• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من اول چند تا خبر بدم که مثل اينکه از تورنت ها عقب مونديم بعد جواب پست ها رو بدم:

قسمت 20 سريال saiunkoku monogatari بالاخره بعده مدت ها در اومد:D!

[Shadow Dreams] Saiunkoku Monogatari 20.​avi

saiunkoku_monogatari.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آ ... راستی بگين قسمت 2 يه چی بالاخره در اومد؟؟؟:rolleyes: shounen onmyouji!!!:blink:من اصلاً ديگه نا اميد شده بودم که بقيه اش رو بيرون بدن ولی خوشبختانه يه گروه ديگه شروع کرد به sub اين سريال، خيلی سريال جالبيه!:happy:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
راستی فریدا کجاس ؟ اون معمولا 7-8 ساعت قبل از همه سایتا تورنتا رو می زاشت اما فعلا باید با همین بسازیم گویا
فريدا کجاست؟ خوب سواليه!؟ فريدای بدبخت که گفت مامانش داره ميآد بايد خونه تکونی کنه! وای کمرم ديگه راست نميشه ولی خوب دلم برای مامانم خيلی تنگ شده بود. ولی چشمتون روز بد نبينه تا صبح مجبور شدم بيدار بشينم ورقه صحيح کنم بعدشم چون فردا بايد برم ونکوور سفارت امريکا برای ويزا ، تا الان داشتم فرم پر ميکردم. ديگه دارم تلو تلو ميخورم الان 2 شبه که نخوابيدم ولی گفتم اول يه سرکی اينور بزنم بعد برم چون فردا صبحه زود بايد بلند شم که بتونم Ferry هفت صبح رو بگيرم که تا 10 و نيم به سفارت برسم.

چقدر کار داری من به اخر پاراگراف رسیدم اولش یادم رفت :D ...پس به کارات برس !

راستی یه نکته ی جالبی که دیدم دعوای سر زیرنویس کردن Death note هست که تا حالا هر قسمت رو 4-5 گروه زیرنویس کردن که البته با کیفیت ترینش به نظرمن همون Live evil هست

http://www.torrentz.com/search_death-note-05

ادیت : لینک درست شد

کلا کارتون خیلی جدی و خوش ساختیه ....فیلمش زیرنویس نشد اخر ؟

ریتینگش تغییرات خیلی زیادی تو این چند روز کرده با اونی که فریدا گزاشت

Seen in part or in whole by 659 users, rank: #351
Median rating: Masterpiece
Arithmetic mean: 9.2444 (Excellent+.24), std. dev.: 1.3835, rank: #28
Weighted mean: 9.1835 (Excellent+.18), rank: #28
Bayesian estimate: 9.0821 (Excellent+.08), rank: #1

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الحاق ملکه انیمیشن ها رو به جمع نجیب زادگان (کاربران فعال فرهنگ و هنر!) به تمام دوستان عزیز تبریک می گم! به افتخار ملکه انیمیشن ها
vishenka_19.gif
تبریک میگم خواهر لینخو زودتر از اینها جاداشت کاربر فعال بشید.
پی نوشت : منم تبریک میگم کاربر فعال شدنت رو ...
ممنون از همگی:blush:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
2qxnfah.jpg

ایشان هم به همین مناسبت ماسک شان را برای لحضه های برداشتند.
سلام لرد سياه
از اين ورا!!!:blink: کجايين؟ :eek:دلمون براتون تنگ شده بود!:blush:
اين عکسو از کجا گير آوردين؟;) پس بالاخره پسه ماسک معلوم شد جناب کاکاشی چه شکلی هستن;)؟

راستی ميخواستم ازتون بپرسم yu yu hakusho رو ديدين يا نه؟:rolleyes:

Yu%20Yu%20Hakusho%20Group-SD.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس من همون اولیه رو دیدم (همونی که اولش از دوران بچگیش چند صحنه میاره دیگه؟!) . تازه اونم دوبله شدشو
253.gif
حالا سریالش قشنگه؟ می ارزه ببینیم
ببينم همون ورژنی رو ديدی که بجای 2 ساعت فقط يه ساعت هستش؟:f34r:حتماً حتماً از هدی بگير و ببينش و مطمئن باش سريالش ارزش ديدن داره!:happy: اصلاً سوال نداره:eek:!
راستی تو مایه های I, my, me, strawberry eggs میشه چند تا اسم ببری؟ ممنون
wubpink.gif
زياده، ولی الان تو اون مايه ها فکر کنم onegai teacher رو بگير و ببين . منم سعی ميکنم چند تا اينجوری ها (کارتون های نه خيلی جديه قشنگ براتون بفرستم.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بله در اختیار یک exorcist قابلیت تبدیل شدن به یک سلاح آنتی آکوما رو داره ولی فعلا که آلن اون رو باید برگردونه به قرارگاهشون.
سلاح آلن کلا میتونه در سه مرحله alpha و beta و gamma تبدیا بشه که در هر مرحله به یک شکل و با یک قدرت به خصوص برای جنگیدن با نوعی خاص از یک آکوما هست.و مرحله gamma در حقیقت شکل اصلی اینیسنس آلن هست.
پس اينی که اينبار ما ديديم نوع بتا بود؟:blink:

dgrayman0515.jpg

dgrayman0516.jpg

dgrayman0519.jpg

dgrayman0522.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه چیز جالب : داشتم درباره هایائو میازاکی ( کارگردان معروف انیمه ) مطلب می خوندم
reading.gif
( بانمکش اینجاس که من داشتم درباره elfen lied مطلب می خوندم که رسید به این ... یکی نیست بگه آخه چه ربطی داشت
shy.gif
) ... خلاصه دیدم که این آقا ، توی سری معروف هایدی که از TV خودمون هم پخش شد ، جزو عوامل تولید بوده .. البته طبیعتا چون قضیه مال 30 سال پیشه ، سمت خیلی مهمی نداشته مسوول layout ها و طراحی نماهای میانی بوده ... اما بهرحال جالبه که بعد از اون همه سال به جایگاه فعلی اش رسیده ...
آره منم اسمش تو خيلی از سريال ها ميبينم که بالاخره يه کاری توشون کرده، مخصوصاً تو کارای استوديوی گيبلی:)!
بالاخره همه بايد از پايين شروع کنن ديگه:p! ولی برای پسرش خوب شد، راستی کسی خبر نداره Gedo Senki زيرنويس دار شده يا نه؟:eek:

gedo_senki_second_poster.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا جونم دی وی دی ها و بازی عزیزم بدستم رسید.بازی کاملا سالمه و من از هیجان سی دی شو برعکس گذاشتم تو دستگاه. انگار این بازیه از رو سریال ساخته شده .یه نگاهی به ویکیپدیا انداختم و شکم به یقین تبدیل شد.آیا از سر خوش شانسی من هیچ کدوم از این هایی که اینجا لیست شده رو شما داری؟ Evil Zone
خواهش ميکنم، به قول ژاپنی ها Yokatta :D پس سالم رسيده!
ببين ساحل من وقت نکردم اين لينک ويکيپديا رو بخونم، اسم کارتون ها رو برام بنويس من ببينم دارم يا نه؟ يا ميتونم گير بيارم؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام راستش من قبلا(یه شونصد سال پیش!)اسمشو پیدا کرده بودم.بعد دیروز که خواستم مطمئن شم رفتم که تو گوگل سرچ کنم تایپ که کردم با این عبارت زیبا مواجه شدم:مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد!!!!
0214362.gif
حالا اینو دیگه چرا فیل تر کردن الله اعلم!من که دیگه سر از کار اینا درنمیارم. به هر حال فریدا جان اسمشو براتون میذارم .مطمئن نیستما ولی فکر میکنم خودش باشه.
اسمش اینه:Les jumeaux du bout du monde
دستت درد نکنه ويلی جون:happy:
واقعاً ديگه فکر کنم ياهو و msn رو هم فيل تر کنن!:blink: بعيد نيست!
اسمش خودشه، ولی مثل اينکه کسی دوست نداره کارتون فرانسوی رو ويرنويس کنه!:p من که تورنتی ازش پيدا نکردم، ولی شايد برادر شينوبی که در اين مورد از من حازق تر هستن بتونن چيزی پيدا کنن!:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی Please teacher تموم شد ، بانمک بود خیلی
download.aspx
... الان می خوام Full metal رو ببینم ...
download.aspx
خيلی دوست دارم بدونم ميتونی بازم جلوی کنجکاوی خودت رو بگيری و فقط روزی 2 قسمت ببينی يا نه؟ :lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی یه نکته ی جالبی که دیدم دعوای سر زیرنویس کردن Death note هست که تا حالا هر قسمت رو 4-5 گروه زیرنویس کردن که البته با کیفیت ترینش به نظرمن همون Live evil هست
live evil کاراش خيلی خوبه فقط حيف که وسط کار هميشه جا ميزنه! به هر جهت گروهی که زودتر از همه sub رو ميده بيرون live evil هست، منم زياد مثل تو وسواسی نيستم و از قانون first comes, first serves پيروی ميکنم و اولين sub رو ميگيرم . راستی راستی تو نشستی هر 5 تا sub رو با هم مقايسه کردی؟؟!!!!!!!
لينکت باز نشد!:blink:
کلا کارتون خیلی جدی و خوش ساختیه ....فیلمش زیرنویس نشد اخر ؟
من يه لينک دادم هفته پيش فکر کنم ولی مثل اينکه گفته بودن encoding اش اشکال داره:(، من امتحان نکردم ، چون ميدونين که من مهدوديت 60-70 giga بايتی دارم و نميخام اينترنتم رو بيخودی هدر بدم!:D
ریتینگش تغییرات خیلی زیادی تو این چند روز کرده با اونی که فریدا گزاشت
فقط با 0.01 زد رو دست کنشين!!!!!:blink::blink::blink::eek:

Number Title Rating nb. votes
1 death note (tv) 9.08 266
2 samurai x: trust and betrayal (oav) 9.07 1863

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب معرفی کارتون:D:

جالبه که اين کارتون mecha رو به کارتون سارا کوچولو يا همون سارا کروز خودمون ربط دادن:blink::blink::blink: ، البته تا اينجاا که من ديدم که دو قسمتش در اومده تنها شباهتش تو اينه که اسمه شخصيت اول هر 2 تا کارتون ساراست!!!:lol:
توی اين کارتون به جای بابای سارا برادر سارا هستش و البته در نظر دارين که در آينده دور و با alien اين جور چيزا سر و کار دارين!!!:f34r:

و برادر هم تا اينجا خيانت کار از آب در اومده:eek: والا من که تا الان نفهميدم اين 2 تا کارتون چه جوری به هم مربوطن!:hmm: شايد شما ها بتونين به من بگين!!!!;)

sstraindc4.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Garasu no Kantai

Glass Fleet

يه کارتون جالب که بازم در آينده و در فضا اتفاق مييوفته و دعوای بين امپراطوری هاست:

البته يه کم adventure هم چاشنيش کنين! نسله پادشاهی اي که فرض ميشده منقرض شده و بقيه حکومت رو بدست گرفتن ولی يهو يه نفر از اون وسط سر در ميياره که من وارث تاج هستم!

در کل تو اين 16 قسمت از 26 قسمت که در اومده خواب آور نبود البته فکر کنم حدود قسمت 12-13 بود که يه چيزايی نشون داد که ... به يه کم بلوغ سنی احتياج داره! از من گفتن بود!

=============

خوب اين يه تعريف نصفه و نيمه مال پارسال وقتی که انيمه داشت در ميومد بود و من فقط 16-17 قسمته انيمه رو ديده بودم! اين يکی از اون انيمه های بود که من برای ديدن قسمت بعديش لحظه شماری ميکردم! داستان جالب بود و انيمه هيجان زيادی داشت! واقعاً نميشد برای ديدن قسمت بعدش تا يه هفته صبر کرد!

همه جور رمنسی تو اين انيمه به چشم ميخورد، از مجاز تا غير مجاز!

نکته جالب ديگه، نشان دادن رفاه و تجمل زياد تو اين انيمه هست! همه چيز به شدت گران قيمت به نظر ميرسه!

garasu no kantai يا glass fleet اسم کشتی فضايی هست که از شيشه ساخته شده و بسيار قوی و محکم هم هست!

اين انيمه ماجرايه 3 تا جوون هست که سرنوشت هاشون به هم گره خورده!
تنفر و عشق، انتقام و از خود گذشتگی، ... کلاً با معجون جاليبی دست به گريبان هستين! ديدن اين انيمه به دخملا توصيه ميشه! آقايون به دلايل سوق الجيشی نبينن!

Last edited:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دستت درد نکنه ويلی جون:happy:
واقعاً ديگه فکر کنم ياهو و msn رو هم فيل تر کنن!:blink: بعيد نيست!
سلام فریدا جان
سوتفاهم نشه!
36_19_2.gif
منظور من اسم کارتونه بود نه خود گوگل!
embarrassed.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم سعی ميکنم چند تا اينجوری ها (کارتون های نه خيلی جديه قشنگ براتون بفرستم.:happy:
حالا که بحثش شد ، اینو من چند وقت پیش تصادفا پیدا کردم ، باید بانمک باشه .. ماجراش در مورد این پسره اس که پدر بزرگش بعنوان وصیت ازش خواسته که توی یه مدرسه دخترونه درس بخوونه !!!!!
girl_2.gif

A6619-6.thumbnail.90.jpg
خيلی دوست دارم بدونم ميتونی بازم جلوی کنجکاوی خودت رو بگيری و فقط روزی 2 قسمت ببينی يا نه؟ :lol:
نه دیگه ... تقاضای تمدید کردم ( از خودم !!!
280k5eb.gif
) ...FMA رو شبی 4 قسمت می بینم ...
peace.gif

راستی صحبت سفارت و ويزا شد ، يه چيزه تاسف آور؛ داشتم با برادر احسان حرف ميزدم که اين خبر رو برام فرستادن و اينطور که معلومه از همين الان دارن جواب رد به دانشجويان ايرانی ميدن:(!
جدی میگی ؟ من تازه می خواستم ازت سوال کنم در این مورد
puzzledsmile.gif
... چون یکی از دوستان برای فوق کامپیوتر می خواست بیاد کانادا
sumo.gif
... میشه خیلی مختصر در حد یکی دو جمله هزینه زندگی و تحصیل رو بگی ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فریدا جان سوتفاهم نشه!منظور من اسم کارتونه بود نه خود گوگل!
منظور منم همون اسمه کارتون بود! آخه کارتون 2 قلوهای افسانه اي چی داره که به خواد فيل تر بشه؟؟؟!!!:blink:
باز اين کارتونهايی که من ميگم رو فيل تر ميکردن يه چيزی!:blink:

بالا