• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي شركت هاي خدمات اينترنتي مناسب

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
والا اين كه ميشه به اين شركتها اعتماد كرد يا نه هيچ نظر خاصي ندارم. به نظر من تا وقتي كه مطمئن نشدين پولي واريز نكنيد. البته من شنيده بودم اين همون شركتي بوده كه توي كيش اينترنت وايرلس راه انداخته ولي اين دوره زمونه آدم به باباش هم به زور اعتماد ميكنه!

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شبكه فراكو را توصيه مي كنم هم قيمتش خوبه و هم سرعت و هم نداشتن بوق اشغالي و همچنين قطع نشدن ناگهاني
<a href='http://www.faraco.com' target='_blank'>http://www.faraco.com</a>[/url]

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به اين شركتي كه اينترنت وايرلس مي ده اصلا اطمينان نكنيد . كسي رو مي شناسم كه وسايل اماني شركت رو هم گرفته ولي نشسته خونه تا نصبش كنن و الان در حال تماشاي تشكيلات قراضه اماني و مبلغ ۹۰ هزار تومان ‍پول پرداختي از دست داده خودشه و داره گريه مي كنه :!: خلاصه خواستم اينجا بگم تا مطمئن نشدين چيزي نخرين. :?

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به اين شركتي كه اينترنت وايرلس مي ده اصلا اطمينان نكنيد . كسي رو مي شناسم كه وسايل اماني شركت رو هم گرفته ولي نشسته خونه تا نصبش كنن و الان در حال تماشاي تشكيلات قراضه اماني و مبلغ ۹۰ هزار تومان ‍پول پرداختي از دست داده خودشه و داره گريه مي كنه :!: خلاصه خواستم اينجا بگم تا مطمئن نشدين چيزي نخرين. :?
اين خيلي بده! :(

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از اخطاري كه داديد . ;)
ولي يه موضوعي هست كه منو عزيت ميكنه . اينه كه من به هيچ صورت نميتونم باهاشون تماس بگيرم .
لطف كنيد و راهي به من بگيد كه بتونم باهاشون صحبت كنم .
قسم نميخوام بخورم ولي اگر بدونم كه اين شركت ميخاد كلاه بزاره سرم تمام دفتره مركزي شون رو با خاك يكسان ميكنم . :x :x :x
مردم ايران با اين فرهنگشون كه واقعا بايد بهترين شرايط زندگي براشون فراهم بشه اگه از اين شركتها گول بخرن ديگه واقعا نميدنم چي كار بايد كرد .
من عاشقه كشورم هستم .
فقط به من بگيد كه چطوري ميشه باهاشون تماس گرفت . :?:
من از خدم تريف نميخوام بكنم اصلا .
ولي اينقدر حرفه اي هستم كه بتونم تهتوي اين شركت رو در بيارم .
موفق باشيد

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
بابا، گجت! خب تو كه اينقده حرفه‌اي هستي، ديگه واس چي از ما شيوة تماس مي‌خواي، خودت برو و با خاك يكسانشون كن ديگه، فقط خبرشو بيار واسمون حتماً ببينيم چي شد بالاخره! :D

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D
بازم سلام به همه
منو ببخشيد اگه يكمي زياده روي كردم تو صحبتم . ولي دوستان اين موضوع رو درك كنيد كه ما تو ايران مخصوصا از نظر اينترنت و سرويسهايي كه داره واقعا بدبختي ميكشيم .
من خارج از ايران بودم و 1 ماه امدم و اونجايي كه بودم اينترنت كابلي با سرعت 320 كيلو بايت داشتم واقعا اين اينترنت بهشت هست .
من امروز صبح تونستم باهاشون تماس بگيرم و گفتن تا 2 روز ديگه شروع به دادن سرويس ها ميكنن :shock:
البته ببنيم و تعريف كنيم :twisted:
دوستان اگه شما هم تونستيد باهاشون تماس بگيريد به من بگيد
تا بعد :D

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
reymondcable wrote:
من امروز صبح تونستم باهاشون تماس بگيرم و گفتن تا 2 روز ديگه شروع به دادن سرويس ها ميكنن :shock:
البته ببنيم و تعريف كنيم :twisted:
مواظب باش و شرط بزار بگو تا زماني كه نتونم استفاده كنم پول نمي دم!!! ولي اميدوارم شركتش واقعي باشه هر چند خـــــــــــــــيلـــــــــــــــــــي مشكوكه :!: :?:

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بدجنس ;)
آره من هم از اين ميترسم كه شركت كلاه بزاره سرمون تا هالا كه به من زنگ نزدن .
روزي كه خدا بخواد و بيان براي نسبش اول بايد خودم سيستمم رو تست كنم و ببينم كه وسلش كردن يا نا اگه واقعا وسل شده باشه و درست كار كنه اون موقع تازه آخره ماه بهشون پول ميدم .
چون به گفته خودشون براي سرويسهاي 12 ماهه براي نصب تجهيزات پولي نميگيرن و نصبش هم مجاني هست فقط ماهي 30000 هزار تومان حقه اشتراكه .
از خدا ميخوام و آرزو ميكنم كه اين سرويس واقعا براي ما راه بيوفته
موفق باشيد .
و راستي بياييد حسابي نظراتمون رو اينحا با هم صحبت كنيم منتظرتون هستم

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ببينم اينقدر خوشحالي مطمئني كه اونجا رو سرويس ميده؟ الكي دلتو صابون نزن.منم اول ذوق زده شدم بعد كه ديدم اينجا رو سرويس نميده كلي حالم گرفته شد.

بقول Sharr ديكته ات صفره! وسل نه وثل :D

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ببينم اينقدر خوشحالي مطمئني كه اونجا رو سرويس ميده؟ الكي دلتو صابون نزن.منم اول ذوق زده شدم بعد كه ديدم اينجا رو سرويس نميده كلي حالم گرفته شد.

بقول Sharr ديكته ات صفره! وسل نه وثل :D
نمره خودت منفي ميره ! sharr نه shaar و وصل نه وسل

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدونم يه بار ازشون پرسيدم كه ( گيشا ) رو تهت پوشش داريد گفت اره ميتونيم تو گيشا هم سرويس بديم .
والا نميدونم من كه دارم ديونه ميشم

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بنظرمن اعتماد به اينها عقلاني نيست .. اين شركت هايي كه دنبال مششتري مي دون پشتيبانيشون اينجوريه چه برسه به همچين شركتي ...

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام دوستان
حالا از همه اينها گزشته به نظره شما اين سرويس 12 ماهه كه ماهي 30000 هزار تومان هست خوبه يا نه من فكر ميكنم آليه ولي نظر شما هم براي من و بقيه مهمه و قابل احترامه .
منظورم اينه كه واقعا با عقل جور در مياد ؟

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
تا شار نيومده اون گزشتتو بكن گذشته وگرنه ... :twisted:

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كاملا منظورتو نفهميدم :rolleyes:
ولي وقتي ملوم ميشه كه كارشون درسته كه من سرعته داونلدم از 64 تا 256 برسه . و سالم برام وسلش كنن . و درست كار كنه اون موقع ميشه گفت كه كارشون درسته ;)

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممد منطقه تو كجا هست ميشه بگي ؟
من گيشا هستم و وقتي كه پرسيدك گفتن گيشا تهته پوشش ما هست .
هالا خدا ميدونه ;)
منطقه تو كچا هست ؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
من 1 يا 2 هفته پيش گفتم گيشا رو سرويس ميدين گفتن نه !!!!آخه دقيقا منم گيشام :shock: :shock: :shock: اينا چرا اينقد مشكوكن :( :(

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
حالا كه اينطوريه اگه اينجا رو هم سرويس بده من تا بقيه نيان بگن ما استفاده كرديم و خيلي كارش درسته نميرم اكانت بگيرم.

بالا