Ayashi no ceres خیلی لوس هست 16 تا اپیسودشو دیدم دیگه نتونستم تحمل کنم هی عشقولانه بازی در میارن
lol خوب اين کارتون يه کارتون دخترونست

، طبيعيه که آقايون از اين کارتون خوششون نياد!
Ayashi no ceres
خوب مانگای اين انيم رو yuu watase نوشته همون نويسنده کارتون
Fushigi Yuugi a . اگه يادتون باشه چند وقت پيش معرفيش کردم و الان هم دسته لرد سياه هست

.
بگزريم مانگای اين کارتون مثل مانگای fushigi yuugi معروفه (ranking مانگای fushigi yuugi ، 22 هستش):
Seen in part or in whole by 574 users, rank: #30
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.7171 (Very good-.28), std. dev.: 1.8943, rank: #588
Weighted mean: 7.5865 (Very good-.41), rank: #627
Bayesian estimate: 7.59032 (Very good-.40), rank: #432
همون طور هم که برادر mehdvirus گفتن ماجرای داستان بيشتر عاشقانه هستش!
و اما داستان اين کارتون:
لغت celes همون طور که ميدونين اسم يکی از الهه های رومی هست (سيمور من دقيق يادم نيست الهه رومی هست يا يونانی، ميتونی چک کنی؟:happy

و توی اين کارتون اسم يک تنيو يا celestial maiden هست (باز من نميدونم چی به فارسی ترجمه کنم، سيموررررر... کمک

).
خلاصه ماجرا اينطور بوده که ساليان سال پيش روزی سلس از بهشت به زمين ميآد تا در درياچه اي شنا بکنه
و در همين حين و بين مردی اونو ميبينی و لباس سلس که رمز برگشتنش به بهشت بوده رو بر ميداره

. در نتيجه سلس ديگه نميتونه به بهشت برگرده و مرد سلس رو مجبور ميکنه که همسرش بشه:blink:.
اينطور که در روايت اومده سلس به اجبار پيشه اون مونده بوده و نتيجه اين ازواج بچه هايی بودن که يا کاملن انسان بودن يا اينکه قدرت های Celestial داشتن
. طبق اين روايات سلس از اين مرد متنفر بوده و در سدد کشتنش تا دوباره لباس خودش رو پيدا کنه و به بهشت برگرده!
از اينجا داستان به زمان حال برميگرده. آکی aki و آيا aya خواهر و بردار دوقلو و از نوادگان سلس به شمار ميرن.
اينم آيا و آکی (توجه کنيد که در اينجا آکی اسمه پسره!):
در روز تولد 16 سالگيشون، اين دو تا با دوستاشون پيشه يه فالگير ميرن و اين پيش بينی آينده آيا هست:
بعد از اين، اين دو تا ميرن خونه که تولدشون رو جشن بگيرن که در بين مهمونی پدر بزرگ و بزرگ خاندان ميکاگه در حضور ديگر بچه هاش سعی به کشتن آيا ميکنه

و آکی زخمی ميشه و در نهايت آيا موفق به فرار از اون خونه ميشه.
آيا توسط يه خانم ديگه که الان اسمش يادم نيست نجات پيدا ميکنه و به خونه اون پناهنده ميشه. طبق توضيحات خانم معلوم ميشه که آکی مقدار بسيار زيادی از خون سلس رو به ارث برده و در 16 سالگی، آيا ميتونه به خوده سلس تبديل بشه و انتقام خودش رو از شوهرش (که آکی هم ميتونه به اون تبديل بشه) بگيره. در يک کلام امکان اين وجود داره که خواهر ، برادر رو بکشه!
همون طور که تو کارتون ميبينيم آيا بار ها ناخواسته و بدون اينکه هيچ کنترلی روی خودش داشته باشه به سلس تبديل ميشه و به دنبال انتقام از اعضای ذکور خاندان ميکاگه هست.