگه بلدی چه جوری باهاش کار کنی که نونت تو روقنه! ;)
من هنوز ياد نگرفتم و کلی چيزه که ميخوام ولی فقط از IRC ميشه گرفت و من موندم تو خماری :(
اهتياجی هم به عضو بودن نيست
توضيح آخر : نگين نگفتم، همه جور genre اي تو اين سايت ها پيدا ميشه از action و mecha و بقيه گرفته تا hentai ، shounen ai و yaoi! :f34r::f34r::f34r:
خوب اميدوارم بتونی باهاش کار کنی :happy:

وای من خسته شدم ، فعلاً برم يه کم کارتون ببينم و بخابم بقيه اش باشه برای فردا :p

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ممنون برادر :happy:
راستی خيلی وقت بود که نبودين تقريباً از وقتی که من اومدم؟!!! :blink::blink::blink:
موفق شدين evangelion رو دانلود کنين؟ :eek:
بودم و همیشه هم این تاپیک رو دنبال می کردم
118.gif
.. فقط پست نمی زدم ... بیشتر در حال کسب تجربه بودم ( و هستم )...
coffee(1).gif

چه خوب یادته :happy: ...evangelion رو هم به یکی از دوستان سپردم و هنوز بهم خبر نداده ... البته ظاهرا اینجا زیاد طرفدار نداره ...
fly.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فعلا پرسین تولز ف ی ل ت ر (اگه براتوتن فیلتر نشده تا می تونین اسمشونبر شکن ذخیره کنید!
23.gif
)
تو اون یکی هم عضو شید براتون با ایمیل می فرسته!
http://anonymouse.ru/cgi-bin/nph-proxy_ru.cgi

https://injairan.com/
واقعاً که!!! :eek::eek::eek:
ولی خدا نکنه ، خيلی بد ميشه اگه شماها نتونين ديگه بياين!!! :(
اين زبانش ترکی يه ولی کاچی بذر هيچی شايدم داشته باشينش، به هر جهت زرری نداره:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها PT واقعاً فيلتر شده ، الان ساهل email زد که نميتونه وارد شه!!!
به هر کی ميدونين شکن ها رو email بزنين

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
فک نکنم فی ل تر باشه چون من الان با این شماره هوشمندا دارم صفحه رو میبینم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فک نکنم فی ل تر باشه چون من الان با این شماره هوشمندا دارم صفحه رو میبینم
چرا خيلی از بچه ها مشگل پيدا کردن، البته بستگی به server تون داره ولی اگه يکی کرده يعنی بقيه هم ميکنن دير يا زود! مثل orkut
اگه شماا هم از بچه ها کسی رو ميشناسی حتماً بهشون اين فايل ها رو email کن.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
هنوزبا پارس ان لاین فیلتر نشده:blink: ازش استفاده کنید!(البته این خیلی عجیبه چون پارس آن لاین معمولا فقط سایت خودشو فیلتر نمی کنه!;)
ولی استثنا برا دو سه روز!

p30land

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من تازه عضو شدم و هنوزم با هیچ کارتی به مشکل برنخوردم !
یک کارتون بود به نام چوبین و ... یادم نیست . توی این تاپیک ازش عکس هست ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من تازه عضو شدم و هنوزم با هیچ کارتی به مشکل برنخوردم !
یک کارتون بود به نام چوبین و ... یادم نیست . توی این تاپیک ازش عکس هست ؟
خوش اومدين :happy:
يه 3-4 صفحه برين عقب ازش عکس و يه کليپ پيدا ميکنين! opening song

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد کابوی بیباپ باید بگم که سی دیش تو زرد از آب درومد البته خودمم فکرشو میکردم همچین کارتونی ایران تو انقلاب چیکار میکنه البته چیز بدی هم از اب در نیومد======> street fighters
خلاصه شرمنده دوستان شدیم
26.gif
اين حرفا چيه؟ اشکالی نداره لينک تورنت رو که دارين ميتونين دانلود کنين يا صبر کنين تا محموله بعدی برسه! :lol::D:p;)
راستی street fighter رو هم من تعريفش رو شنيدم ولی تا الان وقت نکردم برم سراقش يعنی اينقدر اسمه تو ليست دانلود هام هست که خدا ميدونه!
چطوره برادر روزبه ؟ ارزش دانلود داره يا نه؟

sf_comic.jpg

streetfigheralphacast.jpg

شايان ذکر که اين انيم محصول امريکاست نه ژاپن و در سال 1995 در 25 قسمت ساخته شده!
در همون سال Atreet Fighter II V در ژاپن در 29 قسمت ساخته شد و چندین و چند فيلم هم هر کدومشون دارن.
حالا شما کدوم رو گرفتی برادر روزبه ژاپنی شو يا امريکايشو؟

street_fighter_ii_3.jpg

بهس قلط دیکته ای هم یه شوخی کوچولو بود ناراحت نشین:)
172.gif
خودم بدتر از شمام:D
:lol: نه من ناراهت نشدم ، اينقدر شنيدم که ديگه برام عادی شده، راستی شما کجا زندگی ميکنی؟
ای ول پس این ناروتو رو به دوستتون بگید برا من بزاره کنار:p
باهاش صحبت کردم و بهش گفتم شما باهاش تماس ميگيرين.
راستی لب تاب نو مبارک باشه
پی اس 3 تو نوامبر ریلیزمیشه البته از الان داره پیش فروش میشه فک نکنم دست کسی الان حتی اونور پی اس تری باشه
راستی بروبچ یه چیز بگم سکته بزنید قیمت پی اس تری مطمئن باشید تو ایران بالای 800 هزار تومن تا سال اول ورودش هس
آره راست ميگين ديروز که رفته بودم برای اين لپ تاپ يه کيف کولی بخرم (که وای چقدر گرونه!!! :blink::eek:) ازشون پرسيدم و گفتن 17 نوامبر release ميشه! :)
ولی وای راست ميگی؟ واقعاً قيمتش اينه؟؟؟؟ واسيه اين يه ذره چيز اين قدر پول؟؟؟ :blink::blink::blink:

ps32.jpg

sonyps3i.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
2 تا چيز که تا يادم نرفته بگم:

يکی اينکه با دوستم صحبت کردم و گفت که پست ايران حتی يه cd رو هم نميزاره پست کنين :blink: (مملکت گل و بلبل، اين از فيلتر کردن اينم از پست) :blink::blink::blink: ، با اين هساب دوستای شهرستانی يا بايد بيان تهران و يا اگه کسی رو تهران دارن بگن که دوست من برسونه به دست اونها!

نکته يه دوم اينکه: کسی از برادر ويلی خبر داره؟ خيلی وقته که نيستن؟ :eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه سوال هاجی قدیمی ترین Chevaliere یا Amshel Goldsmith ?
خوب بزار ببينم ، دقيقاً بعد از اينکه سايا، ديوا رو از اون اتاق آزاد کرد ماجرای گل و افتادن هاجی اتفاق افتاد و هاجی شواليه شد، حالا تو اين مدت کم ديوا داشت آدم ميکشت و ممکنه آمشل نفر اول يا آخر تو ليست قربانيهاش باشه؟؟!!!
به هر جهت فکر کنم هر 2 شون تو يه روز شواليه شده باشن!
خوب بياا حدس بزنيم آخرش چی ميشه؟ اگه قرار باشه سايا ببره بايد هاجی قدرت آن چنانی اي داشته باشه چون خوده سايا که الان داره ولو ميشه!!!
در غير اين صورت برنده اين ماجرا ديواست!
راستی فکر ميکنی بچه هاش چه جوری باشن؟ يا چه بلايی سرشون بياد؟
من تو فکر اینم این FMA رو از دوستتون بگیرم فقط میترسم زمین گیر شم
نگير بدبخت ميشی، record اي که من تو ديدن کارتون دارم ماله fullmetal alchemist هست. از صبح ساعت 9 اين طور ها شروع کردم و 4-5 صبح فرداش 51 قسمت سريال و 1 فيلمش رو تموم کردم، نه دانشگاه رفتم نه خوردم نه خوابيدم فقط 4چشم نگاه کردم!!! :blink::blink::blink::blink::blink:
حالا خود دانی
اگه اسم فیلم ها رو یکی به من بگه من میتونم دانلودکنم البته من اصلا از ماجرا خبر ندارم چون وقت نمی کنم همه پست ها رو بخونم
اين ماله سريال و فيلمه ، فقط فيلمش رو دانلود کن.

من راجب Trinity Blood هم یه چیز بپرسم نمی دونممن چرا فکر می کردم اینا دارن تو سریال انگلیسی حرف می زدن تا ژاپنی تقریبا 40% لغتا انگلیسی بود تو هیچ کارتون دیگه ای من اینجوری ندیده بودم یعنی انقدر زبان ژاپنی غرب زده شده ؟
نه اقتضای داستان بود که اينجوری حرف بزنن و کلاً مدل های مختلف انيم رو کم کم ميبينی، يه کم که بيشتر نگاه کنی کم کم برات عادی ميشه، يکی ديگه از کارتون هايی که تقريباً اينجوری يه و زياد توش انگيليسی ميشنوی Meine Liebe و Meine Liebe wieder هست که اينام کارتون های قشنگی هستن، کارتون واقعی يه قشنگ در مورده اين 5 تا پسر! :happy:

Meine%20Liebe%20Wieder.jpg

meine_liebe_1_3.jpg

ml-ep01-033entracte.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چه خوب یادته :happy: ...evangelion رو هم به یکی از دوستان سپردم و هنوز بهم خبر نداده ... البته ظاهرا اینجا زیاد طرفدار نداره ...
fly.gif
پس چرا چيزی نگفتی که برات بفرستمش؟ :eek::eek::eek:

بالا