• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از اونجاییکه من باعث یه مقدار بار ترافیکی در تبادل انیمه شما شدم یه مقدار هم باید کمک کنم دیگه ;) من اینها رو دارم میتونید از من بگیریدشون:
هر چند میدونم که چیز زیادی نیست و خیلیهاشونو هم داشتید :blush:​
سلام برادر

تو خيلی خوش قول تر از من هستی!;):p

در ضمن من نسف این کارتون های تو رو ندارم!:blink: منم ميخوام :(:happy:

راستی هنوز امانتی هات نرسيده ولی اهتمالن 2 ماه ديگه يه مسافر ديگه داريم ولی خدا کنه برسه که من شرمندت نشم :(

ديگه ... آها the second raid full metal panic رو نداری:eek:. اگه نه من اونم بفرستم که سريتون کامل شه :D

Full%20Metal%20Panic%21%20The%20Second%20Raid.jpg

fmp_tsr_1.jpg

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
آره اون سری رو ندارم. بفرستی خیلی خوب میشه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آره اون سری رو ندارم. بفرستی خیلی خوب میشه
ok چيزه ديگه ای نميخوای?:eek: اگه اونا به موقع نرسن:( ميتونم چند تای ديگه هم بزنم.

راستی برادر دانيل Noein رو هم زدم.:happy:

يه راستی يه ديگه: کسی از برادر rax خبر نداره??? :blink:قرار بود ليستشون رو بدن!:cool:

اوه Wonderful days يا Blue sky کارتون منتخب کره ای رو هم براتون رايت کردم;)

مثل اینکه هم سپهر هم برادر شينوبی پلنگ صورتی رو دارن پس من ديگه نميفرستمش:eek:

otome wa ... koishiteru رو هم 5 قسمتشو که در اومده بود زدم همينطور la cordo d'oro رو که 3 قسمتش در اومده:D بنا به درخواست

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پيش از هرچيز:

آخ جون، بابا لنگ دراز، قسمت هاي بعديش!!
/(^0^)\

ام، اوم، آم، ادامه ي پست!​

حالا بزار ببينم چی ميشه. نگران نباش برای وقتی که خالت هم ميخواد بياد کلی dvd دارم. راستی کی ميآن ؟​
من اصلا نگران نيستم، چون منکه قرار نيست دي وي دي ها رو بيارم :lol: در ضمن خاله جانم تابستان سال آينده ميان، چيه، زوده؟!! :D و اما من هنوز سر حرفم در مورد کتايه هستم، جا نشد، نميخواد بفرستيش، من عادت دارم سال ها صبر کنم، همانطور که 3 سال صبر کردم تا بالاخره وي سي دي هاي افسانه شجاعان به دستم رسيد (و در سول اين 3 سال قيمتش از 70 دلار اومده بود شده بود 36.98 :wacko:).​

چرا اتفاقن، چی ميخوای؟
وه، جدا؟! آخ جون :lol:​

خوب، چيز زيادي نيست، فقط چند جلد کتابه باز
icon10.gif
اگه مشکلي نبود تو پي ام بهت ميگم که چيا هستند :blush: خب حالا که به پررو بازي درآوردم، يه سؤال ديگه هم بپرسم، تو ميدوني چه جوري ميشه از يه سايت شاپينگ چيني که تو آمريکا يا کاناداست ولي به جاي اينکه به زبان شيرين انگليسي باشه به زبان خيلي شيرين چينيه خريد کرد؟ من نمي فهمم اينا که تو آمريکا هستند و با دلار معامله مي کنند و آدرس رو هم بايد انگليسي بهشون داد، چرا سايتشونو به زبان انگليسي ننوشتند >_< به نظرت اصلا اين جور سايت ها قابل اطمينان هستند يا نه؟​

اسمه اينگيليسی بهم بده يه چکی بکنم ببينم چيزی پيدا ميشه يا نه؟​
آخ قربونت، تو دستت خوبه، حتما پيدا ميشه ^_^​

اسمش به انگليسي اينه:​

Blake and Mortimer​

BlakeAndMortimerAnimatedSeriesTitles.jpg

و فرانسه اش که تورنتش به اين زبونه:​

Blake et Mortimer​

قهرمانانش هم که اين 2 تا جنابان هستند:
blake&mortimer.jpg

اينم چند تا نمونه کاور از DVD يش که تو سرچ ياهو پيدا کردم(خنده دار يا بلکم گريه داره که سايت مربوطه اش در اينجا فيلتر مي باشد @_@):​

پيشاپيش دستت درد نکنه خواهر جان (هرچند که خود دوبله اش اصلا يه چيز ديگه است، ولي خب!) ^_^
راستي چه اشکالي داره که تو هم آخرين تک شاخ رو دانلود کردي، حالا ميتوني نگاهش کني، مگه بده، کارتون به اين قشنگي (اسمايلي مربوطه شو نتونستم پيدا کنم!!)​

در ضمن مگر ما جناب شينوبي عزيز رو تو اين تاپيک ببينيم و بسي از زيارتشون مشعوف گرديم (درست نوشتم حالا؟!) :happy:​

.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها كسي كارتونهاي تن تن و ميلو رو نداره؟؟؟؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستي نظرتون راجع به اين عکس ها چيه:

zaczarowany.olowek.32.malpie.figle.avi.thumb2.jpg
zaczarowany.olowek.12.kajtek.avi.thumb1.jpg
zaczarowany.olowek.35.dwa.do.zera.avi.thumb2.jpg

zaczarowany.olowek.08.wilk.morski.avi.thumb6.jpg
zaczarowany.olowek.25.krazek.do.bramki.avi.thumb5.jpg
zaczarowany.olowek.38.macki.osmiornicy.avi.thumb3.jpg

zaczarowany.olowek.14.czerwony.kur.avi.thumb4.jpg
zaczarowany.olowek.02.pogon.avi.thumb2.jpg
olow.jpg

يادش بخير، مداد جادويي، اون موقع هميشه چقدر دلم مي خواست منم يه دونه از اين مدادا داشتم
girl_sigh.gif

اينم يه کليپ خيلي خيلي خيلي کوتاه از تيتراژ اولش (در حد چند ثانيه):

http://www.polskaprl.rejtravel.pl/prl2a/olow.wmv

اسمشم راستي همونيه که رو اون عکس مداده نوشته يعني Zaczarowany Olowek

مي گم سيمور جان، اينو برم تو بخش عکس هاي خاطره انگيز از برنامه هاي کودک بذارم يا اين رو هم باز تلويزيون نشون داده
302.gif

راستش من يه سري از عکس هاي اين کارتون ها و پاپت شو هاي روسي و اروپاي شرقيي رو پيدا کردم، ولي نميدونم تو اين تاپيک بايد بذارم يا اون تاپيک خاطره انگيزها يا هر دوتا يا هيچ کدام، هوم
gruebel.gif

.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
بچه ها كسي كارتونهاي تن تن و ميلو رو نداره؟؟؟؟
من کتاباشو دارم ولي کارتونشو نه، ولي فکر کنم تو کتابفروشي ها و CD فروشي ها باشه چون قبلا يه جا ديدم (شايد کامپيوتر پايتخت بود، شايدم يه جاي ديگه، مطمئن نيستم).

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
راستي نظرتون راجع به اين عکس ها چيه:

zaczarowany.olowek.32.malpie.figle.avi.thumb2.jpg
zaczarowany.olowek.12.kajtek.avi.thumb1.jpg
zaczarowany.olowek.35.dwa.do.zera.avi.thumb2.jpg

zaczarowany.olowek.08.wilk.morski.avi.thumb6.jpg
zaczarowany.olowek.25.krazek.do.bramki.avi.thumb5.jpg
zaczarowany.olowek.38.macki.osmiornicy.avi.thumb3.jpg

zaczarowany.olowek.14.czerwony.kur.avi.thumb4.jpg
zaczarowany.olowek.02.pogon.avi.thumb2.jpg
olow.jpg

يادش بخير، مداد جادويي، اون موقع هميشه چقدر دلم مي خواست منم يه دونه از اين مدادا داشتم
girl_sigh.gif

اينم يه کليپ خيلي خيلي خيلي کوتاه از تيتراژ اولش (در حد چند ثانيه):

http://www.polskaprl.rejtravel.pl/prl2a/olow.wmv

اسمشم راستي همونيه که رو اون عکس مداده نوشته يعني Zaczarowany Olowek

مي گم سيمور جان، اينو برم تو بخش عکس هاي خاطره انگيز از برنامه هاي کودک بذارم يا اين رو هم باز تلويزيون نشون داده
302.gif

راستش من يه سري از عکس هاي اين کارتون ها و پاپت شو هاي روسي و اروپاي شرقيي رو پيدا کردم، ولي نميدونم تو اين تاپيک بايد بذارم يا اون تاپيک خاطره انگيزها يا هر دوتا يا هيچ کدام، هوم
gruebel.gif

.

پرشیانا جان خوب اینا یادته من به زور می دونم چی بود فکر کنم مداد جادویی بود درسته؟
162.gif
297.gif

راستی فکر کنم این کارتونها مال کشورهای بلوک شرق مثل روسیه یا بلغارستان بود.البته مطمئن نیستم

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اوا برادر روژه، خودتونيد؟!! آواتار جديد مبارک (Who is this guy by the way?) ^_^

خب من بي خودي که خواهر بزرگ نشدم، از نظر سني هم حساب کنيد کلي بزرگم من
laugh.gif
فکر کنم اوايل دهه ي 60 مي دادش. درسته، از سري کارتون هاي بلوک شرقه (ولي دقيقشو نميدونم فقط ميدونم روسيه نيست چون خطش روسي ننوشته!) ولي قشنگ بودو يه پسري بود که هر وقت دچار مشکل مي شد يه کوتوله اي (جن، Elf) ظاهر مي شد و براش يه مداد جادو مياورد و ميذاشت کنارش و بعد غيب مي شد و پسره يهو مي ديد واخ جون، مداد جادو. و بعد اونو بر ميداشت و مي برد وسيله اي يا چيزي که مشکل به وسيله ي اون حل مي شد رو شکلش رو مي کشيد و چون مدادش جادويي بود، اون نقاشي تبديل به يک شيء يا موجود واقعي مي شد و داستان به خوبي و خوشي به پايان مي رسيد (يه بچه ي شيطون و خرابکار هم معمولا توش بود که اونم آخر داستان ادب مي شد که ديگه کار بد بد نکنه مثلا!!).

خب حالا نظرتون راجع به اين يکي چيه:

Krtek_453451.jpg

Krtek_53543452.jpg

اسم فارسيش متاسفانه يادم نمياد ولي موش کورش تقريبا يادمه
302.gif
اينم از همون سري کارتون هاي بلوک شرقيه پس از انقلابه.

و يک کليپ بازم خيلي کوتاه از اين يکي:

http://www.polskaprl.rejtravel.pl/prl2a/kret.wmv

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
خواهر پرشیانا دستتون درد نکنه بابت عکسها.
thankyou.gif
خیلی خاطره انگیز بودن...
6259.gif

اینام از طرف من که البته خیلی اتفاقی پیداشون کردم...
rollingf.gif

2u75e9x.jpg
4haqdr6.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهش مي کنم ويلي جان، البته به من گفتند که شما تخصصتون تو زمينه ي اين جور کارتون ها و انيميشن هاي اروپاي شرقيه و من بي اجازه پا تو کفش شما کردم *^_^* البته منم اتفاقي اونا رو پيدا کرده بودم (دنبال اسمايلي مي گشتمف رسيدم به يه فروم لهستاني يا مجارستاني، بعد چند تا عکس از اين کارتون قديمي ها توش بود با 2 -3 تا لينک، منم رفتم ببينم اون لينک ها سر از کجا در مياره، رسيدم به يه سايت روسي و ... کلي خاطره برام زنده شد ^.^).

اینام از طرف من که البته خیلی اتفاقی پیداشون کردم...
spaz.gif
spaz.gif
spaz.gif

واي، Plastusiowy Pamietnik
83.gif
من عاشقش بودم ( به ويژه که من هميشه هم فکر مي کردم - و البته هنوز هم اعتقاد دارم!) که اشيا هم براي خودشون جون دارند و ميتونند با همديگه دوست باشند و خيلي کارا بکنند ^_^ انقدر هم دلم مي خواست اون جامداديه مال من بود
girl_sigh.gif
مخصوصا از اين عروسک گوش درازه انقدر خوشم ميومدف انقدر خوشم ميومد، ولي هرچي پاک کن و مهر و عروسک پسر شجاع و مدرسه ي موش ها رو ساخته بودند، نکرده بودند يه دونه هم از اين اينجا بسازند من بخرم دلم خوش شه! هنوزم با گذشت اين همه سال، دلم يه دونه از اين گوش گنده ها مي خواد
bawl.gif

راستي اين پوم پوم ( Pom pom) رو چي، يادتون مياد؟ من تازه وقتي عکسشو ديدم به نظرم اومد که اوه، انگاري کارتونشو قبلا ديدم، يه موجود پشمالو که منو ياد نوک قلمو مينداخت ^0^

bimbi205.jpg

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خواهش مي کنم ويلي جان، البته به من گفتند که شما تخصصتون تو زمينه ي اين جور کارتون ها و انيميشن هاي اروپاي شرقيه و من بي اجازه پا تو کفش شما کردم *^_^* البته منم اتفاقي اونا رو پيدا کرده بودم (دنبال اسمايلي مي گشتمف رسيدم به يه فروم لهستاني يا مجارستاني، بعد چند تا عکس از اين کارتون قديمي ها توش بود با 2 -3 تا لينک، منم رفتم ببينم اون لينک ها سر از کجا در مياره، رسيدم به يه سايت روسي و ... کلي خاطره برام زنده شد ^.^).
دوستان نسبت به من لطف دارن
blushdown.gif
ولی باید اعتراف کنم که هر چقدر از کارتونای ژاپنی و غیره سرم میشه(اونم البته تا حدودی که به هیچ وجه با اطلاعات بقیه ی دوستان قابل مقایسه نیست...)اتفاقا توی این زمینه اصلا تخصص ندارم...البته قبلا بودند دوستانی که در این زمینه توی این تاپیک فعالیت میکردن و ماهم از مطالبشون استفاده میکردیم ولی متاسفانه خیلی وقته که به این جا سر نمیزنن...

واي، Plastusiowy Pamietnik من عاشقش بودم
انقدر هم دلم مي خواست اون جامداديه مال من بود
چقدر جالب...دقیقا مثل من...:p

راستي اين پوم پوم ( Pom pom) رو چي، يادتون مياد؟ من تازه وقتي عکسشو ديدم به نظرم اومد که اوه، انگاري کارتونشو قبلا ديدم، يه موجود پشمالو که منو ياد نوک قلمو مينداخت ^0^

بله... اینم خیلی دوست داشتم...(البته شک دارم اون زمونا کارتونی وجود داشته که من ازش بدم میومده!:p )

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اوه، خب خيلي مهم نيست، مهم اينه که اينجا همگي اساتيد فن هستند و من فقط هيچ تخصصي ندارم و همينجوري ميام و ميرم و سرک مي کشم ببينم چه خبره
32700589.gif

چقدر جالب...دقیقا مثل من...
پس منم مي گم که واااااااااي!! چه جالب ^0^

البته شک دارم اون زمونا کارتونی وجود داشته که من ازش بدم میومده!
هوم، آم، ام!!! نه، انگاري منم هيچ کارتوني نبوده اون زمان که ازش بدم بياد، همه چي رو مي نشستم نگاه مي کردم، فقط تکاليف مدرسه بود که خيلي ازشون بدم ميومد چون نمي ذاشتند من کارتون ها و فيلم ها و سريال هاي تلويزيون رو راحت نگاه کنم!! :p

اينم براي حسن ختام امشب (شايد البته!)!! دکتر بوبو و دوستان!!

dvd_dr_bubo_1.jpg
dvd_dr_bubo_3_v3.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
واخ، بازم منم! اين بزبزيه رو کسي يادش هست اسم فارسيش چي بود؟

mekkmester.jpg
mekk2.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پرشیانا جان خوب اینا یادته من به زور می دونم چی بود فکر کنم مداد جادویی بود درسته؟
162.gif
297.gif

راستی فکر کنم این کارتونها مال کشورهای بلوک شرق مثل روسیه یا بلغارستان بود.البته مطمئن نیستم
به ببينين کی اينجاست!!!
36_1_33.gif

استاد روژه قدم من بد بود که بعد از اومدن من ديگه به اينجا سر نزدين؟
4_9_3.gif

برادر ضمن تبريک به جهت آواتر جديدتون:D، تو رو خدا بگين اين کيه؟! اينقدر اين قيافه برای من آشناست ولی هر چی به اين مغز بی حافظه ام فشار ميآرم يادم نمياوفته!
4_12_3.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه تشکر بزرگ
36_4_11.gif
از پانتی جون و برادر ويلی به خاطر زنده کردن کلی خاطره!

دسته هر دوتاتون درد نکنه!:happy:
من برم ببينم ميتونم چيزی از اينا براتون پيدا کنم يا نه؟!:eek:

بالا