• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تو چرا سوالای منو ميپرسی:hmm::D؟
آره يه چند روزی يه دنيل نيست ....!!!:eek::( کسی خبری ازش نداره؟:eek:

يه سوال ديگه: کسی نميدونه برادر سيفروث کجاست؟ خيلی وقته که هيچ خبری ازش نداريم!!!:(
از خواهر پانتی هم خبری نيست؟ چرا همه مفقود الاسر شدن؟!:blink::eek:

سفیروث که فکر میکنم درگیر امتحاناتشه...از خواهر پرشیانام متاسفانه خبری ندارم ولی دانیل همین جاست!:p

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام. من همین دور و برام به قول ویلی :D

دیدم سوالا زیاد شد در رفتم
4fvgdaq_th.gif

در مورد سوالای فریدا درباره Death Note راستش فیلمشو نصفه دیدم واسه همین جوابشونو نمی دونم. ولی هر وقت دیدم با مانگا مقایسه می کنم و میگم فرقشون چیه :happy:

در مورد مانگای Beresk :D بابا سپهر دندون رو جیگر بذار! چطوری انتظار داری با این همه کارتون باحال که تازه دستم رسیده بشینم مانگای سیاه و سفید بخونم ؟ (به قول خودت من نمی دونم این مانگای سیاه و سفید چی داره که ... :D ) ولی جدی تو برناممه که بخونمش (به زودی - بعد از دیدن Gundam Seed) . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
1522.gif

در مورد اینکه یکی (دنیل) باید تاپیکو مرتب کنه
4862.gif
باید بگم که بیچاره دنیل
faint.gif

خیلی تاپیک شلوغ پلوغه ... مرتب کردنش خیلی زمان می بره ... ولی حالا دارم روش فکر می کنم. شایدم یهو زدم همشو یه هفته ای ایندکس کردم ...
190.gif

راستی Kimi Ga Nozomu Eien رو دیدم ... واقعا به زور! خوشم نیومد! چقدر این پسره و اون دختره و این یکی دختره و کلا همشون بی خاصیت و بی اراده بودن :D دلم می خواست همشونو خفه کنم :D

ولی Fruits Basker قشنگ بود در عوض ... یه کم ریتمش کند بود ولی جذاب بود شخصیتاشم دوست داشتنی بودن :D

دیگه چی؟ ... آها ... در مورد سایت هم اگه فریدا وقت نداره دو جا بره پست بزنه یکی (دنیل) می تونه بره پستاشو منتقل کنه .... البته به عنوان مثال گفتم ... خیلی جدی نگیرین
913.gif
ولی به نظر من داشتن یه سایت برای جمع آوری و مرتب کردن اطلاعات این تاپیک خیلی مفیده ... حتی اگه فقط به عنوان یه نوع آرشیو ازش استفاده کنیم؛ نه به عنوان فروم (یعنی تو همین تاپیک ادامه بدیم و مسائل مهم رو منتقل کنیم اونور)

راستی خواهر شین ین مشکلی براشون پیش اومده؟ :( دیدم یه چیزایی تو یه تاپیک دیگه نوشته بودن ولی نفهمیدم موضوع چیه ... در هر حال امیدوارم مشکلشون هر چه سریعتر برطرف بشه .

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
اولا که با عرض Arigato فراوان .....

اتفاقا اینو قبلا بهم گفته بودی منم گرفتم اما من هیچ وقت نشسته بودم ببینم دیشب که کاراس تموم شد نشستم بصورت مخلوط این و کاراس درهم بدون وقفه دیدم :D (دیوانگی هم عالمی داره !) خشونت Hellsing مقابل برسرک و Elfen Lied من بهش B می دم .... می دونی منو بشدت یاد Ninja Scroll بیانداخت یعنی تو همون حال و هوا همون مدل نقاشی بود به برادر Shinobi توصیه می شود !

در مورد باقیشم یه نگاهی می کنیم ببینیم چی به چیست

===

off
من دیگه امتحانام تموم شد دوباره وقتم کم می شه :( ..... امیدوارم مشکل خواهر Xing Ying (شین یین / شینگ یینگ / زینگ یینگ / زین یین ؟)

راستی دانیل کجاس ؟

میگم چرا tokko رو از دانیل نمیگیری:rolleyes:

34fd854.jpg

نمیدونم گفتم یا نه که کارتونهایی که من دان کردم رو به دانیل دادم
3114.gif
میتونید ازش یگیرید:)
rahxephon
black cat
hantsuki
Kanon

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خوب هیچ کس به اوشین محل نذاشت:eek: ولی من و پانتی لینک تورنتشو پیدا کردیم.البته 209 قسمتشو.هر کی دوست داشت دانلود کنه به بقیه هم بده.:eek:
اونایی تورنت اوشینه که کنارش نوشته 阿信
http://bt.fkee.com/search.aspx?q=??&p=Seed&b=0&lm=&am=&blurred=

سلام ساحل جان.

واقعا امروز كه ديدم صحبت اوشين شده كلي حس نوستالژيك اومد سراغم! دست شما و پانتي جون هم درد نكنه كه تورنتش رو پيدا كردين. حالا اميدوارم يه علاقه مند پيدا بشه و دانلودش كنه! راستي من مدتيه دنبال تيتراژ "داستان زندگي" يا همون هانيكو مي گردم ولي از هر كي پرسيدم گفت كه آهنگ تيتراژ اوشين رو داره ولي هانيكو رو نه. اميدوارم شما داشته باشيد! ;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
خدايا من چقدر بدشانسم! :(

من سفارش آهنگ كارتون اسپورت بيلي رو به يه نفر تو يكي از سايتهاي عربي داده بودم تازه ازش خواسته بودم كه حتما فورمتش رو هم wmv كنه! حالا كه اين بنده خدا رفته اين كار رو كرده و زحمت آپلود كردنش رو هم كشيده مي بينم من نمي تونم دانلودش كنم چون http://files.filefront.com/Open_SBwmv/;6506342;;/fileinfo.html براي من ***** هستش! دلم مي خواست سرم رو بزنم به ديوار!!! :crying: ميگم فقط براي من اينطوره يا براي شما هم همينطوره؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
چی شد ؟ اینجا حس فمینیستی موج می زنه ها . به هر حال من قراره یه سری از کارتونها رو بگیرم اگر دیدم می آم تو بحث بچه ها شرکت می کنم اما در مورد اوشین من یه 20 قسمتیش رو دارم و داشتم دانلود می کردم ولی چون هیچی از زبانش نمی فهمیدم بیخیالش شدم . حالا این یکی زیرنویس داره یا نه ساحل جان ؟ . می گم خواهر فریدا اینهایی که برادر شیان گفت رو بجز اون یه دونه بقیش رو داری پس ؟ کی به دستموم می رسه ؟ دیدید بعد این همه مدت اومدم اینهمه سئوال می کنم :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خدايا من چقدر بدشانسم! :(
من سفارش آهنگ كارتون اسپورت بيلي رو به يه نفر تو يكي از سايتهاي عربي داده بودم تازه ازش خواسته بودم كه حتما فورمتش رو هم wmv كنه! حالا كه اين بنده خدا رفته اين كار رو كرده و زحمت آپلود كردنش رو هم كشيده مي بينم من نمي تونم دانلودش كنم چون http://files.filefront.com/Open_SBwmv/;6506342;;/fileinfo.html براي من ***** هستش! دلم مي خواست سرم رو بزنم به ديوار!!! :crying: ميگم فقط براي من اينطوره يا براي شما هم همينطوره؟
من برات دانلود و آپلودش کردم:D. از همين جا بگيرش:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من برات دانلود و آپلودش کردم:D. از همين جا بگيرش:

سلام فريدا جان

مرسي واقعا شرمنده كردي دستت درد نكنه. اما انگار من اصلا نبايد اين فايل رو دانلود كنم! نمي دونم چرا من از 4shared نمي تونم اين فايل رو دانلود كنم؟ با اينكه هر چي mp3 تو اون ليست هست رو مي تونم دانلود كنم ولي با اين و يكي دو فايل ديگه مشكل دارم! :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ه! راستي من مدتيه دنبال تيتراژ "داستان زندگي" يا همون هانيكو مي گردم ولي از هر كي پرسيدم گفت كه آهنگ تيتراژ اوشين رو داره ولي هانيكو رو نه. اميدوارم شما داشته باشيد! ;)
اسم دقيق سريال هانيکو رو ميدونين؟ من يه سرچی بکنم ببينم چی پيدا ميشه!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فريدا جان
مرسي واقعا شرمنده كردي دستت درد نكنه. اما انگار من اصلا نبايد اين فايل رو دانلود كنم! نمي دونم چرا من از 4shared نمي تونم اين فايل رو دانلود كنم؟ با اينكه هر چي mp3 تو اون ليست هست رو مي تونم دانلود كنم ولي با اين و يكي دو فايل ديگه مشكل دارم! :(
ببين از اينجا ميتونی بگيری؟

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
دوباره سلام

یه خط پر سرعت برای یه ماه گرفتم اگه دوستان فیلمی سریالی کارتونی که حجیم و سخته دانلودش بگن بشینم دانلود کنم البته در اینباره نظر خواهر فریدا هم شرطه .

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
چی شد ؟ اینجا حس فمینیستی موج می زنه ها . به هر حال من قراره یه سری از کارتونها رو بگیرم اگر دیدم می آم تو بحث بچه ها شرکت می کنم اما در مورد اوشین من یه 20 قسمتیش رو دارم و داشتم دانلود می کردم ولی چون هیچی از زبانش نمی فهمیدم بیخیالش شدم . حالا این یکی زیرنویس داره یا نه

سلام جناب زيرنويس عزيز!

چه خوب شد اينجا هم سر زديد! :happy: در عجبم كه مي پرسيد "حالا این یکی زیرنویس داره یا نه " ! آخرشما كه نيازي به زيرنويس نداريد! شما كه تجلي و تجسمي از بهترين زيرنويسها هستيد!

پايدار باشيد.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ببين از اينجا ميتونی بگيری؟

واي فريدا جان فكر كنم بهتره بي خيال بشم! من واقعا راضي به اين همه زحمت نيستم! :(

اين سايت yousendit.com يه يه ماه و نيمي هست كه برام ****** شده! :(

فكر كنم بايد در جستجوي ديواري مناسب براي كوبيدن سرم به آن باشم! :wacko:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اسم دقيق سريال هانيکو رو ميدونين؟ من يه سرچی بکنم ببينم چی پيدا ميشه!:eek:

من متاسفانه غير از هانيكو ويا همون اسمي كه تو ايران روش گذاشته بودند يعني "داستان زندگي" هيچ چيزي ديگه اي راجع به اسمش نميدونم. راستي تو همين فورم يه جايي خوندم كه لين چانگ يا يكي ديگه تو سريال" جنگجويان كوهستان" نقش پدر هانيكو رو بازي مي كرده. شايد اين بتونه كمك كنه.

m49_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
اول از همه به جمع ما خوش اومدين:happy:

بعدش اينکه فکر نکنم اسم اين کارتون اين باشه:eek:، اگه بتونين اسمه دقيقشو پيدا کنين من سعی ميکنم آهنگ ها رو براتون پيدا کنم.;)

------------------------------------
برادر ويلی ... طبق معمول ;):D

سلام
یکی از دوستان زحمت کشید و اسم انیمیشن را برام گذاشت James the cat اهنگ شروع این انیمیشن را میخواستم.
با تشکر فراوان

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
می گم خواهر فریدا اینهایی که برادر شیان گفت رو بجز اون یه دونه بقیش رو داری پس ؟ کی به دستموم می رسه ؟ دیدید بعد این همه مدت اومدم اینهمه سئوال می کنم :)
سلام سلام بر زيرنويس عزيز:)

خوبين؟ واقعاً بايد بگم: به چه عجب از اين ورا!:blink::p

خوب چيا رو از دنيل دارين ميگيرين؟;)

در مورد کارتون های قديمی متأسفانه خيلی سخت پيدا ميشن، تا اينجا ماها فقط تونستيم بابالنگ دراز، هنا دختری در مزرعه، آنه ، دژ فضايی و تن تن و ميلو رو پيدا کنيم. البته من هواسم هست اگه چيز ديگه اي پيدا کنم خبرشو حتماً ميدم ولی از بقيه فعلاً من چيزی نديدم:(. فوتباليست ها رو فکر نکنم اين season اش رو دوستام داشته باشن فکر کنم اونی که سوباسا و واکی توش بودن رو دارن:eek:. حالا بايد باهاشون چک کنم. ديروز انيم کلاب بود ولی برف اومده بود من نرفتم:p
یه خط پر سرعت برای یه ماه گرفتم اگه دوستان فیلمی سریالی کارتونی که حجیم و سخته دانلودش بگن بشینم دانلود کنم البته در اینباره نظر خواهر فریدا هم شرطه .
نظر من؟ لطف دارين:blush:
برادر شما خودتون صاحب اختياريد:happy:. هر چی دوست دارين فقط مثل روزبه چيزيی که من دارم رو دوباره دان نکنيد :p:lol:;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام
یکی از دوستان زحمت کشید و اسم انیمیشن را برام گذاشت James the cat اهنگ شروع این انیمیشن را میخواستم.
با تشکر فراوان
خوب من هميشه گفتم اسم که باشه بقيه اش رو ميشه يه کاری کرد;):p، اينم آهنگ opening اين کارتون:D، برای save کردن ، right click و save as بکنين يا فقط گوش کنين:

[MP3]
اينم لينک youtube:
اينم برای youtube شاناری ها:

فایل های ضمیمه

• James_the_Cat8.jpg
    James_the_Cat8.jpg
    12.2 KB · نمایش ها: 7
  • James_the_Cat4.jpg
    James_the_Cat4.jpg
    15.8 KB · نمایش ها: 5
  • James_the_Cat5.jpg
    James_the_Cat5.jpg