linghuchong
مدیر بازنشسته
قسمت 20 سريال Garasu no Kantai:
سلام برادراز اونجاییکه من باعث یه مقدار بار ترافیکی در تبادل انیمه شما شدم یه مقدار هم باید کمک کنم دیگهمن اینها رو دارم میتونید از من بگیریدشون:
هر چند میدونم که چیز زیادی نیست و خیلیهاشونو هم داشتید :blush:
ok چيزه ديگه ای نميخوای?آره اون سری رو ندارم. بفرستی خیلی خوب میشه
ا.... راستی میگی ها ...خواهش ميکنم :happy:
کارتون رو از بچه ها بگير منم همين الان فيلمشو رايت کردم.![]()
مشگل اینم که هل شد برادر شينوبی دارتش:happy:
حالا بزار ببينم چی ميشه. نگران نباش برای وقتی که خالت هم ميخواد بياد کلی dvd دارم. راستی کی ميآن ؟
وه، جدا؟! آخ جون :lol:چرا اتفاقن، چی ميخوای؟
اسمه اينگيليسی بهم بده يه چکی بکنم ببينم چيزی پيدا ميشه يا نه؟
من کتاباشو دارم ولي کارتونشو نه، ولي فکر کنم تو کتابفروشي ها و CD فروشي ها باشه چون قبلا يه جا ديدم (شايد کامپيوتر پايتخت بود، شايدم يه جاي ديگه، مطمئن نيستم).بچه ها كسي كارتونهاي تن تن و ميلو رو نداره؟؟؟؟
راستي نظرتون راجع به اين عکس ها چيه:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
يادش بخير، مداد جادويي، اون موقع هميشه چقدر دلم مي خواست منم يه دونه از اين مدادا داشتم![]()
اينم يه کليپ خيلي خيلي خيلي کوتاه از تيتراژ اولش (در حد چند ثانيه):
http://www.polskaprl.rejtravel.pl/prl2a/olow.wmv
اسمشم راستي همونيه که رو اون عکس مداده نوشته يعني Zaczarowany Olowek
مي گم سيمور جان، اينو برم تو بخش عکس هاي خاطره انگيز از برنامه هاي کودک بذارم يا اين رو هم باز تلويزيون نشون داده![]()
راستش من يه سري از عکس هاي اين کارتون ها و پاپت شو هاي روسي و اروپاي شرقيي رو پيدا کردم، ولي نميدونم تو اين تاپيک بايد بذارم يا اون تاپيک خاطره انگيزها يا هر دوتا يا هيچ کدام، هوم![]()
.
اینام از طرف من که البته خیلی اتفاقی پیداشون کردم...
دوستان نسبت به من لطف دارنخواهش مي کنم ويلي جان، البته به من گفتند که شما تخصصتون تو زمينه ي اين جور کارتون ها و انيميشن هاي اروپاي شرقيه و من بي اجازه پا تو کفش شما کردم *^_^* البته منم اتفاقي اونا رو پيدا کرده بودم (دنبال اسمايلي مي گشتمف رسيدم به يه فروم لهستاني يا مجارستاني، بعد چند تا عکس از اين کارتون قديمي ها توش بود با 2 -3 تا لينک، منم رفتم ببينم اون لينک ها سر از کجا در مياره، رسيدم به يه سايت روسي و ... کلي خاطره برام زنده شد ^.^).
واي، Plastusiowy Pamietnik من عاشقش بودم
چقدر جالب...دقیقا مثل من...انقدر هم دلم مي خواست اون جامداديه مال من بود
راستي اين پوم پوم ( Pom pom) رو چي، يادتون مياد؟ من تازه وقتي عکسشو ديدم به نظرم اومد که اوه، انگاري کارتونشو قبلا ديدم، يه موجود پشمالو که منو ياد نوک قلمو مينداخت ^0^
پس منم مي گم که واااااااااي!! چه جالب ^0^چقدر جالب...دقیقا مثل من...
هوم، آم، ام!!! نه، انگاري منم هيچ کارتوني نبوده اون زمان که ازش بدم بياد، همه چي رو مي نشستم نگاه مي کردم، فقط تکاليف مدرسه بود که خيلي ازشون بدم ميومد چون نمي ذاشتند من کارتون ها و فيلم ها و سريال هاي تلويزيون رو راحت نگاه کنم!!البته شک دارم اون زمونا کارتونی وجود داشته که من ازش بدم میومده!
به ببينين کی اينجاست!!!پرشیانا جان خوب اینا یادته من به زور می دونم چی بود فکر کنم مداد جادویی بود درسته؟![]()
![]()
راستی فکر کنم این کارتونها مال کشورهای بلوک شرق مثل روسیه یا بلغارستان بود.البته مطمئن نیستم