linghuchong
مدیر بازنشسته
معلومه حتماًاگه اجازه بدین و دوست داشته باشین در موردش بیشتر صحبت کنیم!
ok?![]()
معلومه حتماًاگه اجازه بدین و دوست داشته باشین در موردش بیشتر صحبت کنیم!
ok?![]()
چندین تفاوت با هم دارند که شاخصترینشون همین انتشار مستقیم ova در بازار هست.یعنی بدون اینکه قبلا در tv یابه نقل از linghuchong :... ولی من خودم هم هيچ وقت تفاوت بين movie با ova رو نفهميدم...
البته معمولا برای یک واژه یا کلمه افسانه ای در سایر زبانها معادلی ساخته نمیشه(مخصوصا در زبان فارسی که زایش کلمه در اون به شدت در این سالها کاهش پیدا کرده) و مضاف بر اینکه این فلز هنوز هم ناشناخته تلقی میشه(البته بعضی ها نظراتی در رابطه با این فلز و چیستی اون دادن که بالاخره هنوز هم نظراتشون در حد یک نظریه است)به نقل از linghuchong :اسم فارسی orichalcum رو نميدونستی چی ميشه؟
خواهش ميشه!
آره! عربي اسمش رو گذاشته بودند كابتن ماجد ولي من منظورم اون يكي بود سري اول فوتباليستهارو ميگم. اسم اصليش يادم نيست ولي عربها اسمش رو گذاشته بودند الهداف! اهنگش رو من خيلي دوست دارم. براتون آپلودش كردم: يك فايل تصويري با فرمت wmv.
فوتباليستها (عربي)
پي نوشت: من چقدر گيچم! پوليانا همون به فرانسه خونده شده!
چرا بود، البته تو اصل کتاب نيست، نه؟ولی تو اين کارتون بود، يادته يه قسمت زخمی شده بود آراميس؟ کلی پروندنش بعدشم ديگه نشون ندادن!
من خيلی اين 4 تا شواليه رو دوست دارم all for one, one for all
فيلم ديکاپريو رو ديدی؟ man in the iron mask
![]()
ممنون خواهر
ولی جالب بود.
راستی يادم افتاد که من قرار بود برlتون عکس های اينجاا رو آپلود کنم ولی مادر بزرگم فوت کرد منم اصلاً يادم رفت! يه روز سره فرصت عکس ها رو براتون آپلود ميکنم.
![]()
ممنون برادرسلام خواهر فريدا عزيز
من متاسفانه الان از پست يكي از دوستان خبر فوت مادر بزرگتون رو فهميدم!البته خوب من بايد پستهاي قبلي شما رو با دقت بيشتري مي خوندم. خواهش مي كنم عذرخواهي و تسليت مرا بپذيريد. روح ايشان قرين رحمت و آرامش باشد. اميدوارم كه غم آخرتون باشه.
منم همین قسمت فهمیدم یعنی شکم به یقین تبدیل شد!چرا بود، البته تو اصل کتاب نيست، نه؟ولی تو اين کارتون بود، يادته يه قسمت زخمی شده بود آراميس؟ کلی پروندنش بعدشم ديگه نشون ندادن!
![]()
خيلی تابلو بودولی مثل اینکه فقط منو برادر ويلی فهميده بوديم!:blink:
آخه یه جورایی هیجان انگیز بید!:lol:دوم چرا همه شماها از طوفان اينقدر خوشتون ميآد؟
خيلی عجيبه که شماها متوجه نشده بودين:blink:، اصلاً همه قشنگی کارتون به همين بوداوه دختر بود!!:blink: اوپس!من چقدر دوستش داشتم!![]()
![]()
ممنون :happy:امیدوارم روح مادربزرگتون اون دنیا در ارامش باشه.
حتماًمنتظر عکسا هستیم!![]()
ممنون برادرچندین تفاوت با هم دارند که شاخصترینشون همین انتشار مستقیم ova در بازار هست.یعنی بدون اینکه قبلا در tv یا
سینما نشون داده شده باشن مستقیما در بازار برای فروش پخش میشن.
البته معمولا برای یک واژه یا کلمه افسانه ای در سایر زبانها معادلی ساخته نمیشه(مخصوصا در زبان فارسی که زایش کلمه در اون به شدت در این سالها کاهش پیدا کرده) و مضاف بر اینکه این فلز هنوز هم ناشناخته تلقی میشه(البته بعضی ها نظراتی در رابطه با این فلز و چیستی اون دادن که بالاخره هنوز هم نظراتشون در حد یک نظریه است)
به هر حال من که فکر نمیکنم معادلی برای این کلمه در فارسی باشه ولی با توجه به ریشه یونانی این کلمه در فارسی میشه معادل "فلز کوهستان" یا "مس کوهی" رو در نظر گرفت.
مرسی چقدر قشنگ بود![]()
هوس کردم یه دور دیگه سری کاملشو ببینم![]()
راستی اینو یادتونه؟![]()
![]()
ممنون برادر
البته اين ماجرا ماله 2 ماه پيشه.:happy:
راستی من اين کارتونی که معرفی کرده بودين رو نديدم، کجاا نشون ميداد؟
فکر کنم شماا از کارتون bokura ga ita يا we were here خوشتون بياد، فکر کنم تا چند روزه ديگه برسه دست دوستان، حتماً بگيريد و ببينيد.![]()
سلام و مرسي از لطفتون Willie عزيز
و همين طور مرسي به خاطر لينكهاي جالبي كه گذاشتيد. من البته اهنگ سه سري ديگه از كارتون فوتباليستها رو به عربي دارم كه اگه از اين يكي كه گذاشتم خوشتون اومد اونا رو هم آپلود مي كنم. در مورد اواتار , متاسفانه اصل عكس همچين خيلي از سايز آواتار بزرگتر نيست! البته دوباره تو آرشيوم مي گردم شايد سايزهاي ديگه هم داشته و من دقت نكردم. اگه پيدا كردم براتون ميذارمش.
وای شرمنده:blush:بازم سلام فريداي عزيز!
منم مثل شما مونث مي باشم! :blush: البته شما نفر سومي هستيد كه اينطور تصور كرديد
شب بخیر!اينم من (اينوياشای عزيز:wub: ) که از شدت خستگی و خواب آلودگی رو تخت کاگومه بيهوش شدم.
روزتون بخير
من رفتم لالا![]()
خواهش میکنم...
خیلی حیف شد.منظره ی خیلی قشنگیه...به هر حال ممنون.![]()
![]()
راستش من آهنگای اصلی ژاپنی رو بیشتر ترجیح میدم ولی بازم اگه لطف کنین ممنون میشیم.![]()
پ.ن.راستی خیلی خوبه که آدرس تاپیکو تو امضاتون گذاشتین.![]()
ميگم سيمور اگه يه بار يه موقعي تو از آخره يه کارتون خوشت اومد به من بگومن ببينم کدوم کارتونه!
من فقط اضافه کنم به بحثتون که ظاهرا توي متون باستاني هم فقط اسمي از اين واژه بوده ( يعني از اون اول هم درباره وجود و واقعیت این فلز صحبت نشده )البته يه سوال برام پيش اومد، اين فلز واقعاً وجود داره؟ميدونم که گفته شده که تو آتلانتيس وجود داشته ولي واقعاً به صورت علمي هم وجود خارجي داره؟:f34r: