• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي شركت هاي خدمات اينترنتي مناسب

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ندا اما ظاهرا سرويس نامحدود ماهيانه نداره! :(

دوستاني كه سرويس نامحدود ماهيانه استفاده ميكنن لطفا اگه ميدونن چند مورد خوبش رو به من معرفي كنن.من پارس آنلاين ماهيانه رو استفاده ميكنم معمولا و اخيرا واقعا ضعيف و مزخرف شده و قيمتش هم 25 هزار تومنه.حالا دنبال يه نامحدود ماهيانه هستم با همين حدود قيمت كه خوب باشه.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سگال قيمت ها رو برده بالا . الان نا محدود ماهيانش 25 هزار تومنه . ولي هنوز خيلي خوبه .

اين سگال رو كه ميگيد ,نامحدود ماهيانش بصورت كارتي هست يا بايد فرم پر كرد و پول واريز كرد و اين دردسرها؟

بعد هم اگه آدرس سايت يا شماره تماسش رو داريد لطفا بمن بگيد.

يگ چيزه ديگه آيا شما ميگيد از پارس انلاين بهتره اين سگال؟

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
سگال تا جايي كه من مي‌دونم، نامحدودش كارتي نيست. بايد پول بريزي.
www.Segalnet.net
پارس‌آن‌لاين هم، موافقم، مزخرف داره مي‌شه، علتش هم تا جايي كه من مي‌دونم، چون پشت پرده داره كلاً واگذار مي‌شه، يا به عبارتي فروخته مي‌شه!
سگال هم خيلي بهتر از پارس‌آن‌لاينه.
در مورد ندا هم از احسان بپرسين. ندا مال احسانه!!! :p

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آقا دستت درد نكنه.
ندا ظاهرا سرويس 1 ماهه نامحدود نداره..3 ماهه داره و 6 ماهه.
اما اين سگال كه ميگي احتمالا اين سري ازش ميگيرم (تا 10 روز ديگه كه اين اكانت پارس آنلاين آشغالم تموم شه) ;) ;)

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Quote:  
فرارايانه: از هر نظر خوبه.  

آدرس سايتش رو كسي داره ؟

<a href='http://www.faraco.com/' target='_blank'>http://www.faraco.com/</a> :<span style='color:red'> فرارايانه</span>

Quote: &nbsp;
گستر: مشكل قطع شدن نداره ، ممكنه گاهي در بعضي ساعتها يه كم اشغالي داشته باشه ولي معمولا اصلا اونقدري نيست كه آدمو اذيت كنه. قيمتش عاليه. (ماهيانه ش 12000تومن ، بقيه سرويساشم خيلي ارزونه) پشتيبانيش خداست:www.goastar.com &nbsp;

سايت اينا چرا ميره روي اين آدرس: &nbsp;
http://www.isping.net/main.htm

نمي دونم!! ولي اگه خواستي شماره تلفنشو برات پيدا مي كنم.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تلفن <span style='color:darkred'>گستر</span>: ۸۸۱۱۳۳۰ - ۸۸۱۱۳۲۹

راستي كه قيمت اينترنت تو ايران به طرز ناجوانمردانه اي بالاست. (تو همين تركيه ي گور به گوري قيمت اينترنت نصف اينجاست! ) روز به روز هم بالاتر ميره _ به جاي اينکه بياد پايين!
همين <span style='color:brown'>فرارايانه</span> قبلا سرويس شبانه ش از ۱ تا ۱۲ظهر بود ، حالا شده از ۲ تا ۱۰...

اگه وقت و حوصله شو داشتين مسائلو به اين شرکتهاي خدمات اينترنت انتقال بدين ؛ بلکه به خودشون بيان (آرزو بر جوانان عيب نيست!)

<span style='color:darkred'>كاريز :</span> يه شركت اينترنتي ديگه س كه اصلا به قيمتش نمي ارزه. (گاهي قطعي داره)

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
نه آقا . سگال رو اگه بهش زنگ بزنين بگيد ماهيانه مي خوام و نمي تونم بيام اونجا اونوقت ژشت تلفن برات فرم پر مي كنه بعد مياد در خونه پولشو مي گيره . من كه اينجوري مي گيرم . از پارس آنلاين هم بهتره .
www.segalnet.net
تلفونشو از اين جا بر داريد . تا احسان نيومده بگم كه بيشتر وقت ها از ندا هم بهتره . ;)

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
جشنواره كارت اينترنت و تلفن قراره 14 تا 20 مرداد در سالن حجاب برگزار بشه، آگهي ها و خبرهايي كه در اين مورد ديدم چيزهاي جالبي داشت از جمله اينكه : توي اين جشنواره سعي شده كه محيط بسيار شاد و جذاب باشه و سرويس هاي رايگان زيادي به بازديدكنندگان ميدن مثلا نوشته بود اينترنت پرسرعت رايگان، كافي نت رايگان، كنسرت پاپ رايگان، اينترنت وايرلس رايگان، كارگاههاي آموزشي رايگان، مسابقات روزانه با جوايز مرتبط با اينترنت به نظر من كه جالبه نظر شما چيه؟ وب سايت جشنواره : <a href='http://www.ipcf.info' target='_blank'>http://www.ipcf.info</a>

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من كه از پارس آن لاين خيلي راضيم، چون تنها جاييه كه 56K واقعي وصل ميشم و قطعي هم ندارم شايد هم با منطقه مخابراتي ما سازگاره

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سگال هم خيلي بهتر از پارس‌آن‌لاينه.
:p

من امروز از سگال نامحدود ماهيانه گرفتم..
و بايد بگم هيچ برتري اي نسبت به پارس آنلاين (كه الان 3 ماهه از اون ميگرفتم) نداشت!

چند بار با اشغالي پياپي مواجه شدم و الان هم 6 بار گرفتم تا وصل شد يعني سرور با اينكه خط اشغال نبود نميتونست منو Logon كنه و بهد كانكت شدن يك مدت صبر ميكرد و بعد ميگفت نتونسته و ديسكانكت..

در ضمن همون مشكل پارس انلاين (يعني اينكه خيلي وقتا سروز از فعاليت براي لحظاتي بازميمونه رو بشدت حتي بيشتر از پارس آنلاين داره)

اينم شانس ما..
لابد تازگيا اين سگال هم بد شده..چون تعريفشو جز اينجا از چند نفر ديگم شنيده بودم.

بهرحال بايد بگم با قيمت 25 تومن..در مقايسه با پارس انلاين با همين قيمت..پارس انلاين باز بهتر بود. :( :( :( :( :( :(

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من كه از پارس آن لاين خيلي راضيم، چون تنها جاييه كه 56K واقعي وصل ميشم و قطعي هم ندارم شايد هم با منطقه مخابراتي ما سازگاره

شما الان چند وقته از پارس آنلاين استفاده ميكني؟
من الان هر كيو ميبينم ميگه نسبت به قيمت گرونش و نسبت به پارسال خيلي ضعيف شده.

من الان 3 ماهي هست كه دارم از نامحدود ماهيانش استفده ميكنم و اصلا نسبت به قيمتش كيفيت نداره!

در مورد 56 واقعي! هم شما اگه چند تا جاي آبرومند ديگه رو با هاش مقايسه كني ميبيني كه پارس انلاين با اين قيمت گرون سرويسش در حد خيلي معمولي اي هست.

من كه اصلا راضي نبودم.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3

شما الان چند وقته از پارس آنلاين استفاده ميكني؟
من الان هر كيو ميبينم ميگه نسبت به قيمت گرونش و نسبت به پارسال خيلي ضعيف شده.

من الان 3 ماهي هست كه دارم از نامحدود ماهيانش استفده ميكنم و اصلا نسبت به قيمتش كيفيت نداره!

در مورد 56 واقعي! هم شما اگه چند تا جاي آبرومند ديگه رو با هاش مقايسه كني ميبيني كه پارس انلاين با اين قيمت گرون سرويسش در حد خيلي معمولي اي هست.

من كه اصلا راضي نبودم.

میشه گفت حدود یکسال و چندماه و از سرویس نا محدود ماهانه استفاده میکنم ولی هیچ مشکلی نداشتم . منظورتون از کیفیت چیه؟
من سرعت خوب، نداشتن اشغالی، نداشتن dc و ارسال سريع (send) برام خيلي مهمه كه پارس آن لاين همه رو برآورده كرده البته قيمتش بالاست ولي من سرويسهاي شركتهاي ديگه مثل ندا، مروا ، افرا ، پانا ، اراكل ،توانا، كاوش، نويد، چاپار و البرز رو امتحان كردم ( هم ساعتي و هم ماهانه) و جالب اينجاست كه به نظر من بعضي از موارد فوق اصلا با پارس آن لاين قابل مقايسه نيست ولي بعضي در طول ماه ممكنه بعضي از روزها سرويس خيلي خوب بدن ولي روزهاي ديگه تا حد زيادي سرعت پايين بياد و يا در مورد افرا، خطوط E1 هيچ چيزي بيشتر از 33.6 ندارند!!!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
مثلا سرعت رسيو پارس آنلاين خيلي خيلي معموليه و من خيلي جاها مثل ندا و مرواو..ديدم كه خيلي از اين نظر بهتر بودن.

يا اينكه وقتي داري كار ميكني..(اگه تو ساعتهاي مختلف روز امتحان كني) خيلي وقتا سروز اصلا سند و رسيوش بشدت ضعيف ميشه.
(اينو حداقل از 5 نفر كه استفاده كننده پارس انلاين بودن شنيدم)

من نميگم خيلي بده پارس آنلاين..اما با اين قيمت گرون..خيلي جاها بهتر من ديدم و بنظر من پارس انلاين الان ديگه زيادي داره نون اسمشو ميخوره.

توي همين ماه گذشته 3 بار اتفاق افتاد كه اصلا نميشد به اينترنت وصل شد (هر بار به مدت 30 دقيقه)و.....خيلي مشكلات جور وا جور ناشي از بد بودن اكانت كه من كه روزي تقريبا 5 تا 6 ساعت از اينترنت استفاده ميكنم شاهدشون بودم.

اين خطوط E1 هم عملا فقط يك چيز تبليغي هست و حتي من شنيدم اصلا با سيستم مخابراتي ايران مشكل داره و نميشه ازش بهره اي برد و فقط يك تبليغه..

خلاصه از نظر سرعت كار خيلي خيلي جاهاي بهتر از پارس انلاين . با همون قيمت وجود داره و در اين شك نكنيد.

از نظر ديسكانكت هم الان فقط آي اس پي هاي تازه كار و سطح پايين اسن مشكلو دارن و من مدتهاست با هيچ اكانتي اين مشكلو نداشتم (حتي 1 بار هم)
و اين چيزه خاصي نيست كه منحصر به پارس آنلاين باشه در واقع هرجا قيمتش در اين حده و حتا پايينتر هم اين مشكلو نداره..مگه ديگه شركتهاي فكسني.

يك موضوع ديگه از بين آي اس پي هايي كه شما گفتيد بعضيهاشون كه خب بله البته خيلي ضعيفتر هستن نسبت به پارس آنلاين : مثل البرز (كه از بدترينهاست) و چاپار و افرا! اينها خب بله قيمتشونم حساب كنيد كه نصف پارس آنلاينه!

اما شركتهاي هم قيمت و مثل مروا , اوراكل , ندا..خيلي خيلي از هر نظر بهترن.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اين خطوط E1 هم عملا فقط يك چيز تبليغي هست و حتي من شنيدم اصلا با سيستم مخابراتي ايران مشكل داره و نميشه ازش بهره اي برد و فقط يك تبليغه..
.
دقيقا برعكس! من فقط از خطوط E1 استفاده میکنم و با توجه به کارم بیشتر وقتم به ارسال و دریافت فایل اختصاص داره و سرعت دریافتم معمولا 6 کیلوبایت در ثانیه است ولی ارسال حدود 4 تا 5 کیلوبایت ولی روی خطوط معمولی این سرعت در بهترین حالت 3.8 کیلوبایت در ثانیه بود (البته نوع فایل در سرعت تاثیر زیادی داره چون فایلهای غیر فشرده توسط فشرده ساز مودم فشرده می شوند سرعت بالاتر میره مثل فایلهای exe , mid )
این خطوط دیجیتال با هر مرکز مخابراتی سازگار نیستند مثلا من وقتی دفتر هستم به هیچ وجه نمی تونم به این خطوط وصل بشم ولی منزل نهایت استفاده رو از این خطوط دارم

babak_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز بعد از مسخره بازي پارس آنلاين سر بلاك كردن پرشين بلاگ رفتم و از سگال دسترسي گرفتم . راستش تا الان مزيت زيادي از نظر سرعت نسبت به پارس نداشته ! برعكس مودم من ظاهرا با منطقه مخابراتي اش زياد سازگاري نداره و نويز زياد مي اندازه . به هر حال . اولا پارس آنلاين خدمات مشتري فوق العاده قوي تري نسبت به سگال داره كه براي من خيلي مهمه . من 9 ماه از پارس آنلاين استفاده كردم و فقط تو خرداد ماه بود كه بازي زياد در مي آورد . به هر حال اينم تجربه اي بود .
راستي يادم رفت بگم ، برعكس پارس آنلاين كه موقع دسترسي ماهيانه دادن تا سايز شورت آدم رو هم مي پرسه ، سگال فقط يوزر و پسورد و پول خواست و حتي اسمم رو هم نپرسيد !
آقايون اين سگال راهي هم داره كه با پيك بياد پول رو دم خونه بگيره ؟ چون راه من نسبت به نمايندگيها و دفتر مركزي شون دوره و اگه قرار باشه هر ماه اين راه رو برم همون پارس رو ترجيح مي دم !

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
براي يك راه حل براي اينكه بياد در خونتون بگيره اينه كه بگي به هيچ وجه نمي توني بري اونجا و شديدا هم اينترنت مي خواي و يه ذره هم التماس كني اونوقت حل ميشه و كارتو تلفني راه ميندازه

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
.
دقيقا برعكس! من فقط از خطوط E1 استفاده میکنم و با توجه به کارم بیشتر وقتم به ارسال و دریافت فایل اختصاص داره و سرعت دریافتم معمولا 6 کیلوبایت در ثانیه است ولی ارسال حدود 4 تا 5 کیلوبایت ولی روی خطوط معمولی این سرعت در بهترین حالت 3.8 کیلوبایت در ثانیه بود (البته نوع فایل در سرعت تاثیر زیادی داره چون فایلهای غیر فشرده توسط فشرده ساز مودم فشرده می شوند سرعت بالاتر میره مثل فایلهای exe , mid )
این خطوط دیجیتال با هر مرکز مخابراتی سازگار نیستند مثلا من وقتی دفتر هستم به هیچ وجه نمی تونم به این خطوط وصل بشم ولی منزل نهایت استفاده رو از این خطوط دارم

من با ندا , اوراكل , مروا , اميدان , هايپر نت و سگال سرعت ارسال و سند مشابه و يا حتي بيشتري نسبت به پارس آنلاين رو داشتم.
خصوصا از نظر سرعت دريافت با ندا و مروا و سگال بوضوح سرعت دريافت حداقل 6 كيلوبايت در ثانيه بوده و بعضا به بالاتر هم ميرسه..و اين در حاليه كه تا اونجا كه ميدونم اينها E1 نيستند..

خب بگذريم..مهم اينه كه شما از پارس آنلاين راضي هستي..ولي من كه اصلا راضي نبودم..
نميگم پارس آنلاين بده اما ديگه جزو بهترين ها هم نيست..خصوصا اگه كيفيت پارس آنلاين رو مثلا با پارسال مقايسه كنيم ميبينيم خيلي افت داشته.
مخصوصا ماه خرداد واقعا خيلي اذيت ميكرد.
يكي ديگه از معايبش هم اينه كه خيلي بيرحمانه شروع به بلاك كردن سايتها كرده و حتي خيلي سايتها كه نه سكسي هستند و نه چيز خاصي هست رو صرفا به خاطر مثلا اسمشون بلاك كرده.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من امروز بعد از مسخره بازي پارس آنلاين سر بلاك كردن پرشين بلاگ رفتم و از سگال دسترسي گرفتم . راستش تا الان مزيت زيادي از نظر سرعت نسبت به پارس نداشته ! &nbsp;
درسته منهم بعد از سه ماه استفاده پياپي از سرويس نامحدود ماهيانه پارس انلاين ديروز از سگال اكانت ماهيانه گرفتم و بايد بگم كه از نظر كيفي دقيقا همون پارس آنلاين هست..البته سرعت دانلودش تا الان واقعا بهتر و بالاتر از پارس انلاين بوده.
پارس آنلاين خدمات مشتري فوق العاده قوي تري نسبت به سگال داره &nbsp;
اين درسته.خدمات ساپورت پارس انلاين خيلي قويتر از سگال هست و كلا جزو بهترينهاست.
تا حالا نشده بود كه تماس بگيرم (حتي ساعت 4 صبح) و كسي اونجا نباشه يا جواب نده.
تو خرداد ماه بود كه بازي زياد در مي آورد . به هر حال اينم تجربه اي بود . &nbsp;
درسته..توي ماه خرداد ديگه پارس انلاين واقعا اذيت ميكرد و منهم خيلي مشكل داشتم..و براي همين اين ماه ديگه ار اونجا نگرفتم.
راستي يادم رفت بگم ، برعكس پارس آنلاين كه موقع دسترسي ماهيانه دادن تا سايز شورت آدم رو هم مي پرسه ، سگال فقط يوزر و پسورد و پول خواست و حتي اسمم رو هم نپرسيد !
شما از سوريس ماهيانه نامحدود پارس آنلاين بصورت "فرمي" استفاده كردي كه خيلي پرس و جو ميكنه..براي اينكه از شر سوال جواباش راحت شي بايد "كارت نامحدود ماهيانه" ميخريدي كه ديگه هيچ سوال جوابي در كار نبود.

البته سگال متاسفانه كارت نامحدود نداره..اما من زنگ زدم و اسم , فاميل و آدرس و يوز و پسورد ازم پرسيد و همون لحظه هم اشتراكم رو وصل كرد و چند ساعت بعد هم پيك اومد در خونه پولشو گرفت رفت.
آقايون اين سگال راهي هم داره كه با پيك بياد پول رو دم خونه بگيره ؟ چون راه من نسبت به نمايندگيها و دفتر مركزي شون دوره و اگه قرار باشه هر ماه اين راه رو برم همون پارس رو ترجيح مي دم !

چرا نداره؟
من همونطور كه گفتم ديروز صبح با سگال تماس گرفتم و گفتم ميشه پيك بياد؟ و گفت بله.
و خيلي ساده فقط اسم و يوزر و آدرس رو پرسيد و بعد هم سريع اكانتم رو ايجاد كرد..و ساعت 5 عصر پيك اومد پولشو گرفت رفت.
البته شايد پيكشون از نظر منطقه منزلتون اگه خيلي دور باشه نياد نميدونم..
ولي براي من كه بدون هيچ مشكل پيك اومد.

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
اين وسط يه سري هم به ايران اي تك بزنيد . <a href='http://www.iranitech.net' target='_blank'>http://www.iranitech.net</a>

من كه ازش راضيم

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب امروز فكر ميكنم چهارمين روزي هست كه من از اكانت شركت خرابشده سگال استفاده ميكنم.

به همه توصيه ميكنم از سگال اكانت نگيريد! من كه مثل سگ! پيشمونم.

اين عقده ايها هر سايتي كه فكرشو كنيد رو فيلتر كردن.باز صد رحمت به پارس انلاين و ايز ايران.
منظور من سايتهاي سكسي و ...نيست!
سايتهاي حاوي وال پيپر , خيلي سايتهاي سينمايي و موزيك ..و خيلي از سايتهايي كه فضا براي اپلود ميدن رو اكثرا فيلتر كردن.

يك جوره مسخرس اصلا.
من كلا عادت دارم زياد دنبال عكس هاي مختلف و وال پيپر و..هستم و الان جوريه كه از هر 3 سايت 2 تاش رو بسته..

خلاصه كه نخريد آقا از اين سگال نخريد..من كه اگه ميدونستم اينجوريه حاضر نبودم حتي 10 هزار تومن بدم براي اين اكانت نصفه نيمه.

گذشته از سانسور شديد (كه تا بحال به اين شدت از هيچ اي اس پي اي نديده بودم) از نظر سرعت و كيفيت هم هيچ تفاوتي با پارس انلاين نداره كه حتي بدتر هم هست.

اميدوارم صاحب اين سگال به درك واصل شه! ;)

حيف 25 تومن پول.
:( :(

بالا