من امروز بعد از مسخره بازي پارس آنلاين سر بلاك كردن پرشين بلاگ رفتم و از سگال دسترسي گرفتم . راستش تا الان مزيت زيادي از نظر سرعت نسبت به پارس نداشته !
درسته منهم بعد از سه ماه استفاده پياپي از سرويس نامحدود ماهيانه پارس انلاين ديروز از سگال اكانت ماهيانه گرفتم و بايد بگم كه از نظر كيفي دقيقا همون پارس آنلاين هست..البته سرعت دانلودش تا الان واقعا بهتر و بالاتر از پارس انلاين بوده.
پارس آنلاين خدمات مشتري فوق العاده قوي تري نسبت به سگال داره
اين درسته.خدمات ساپورت پارس انلاين خيلي قويتر از سگال هست و كلا جزو بهترينهاست.
تا حالا نشده بود كه تماس بگيرم (حتي ساعت 4 صبح) و كسي اونجا نباشه يا جواب نده.
تو خرداد ماه بود كه بازي زياد در مي آورد . به هر حال اينم تجربه اي بود .
درسته..توي ماه خرداد ديگه پارس انلاين واقعا اذيت ميكرد و منهم خيلي مشكل داشتم..و براي همين اين ماه ديگه ار اونجا نگرفتم.
راستي يادم رفت بگم ، برعكس پارس آنلاين كه موقع دسترسي ماهيانه دادن تا سايز شورت آدم رو هم مي پرسه ، سگال فقط يوزر و پسورد و پول خواست و حتي اسمم رو هم نپرسيد !
شما از سوريس ماهيانه نامحدود پارس آنلاين بصورت "فرمي" استفاده كردي كه خيلي پرس و جو ميكنه..براي اينكه از شر سوال جواباش راحت شي بايد "كارت نامحدود ماهيانه" ميخريدي كه ديگه هيچ سوال جوابي در كار نبود.
البته سگال متاسفانه كارت نامحدود نداره..اما من زنگ زدم و اسم , فاميل و آدرس و يوز و پسورد ازم پرسيد و همون لحظه هم اشتراكم رو وصل كرد و چند ساعت بعد هم پيك اومد در خونه پولشو گرفت رفت.
آقايون اين سگال راهي هم داره كه با پيك بياد پول رو دم خونه بگيره ؟ چون راه من نسبت به نمايندگيها و دفتر مركزي شون دوره و اگه قرار باشه هر ماه اين راه رو برم همون پارس رو ترجيح مي دم !
چرا نداره؟
من همونطور كه گفتم ديروز صبح با سگال تماس گرفتم و گفتم ميشه پيك بياد؟ و گفت بله.
و خيلي ساده فقط اسم و يوزر و آدرس رو پرسيد و بعد هم سريع اكانتم رو ايجاد كرد..و ساعت 5 عصر پيك اومد پولشو گرفت رفت.
البته شايد پيكشون از نظر منطقه منزلتون اگه خيلي دور باشه نياد نميدونم..
ولي براي من كه بدون هيچ مشكل پيك اومد.