niterider
Registered User
بابا چرا بدون پرس و جو از سگال گرفتي . من كه گفتم فيلتر داره اونم خيلي صفت و سخت . ولي سرعت و خدماتش حرف نداره 
فيلتر داره اونم خيلي <span style='color:red'>صفت</span>
قبلا هم يكبار ارفاق شده بود :
اونوقت <span style='colorrange'>ژشت</span>
2 غلط نمره 10 !
من امروز از شركتي سرويس گرفتم كه خيلي عاليه و ارزون ولي سايت خودشو نميتونم ببينم
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>ici</span>
بابا چرا بدون پرس و جو از سگال گرفتي . من كه گفتم فيلتر داره اونم خيلي صفت و سخت . ولي سرعت و خدماتش حرف نداره ![]()
من امروز از شركتي سرويس گرفتم كه خيلي عاليه و ارزون ولي سايت خودشو نميتونم ببينم
<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>ici</span>
بابا سگال انقدر هم فاجعه نيست . من سه ماه ازش ميگيرم . فقط فيلتر داره .
بابا سگال انقدر هم فاجعه نيست . من سه ماه ازش ميگيرم . فقط فيلتر داره .
آقا از اينم فاجعه تره . اكانت خوب و راحت كه داشته باشي بعدش بياي سگال واقعا غير قابل تحمل ميشه .
ماه بعد يا ميرم همون پارس آنلاين يا ندا . راستي چرا ندا ماهيانه نامحدود نداره ؟![]()
بيخيال آقا مهم نيستمن از اينكه اونجا رو معرفي كردم، شرمندهام، دوستان خودشون به بزرگواري خودشون ببخشن. ولي آخه تقصير من هم نبود. نميدونستم اينجوري شده. ![]()
من از اينكه اونجا رو معرفي كردم، شرمندهام، دوستان خودشون به بزرگواري خودشون ببخشن. ولي آخه تقصير من هم نبود. نميدونستم اينجوري شده. ![]()
اگر از من ميشنويد دوستان اصلا هيچ كارت اينترنت در ايران به درد نميخوره .
اصلا كلا سرويس دايال اپ به در نميخره ![]()
تا حدودي ربط داره.اما زياد در مورد isp هاي بزرگ مثل پارس آنلاين و...كه شعابي توي مناطق مختلف دارن اين تايين كننده نميتونه باشه.استفاده از اينترنت كاملا به محل سكونت و مخابرات محل شما و مخابرات isp ربط داره
بله..چون يكي از يكي بدترن و در واقع بايد بين بد و بدتر يكي رو انتخاب كرد معمولا.و نمي شه گفت كدوم isp بهتره.