• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي شركت هاي خدمات اينترنتي مناسب

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
بابا چرا بدون پرس و جو از سگال گرفتي . من كه گفتم فيلتر داره اونم خيلي صفت و سخت . ولي سرعت و خدماتش حرف نداره :oops:

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
ميشه كمي مبصر بازي كرى؟

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
عالي جناب niterider مي فرمايد:
فيلتر داره اونم خيلي <span style='color:red'>صفت</span>
قبلا هم يكبار ارفاق شده بود :
اونوقت <span style='color:eek:range'>ژشت</span>
2 غلط نمره 10 !
من امروز از شركتي سرويس گرفتم كه خيلي عاليه و ارزون ولي سايت خودشو نميتونم ببينم

<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>ici</span>

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
shaar = معلم املاء

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بابا چرا بدون پرس و جو از سگال گرفتي . من كه گفتم فيلتر داره اونم خيلي صفت و سخت . ولي سرعت و خدماتش حرف نداره &nbsp;:oops:

اينجا خيلي تعريفشو كردن و يكنفر هم گفت از پارس انلاين "خيلي" بهتره! و علاوه بر اون من از دو تا از دوستام هم تعربفشو شنيدم..

در مورد سرعتش هم با اين قيمت (25 تومن در ماه) خيلي خيلي معمولي هست..يعني پارس انلاين هم همينجور بود و فيلترش هم نسبت به اين كمتر بود.از نظر خدمات هم به پاي پارس انلاين اصلا نميرسه اين سگال.
تنها برتريش به پارس انلاين سرعت رسيوش هست كه كمابيش بالاتره.
اما يك مشكلي هم داره كه هميشگيه..يعني سروز هر چند لحظه يكبار براي چند ثانبه از سند و رسيو باز ميمونه و بهد از چند ثانيه درست ميشه.كه پارس انلاين خيلي كمتر همچين مشكلي داشت.

در هر صورت الان ديگه دير شده و ما گرفتيم.اما از ماه بعد عمرا! :x
با قيمت 25 تومن انتخابهاي خيلي بهتري هست.
در مورد فيلترينگ هم كه من تا بحال جايي نديده بودم به اندازه اين سگال! شرم اوره واقعا!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من امروز از &nbsp;شركتي سرويس گرفتم كه خيلي عاليه و ارزون ولي سايت خودشو نميتونم ببينم

<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>ici</span>

آهان اين ICI (شركت ارتباطات و انفورماتيك ايران) رو من يك سال و نيم مشتريش بودم و درسته سرويسش نسبتا خوب هست و قيمتش هم واقعا عادلانه..و تا آخرين بار كه من ازش ميگرفتم اصلا فيلتر نداشت..الان رو نميدونم.

سرويسيش كه من ميگرفتم 40 ساعت در ماه بود كه 9 هزار تومن بود و الان 33.6 رو ميده 9 تومن و 56 ك رو ميده 11 تومن (40 ساعته)

اما مشكلي كه داره اينه كه سرويس ماهيانه نا محدود نداره.
اگه داشت عالي بود.

غير از خودم 4-5 نفر ديگه از دوستام هم مشتري اينجا هستن و همه راضين.

babak_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از اين سگال اينترنت نگيرينا . منم مثل سگ پشيمونم ! كجاست اون پارس آنلاين نازنينم غلط كردم ازش بد گفتم بابا :( :D

babak_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا سگال انقدر هم فاجعه نيست . من سه ماه ازش ميگيرم . فقط فيلتر داره .

آقا از اينم فاجعه تره . اكانت خوب و راحت كه داشته باشي بعدش بياي سگال واقعا غير قابل تحمل ميشه .
ماه بعد يا ميرم همون پارس آنلاين يا ندا . راستي چرا ندا ماهيانه نامحدود نداره ؟ :(

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بابا سگال انقدر هم فاجعه نيست . من سه ماه ازش ميگيرم . فقط فيلتر داره .

آقا از اينم فاجعه تره . اكانت خوب و راحت كه داشته باشي بعدش بياي سگال واقعا غير قابل تحمل ميشه .
ماه بعد يا ميرم همون پارس آنلاين يا ندا . راستي چرا ندا ماهيانه نامحدود نداره ؟ :(

راست ميگي.
اگه قبل از سگال اكانت <span style='color:red'>بهتري</span> رو امتحان كرده باشي , ميفهمي كه اين سگال فاجعست.
مشكلش فقط سانسور شديدش نيست.
مثلا الان كه من دارم كار ميكنم (يكشنبه ساعت 8 الي 9 شب) واقعا داره اذيت ميكنه.هر چند لحظه يكبار سروز ميخوابه! يهني از سند و رسيو باز ميمونه و دوباره راه ميفته..دوباره وايميسه..حتي ديسكانكتي هم چنديدن بار پيش اومده كه بايد بگم مدتها بود با هيچ آي اس پي اي (تو اين رده قيمت) ديسكانكتي نداشتم.

پارس آنلاين هرچن اونم خيلي اشكالات داشت و اصلا به اون قيمت نمي ارزيد , اما از اين سگال ديگه بهتر بود!

من از ماه ديگه به فكر يك جاي بهتر هستم..از سگال كه به هيچ وجه نميگيرم ديگه و از پارس آنلاين همم در صورتيكه چاره اي نباشه ميگيرم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا سگال واقعاً خوب بود. من تقريباً يك سال ماهيانه ازش نامحدود مي‌گرفتم. و هميشه هم مث اسب ازش كار مي‌كشيدم. ولي مشكل از وقتي شروع شده كه مسؤول فني‌شون از اونجا رفت. راستش من هم نميدونستم كه اينقدر خراب شده. اين پسره از دوستاي من بود و از بچه‌هاي شريف. خورة UNIX هم بود. ولي از وقتي كه اون اختلاف پيدا كرد و از اونجا رفت، سرويس‌هاي سگال وضعشون پايا و مطمئن نيست و سرويس‌دهيشون هم ضعيف شده.
من از اينكه اونجا رو معرفي كردم، شرمنده‌ام، دوستان خودشون به بزرگواري خودشون ببخشن. ولي آخه تقصير من هم نبود. نمي‌دونستم اينجوري شده. :oops:

babak_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از اينكه اونجا رو معرفي كردم، شرمنده‌ام، دوستان خودشون به بزرگواري خودشون ببخشن. ولي آخه تقصير من هم نبود. نمي‌دونستم اينجوري شده. &nbsp;:oops:
بيخيال آقا مهم نيست

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من از اينكه اونجا رو معرفي كردم، شرمنده‌ام، دوستان خودشون به بزرگواري خودشون ببخشن. ولي آخه تقصير من هم نبود. نمي‌دونستم اينجوري شده. &nbsp;:oops:

بيخيال آقا! تقصير شما كه نبوده..خب الان اينجور شده قبلا خوب بوده!
اصلا مهم نيست بابا ;) ;)

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر از من ميشنويد دوستان اصلا هيچ كارت اينترنت در ايران به درد نميخوره .
اصلا كلا سرويس دايال اپ به در نميخره :oops:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اگر از من ميشنويد دوستان اصلا هيچ كارت اينترنت در ايران به درد نميخوره .
اصلا كلا سرويس دايال اپ به در نميخره &nbsp;:oops:

در اينكه شكي نيست!
اما توي مملكت فوق پيشرفته ما كه همه چيش هم حساب كتاب داره و منصفانست..فعلا بايد با همون دايال آپ (اونم با آشغالترين كيفيتش) بسوزيم و بسازيم! و البته بايد بهايي كه تو كشورهاي ديگه بابت دي اس ال ميدن رو هم بابتش بديم!

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استفاده از اينترنت كاملا به محل سكونت و مخابرات محل شما و مخابرات isp ربط داره و نمي شه گفت كدوم isp بهتره.من البرز استفاده مي كنم و چون قيمتش مناسبه (12500 در ماه) چربي به تنم ماليدم كه ممكنه بعضي وقتها خوب نباشه ولي من راضيم.البته حيفشون بشه تبليغ من .كسي هم ازشون نخره :D ;) در ضمن من 14.5 گيگ دنلود و اپلود داشتم و 2700 بار كانكت شدم!!!! (هر 2 ساعت دي سي مي كنن!!!) و به طور متوسط 7 ساعت در روز استفاده كردم. 8)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
استفاده از اينترنت كاملا به محل سكونت و مخابرات محل شما و مخابرات isp ربط داره
تا حدودي ربط داره.اما زياد در مورد isp هاي بزرگ مثل پارس آنلاين و...كه شعابي توي مناطق مختلف دارن اين تايين كننده نميتونه باشه.
و نمي شه گفت كدوم isp بهتره.
بله..چون يكي از يكي بدترن و در واقع بايد بين بد و بدتر يكي رو انتخاب كرد معمولا.
توي مملكت ما چون بر خلاف همه دنيا هميشه حق با فروشنده هست! و بايد بيشترين پول رو بدي و كمترين كيفيت رو داشته باشي و صدات هم در نياد! ايرانه ديگه! :?

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
البته در مورد اي اس پي هاي بزرگ هم بازم يه هحل سكونتت بستگي داره بگو چرا چون كه اگر مخابرات محلتون خوب باشه كه فبها ولي اگر مثل محل ما گند باشه بايد بسوزي و بسازي حتي اگه اي اس پي همسايه تون باشه چون مخابراتتون بيخوده و اين يارو هم از طريق همون مركز وصل ميشه بنابراين فرقي نمي كنه از كجاي تهران اي اس پي بگيري

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزيزم
دوستان من هم واقعا دارم شاخ در ميارم اگي شركت تهران وب اين سرويس اينترنت بيسيم رو واقعا ابن توري كه ميگه اراعه بده هممون به آرزومون ميرسيم .
من امروز حتي رفتم دمه شركتشون و ديدم كه شركت بسته هست .
من دارم ديونه ميشم :rolleyes:
اره تلفن جواب نميده .
اگر شما تونستيد باهاشون تماس بگيريد اينجا خبرشو بديد .

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام احسان
من ديروز رفتم به آدرسي كه تو سايتشون داده بودن يعني پاسداران -بوستان 8-ولي در شركت بسته بود و تلفن رو هم كسي جواب نميده .
خلاصه اين دو روز هست كه به شماره موباياهايي كه تويه سايتشون دادن دارم زنگ ميزنم ولي هيچ كس جواب نميده . :shock:
من 3 روز پيش هم آنلاين فرم پر كردم و براشون فرستادم
و يك نكته مهم همون سه روز پيش كه فرم فرستادم بدش به يكي از اين شماره موبايلها كه در ليست قيمتهاشون هست زنگ زدم و يه آقايي گوشي رو برداشت و باهاش صحبت كردم به من گفت كه شما فرم فرستادي
بعد از 7 روز يا 10 روز با شما تماس ميگيرن و ميان و نصب ميكنن يعني همين شركت تهران وب .
نظرت رو اگه ميشه در مورد اين شركت بگو به نظرت ميشه به اين شركت اطمينان كرد و اين سرويس رو به ما ميده . :twisted:
و اگه خودت ميدوني چجوري ميشه درست باهاشون تماس گرفت يا رفت پيششون به من بگو .
ديروز پدرم در امد تو اون گرما با ماشين خدم رفتم انجا ديدم شركت يسته هست . :rolleyes:
و راستي يه آدرس جديد شركت هم دادن كه فقط نوشتن (خيابان ميرداماد )ولي اسمه كوچه يا پلاك رو ننوشتن .
لطفا من رو راهنمايي كن .
موفق باشي دوسته عزيز :D

بالا