• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من راستش هم مخالفم هم موافق

داشتن يه جای ديگه خيلی خوبه ولی راستش PT هم خونه دوم منه و دوست ندارم از اينجا برم! از يه طرف ديگه وقت اينکه 2 جا باشم رو هم ندارم

کلا این جو دوستانه ای که تو این تاپیک هست از بین می ره خلاصه ی دلیل مخالفت من اینه .... البته انکار نمی کنم که مزایای خیلی زیادی داره اما مسئولیت هم داره ..... مسئولیت هم حال نمی ده ..... من فقط برای تفریح این جام !
و یک چیز دیگه ای هم که هست اینه که این تاپیک تازه شده 150 صفحه هنوز جا داره تا بشه تا 500 اگه انقدر شد باز مطمعن تر می شه همچین کاری کرد!
یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم هست البته این مربوط به منه کسی به خودش نگیره :D .... هنوز اطلاعات من در مورد انیمه خیلی خیلی نسبت به فریدا کمه بهتره بگم من چیزی نمی دونم .... اگه فریدا چند روزی به علتی نتونه بیاد این تاپیک روند جلو رفتنش 1/50 میشه ... حالا تو مقیاس یک سایت فکر کنید چه فشاری به فریدا می اد بعد منم که نمی تونم کمک کنم (در حد کافی) به همین دلیل عذاب وجدان می گیرم :D ...حالا گزشته از شوخی به نظر من الان باید یکی (دانیل) بشینه مطالب رو از اول دسته بندی کنه تا بتونیم یه راهنما برای تاپیک بزنیم تا بدونیم چیا داریم این جا !

فعلاً من تمام برادران تم سياه پسند تاپيک رو به ديدن کارتون Karas دعوت ميکنم که چون من لذت برده و همی در خماری بمانيد و anime kraze رو لعن و نفرين فرستيد!

این که همش 6 قسمته .....حال نمی ده بخواد ادمو تو خماری هم بزاره ...فریدا تو بساطت کارتون ترسناک نداری ؟

430px-Karas_vol_1.jpg

به نقل از Daneel Olivaw :
راستش من رفتم مانگاشو هم دیدم

شما برو به اون قول ندادت عمل کن
tonguesmiley.gif

============

off topic

1. یکی می شه اعداد ژاپنی رو تا 13 با تلفظشون بنویسه ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دارم onegai twins رو می بینم .. بد نیست ( برای تنوع ) .. البته به onegai teacher نمی رسه ... ولی نمک داره بهرحال ... همه شخصیت های اصلی اون سری ، اینجا هم بازیگر مهمان هستن ( به قول معروف ، cameo دارن
Just_Cuz_19.gif
)
من راستش هم مخالفم هم موافق:p

داشتن يه جای ديگه خيلی خوبه ولی راستش PT هم خونه دوم منه :eek:و دوست ندارم از اينجا برم! :( از يه طرف ديگه وقت اينکه 2 جا باشم رو هم ندارم!:(
منم همینطور
hanghead.gif
.. یعنی هم موافقم ( چون شدیدا طرفدار تولید محتوا هستم ، چیزی که تو فارسی کم داریم
168uav4.gif
) .... و مخالفم ( پیاده سازی این ایده ، چیزای زیادی می خواد که مهمترینش وقته ...
165.gif
)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه . در این 12 دویدی که فرستادید نیست.
ممنون که چک کردين :)

منم گفتم تو همون سريه اول بود چون يادمه برای ساحل زدمش:D. دنيل يه چک بکن چيزايی که من گفتم فرستادم رو با چيزايی که هديه بهت داده و اگه کمو کسری داره ازش بگير. ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ی هم موافقم ( چون شدیدا طرفدار تولید محتوا هستم ، چیزی که تو فارسی کم داریم
168uav4.gif
) .... و مخالفم ( پیاده سازی این ایده ، چیزای زیادی می خواد که مهمترینش وقته ...
165.gif
)
دقيقاً درست ميگی، مساله زمان مطرحه!:eek: اگه الان 2 سال ديگه بود و من از شر اين دکترا راحت شده بودم، اصلاً حرفی نبود:) ولی الان راستش من واقعاً نميرسم:(، همين الان 2 ماه ديگه يه امتحان مزخرف ديگه دارم که از الان دارم ميزنم تو سرم که باهاش چی کار کنم!
36_19_1.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کلا این جو دوستانه ای که تو این تاپیک هست از بین می ره خلاصه ی دلیل مخالفت من اینه ....
موافقم :)
.... اگه فریدا چند روزی به علتی نتونه بیاد این تاپیک روند جلو رفتنش 1/50 میشه ...
:lol::lol::lol:
1/50؟؟؟ :lol: no way
این که همش 6 قسمته .....حال نمی ده بخواد ادمو تو خماری هم بزاره ...فریدا تو بساطت کارتون ترسناک نداری ؟
ولی قشنگ بيد!:D;)

من شما رو به ديدن کارتون red garden ترقيب مينمايم:p، باشد که کمی از بی حوصلگی در آييد!!!:lol:;)

snapshot20061021191735redga.jpg

یکی می شه اعداد ژاپنی رو تا 13 با تلفظشون بنویسه ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
برعكس من امروز ولترون كه يه جورايي همچين پسرونه ست رو معرفي كردم!!! :blush: ولي خوب كارتون بعدي رو از بين دخترپسند ها انتخاب مي كنم. ;)
اکشال نداره! منم الان يه کارتون دخترونه معرفی ميکنم:D، پسرونه هم خوبه:happy: من که همه چيز ميبينم ;)
lز همه نوعی هم خوشم ميآد.:p
راستي من يه مشكل هم دارم! خيلي كارتونها رو وقتي بچه بودم ديدم كه به عربي دوبله شده بودند و متاسفانه اساميشون هم عوض كرده بودند! حالا من نمي دونم چطوري دنبال اسم اينا بگردم! :wacko:
خوب با همون اسم های عربی يه search بکن، اسم کارتون رو پيدا کن بعد تو anime news network دنبال اسم ژاپنی يا اينگيليسيش بگرد.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Ayashi no ceres خیلی لوس هست 16 تا اپیسودشو دیدم دیگه نتونستم تحمل کنم هی عشقولانه بازی در میارن
lol خوب اين کارتون يه کارتون دخترونست:)، طبيعيه که آقايون از اين کارتون خوششون نياد!:p

Ayashi no ceres

Ayashi_No_Ceres.jpg

خوب مانگای اين انيم رو yuu watase نوشته همون نويسنده کارتون Fushigi Yuugi a . اگه يادتون باشه چند وقت پيش معرفيش کردم و الان هم دسته لرد سياه هست:).

a013%20fushigi.jpg

بگزريم مانگای اين کارتون مثل مانگای fushigi yuugi معروفه (ranking مانگای fushigi yuugi ، 22 هستش):

Seen in part or in whole by 574 users, rank: #30
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.7171 (Very good-.28), std. dev.: 1.8943, rank: #588
Weighted mean: 7.5865 (Very good-.41), rank: #627
Bayesian estimate: 7.59032 (Very good-.40), rank: #432
همون طور هم که برادر mehdvirus گفتن ماجرای داستان بيشتر عاشقانه هستش!
11_2_113.gif

aya_and_toya9.gif

و اما داستان اين کارتون:
لغت celes همون طور که ميدونين اسم يکی از الهه های رومی هست (سيمور من دقيق يادم نيست الهه رومی هست يا يونانی، ميتونی چک کنی؟:happy:) و توی اين کارتون اسم يک تنيو يا celestial maiden هست (باز من نميدونم چی به فارسی ترجمه کنم، سيموررررر... کمک:p).

ceres.jpg

خلاصه ماجرا اينطور بوده که ساليان سال پيش روزی سلس از بهشت به زمين ميآد تا در درياچه اي شنا بکنه
36_1_69.gif

و در همين حين و بين مردی اونو ميبينی و لباس سلس که رمز برگشتنش به بهشت بوده رو بر ميداره:eek:. در نتيجه سلس ديگه نميتونه به بهشت برگرده و مرد سلس رو مجبور ميکنه که همسرش بشه:blink:.

اينطور که در روايت اومده سلس به اجبار پيشه اون مونده بوده و نتيجه اين ازواج بچه هايی بودن که يا کاملن انسان بودن يا اينکه قدرت های Celestial داشتن
36_1_41.gif
. طبق اين روايات سلس از اين مرد متنفر بوده و در سدد کشتنش تا دوباره لباس خودش رو پيدا کنه و به بهشت برگرده!:D

از اينجا داستان به زمان حال برميگرده. آکی aki و آيا aya خواهر و بردار دوقلو و از نوادگان سلس به شمار ميرن.
اينم آيا و آکی (توجه کنيد که در اينجا آکی اسمه پسره!):

در روز تولد 16 سالگيشون، اين دو تا با دوستاشون پيشه يه فالگير ميرن و اين پيش بينی آينده آيا هست:

بعد از اين، اين دو تا ميرن خونه که تولدشون رو جشن بگيرن که در بين مهمونی پدر بزرگ و بزرگ خاندان ميکاگه در حضور ديگر بچه هاش سعی به کشتن آيا ميکنه :eek: و آکی زخمی ميشه و در نهايت آيا موفق به فرار از اون خونه ميشه.:(

آيا توسط يه خانم ديگه که الان اسمش يادم نيست نجات پيدا ميکنه و به خونه اون پناهنده ميشه. طبق توضيحات خانم معلوم ميشه که آکی مقدار بسيار زيادی از خون سلس رو به ارث برده و در 16 سالگی، آيا ميتونه به خوده سلس تبديل بشه و انتقام خودش رو از شوهرش (که آکی هم ميتونه به اون تبديل بشه) بگيره. در يک کلام امکان اين وجود داره که خواهر ، برادر رو بکشه!
36_6_7.gif

همون طور که تو کارتون ميبينيم آيا بار ها ناخواسته و بدون اينکه هيچ کنترلی روی خودش داشته باشه به سلس تبديل ميشه و به دنبال انتقام از اعضای ذکور خاندان ميکاگه هست.:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در خونه اون خانم، آيا با يوهی yuuhi آشنا ميشه که آيا زياد نسبت بهش احساسی نداره ولی برای سلس اين ماجرا فرق ميکنه، و يوهی رو به عنوان محافظ خودش انتخاب ميکنه:p:

البته شايان ذکر هست که يوهی عاشق آيا هم هست!:cool:

حالا برای اينکه اوضاع جالب تر بشه، يه شخصيت ديگه به اين ماجرا اضافه ميشه که تويا Tooya باشه! تويا برای عموی آيا کار ميکنه و مامور محافظت از آکی در مقابل سلس هست:eek: از طرفی آيا هم عاشق توياست ولی سلس دل خوشی ازش نداره!:f34r: برای اينکه ماجرا بيشتر جالب شه، تويا کاملن حافظه اش رو از دست داده و نميدونه کيه و چيه؟:eek:

دوتا نکته جالب اين کارتون اينه که بفهميم رابطه سلس و شوهرش چی بوده و چی بينشون گذشته ؟؟؟
و ديگه اينکه تويا کيه و رابطش با سلس چيه؟

و آخر شايد اينکه آخر و عاقبت اين خواهر و برادر چی ميشه؟:eek:

اين کارتون 24 قسمته و محصول 2000. ديدنش به خواهر های گروه توصيه ميشه.:D

آهنگ opening اين کارتون به اسم اسکارلت که خوانندش ايوايا جونکو هست رو براتون آپلود کردم. از همين لينک بگيرين:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من اصلا خوشم نیومد از این انیم .... تا پسره یه لحظه میره دختره خودشو میندازه زمین مریض میشه
vomit.gif
بعد فرداش پسره برمیگرده ... بعد دوباره میره ...بعد دوباره برمیگرده
297.gif

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
جالبه بعد از این همه زمان هنوز خط سیر این نوع داستان تو بیشتر انیمه ها دیده میشه
مثلا تو ناروتو..ساسکه به خاطر از دست دادن خانوادش میخواد هر طور شده به قدرت برسه و یا تو بلچ هم همینطوره

دلیلش سادست. میخوان یاد بدن که چه چیزی ارزش داره و چه چیزی نه

تقریبا آره. اما نه دقیقا
تو ناروتو, ساسکه بیشتر حس کینه و انتقام جویی داره اما ایچیگو تو بلیچ خیلی بیشتر به این موضوع نزدیکه

[/right]
دستتون درد نکنه برادر شينوبی :happy:

من مدتها بود که ميخواستم بدونم ماجرای اين کارتون چيه!:eek:;)

از این بیشتر نمیشد بگم :lol: وگرنه خیلی داستان لو میرفت

منم همینطور
hanghead.gif
.. یعنی هم موافقم ( چون شدیدا طرفدار تولید محتوا هستم ، چیزی که تو فارسی کم داریم
168uav4.gif
165.gif
)

منم مخالفم. به همون دلایلی که بقیه گفتن :D مزایاش به معایبش نمی ارزه

من اصلا خوشم نیومد از این انیم .... تا پسره یه لحظه میره دختره خودشو میندازه زمین مریض میشه
vomit.gif
بعد فرداش پسره برمیگرده ... بعد دوباره میره ...بعد دوباره برمیگرده
297.gif

تو هم که فقط بشین اوناییکه بدت میاد رو ببین :Dبعد بیا اینجا اعلام کن :lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
می دونین چرا من از این سری Onegai ها ( teacher + twins ) خوشم اومد
300.gif
... یه علت اساسی اش اینه که " چوب شور ، نقش مهمی داره در این سری !!! "
shy.gif
... ( همه دارن چوب شور می خورن )

قضیه اینه که من از هله هوله ( = snack ) خوشم نمیاد
hanghead.gif
؛ بجز " چوب شور " !!! ... حالا دیگه خودتون حساب کنید عمق " همذات پنداری " رو !!!!!
trenchcoat.gif

من اصلا خوشم نیومد از این انیم .... تا پسره یه لحظه میره دختره ........ بعد دوباره میره ...بعد دوباره برمیگرده
297.gif
به قول شینوبی جان ، تو هم که همه اش بشین اونایی که دوست نداری رو بگو !!!
punish2.gif
... راستی وبلاگت رو هم دیدم ( خوب بود
character0144.gif
)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.
اين دفعه مي خوام يه كارتون همه تيپ پسند معرفي كنم! :happy:
fbcb.gif

A899-51.thumbnail.90.jpg
[/CENTER]
futureboyconan4-1.jpg

كارتون "كونان پسر آينده" بر اساس داستان "The Incredible Tide" نوشته Alexander Key ساخته شده است. زمان وقوع ماجراي داستان بعد از جنگهاي هسته اي است كه اقيانوسها سراسر سياره زمين را فراگرفته. پايتخت جهان جديد جزيره اي به نام اينداستريا مي باشد و كونان تنها پسر نوجوانيست كه به همراه گروهي از فضانوردان موفق به گريز از بمبهاي اتمي سرازير شده به سوي زمين شده. او پس از ملاقات با دختري به نام لانا اورا در مسير پراضطراب فرار از سربازهاي اينداستريا همراهي مي كند. لانا و پدربزرگش تنها انسانهايي هستند كه راز چگونگي استفاده از انرژي خورشيدي را مي دانند اما...
1978_conan.jpg
Conan05.JPG
conan.jpg

بچه كه بودم از اين آقاهه خيلي مي ترسيدم! :wacko:​
s_p1002790899.jpg
futureboyconan4-3.jpg

اين كارتون 26 قسمت بيشتر نداره و واقعا كارتون جالبيه.براي دانلودش اين لينك رو فعلا پيدا كردم: Conan

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
[Bakakozou​_-​_Conclave]WitchBlade​_-​_11[H264][34707863].​mkv

فریدا بعضی موقع ها یه تورنتایی می زاری که قبلا نمی گزاشتی شایدم من ندیدم ... !

حالا مهم نیست .... این Red Garden موضوع جالبی به نظر داره باید بگیریمش اما قبل از اون یه درخواست دیگه داشتم ... فریدا یه کارتون خونین خشن ... ترجیحا با وجود تیپ های قهرمانی (منم با این درخواستای عجیب غریبم) الان مثلا اومدم تخصصی حرف بزنم (تیپ های قهرمانی :wacko: ) ولی باحال شد دیگه برش نمی دارم :D یعنی از اینا که این پایینه معرفی کن لطفا !

Karas-01-b.jpg

حالا که حرف karas شد تورنت اینم بی زحمت بزار اونی که من گرفتم زیرنویس ژاپنی بود :D

seymour الان این چیزی که من می خوام اسم خاصی داره ؟:D

پ.ن : الان که دقت کردم دیدم هیچ کودوم از ارکان(فعل و فعال و مفعول و ..) جملاتم سر جاش نیست حتما خیلی اذیت می شید منظورمو بفهمید :p !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا بعضی موقع ها یه تورنتایی می زاری که قبلا نمی گزاشتی شایدم من ندیدم ... !
مثل اينکه بعد از اينکه witchblade رو معرفی 1-2 بار تورنتشو گزاشتم،:eek: به هر جهت بعد از 2 ماه يه تورنت جديدش در اومد من بسی خوشحال شدم برای شماها هم گزاشتمش!:p
... فریدا یه کارتون خونین خشن ... ترجیحا با وجود تیپ های قهرمانی (منم با این درخواستای عجیب غریبم) الان مثلا اومدم تخصصی حرف بزنم (تیپ های قهرمانی :wacko: ) ولی باحال شد دیگه برش نمی دارم :D یعنی از اینا که این پایینه معرفی کن لطفا !
من تا فرداا بعد ظهر خيلی گرفتارم :(ولی بعدش باشه يه کاری برات ميکنم.:D
حالا که حرف karas شد تورنت اینم بی زحمت بزار اونی که من گرفتم زیرنویس ژاپنی بود :D
من که گفتم تورنت ها مال anime kraze هستند تو باز رفتی يه چيز ديگه گرفتی؟؟!!!:blink:
خوب اينم تورنت:

Gallery_%284%29.jpg

Gallery_%283%29.jpg

Gallery_%285%29.jpg

پ.ن : الان که دقت کردم دیدم هیچ کودوم از ارکان(فعل و فعال و مفعول و ..) جملاتم سر جاش نیست حتما خیلی اذیت می شید منظورمو بفهمید :p !
واقعاً! اين چه جور نوشتنه؟:p:lol:
خوب برای اينکه حوصلت سر نره فعلاً برو فيلم live-action آزومی Azumi محصول sunrise :Dرو دانلود کن و ببين تا بعدن بهت بگم;):

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
...حالا گزشته از شوخی به نظر من الان باید یکی ... بشینه مطالب رو از اول دسته بندی کنه تا بتونیم یه راهنما برای تاپیک بزنیم تا بدونیم چیا داریم این جا !

به نظر م عملی ترین راه حله . قبلا خواهر ین ین ( مبتکر تشکیل گروه یاهو ) مشابه این کار رو در تاپیک افسانه شجاعان انجام داده بودند. و بسیار جالب و مفید بود. فکر کنم شما هم بتونید مطالب اینجا رو دسته بندی کنید و در پست اول تاپیک قرار بدین تا همه ( به خصوص افراد تازه وارد ) راحت تر بهش دسترسی داشته باشن . البته اگه لینک لیستها و توضیع کنندگان رو هم در پست اول قرار بدید که خیلی خوب میشه.
دسته بندی مطالب این تاپیک می تونه کاملا متفاوت باشه ولی برای اطلاع از طبقه بندی که خواهر ین ین زحمت کشیدن و در تاپیک افسانه شجاعان قرار دادند به این لینک مراجعه کنید : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=619551&postcount=1345

موفق باشید.

بالا