• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از linghuchong :
... ولی من خودم هم هيچ وقت تفاوت بين movie با ova رو نفهميدم...
چندین تفاوت با هم دارند که شاخصترینشون همین انتشار مستقیم ova در بازار هست.یعنی بدون اینکه قبلا در tv یا
سینما نشون داده شده باشن مستقیما در بازار برای فروش پخش میشن.

به نقل از linghuchong :
اسم فارسی orichalcum رو نميدونستی چی ميشه؟
البته معمولا برای یک واژه یا کلمه افسانه ای در سایر زبانها معادلی ساخته نمیشه(مخصوصا در زبان فارسی که زایش کلمه در اون به شدت در این سالها کاهش پیدا کرده) و مضاف بر اینکه این فلز هنوز هم ناشناخته تلقی میشه(البته بعضی ها نظراتی در رابطه با این فلز و چیستی اون دادن که بالاخره هنوز هم نظراتشون در حد یک نظریه است)
به هر حال من که فکر نمیکنم معادلی برای این کلمه در فارسی باشه ولی با توجه به ریشه یونانی این کلمه در فارسی میشه معادل "فلز کوهستان" یا "مس کوهی" رو در نظر گرفت.

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
خواهش ميشه!
آره! عربي اسمش رو گذاشته بودند كابتن ماجد ولي من منظورم اون يكي بود سري اول فوتباليستهارو ميگم. اسم اصليش يادم نيست ولي عربها اسمش رو گذاشته بودند الهداف! اهنگش رو من خيلي دوست دارم. براتون آپلودش كردم: يك فايل تصويري با فرمت wmv.

فوتباليستها (عربي)

پي نوشت: من چقدر گيچم! پوليانا همون به فرانسه خونده شده!

ممنون
6242.gif

خیلی چسبید!:happy:
راستی این فوتبالیست ها هم جزئ کارتون های دانلود شده یا در دست دانلود هست؟
5020.gif

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
چرا بود، البته تو اصل کتاب نيست، نه؟:eek: ولی تو اين کارتون بود، يادته يه قسمت زخمی شده بود آراميس؟ کلی پروندنش بعدشم ديگه نشون ندادن!:(

من خيلی اين 4 تا شواليه رو دوست دارم all for one, one for all
فيلم ديکاپريو رو ديدی؟ man in the iron mask

4772f.jpg

اوه دختر بود!!:blink:
اوپس!
2072.gif
من چقدر دوستش داشتم!
1335.gif

اره یادمه زخمی شد به خاطر دارتانیان! بعد سانسورها شروع شد!

فیلمه هم خیلی قشنگ بود! من اونجا هم از ارامیس خوشم میومد!:happy:
تازه تلوزیون ایران هم به صورت 50 دقیقه ای پخشش کرد!:wacko: :lol:

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون خواهر:)
ولی جالب بود.:D

راستی يادم افتاد که من قرار بود برlتون عکس های اينجاا رو آپلود کنم ولی مادر بزرگم فوت کرد منم اصلاً يادم رفت:(! يه روز سره فرصت عکس ها رو براتون آپلود ميکنم.;)

امیدوارم روح مادربزرگتون اون دنیا در ارامش باشه.

منتظر عکسا هستیم!;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
Lady Georgie

georgie%202.jpg

سلام دوستان.

Lady Georgie رو ديديد؟ من اولين بار وقتي بچه دبستاني بودم اين كارتون رو ديدم و يه بار هم وقتي بچه(!!!) دبيرستاني بودم! :blush: و صد البته براي فهميدن كامل ميزان عشق Georgie به Lowell همون بهتر كه آدم وقتي بزرگتر شد اينو بينه! ;)

چقدر سخته كه هر دو پسري كه فكر مي كني برادرتند ( كه برادرت نيستند در واقع) با هم عاشقت بشند و مجبور بشي از خونه فرار كني...

ماجراش رو مي تونيد اينجا بخونيد: Plot Summary

georgie23.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام خواهر فريدا عزيز

من متاسفانه الان از پست يكي از دوستان خبر فوت مادر بزرگتون رو فهميدم! :( البته خوب من بايد پستهاي قبلي شما رو با دقت بيشتري مي خوندم. خواهش مي كنم عذرخواهي و تسليت مرا بپذيريد. روح ايشان قرين رحمت و آرامش باشد. اميدوارم كه غم آخرتون باشه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر فريدا عزيز
من متاسفانه الان از پست يكي از دوستان خبر فوت مادر بزرگتون رو فهميدم! :( البته خوب من بايد پستهاي قبلي شما رو با دقت بيشتري مي خوندم. خواهش مي كنم عذرخواهي و تسليت مرا بپذيريد. روح ايشان قرين رحمت و آرامش باشد. اميدوارم كه غم آخرتون باشه.
ممنون برادر :)
البته اين ماجرا ماله 2 ماه پيشه.:happy:

راستی من اين کارتونی که معرفی کرده بودين رو نديدم، کجاا نشون ميداد؟:eek:

فکر کنم شماا از کارتون bokura ga ita يا we were here خوشتون بياد، فکر کنم تا چند روزه ديگه برسه دست دوستان، حتماً بگيريد و ببينيد.;)

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چرا بود، البته تو اصل کتاب نيست، نه؟:eek: ولی تو اين کارتون بود، يادته يه قسمت زخمی شده بود آراميس؟ کلی پروندنش بعدشم ديگه نشون ندادن!:(
منم همین قسمت فهمیدم یعنی شکم به یقین تبدیل شد!
307yk40.gif

خيلی تابلو بود:D ولی مثل اینکه فقط منو برادر ويلی فهميده بوديم!:blink:
:cool: :lol:

دوم چرا همه شماها از طوفان اينقدر خوشتون ميآد؟
آخه یه جورایی هیجان انگیز بید!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوه دختر بود!!:blink: اوپس!
2072.gif
من چقدر دوستش داشتم!
1335.gif
خيلی عجيبه که شماها متوجه نشده بودين:blink:، اصلاً همه قشنگی کارتون به همين بود:D
امیدوارم روح مادربزرگتون اون دنیا در ارامش باشه.
ممنون :happy:
منتظر عکسا هستیم!;)
حتماً ;)تازه عکس های ديزنی لند که منم موفق نشدم آخر سر برم (يادتونه سره ماجرای ويزای امريکا!:( ) و برادرم به جای من رفت، هم هست که خيلی جالبه اون ها رو هم ميزارم. فقط يه روز بايد سره فرصت اين کارو بکنم چون خيلی زيادن:wacko::p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چندین تفاوت با هم دارند که شاخصترینشون همین انتشار مستقیم ova در بازار هست.یعنی بدون اینکه قبلا در tv یا
سینما نشون داده شده باشن مستقیما در بازار برای فروش پخش میشن.
البته معمولا برای یک واژه یا کلمه افسانه ای در سایر زبانها معادلی ساخته نمیشه(مخصوصا در زبان فارسی که زایش کلمه در اون به شدت در این سالها کاهش پیدا کرده) و مضاف بر اینکه این فلز هنوز هم ناشناخته تلقی میشه(البته بعضی ها نظراتی در رابطه با این فلز و چیستی اون دادن که بالاخره هنوز هم نظراتشون در حد یک نظریه است)
به هر حال من که فکر نمیکنم معادلی برای این کلمه در فارسی باشه ولی با توجه به ریشه یونانی این کلمه در فارسی میشه معادل "فلز کوهستان" یا "مس کوهی" رو در نظر گرفت.
ممنون برادر
من هيچ ايده اي نداشتم!:p
البته يه سوال برام پيش اومد، اين فلز واقعاً وجود داره؟ :eek:ميدونم که گفته شده که تو آتلانتيس وجود داشته ولی واقعاً به صورت علمی هم وجود خارجی داره؟:f34r:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مرسی چقدر قشنگ بود
cry2.gif

هوس کردم یه دور دیگه سری کاملشو ببینم
roll.gif

خواهش میکنم...آره خیلی قشنگه!
چنند وقت پیش شبکه ی 2 تکرارشو پخش کرد منم نگاه کردم.کلی خاطراتم زنده شد...
6259.gif

من عاشق منظره هاش بودم.همیشه دلم میخواست یه همچین جایی زندگی کنم...

راستی اینو یادتونه؟
20.gif

126fs2388172.jpg

این کیمبا نیست؟
4cxg2n7.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون برادر :)
البته اين ماجرا ماله 2 ماه پيشه.:happy:

راستی من اين کارتونی که معرفی کرده بودين رو نديدم، کجاا نشون ميداد؟:eek:

فکر کنم شماا از کارتون bokura ga ita يا we were here خوشتون بياد، فکر کنم تا چند روزه ديگه برسه دست دوستان، حتماً بگيريد و ببينيد.;)

بازم سلام فريداي عزيز!

منم مثل شما مونث مي باشم! :blush: البته شما نفر سومي هستيد كه اينطور تصور كرديد اينجا رو ببينيد:

http://forum.persiantools.com/t62017.html

اون كارتون رو هم من از شبكه هاي عربي ديده بودم. اين كارتوني كه شما معرفي كرديد اسم جالبي داره حتما سعي مي كنم ببينمش! مرسي.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام و مرسي از لطفتون Willie عزيز

و همين طور مرسي به خاطر لينكهاي جالبي كه گذاشتيد. من البته اهنگ سه سري ديگه از كارتون فوتباليستها رو به عربي دارم كه اگه از اين يكي كه گذاشتم خوشتون اومد اونا رو هم آپلود مي كنم. در مورد اواتار , متاسفانه اصل عكس همچين خيلي از سايز آواتار بزرگتر نيست! البته دوباره تو آرشيوم مي گردم شايد سايزهاي ديگه هم داشته و من دقت نكردم. اگه پيدا كردم براتون ميذارمش.

خواهش میکنم...
خیلی حیف شد.
sigh.gif
منظره ی خیلی قشنگیه...به هر حال ممنون.
thanks.gif

راستش من آهنگای اصلی ژاپنی رو بیشتر ترجیح میدم ولی بازم اگه لطف کنین ممنون میشیم.
rainbowed.gif

پ.ن.راستی خیلی خوبه که آدرس تاپیکو تو امضاتون گذاشتین.
goodsigh2.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بازم سلام فريداي عزيز!
منم مثل شما مونث مي باشم! :blush: البته شما نفر سومي هستيد كه اينطور تصور كرديد
وای شرمنده:blush:
ولی بهم در!:p:lol:
ليستو من دوباره آپلود ميکنم که ببينين چه چيزايی موجوده.:happy:

وای چه خوب يه خواهره ديگه به جمعمون اضافه شد! :)آخه کمبوده خواهر داريم:blink::eek::p;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينم من (اينوياشای عزيز:wub: ) که از شدت خستگی و خواب آلودگی رو تخت کاگومه بيهوش شدم.:p

روزتون بخير
من رفتم لالا
36_1_50.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینم تیتراژ چوبین(البته نمیدونم اینو قبلا گذاشته بودم یا نه؟
4cxg2n7.gif
)

اينم من (اينوياشای عزيز:wub: ) که از شدت خستگی و خواب آلودگی رو تخت کاگومه بيهوش شدم.:p

روزتون بخير
من رفتم لالا
36_1_50.gif
شب بخیر!
2s8r6ag.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خواهش میکنم...
خیلی حیف شد.
sigh.gif
منظره ی خیلی قشنگیه...به هر حال ممنون.
thanks.gif

راستش من آهنگای اصلی ژاپنی رو بیشتر ترجیح میدم ولی بازم اگه لطف کنین ممنون میشیم.
rainbowed.gif

پ.ن.راستی خیلی خوبه که آدرس تاپیکو تو امضاتون گذاشتین.
goodsigh2.gif

سلام.

من هم البته آهنگ اصلي كارتونها رو ترجيح ميدم ولي خوب باور كنيد آهنگهاي عربي اين كارتونها خيلي قشنگتر از اون چيزيه كه آدم قبل از شنيدنشون تصور ميكنه (البته اين به اين معنا نيست كه من عربما! ). ميبينم كه هنوز يه نفر هم آهنگ فوتباليستها رو كه ديروز گذاشتم دانلود نكرده گر چه فايل تصويري قشنگي هم هست.ولي خوب اهنگ حنا رو كه گذاشتم تا الان 30 دانلود داشته.

خيلي خوبه كه آدرس تاپيك رو تو امضام گذاشتم؟ راستش من اين كار رو از شما دوستان ياد گرفتم! :happy: كار خوبي هم هست. اينجوري كاربرهاي بيشتري از وجود اين تاپيك دوست داشتني با خبر ميشن !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ميگم سيمور اگه يه بار يه موقعي تو از آخره يه کارتون خوشت اومد به من بگومن ببينم کدوم کارتونه!
43r4jed.gif
nobrain.gif

البته يه سوال برام پيش اومد، اين فلز واقعاً وجود داره؟ :eek:ميدونم که گفته شده که تو آتلانتيس وجود داشته ولي واقعاً به صورت علمي هم وجود خارجي داره؟:f34r:
من فقط اضافه کنم به بحثتون که ظاهرا توي متون باستاني هم فقط اسمي از اين واژه بوده ( يعني از اون اول هم درباره وجود و واقعیت این فلز صحبت نشده )
307yk40.gif
... توي دوران بعد از باستان هم واسه اشاره به جنس " برنج " ( آلياژ روي + مس ) از اين اسم استفاده شده .. جالبه ...
glassesf.gif

بالا