استاد فلامرز ترک زاده
دروس پایه
به نقل از v.b در سایت راهنمای دانشجویان دانشگاه تهران جنوب
همین اول بگم در مورد این استاد خیلی حرف ها میزنن ولی من هم فیزیک 1 و هم فیزیک 2 رو باهاش داشتم پس حرف منو گوش کنید
اخلاقش خیلی خوبه-دست چپه مثل خودم.اصلا عصبانی نمیشه یعنی همیشه لبخند روی لبش هست
درس رو از پایه ای ترین قسمت توضیح میده اگه متوجه نمیشید عادی هست چون بعضی قسمت هاش سخته ولی با حل تمرین میتونید مسلط بشید
همیشه آخر کلاس یا بعضی موارد وسطای کلاس حضور غیاب میکنه برای رفع خستگی-با تغییر کد مشکلی نداره اصلا
معمولا هفته اول نمیاد-تقریبا راس ساعت میاد و 15 قبل پایان تایم کلاس تموم میشه
البته این خوبه چون مثلا فیزیک 1 خیلی زیاده اگه تا لحظه آخر هم نگه داره خوبه
جدیدا هر چند جلسه یکبار 1 تمرین میده برید حل کنید که از رو هالیدی میتونید پیدا کنید،بعد جلسه بعد میگه هر کی نوشته تیک بزنه جلو اسمش بعد رندوم یکی رو میگه بیاد پای تخته حل کنه
برا امتحان هم فقط بشینید تمرین های هالیدی رو حل کنید 20 میشید من 20 شدم ،یعنی بیست بیست نبودم 20 داد
نمره خیلی خوب میده
بازم میگم به گفته های بچه ها تو فیسبوق گوش نکنید
لینک : http://tjhelp.ir/index.php?newsid=204
دروس پایه
به نقل از v.b در سایت راهنمای دانشجویان دانشگاه تهران جنوب
همین اول بگم در مورد این استاد خیلی حرف ها میزنن ولی من هم فیزیک 1 و هم فیزیک 2 رو باهاش داشتم پس حرف منو گوش کنید
اخلاقش خیلی خوبه-دست چپه مثل خودم.اصلا عصبانی نمیشه یعنی همیشه لبخند روی لبش هست
درس رو از پایه ای ترین قسمت توضیح میده اگه متوجه نمیشید عادی هست چون بعضی قسمت هاش سخته ولی با حل تمرین میتونید مسلط بشید
همیشه آخر کلاس یا بعضی موارد وسطای کلاس حضور غیاب میکنه برای رفع خستگی-با تغییر کد مشکلی نداره اصلا
معمولا هفته اول نمیاد-تقریبا راس ساعت میاد و 15 قبل پایان تایم کلاس تموم میشه
البته این خوبه چون مثلا فیزیک 1 خیلی زیاده اگه تا لحظه آخر هم نگه داره خوبه
جدیدا هر چند جلسه یکبار 1 تمرین میده برید حل کنید که از رو هالیدی میتونید پیدا کنید،بعد جلسه بعد میگه هر کی نوشته تیک بزنه جلو اسمش بعد رندوم یکی رو میگه بیاد پای تخته حل کنه
برا امتحان هم فقط بشینید تمرین های هالیدی رو حل کنید 20 میشید من 20 شدم ،یعنی بیست بیست نبودم 20 داد
نمره خیلی خوب میده
بازم میگم به گفته های بچه ها تو فیسبوق گوش نکنید
لینک : http://tjhelp.ir/index.php?newsid=204