سوال: چرا اينوياشا و کيبا ناقسن؟ :blink:
چون DVD هایی که از سپهر و بهروز گرفتم یه سری از اپیزودا نه باز میشه نه کپی نه رایت
حالا دوباره می گیرم کامل می کنم
راستی اينوياشا کامله، فقط 167 قسمته.
چشم. سفیدش می کنم. آخه یه بار گفته بودی نمی دونی چرا بقیه اینویاشا رو بیرون نمیدن واسه همین فکر کردم ناقصه
خواهش:happy:، فکر کردم ممکنه خوشت بياد. پيانوی آهنگ bokura ga ita هم که گزاشتم قشنگه ولی تشخيصش سخته!:wacko:
آره گوش کردم. پیانو هم داره. بیشتر آکورداش مشخصه . قشنگه اینم ولی Honey & Clever قشنگتره
منم حرص خوردم و اين کارتون ديدم، مخصوصاً از دسته دختره اول و دوم پسره و ...
الان منظورتون Hayase Mitsuki که نیست ؟ هست ؟ :medieval:
خیلی هم دختر خوبی بود

.... بنده خدا مگه چیکارکرده بود ! ... من حوصله ندارم دوباره بحث کنم
خواستم فقط یاد و خاطره ای ز این بانو زنده بشه
... حالا ما از یه شخصیت تو این کارتون خوشمون اومده ها !
ما هم قصد بحث با یه طرفدار پر و پا قرص رو نداریم . خطرناکه
ولی خدا رو شکر که نگفتی هاروکا، چون دیگه واقعا واویلا میشد! من از همون لحظه اول از این موجود بدم اومد! یه دختر مثبت بی خاصیت که نه هیچ سرگرمی و علاقه مندی و تفریح خاصی داره نه حتی یه اپسیلون شیطنت! بهتر بود تو همون تصادف می مرد
هایاسه خوبه، منم ازش خوشم میومد فقط 2 تا اشکال داشت، یکی اینکه از اون پسر بی خاصیت خوشش میومد، یکی هم اینکه واسه اون دختر بی خاصیت پیش اون پسر بی خاصیت پادر میونی کرد! این جور فداکاریا اصلا تو کت من نمیره
راستی خواهر هاروکا هم باحال بود. به خصوص اونجا که تو بیمارستان زد حال هاروکا رو گرفت همه حرفای دل منو گفت... دلم خنک شد
البته کارتون بسيار بسيار تهريف شده ولی هنوز قشنگه!

تهريفاشم اگه بگم ...

نه نميگم اين ديگه خيلی spoil ميشه!

(يه بار به دل سيمور راه برم!:lol: )
چه تحریفی؟ جان من بگو، به کسی نمیگم
من از گنزو شوهر هانيكو خيلي خوشم ميومد! يه جورايي همه چيزش از ظاهر تا رفتار مثل پسرهاي انيمه اي بود! :blush: فمينيست هم كه بودش! :happy:
یه کم زیادی فمنیست بود
من از بابای هانیکو خوشم میومد با خود هانیکو
//
راستی فریدا یه سوال، این سریای مختلف Gundam Seed همه به هم مربوطن؟ یا شخصیتاشون فرق می کنه؟
بعد تو همه این سریا رو نشستی دیدی؟!!
بعد میشه دفعه بعد Gundam Wing رو هم بفرستی؟
تازه داره خوشم میاد از این کارتون ، به خصوص از کیرا و کاگالی . دلم میخواست این 2 تا کبوتر ... ولی نمی دونم چرا یه حس غریبی بهم میگه این دو تا خواهر برادرن
حیف شد