• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي شركت هاي خدمات اينترنتي مناسب

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
اگه از isp استفاده ميكنيد كه پهناي باندشو از مخابرات ميگيره بهتره تا اطلاع ثانوي ازش استفاده نكني.اخه براي اعصابتون خوب نيست.بازم قطعيه فيبر نوريه يكي از مراكز داخل كشور.حالا فيلتر رو هم به اين اضافه كنيد.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به سلامتي امروز بعد از 20 ساعت قطعيه فيبر نوريه بندر عباس درست شد.

kourosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
ميشه آدرس يه ISP که blogspot رو فیلتر نکرده به من بدین؟ ممنون می شم. :)

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
افق!
اصلاَ پروكسي نداره !
ماهي 18 تومن
نسبت به قيمتش خوب ! ;)

<a href='http://www.ofoghnet.com' target='_blank'>http://www.ofoghnet.com</a>

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
ميشه آدرس يه ISP که blogspot رو فیلتر نکرده به من بدین؟ ممنون می شم. :)
<span style='color:darkblue'>الان چند روز ديتاي مخابرات وبلاگ هاي بلاگ سپات رو باز كرده و شما با تمام isp ها ميتونيد بلاگ سپات رو ببينيد.</span>

kourosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان چند روز ديتاي مخابرات وبلاگ هاي بلاگ سپات رو باز كرده و شما با تمام isp ها ميتونيد بلاگ سپات رو ببينيد.
من از سرويس ماهانه datak استفاده می کنم که تا قبل از این جریان هم ازش راضی بودم ولی از وقتی جریان بستن blogspot و بقیه پیش اومد خیلی از سایت ها رو فیلتر کرده که نمی تونم ببینم. وقتی هم تلفنی ازشون پرسیدم، مسوولش گفت ما چند ماهه که کلیه وبلاگ ها رو بستیم، شما چه جوری می تونستی ببینی :shock: :shock: :shock:
ما هم کلی ذوق کردیم که از این نعمت بهره مند بودیم و خودمون نمی دونستیم. 8)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
اگه از isp استفاده ميكنيد كه پهناي باندشو از مخابرات ميگيره بهتره &nbsp;تا اطلاع ثانوي ازش استفاده نكني.اخه براي اعصابتون خوب نيست..

اين موضوعو از كجا ميتونيم بفهميم؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خب..باز هم به دليل عذابي كه اين يك ماه كشيدم,لازم ميدونم اين موضوعو بازهم گوشزد كنم:
از شركت سگال نت بهيچ عنوان اكانت (خصوصا ماهيانه) نگيريد.
كه هم اعصابتون رو از دست ميديد و هم پولتون رو.

خوشبختانه تا چند روزه ديگه مدت اشتراك ماهانه من تموم ميشه.

واقعا سرويسش مزخرف و 90 درصد مواقع وحشتناك كند و حتي غير قابل استفاده بود.
پشتيبانيش هم كه وقتي تماس ميگرفتي ميگفتي برادر! اصلا سند و رسيو ندارم! تو هيچ سايتي نميشه وارد شد,با پررويي تموم ميگفت نه؟ اينجا مشكلي نيست..
واقعا شرم اور بود..و هيچ ربطي هم به دستگاه و منطقه اينا نداشت..چون هم خودم با2 سيستم تست كردم و هم به دوستام مواقعي كه اذيت ميكرد ميگفتم تست كنن.بقيه موارد هم كه ديگه اينجوري غير قابل استفاده مطلق! نيست,مثل الان واقعا سرعت وحشتناك ضعيف هست.
25 هزار تومن كه قيمت بالايي براي سرويس ماهانس رو گرفتن و در مقابل اندازه يه سروريس 10-12 تومني خدمات دادن.

اما خب چند روز ديگه از شرش راحت ميشم و تموم ميشه..و يك شر ديگه در پيشه و اون اينكه از كجا بگيريم سرويس ماهيانه نامحدودخوب؟ با حداكثر قيمت 25 تومن؟ كسي نظري نداره؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
اگه از isp استفاده ميكنيد كه پهناي باندشو از مخابرات ميگيره بهتره &nbsp;تا اطلاع ثانوي ازش استفاده نكني.اخه براي اعصابتون خوب نيست..

اين موضوعو از كجا ميتونيم بفهميم؟
<span style='color:darkblue'>اين موضوع مربوط ميشه به چهار شنبه قبل كه بعد از حدود 15 ساعت مشكل حل شد همونطور هم كه گفتم مربوط ميشد به قطع فيبر نوريه بندر عباس.
خوب چون خودم درست يكي 2 ساعت بعد از اين اتفاق كانكت شدم متوجه افت شديد سرعت شدم بعد از پرس و جو دليلشو فهميدم.پهناي باند حدود 25% شده بود و packet lost حدود 20%
نكته جالب اين بود كه اين مساله هيچ جا انعكاس پيدا نكرد
دليلشو هم اگه خواستي ميگم.</span>

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزيز و تشنه هاي اينترنت :shock: :shock: :shock: :D :shock:
من امروز صبح يك ايميلي دريافت كردم از شركت تهران وب براي سرويس هاي اينترنت بي سي به اين خاطر كه من دو بار بهشون ايميل دادم و امروز يه جوابي دادن تو ايميلشون جواب داده بودن كه ما خيلي كار عقب مونده داريم و حدود 3000 هزار كاربر رو بايد كاريشون رو تموم كنيم و يكمي طول ميكشه كه به همه سرويس بديم و كمي منتظر بمونيد . :(
اين ايميلوش برايه من بود .لطفا اگه شماه هم خبري داريد ازشون به من و و به همه بگيد اينجا
منتظرتون هستم 8)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
سلام به دوستان عزيز و تشنه هاي اينترنت &nbsp;:shock: &nbsp;:shock: &nbsp;:shock: &nbsp;:D &nbsp;:shock: &nbsp;
من امروز صبح يك ايميلي دريافت كردم از شركت تهران وب براي سرويس هاي اينترنت بي سي به اين خاطر كه من دو بار بهشون ايميل دادم و امروز يه جوابي دادن تو ايميلشون جواب داده بودن كه ما خيلي كار عقب مونده داريم و حدود 3000 هزار كاربر رو بايد كاريشون رو تموم كنيم و يكمي طول ميكشه كه به همه سرويس بديم و كمي منتظر بمونيد . &nbsp; :( &nbsp;
اين ايميلوش برايه من بود .لطفا اگه شماه هم خبري داريد ازشون به من و و به همه بگيد اينجا
منتظرتون هستم &nbsp;8)
آخه يکي نيست بهشون بگه بابا جون اينقدر حول پول رو نزنيد! مرحله به مرحله کار رو راه بندازين که اينقدر ملت شاکي نشن! :evil:

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام احسان
آره دوسته عزيز واقعا نميدونم چي بگم فقط ميدونم كه هر به هر چيزي كه احتياج پيدا ميكنيم گيره يه عده آدو عوزي و آشقال ميفتيم
واقعا ديگه خسته شديم
آخه بابا مگه يه ايمنترنت دادن مگه چقدر طول ميكشه خوب كاراتون رو مرحله به مرحله انجام بديد بد به افرار ديگه برسيد
واقعا دارم ديونه ميشم :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام احسان &nbsp;
آره دوسته عزيز واقعا نميدونم چي بگم فقط ميدونم كه هر به هر چيزي كه احتياج پيدا ميكنيم گيره يه عده آدو عوزي و آشقال ميفتيم &nbsp;
واقعا ديگه خسته شديم &nbsp;
آخه بابا مگه يه ايمنترنت دادن مگه چقدر طول ميكشه خوب كاراتون رو مرحله به مرحله انجام بديد بد به افرار ديگه برسيد
واقعا دارم ديونه ميشم &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes: &nbsp;:rolleyes:

آره واقعا ديگه حالم از اين ديال آپ به هم خورد من كه نتونستم تماس بگيرم ايميل هم جواب نميدن 2 دفعه هم فرستادم اما هيچي.هر كسي كه موفق شد بگيره بيا اينجا بگه ها.

من كه فعلا دارم با IRANiTECH.net حال ميكنم شما رو نميدنم .

اين اصلا كار نميكنه Name unresolvable ميده.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
<span style='color:darkred'>آلما (سي دي کارت):</span> پشتيباني خوب، اشغالي و قطعي نداره – نسبتا گرون- سرعت متوسط _ پر از فيلتر

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :D
من امروز صبح تونستم با اين شركت تهران وب تماس بگيرم .
به من گفتن كه تو اين هفته داريم تو گيشا سرويس رو ميديم :shock: :shock: :shock:
هالا كلا هر جايه ديگه تو رو خدا اگه خبري داريد به من هم بگيد :(

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازام سلام
دوستان من الان زنگ زدم به دفتر كيش يعني دفتر اصلي كه تو كيش هست با يه خانمي صحبت كردم به من گفت كه ما الان
تو كيش 200 نفر كاربر داريم كه دارن از اين سيستم استفاده ميكنن و پرسيدم كه چجوري هست سرويستون به من گفت كه از مخابرات سرويس ميگيريم و هنوز به ما اجازه نصب ديش رو ندادن و بعضي اوقات سرويس به حداقل سرعت خودش ميرسه به خاطره وضع جوي كيش
بد بهش گفتم كه ما اين 1 ماه هست كه فرم پر كرديم ولي هنوز به ما زنگ نزدن و هتي آدرس كامل تهران رو ندادن كه بريم پيششون اين خانم به من گفت كه تو اين هفته دارن شروع ميكنن به ارائه دادن سيستم
و تجهيزات تازه به دستشون رسيد و به نوبت سرويس رو ميدن :(
هالا سوال من اينه كه اين اينترنت بيسيم كه قراره اين شركت تهران وب به ما بده شما فكر ميكنيد كه سرعتش چقدر باشه و مخصوصا سرعته داونلودش ؟
خوب دوستان اين آخرين خبري بود كه من از اين شركت دارم
بابا شما هم بهشون زنگ بزنيد و بپرسيد :x
منتظرتون هستم ;)

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دمت گرم كه اطلاع ميدي .
هر وقت موفق شدي سرويس بگيري بيا بگو تا من هم برم بگيرم ;)

Registered User
لایک‌ها
49
خب..باز هم به دليل عذابي كه اين يك ماه كشيدم,لازم ميدونم اين موضوعو بازهم گوشزد كنم:
از شركت سگال نت بهيچ عنوان اكانت (خصوصا ماهيانه) نگيريد.
كه هم اعصابتون رو از دست ميديد و هم پولتون رو.

خوشبختانه تا چند روزه ديگه مدت اشتراك ماهانه من تموم ميشه.

واقعا سرويسش مزخرف و 90 درصد مواقع وحشتناك كند و حتي غير قابل استفاده بود.
پشتيبانيش هم كه وقتي تماس ميگرفتي ميگفتي برادر! اصلا سند و رسيو ندارم! تو هيچ سايتي نميشه وارد شد,با پررويي تموم ميگفت نه؟ اينجا مشكلي نيست..
واقعا شرم اور بود..و هيچ ربطي هم به دستگاه و منطقه اينا نداشت..چون هم خودم با2 سيستم تست كردم و هم به دوستام مواقعي كه اذيت ميكرد ميگفتم تست كنن.بقيه موارد هم كه ديگه اينجوري غير قابل استفاده مطلق! نيست,مثل الان واقعا سرعت وحشتناك ضعيف هست.
25 هزار تومن كه قيمت بالايي براي سرويس ماهانس رو گرفتن و در مقابل اندازه يه سروريس 10-12 تومني خدمات دادن.

اما خب چند روز ديگه از شرش راحت ميشم و تموم ميشه..و يك شر ديگه در پيشه و اون اينكه از كجا بگيريم سرويس ماهيانه نامحدودخوب؟ با حداكثر قيمت 25 تومن؟ كسي نظري نداره؟

پيشنهادي نبود
آقا مام در به در دنبال يه سرويس ماهانه نامحدود خوب مي گرديم
كسي سراغ نداره

reymondcable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خاهش ميكنم ممد جان افتخار ميكنم كاري انجام بدم
ولي بابا تو هم يه زنگي چيزي بهشون بزن تو هم باهاشون صحبت كن ببين چيزي از صحبتاشون ميفهمي تو هم يه خبري بگير ديگه شايد تو بهتر صحبت كني و چيزايه بهتري رو بفهمي ازشون ;)

بالا