سلام. من همین دور و برام به قول ویلی
دیدم سوالا زیاد شد در رفتم
در مورد سوالای فریدا درباره Death Note راستش فیلمشو نصفه دیدم واسه همین جوابشونو نمی دونم. ولی هر وقت دیدم با مانگا مقایسه می کنم و میگم فرقشون چیه :happy:
در مورد مانگای Beresk

بابا سپهر دندون رو جیگر بذار! چطوری انتظار داری با این همه کارتون باحال که تازه دستم رسیده بشینم مانگای سیاه و سفید بخونم ؟ (به قول خودت من نمی دونم این مانگای سیاه و سفید چی داره که ...

) ولی جدی تو برناممه که بخونمش (به زودی - بعد از دیدن Gundam Seed) . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
در مورد اینکه یکی (دنیل) باید تاپیکو مرتب کنه
باید بگم که بیچاره دنیل
خیلی تاپیک شلوغ پلوغه ... مرتب کردنش خیلی زمان می بره ... ولی حالا دارم روش فکر می کنم. شایدم یهو زدم همشو یه هفته ای ایندکس کردم ...
راستی Kimi Ga Nozomu Eien رو دیدم ... واقعا به زور! خوشم نیومد! چقدر این پسره و اون دختره و این یکی دختره و کلا همشون بی خاصیت و بی اراده بودن

دلم می خواست همشونو خفه کنم
ولی Fruits Basker قشنگ بود در عوض ... یه کم ریتمش کند بود ولی جذاب بود شخصیتاشم دوست داشتنی بودن
دیگه چی؟ ... آها ... در مورد سایت هم اگه فریدا وقت نداره دو جا بره پست بزنه یکی (دنیل) می تونه بره پستاشو منتقل کنه .... البته به عنوان مثال گفتم ... خیلی جدی نگیرین
ولی به نظر من داشتن یه سایت برای جمع آوری و مرتب کردن اطلاعات این تاپیک خیلی مفیده ... حتی اگه فقط به عنوان یه نوع آرشیو ازش استفاده کنیم؛ نه به عنوان فروم (یعنی تو همین تاپیک ادامه بدیم و مسائل مهم رو منتقل کنیم اونور)
راستی خواهر شین ین مشکلی براشون پیش اومده؟

دیدم یه چیزایی تو یه تاپیک دیگه نوشته بودن ولی نفهمیدم موضوع چیه ... در هر حال امیدوارم مشکلشون هر چه سریعتر برطرف بشه .