• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي شركت هاي خدمات اينترنتي مناسب

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
<!--QuoteBegin-"mammad"+--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE ("mammad")</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->
گزارش كاركرد(!) اي 3 ماهه منو ببينيد 8) &nbsp;
شما هم ريپورتهاي خودتون رو بنويسيد خيلي با حال ميشه.نه؟
:D :D

آقا دمت گرم تو تو سه ماه 215 ساعت مصرف كردي من تو 11 روز 115 ساعت!!! :shock: :p

اين گزارش كاركرد من تو 11 روز گذشته هست :
[code:1]The Total Of&#58; &nbsp;115.9 Hour&#40;s&#41; Is Used [/code:1][/code]

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نظر من ندا بهترين سرويس اينترنتي موجود توي ايرانه... يه کم قيمتهاش بالاست ولي هيچ اينترنتي مثل اين منو راضي نميکنه.
به خدا ندا نه مال باباي منه نه رفيقاي من. ولي از سرويس خوب بايد تعريف کرد. ;)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نظر من ندا بهترين سرويس اينترنتي موجود توي ايرانه... يه کم قيمتهاش بالاست ولي هيچ اينترنتي مثل اين منو راضي نميکنه.
به خدا ندا نه مال باباي منه نه رفيقاي من. ولي از سرويس خوب بايد تعريف کرد. ;)

خب پس حالا كه اينجوره بايد خوب باشه ديگه..پس اين سري من ماهيانه ندا ميگيرم ببينم چطوره..البته اگه ماهيانش حول حوش قيمت پارس آنلاين باشه يعني 25 تومن.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
غير از اين معروفا ، من تا حالا از اينا استفاده كردم:

<span style='color:darkred'>نويد نت:</span> از نظر اشغالي و قطع شدن مشكلي نداره ولي بدبرخوردترين و بي ادب ترين پشتيباني رو داره. سرعتش متوسطه. قيمتش نسبت به خدماتش بالاست(ماهيانه 20000تومن)

<span style='color:brown'>فرارايانه: </span>از هر نظر خوبه.

<span style='color:darkred'>هيوانت: </span>داراي تمام اشكالاتي كه ميشه براي يه سرور متصور شد!! در يك كلمه: مصيبت!

<span style='color:brown'>گستر:</span>

<span style='color:darkred'>صدف: </span>

<span style='color:brown'> ايز ايران:</span>

<span style='color:darkred'>اوشن: </span>

<span style='color:brown'>كاوش:</span> آفتابه لگن هفت دست ، شام و ناهار هيچي!

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بهترين اكانتي كه توي عمرم ديدم(خيلي وقت ازش نگرفتم) pana ISP بودش ! تنها اكانتي كه بي وقفه كار ميكنه .... تنها ايرادشم اينه كه 20 ساعته بيشتر نداره !(شايد جديدا زده باشه) چه برسه به ماهانه و ساليانه .... قيمتشم بد گرونه!(10 ساعت 4500 تومان بود آخرين بار كه گرفتم)
فعلا افق ميگيرم كه واقعا افتضاح شده !
ولي بنده خدا يه موقعي خوب بود ! :D
ساعت انلاينيه من فك كنم از همه بيشتر باشه (مثلا امتحان دارم!) براي يه ماهمه(یه خورده بیشتزاز یه ماه ) : ;) اولیع ساعته دومیه دریافت به کیلو بایت سومیه سند(فارسی نداشت کسی هم شک داشت بگه اصل صفحه رو براش بفرسنم ! :p )
Sum - - 602:37:35 - 0 1,287,441 248,077

يارو پشتيباني افقم كلي خانوم خوش اخلاقيه ! :D كلي با هم رفيق شديم واسه همين باز از اينجا ميگيرم ! :p (شبا يه آقاه بد اخلاق است) پروکسی هم به هیج وجه .....
www.ofoghnet.com

kourosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرکت Iranmed هم خوبه و فیلتر نداره و سرعتش هم نسبتاً بالاست.
آدرسش www.iranmed.net است.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
wireless internet توي تهران !!!!
اونم فقط ماهي 30 هزار تومان !
بديش اينه كه TEL شركتش عين تلفن هاي صدا سيما مي مونه !
من كه نتونستم تماس بگيرم ! ولي اگه بشه كه خداست !انگاری همون شرکتی هستش که قبلا این خدمات رو توی کیش داده بود ...
نمیدونم ! :!: :!: :!: :!: میگن نمردیم و به آرزو مون رسیدیم اینه ها ! ;)

برای اطلاعات مثلاً بیشتر اینجا رو ببینید : ;)

<a href='http://iranbroadband.com/tehranweb/' target='_blank'>http://iranbroadband.com/tehranweb/</a>

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
من هم از
پارس آنلاین
سفینه
ندا
افرانت
شریف
کاوش

استفاده کردم قدیما پار آنلاین و ندا خوب بودند الان رو نمی دونم چون از جای دیگه ای ) افرا نت بهمون اینترنت میدهند(

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا من تماس گرفتم !
ظاهراَ مودمش رو اماني هم ميدند تو مناطق خاصي هم هست .. من اين ماه ميگيرم ببينم چه جوريه !
فعلاَ توي مناطق الهيه جردن فرمانيه كامرانيه و چندين تاي ديگه هست كه همشو يادم نوند ! :oops:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
قدیما پار آنلاین و ندا خوب بودند الان رو نمی دونم چون از جای دیگه ای ) افرا نت بهمون اینترنت میدهند(

ندا الانم خيلي خوبه.اما پارس آنلاين كه قديم خوب بود الان واقعا افتضاح هست! افتضاح آقا! <span style='font-size:30pt;line-height:100%'>افتضاح!!</span>

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
quote="ali"]:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
wireless internet توي تهران !!!!
اونم فقط ماهي 30 هزار تومان !
بديش اينه كه TEL شركتش عين تلفن هاي صدا سيما مي مونه !
من كه نتونستم تماس بگيرم ! ولي اگه بشه كه خداست !انگاری همون شرکتی هستش که قبلا این خدمات رو توی کیش داده بود ...
نمیدونم ! :!: :!: :!: :!: میگن نمردیم و به آرزو مون رسیدیم اینه ها ! ;)

برای اطلاعات مثلاً بیشتر اینجا رو ببینید : ;)

http://iranbroadband.com/tehranweb/[/quote]
يعني ميشه اگه بشه چي ميشه قيمت هم هر چي باشه از پول تلفن كه كمتره .ولي ماهي 50 تومنه كه نه 30 تومن.تجهيزاتم كه اماني ميدن من كه هر چي زنگ ميزنم اشغاله( حتما منشي شون يه دوست پسر جديد پيدا كرده) يه بار ديگه زنگ بزن هر چي گفت بيا اين جا بنويس.
Quote: &nbsp;
فرارايانه: از هر نظر خوبه. &nbsp;

آدرس سايتش رو كسي داره ؟
<a href='http://www.faraco.com' target='_blank'>www.faraco.com</a>

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ما رفتيم دفترشون. (همين شركت تهران وب واسه اينترنت بي سيم) يه فرم هم پر کرديم. ولي وقتي پرس و جو کردم يه كم شركت مشكوك ميزنه!!

به زودي ندا هم سرويس وايرلس ميده. ماهي 45 تومان يا سالي 400 تومان. با تجهيزات اماني. فعلا هم از اسمان شروع كرده.

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
چرا نميرين اشتراك مجاني بگيرين .

هفته نامه ارتباط در ازاي اشتراك يكسالش 50 ساعت اينترنت مجاني ميده و خود من هم همين الان دارم با اون كار ميكنم و بنظرم كه خوبه.

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
چرا نميرين اشتراك مجاني بگيرين .

هفته نامه ارتباط در ازاي اشتراك يكسالش 50 ساعت اينترنت مجاني ميده و خود من هم همين الان دارم با اون كار ميكنم و بنظرم كه خوبه.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ما رفتيم دفترشون. (همين شركت تهران وب واسه اينترنت بي سيم) يه فرم هم پر کرديم. ولي وقتي پرس و جو کردم يه كم شركت مشكوك ميزنه!!

:?:
به زودي ندا هم سرويس وايرلس ميده. ماهي 45 تومان يا سالي 400 تومان. با تجهيزات اماني. فعلا هم از اسمان شروع كرده.

به همه مناطق تهران ميده؟ يا كجا ها رو پوشش ميده؟

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
از اين شركت اميدان هم استفاده كنين بد نيست. يني يه جوارايي خوبه و تا چند وقت ديگه هم وايرلسش راه ميوفته

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به همه مناطق تهران ميده؟ يا كجا ها رو پوشش ميده؟
اينجور كه ميگفت برنامه شون اينه كه همه تهران رو پوشش بدن. ولي فعلا كه توي دو سه تا منطقه الهيه و جردن و اسكان اين سرويس رو ميدن

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
من يه خورده دير رسيدم، ولي به هر حال...
با احسان كاملاً موافقم، ندا سرويس بسيار خوب ولي گروني داره. من از فرارايانه، سگال و همينطور سپنتا هم بسيار راضي بوده‌ام تا حالا. سگال سرويس نامحدود ماهيانه‌اش 20 هزار تومان بود.
ضمناً من بطور متوسط در شبانه‌روز 15 مگابايت دريافتيمه. با يه خط Dial-up معمولي. و معمولاً هم چيزي واسه وانلود نمي‌ذارم و اكثراً فقط متن مي‌خونم. حالا خودتون حساب كنين ديگه...!
8)

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
سگال قيمت ها رو برده بالا . الان نا محدود ماهيانش 25 هزار تومنه . ولي هنوز خيلي خوبه .

بالا