ممنون از توضيحاتتان بايد از جناب روزنه بپرسم مي دانيد دارم كم كم از اينكه انيمه نمي بينم ناراحت مي شم به نظر خيلي جذاب مياد خيلي جذاب تر از اني كه فكر مي كردم واسه خودش دنياي جالبي ولي فكر كنم خيلي هم اعتياد اور باشه.
اسم از اعتياد نيار، بدتر از اونه
خوب اين تورنت هم سريال هم فيلمشه، که فقط فيلمش رو دانلود کنين، ميدونين تو azureus بايد چی کار بکنين ديگه ؟ نه؟
مثلا همين قلعه متحرك با وجود اينكه از روي يه كتاب انگليسي با همان فرهنگ نوشته شده ولي بالاخره ژاپني شده كاري هم نمي شه كرد (به وسايل اتاق مستر هاول دقت كرديد؟ )
راست ميگی، اين خودش نشون ميده که فرهنگشون چقدر براشون ارزش داره و اصلاً نميخوان از بين بره و بازم ميگم اينا مودب ترين ملتی هستن که من تا حالا ديدم!
خواهر لينخو ورژن ژاپني اش خيلي با اين دوبله شده اش فرق مي كنه؟اخه انگليسي اش كه دوبله اش خيلي خيلي قشنگ بود مخصوا با ان صداي سوفي و هاول (اگر ادم چهره ي Christian Bale را نديده باشه راحت مي توانه باور كنه كه اين صدا صداي خود هاول و بس)
من ورژن ژاپنی شو ديدم ، اگه هر کارتونی dub انگيليسی هم داشته باشه من ديگه فقط ژاپنی شو ميبينم ، چون دوبلر نميتونن همه يه حس زبان ژاپنی رو مونتقل کنن. يه کم که anime ببينی به هر 2 تا زبان ميفهمی منظورم چيه!
اينم يه trailer از اين کارتون که توش يه کم صحبت ميکنن ميتونی صدای اصليشونو بشنوی:
راستي
اين جا مي توانيد كتاب قلعه متحرك را دانلود كنيد (كتابسراي تنديس هم فارسي اش را ترجمه كرده )
ممنون :happy:
خوهر لينخو من رفتم سايت imdb ولي فيلم جديد پيدا نكردم اسم اين فيلم چيه؟ عهد كردم همه فيلم هاشان را پيدا كنم الان هم دنبال ان فيلم كوتاه ها هستم كه دارن مال سال 2006 هستن .
ببخشيد خواهر من يه کم گيج شدم ، منظورت کدوم فيلماست؟ :wacko:
ببخشيد كه چيز بهتري پيدا نكردم مي دانيد ما قبلا يه قسمت كمك در سرچ داشتيم نمي دانم چه بلايي سرش امد ولي به نظرم چيز كاربردي بود همه كسايي كه اينجا رفت و امد مي كردن و علاقه مند به كمك بودن به انجا هم سر مي زدن هميچين چيزهايي انجا بيشتر قابل كمك هستن تا اينجا چون به هر حال همه كه به اين تاپيك سر نمي زنن با اجازه اين فيلم ها را انجا اعلام مي كنم شايد كسي از دوستان توانستن پيدا كنن
.
حتماً، ممنون ميشم.
اينم اسما و مشخصات:
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yu Yu Hakusho: Eizou Hakusho (OAV)
or
[/FONT]Yu Yu Hakusho: Image Hakusho: Dark Tournament Chapter - First & Second Volumes
or
Yuu Yuu Hakusho: Eizou Hakusho: Ankoku Bujutsukai no Shou - Joukan & Gekan (Japanese)
2 episodes-25 minutes
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yu Yu Hakusho: Eizou Hakusho II
[/FONT]or
Eizou Hakusho II: Yuusuke, Kurama, Hiei, Kuwabara (Japanese)
4 episodes-25 minutes
اديت:خواهر لينخو الان يكي از كليپ هاي سريال CB را ديدم جالب بود و يه سوال برام پيش امده اين انيمه ها را در واقع براي چه گروه سني مي سازن؟ يعني اخه اگر هدفشان تا حدودي بچه ها هم باشه كه اين بچه ها در عرض دو سال تبديل به روان پريش يا قاتل مي شن كه اگر هم براي بزرگسال هاست چرا براي اين جور داستان ها كه به نظر كشش را داره از حالت واقعي استفاده نمي كنن؟(ببخشيد اگر سوال بي ربطي)
بالای 18 ساله یعنی کلا M حالا بسته به قانون هر کشوری
مثلا همین Blood + یا Berserk و حتی Kimi Ga Nozomu Eien
Age rating: Mature (May contain sex, drugs, and extreme graphic violence)
در مورد داستان واقعی اگه منظورتون داستان های غیر تخیلیه فکر کنم که کارتون Black Lagoon اونطور که خواهر گفت همینجوری باشه که طرفدارای زیادی هم داره
در هر صورت به نظر من تو کارتون می شه کارایی کرد که حتی تو بهترین فیلم های هالیوود هم دست کارگردان بستس به همین خاطر بیشتر به سمت تخیل می رن
خوب من اول يه توضيحی در مورده بالای 18 سال بدم،
برادر murderer کاملن درست گفتن، در مورده BLOOD+ يا Berserk منظورشون extreme graphic violence بوده ولی منزور من هر جا که گفتم بالای 18 سال may contain sex بود. همين طور در مورد kimi ga nozomu eien!
خوب در مورده ديدن اين کارتون ها توسط بچه ها بايد بگم که TV های اينجا که اصلاً خشن ها رو نشون نميده ، مثلاً حتی برای Inuyasha قبل از شروع اش ميگه parental supervision is advised و بالاش هم ميزنه +14.
TV ژاپن هم همه اين کارتون ها رو نشون نميده و کانال های مخسوسی اينا رو نشون ميده که پولی هستن و اصلاً اين کارتون ها مال بچه ها نيست! بعضی هاشون اينقدر سنگين هستن که منم تو فهميدنشون مشگل دارم چه برسه به يه بچه!!!
در مورده خشونت زياد وسواس نشون نميدان ولی برای صحنه حتماً سانسورش ميکنن.
خيلی جالبه که بدونين هفته پيش TV داشت فيلم Gypsy Eyes رو نشون ميداد و من با کمال تعجب ديدم که کوچک ترين صحنه ها رو هم حذف کردن (چون من خودم اصل فيلم رو دارم) ، البته ساعت 2 نسف شب به بعد همه جور چيزی نشون ميده ولی در طول روز هيچی!
ميخوام بگم که اينا رو برای بالای 18 سال يا همان رده M يا mature ميسازن و اکثراً هم نميزارن بچه ها ببينن، البته يه بچه اي هم مثل من پيدا ميشه که از 4 سالگی نشسته پای TV و هر چی گيرش اومده ديده و يه برادر هم داشته که کمربند سياه کاراته داشته و همش فيلم های بوروس لی و جکی چان و جت لی ديده و منم با اينا بزرگ شدم و با خشونت و اين چيزا هم مشگلی ندارم ، البته هنوز روان پريش نشدم

البته ملوم نيست در آينده چی پيش بياد :lol:

و اما در مورد واقعی بودن، راستشو بگم؟ من کارتون های رومانتيک رو دوست دارم واقعی باشن ولی بقيه کارتون ها اگه قوه تخيل شون کم باشه ، زياد برای من جزابيتی نداره البته ممکنه ديگران کاملن با من فرق کنن ولی خوب وقتی اسم کارتون ميياد وسط يعنی يه چيز تخيلی و برادر murderer راست ميگه دست شون خيلی باز تره ، همين الان سريال و کارتون ROCH رو با هم مقايسه کن ببين تو کارتون چی کارا کردن که تو فيلم نميتونن بکنن!
من اولين بار که inuyasha رو ديدم فقط با خودم فکر کردم که نويسنده اين داستن چه تخيلی داشته و واقعاً تحسينش کردم ، داستان پردازی و شخصيت پردازی يه اين همه شخصيت اون هم اين همه جزاب واقعاً کاره هر کسی نيست و جالبه بدونی که نويسنده يه خانوم 50-60 ساله هست. يا نويسنده Yu Gi Oh يه پسر 20-30 ساله!
بازم در جواب سوالت اينا مال بچه ها نيست ولی خوب بچه ها هم ميبينن و کاش فقط اينا بود، بدتر از اين ها هم هست ...
اديت:
آها يادم رفت بگم که کارتون ها رو شبا ساعت 9-10 به بعد نشون ميده که بچه های کوچيک تر خوابيده باشن و اول همشون هم اخطار ميده که مادر پدر ها اگه نميخوان بچه هاشون چيزه خشونت آميز ببينن ، TV رو خاموش کنن !
سلام خواهر لينخو مي توانم خواهش كنم يه راهنمايي در مورد اين سايت بكنيد

من عضوش هم شدم فكر كردم بايد عضو باشيم تا بشه دانلود كرد ولي نمي دانم چه طور ميشه مانگاه ها را گرفت در اصل به نظر مياد اينجا يه جور بانك اطلاعات باشه تا محل دانلود (مي دانيد اينجا مانگا هم ف.ي.ل.ت.ر شده؟!!
خوب در مورده اين سايت
مثلاً تايپ کن elfen lied تو قسمت search ش
مييای تو اين صفحه:
http://www.mangaupdates.com/groups.html?id=501
که نوشته date, title, vol, chp, groups, DL
منظور از DL همون download هست اگه جلوی اسم نوشته باشه DL يعنی لينک دانلود رو مستيقم همين جا بهت داده که يا تورنت هست يا direct download که تو يکی از سايت های آپلود مثل megaupload, turboupload, save file, yousendit , ... هست و از اونجا ميتونی دانلود کنی
اگه نه روی اسمه گروه کليک کن که مسلن مييای اينجا:
http://www.mangaupdates.com/groups.html?id=405
اينجاا برو روی وب سايت روی click here کليک کن و ميری تو خوده homepage گروه scanlation که مثلاً ميشه اين:
http://oishii-manga.org/
توی خوده سايت هميشه بگرد دنبال downloads يا projects که اکثراً لينک دانلود رو بهت ميدن ولی بعضی ها هم هستن که که لينک ندارن. اما تمامشون از دم IRC دارن و اگه بلدی چه جوری باهاش کار کنی که نونت تو روقنه!
من هنوز ياد نگرفتم و کلی چيزه که ميخوام ولی فقط از IRC ميشه گرفت و من موندم تو خماری

اهتياجی هم به عضو بودن نيست
توضيح آخر : نگين نگفتم، همه جور genre اي تو اين سايت ها پيدا ميشه از action و mecha و بقيه گرفته تا hentai ، shounen ai و yaoi! :f34r::f34r::f34r:
خوب اميدوارم بتونی باهاش کار کنی :happy:
وای من خسته شدم ، فعلاً برم يه کم کارتون ببينم و بخابم بقيه اش باشه برای فردا