• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم من گفتم اگه اسمه باشه ميشه يه کاريش کرد ولی نه در همه موارد!:( من الان اسمه کارتون رو دارم اسمه آهنگ رو دارم ولی هر چی اين اينترنتو زير و رو ميکنم اهنگ پيدا نميشه که نميشه! يعنی شد ولی يا پولی بود يا فقط ميتونستين online گوش کنين. حالا شماها ببينين شايد شما تونستين پيدا کنين، آهنگ 2 صدائه از 2 تا خواننده معروف
4_9_15v.gif

آهنگه "Destiny ~Shukumei~" از کارتون hitsuji no uta با صدای hayashibara megumi و seki tomokazu
4_9_9.gif

پليز هلپ
4_9_8.gif

layout.gif

اينم live action اش که من هنوز نگرفتمش:f34r::

فایل های ضمیمه

• aper2.jpg
    aper2.jpg
    10.9 KB · نمایش ها: 3
  • aper1.jpg
    aper1.jpg
    14.6 KB · نمایش ها: 2
  • hnu.jpg
    hnu.jpg
    3.1 KB · نمایش ها: 1
  • hitsujinouta2.jpg
    hitsujinouta2.jpg
    12.6 KB · نمایش ها: 2
  • HitsujinoUta5.jpg
    HitsujinoUta5.jpg
    20.9 KB · نمایش ها: 10

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من متاسفانه غير از هانيكو ويا همون اسمي كه تو ايران روش گذاشته بودند يعني "داستان زندگي" هيچ چيزي ديگه اي راجع به اسمش نميدونم. راستي تو همين فورم يه جايي خوندم كه لين چانگ يا يكي ديگه تو سريال" جنگجويان كوهستان" نقش پدر هانيكو رو بازي مي كرده. شايد اين بتونه كمك كنه.
هانيکو نيست مطمئناً. من هيچ چيزی پيدا نکردم، بدون اسم هم نميشه کاری کرد!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
واي فريدا جان فكر كنم بهتره بي خيال بشم! من واقعا راضي به اين همه زحمت نيستم! :( اين سايت yousendit.com يه يه ماه و نيمي هست كه برام ****** شده! :( فكر كنم بايد در جستجوي ديواري مناسب براي كوبيدن سرم به آن باشم! :wacko:
حالا اينی که برادر زيرنويس دادن رو يه امتحانی بکن چون تو خوده media player باز ميشه نبايد مشگلی داشته باشی و ميتونی بعدن save ش کنی.:rolleyes:

راستی به جز 4share چه سايت های ديگه اي هنوز شانار نشدن؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
http://www.4shared.com/file/8699109/c6586d35/AnimeList4.html
دستت درد نکنه!;)
سوال: چرا اينوياشا و کيبا ناقسن؟ :blink:راستی اينوياشا کامله، فقط 167 قسمته.:)

در ضمن فریدا دستت بابت آهنگ Honey & Clever درد نکنه ... الان دارم گوش میدم؛ خیلی قشنگه :D
خواهش:happy:، فکر کردم ممکنه خوشت بياد. پيانوی آهنگ bokura ga ita هم که گزاشتم قشنگه ولی تشخيصش سخته!:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد اینکه یکی (دنیل) باید تاپیکو مرتب کنه
4862.gif
باید بگم که بیچاره دنیل
آخه هيوونی
23_28_102.gif

راستی Kimi Ga Nozomu Eien رو دیدم ... واقعا به زور! خوشم نیومد! چقدر این پسره و اون دختره و این یکی دختره و کلا همشون بی خاصیت و بی اراده بودن :D دلم می خواست همشونو خفه کنم :D
منم حرص خوردم و اين کارتون ديدم، مخصوصاً از دسته دختره اول و دوم پسره و ...
4_2_204v.gif

kimi0928bo.jpg

ولی Fruits Basker قشنگ بود در عوض ... یه کم ریتمش کند بود ولی جذاب بود شخصیتاشم دوست داشتنی بودن :D
توجه همه عزيزان رو به ranking مانگا:

Seen in part or in whole by 1210 users, rank: #6
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.9279 (Excellent-.07), std. dev.: 1.5385, rank: #91
Weighted mean: 8.85 (Excellent-.15), rank: #86
Bayesian estimate: 8.8418 (Excellent-.15), rank: #9

و انيمه اين داستان جلب ميکنم:D:

Seen in part or in whole by 3791 users, rank: #19
Arithmetic mean: 8.5446 (Excellent-.45), std. dev.: 1.4843, rank: #114
Weighted mean: 8.4579 (Very good+.45), rank: #118
Bayesian estimate: 8.4497 (Very good+.44), rank: #44

البته کارتون بسيار بسيار تهريف شده ولی هنوز قشنگه!:D تهريفاشم اگه بگم ...:p نه نميگم اين ديگه خيلی spoil ميشه!;) (يه بار به دل سيمور راه برم!:lol: )

16734909_small.jpg

Furuba_specialban.jpg

alice%20in%20wonderland%20fruits%20basket%20style.jpg

دیگه چی؟ ... آها ... در مورد سایت هم اگه فریدا وقت نداره دو جا بره پست بزنه یکی (دنیل) می تونه بره پستاشو منتقل کنه .... البته به عنوان مثال گفتم ... خیلی جدی نگیرین
913.gif
ولی به نظر من داشتن یه سایت برای جمع آوری و مرتب کردن اطلاعات این تاپیک خیلی مفیده ... حتی اگه فقط به عنوان یه نوع آرشیو ازش استفاده کنیم؛ نه به عنوان فروم (یعنی تو همین تاپیک ادامه بدیم و مسائل مهم رو منتقل کنیم اونور)
اگه ميتونی که حرفی نيست:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اسم خواهر لولو که نانالیه.:p نینا این یکیه
ops
وای من اصلاً متوجه نشده بودم
4_18_5.gif
! صحنه خيلی تاريک بود و 5 ثانيه هم بيشتر نبود. تو که گفتی دوباره رفتم ديدم، تازه دوزاريم افتاد!
4_18_2.gif

البته تو کارتون ها از اين جور چيز ها ميبينی ولی نه اين کارتون!:blink: :eek:چی بگم؟!
10_12_9.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
فریدا این عکس تو امضات ماله چیه ؟ :D

راستی این کارتون Gintama را تا حالا گرفتی ؟ من 2 قسمتشو گرفتم سر در نیاوردم چی به چیه فقط می دونم که کارتون ها را تا یه حدودی مسخره می کنه اما من فقط بلیچ رو متوجه شدم ... تو می دونی چجوریاس ؟

===

راستی Kimi Ga Nozomu Eien رو دیدم ... واقعا به زور! خوشم نیومد! چقدر این پسره و اون دختره و این یکی دختره و کلا همشون بی خاصیت و بی اراده بودن دلم می خواست همشونو خفه کن

منم حرص خوردم و اين کارتون ديدم، مخصوصاً از دسته دختره اول و دوم پسره و ..

الان منظورتون Hayase Mitsuki که نیست ؟ هست ؟ :medieval: :D

kimi00334ff.jpg

115096.jpg

subwin_img_mizuki01.jpg

خیلی هم دختر خوبی بود :D .... بنده خدا مگه چیکارکرده بود ! ... من حوصله ندارم دوباره بحث کنم:p
خواستم فقط یاد و خاطره ای ز این بانو زنده بشه ;)

البته همون طور که فریدا گفته بود غیر از ANN خیلی سایت ها رنکینگشون واسه این کارتون فرق می کنه

Seen in part or in whole by 1742 users, rank: #106
Arithmetic mean: 8.228 (Very good+.22), std. dev.: 2.137, rank: #223
Weighted mean: 8.1041 (Very good+.10), rank: #238
Bayesian estimate: 8.09397 (Very good+.09), rank: #133

اما اینجا خیلی فرق کی کنه 4# ... 9.3/10 کلا نظرا متفاوته :cool: ... حالا ما از یه شخصیت تو این کارتون خوشمون اومده ها !:eek:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
حالا اینو امتحان کنید.

سلام.
مي بينم كه ما هر كاري هم بكنيم آخرش به زحمت دادن به جناب زيرنويس ختم ميشه! :blush: واقعا مرسي مرسي مرسي! شرمنده كرديد.

فريدا جان از شما هم خيلي خيلي متشكرم. خيلي به زحمت افتادي و من وجدانم واقعا معذبه چون حتي نميشه گفت كه اين آهنگ براي خود شما و زيرنويس عزيز هم جالب باشه! ( حالا جدا تعجب نكرديد من اين قدر مصرانه دنبال آهنگ اين كارتون بچگانه بودم؟ :blush: اين كارتون آخه هميشه برام كلي خاطره داشته...اولين كارتون دوبله شده به عربي بود كه تو بچگيم ديده بودم! )

دوستان بسيار بسيار از لطفتون متشكرم.

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام آریانا جان.
اول از همه بگم وقتی متوجه شدم شما هم خانم هستید خیلی خوشحال شدم که یه G دیگه بهمون اضافه شد و شدیم
G6
راستش من هانیکو رو اصلا یادم نمیاد.نه عکسی نه مطلبی و نه آهنگی.متاسفم.
راستی لینک آهنگت هم واسه من شاناره.
p28.gif

امتحانا تموم بشه من گروه G6 پی تی رو رسمی اعلام می کنم و براش لیدر انتخاب می کنیم.نظرت چیه خواهر فریدا؟

سلام ساحل جان

شما هم ساحل جان؟ واقعا خيلي برام جالبه كه اكثرا تو برخورد اول تو فورم فكر مي كنند من بايد مذكر باشم! خوشبختانه تو زندگي واقعي اينطور نيست و گر نه خودم رو مي كشتم! :lol: ولي خوب همچين هم بدم نمياد مني رو كه كلا دخترونه و feminine هستم رو هر از گاهي مذكر تصور كنن! سرگرمي جالبيه! :happy:

اين G6 هم ايده جالبيه! واقعا خوشم اومد! حالا فقط مونده يه مونث ديگه پيدا كنيم كه بشيم !SEVEN:f34r: چه شود! ! WOW :cool:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
هانيکو نيست مطمئناً. من هيچ چيزی پيدا نکردم، بدون اسم هم نميشه کاری کرد!:(
باز هم سلام فريدا جان

خيلي جالبه كه كسي هانيكو رو يادش نمياد! اولين باري كه پخش شد من يادمه دبستان ميرفتم و چيزي به اون صورت ازش نفهميدم. ولي دوباره چند سال بعدش شبكه دو پخشش كرد و يادمه اين بار خيلي مورد توجه قرار گرفت. اگه خود سريال يادتون نباشه احتمالا اين عبارت "زندگي منشوريست دوار كه با حركت..." رو يادتون باشه كه اول سريال يه آقايي اونو مي گفت و بعد موسيقي پخش ميشد. يادمه تا مدتها بعدش ورد زبون مردم و همينطور جزئي از مقدمه انشا، بچه دبستانيها شده بود! :blink:

ميگم فريدا جان اگه تونستي پيداش كني حتما دانلودش كن چون فكر مي كنم خوشت بياد. من از گنزو شوهر هانيكو خيلي خوشم ميومد! يه جورايي همه چيزش از ظاهر تا رفتار مثل پسرهاي انيمه اي بود! :blush: فمينيست هم كه بودش! :happy:

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
ببخشید آیا لینک دانلودی برای تن تن و میلو رو سراغ دارین؟
فقط تورنت نباشه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام
ببخشید آیا لینک دانلودی برای تن تن و میلو رو سراغ دارین؟
فقط تورنت نباشه.
سلام
تن تن و ميلو رو من فرستادم :D هم کارتونش هم comic book ;)اگه تهرانين از برادر دنيل بگيرين اگه هم شهرستان تشريف دارين از لرد سياه.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم فريدا جان اگه تونستي پيداش كني حتما دانلودش كن چون فكر مي كنم خوشت بياد. من از گنزو شوهر هانيكو خيلي خوشم ميومد! يه جورايي همه چيزش از ظاهر تا رفتار مثل پسرهاي انيمه اي بود! :blush: فمينيست هم كه بودش! :happy:
آريانا جون
من کامل يادمه، مامان هانيکو به پدرش هی ميگفت آقا اين جوری، آقا اون جوری، باباش هم همش شمشيرشو برق مينداخت!:p
هيچ وقت يادم نميره وقتی رفته بودن توکيو برای اينکه از ترسناکی باباش کم بشه بهش گفتن لبخند بزنه ولی نميتونست بعد گفتن فقط دندوناتو نشون بدی کافيه!:blink: بعد شبيه دراکولا شده بود:lol::lol::lol:!

يادمه ولی اسمه اصلش بايد يه چيزه ديگه باشه:eek:، اگه چيزی ازش تو اينترنت پيدا کردی يه لينک به من بده شايد بتونم بقيه چيزاشو پيدا کنم!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا این عکس تو امضات ماله چیه ؟ :D
هوم گفتم Get Backer رو بگير!;)
البته اين عکس fake اي هست که fan ها درست کردن ولی خوب ...:p اين جديده هم ماله همين کارتونه:D

راستی این کارتون Gintama را تا حالا گرفتی ؟ من 2 قسمتشو گرفتم سر در نیاوردم چی به چیه فقط می دونم که کارتون ها را تا یه حدودی مسخره می کنه اما من فقط بلیچ رو متوجه شدم ... تو می دونی چجوریاس ؟
منم دانلودش کردم ولی فقط يه قسمتشو ديدم:p نميتونم کمکی بهت بکنم:f34r:. زياد دنبال هم ميدوييدن
18_3_110.gif
من سرم گيج رفت!:lol:
آه دنيل حواسم نبود سيهر عاشق هاياسه هست:wub: نبايد پشته سرش حرف بزنيم!:p:lol:

از شوخی گذشته به عنوان يه دختر من حاضر نبودم با يه همچين پسری بمونم و يه همچين رفتاری رو تحمل کنم!:hmm: خيلی ...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سوال: چرا اينوياشا و کيبا ناقسن؟ :blink:
چون DVD هایی که از سپهر و بهروز گرفتم یه سری از اپیزودا نه باز میشه نه کپی نه رایت :(
حالا دوباره می گیرم کامل می کنم :D
راستی اينوياشا کامله، فقط 167 قسمته.:)
چشم. سفیدش می کنم. آخه یه بار گفته بودی نمی دونی چرا بقیه اینویاشا رو بیرون نمیدن واسه همین فکر کردم ناقصه :D

خواهش:happy:، فکر کردم ممکنه خوشت بياد. پيانوی آهنگ bokura ga ita هم که گزاشتم قشنگه ولی تشخيصش سخته!:wacko:
آره گوش کردم. پیانو هم داره. بیشتر آکورداش مشخصه . قشنگه اینم ولی Honey & Clever قشنگتره :D

منم حرص خوردم و اين کارتون ديدم، مخصوصاً از دسته دختره اول و دوم پسره و ...

خیلی هم دختر خوبی بود :D .... بنده خدا مگه چیکارکرده بود ! ... من حوصله ندارم دوباره بحث کنم:p
خواستم فقط یاد و خاطره ای ز این بانو زنده بشه ;)

... حالا ما از یه شخصیت تو این کارتون خوشمون اومده ها !:eek:
ما هم قصد بحث با یه طرفدار پر و پا قرص رو نداریم . خطرناکه :D

ولی خدا رو شکر که نگفتی هاروکا، چون دیگه واقعا واویلا میشد! من از همون لحظه اول از این موجود بدم اومد! یه دختر مثبت بی خاصیت که نه هیچ سرگرمی و علاقه مندی و تفریح خاصی داره نه حتی یه اپسیلون شیطنت! بهتر بود تو همون تصادف می مرد
argh.gif

هایاسه خوبه، منم ازش خوشم میومد فقط 2 تا اشکال داشت، یکی اینکه از اون پسر بی خاصیت خوشش میومد، یکی هم اینکه واسه اون دختر بی خاصیت پیش اون پسر بی خاصیت پادر میونی کرد! این جور فداکاریا اصلا تو کت من نمیره
Grrr45.gif

راستی خواهر هاروکا هم باحال بود. به خصوص اونجا که تو بیمارستان زد حال هاروکا رو گرفت همه حرفای دل منو گفت... دلم خنک شد
hessam02.gif

البته کارتون بسيار بسيار تهريف شده ولی هنوز قشنگه!:D تهريفاشم اگه بگم ...:p نه نميگم اين ديگه خيلی spoil ميشه!;) (يه بار به دل سيمور راه برم!:lol: )
چه تحریفی؟ جان من بگو، به کسی نمیگم
2mo15hx.gif

من از گنزو شوهر هانيكو خيلي خوشم ميومد! يه جورايي همه چيزش از ظاهر تا رفتار مثل پسرهاي انيمه اي بود! :blush: فمينيست هم كه بودش! :happy:

یه کم زیادی فمنیست بود
3895.gif

من از بابای هانیکو خوشم میومد با خود هانیکو
1628.gif

//

راستی فریدا یه سوال، این سریای مختلف Gundam Seed همه به هم مربوطن؟ یا شخصیتاشون فرق می کنه؟
1664.gif

بعد تو همه این سریا رو نشستی دیدی؟!!
2132.gif
4787.gif

بعد میشه دفعه بعد Gundam Wing رو هم بفرستی؟
2343.gif

تازه داره خوشم میاد از این کارتون ، به خصوص از کیرا و کاگالی . دلم میخواست این 2 تا کبوتر ... ولی نمی دونم چرا یه حس غریبی بهم میگه این دو تا خواهر برادرن
8418.gif
302.gif
حیف شد
2174.gif

yusef.es

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
این جریان رد و بدل انیمه ها چه جوریه؟یکی واسه ما هم توضیح بده.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
ميگم من گفتم اگه اسمه باشه ميشه يه کاريش کرد ولی نه در همه موارد!:( من الان اسمه کارتون رو دارم اسمه آهنگ رو دارم ولی هر چی اين اينترنتو زير و رو ميکنم اهنگ پيدا نميشه که نميشه! يعنی شد ولی يا پولی بود يا فقط ميتونستين online گوش کنين. حالا شماها ببينين شايد شما تونستين پيدا کنين، آهنگ 2 صدائه از 2 تا خواننده معروف
4_9_15v.gif

آهنگه "Destiny ~Shukumei~" از کارتون hitsuji no uta با صدای hayashibara megumi و seki tomokazu
4_9_9.gif

پليز هلپ
4_9_8.gif
اسم باشه پیدا میشه
gigglesmile.gif
بستگی داره چجوری اینترنت رو زیرو رو کنی
2i8d4ao.gif

Seki Tomokazu & Megumi Hayashibara 05:18 MP3 256K

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام
این جریان رد و بدل انیمه ها چه جوریه؟یکی واسه ما هم توضیح بده.

یوسف خان من که تو پی ام همه شرایطشو گفتم :D

جریانش اینطوریه که فعلا قرار بر اینه که من مسوول پخش تهران باشم و لرد سیاه مسوول شهرستانا. ولی تا وقتی DVD ها دست لرد سیاه برسه برای شهرستانها هم من در خدمت بچه ها هستم :D

بالا