علی قاسمی -اندیشه اسلامی 2(نبوت وامامت)
یه استاد پیرمرد-قدبلند وچهارشونه-بدون اینکه بچه ها بفهمن(البته بچه زرنگایی مثل خودم روعرض نکردم
)کلاس به دوزمان تقریبا مساوی تقسیم میکنه.
در وقت اول درباره موضوع هایی که به کتاب ربطی نداره،صحبت میکنه.مثلا مقام حضرت زهرا(س)-یا تفسیر سوره کوثر-یاداستانی از امامان
دروقت دوم هم درباره بحث مورد نظر صحبت میکنه-اول زنگ هم سوالایی درحد چندتا میگه که واسه امتحان مورد نیازه-درچند جلسه پایانی ایمیلشو میده که اگه تحقیق واسش ایمیل کنید 2نمره بهتون میده(تمام ایمیل ها رومیخونه واگه مال کسی دیگه رودوباره بفرستید میفهمه ونمره نمیده وبعد یکی دوهفته میتونید ازش بپرسید که تحقیقتون به دستش رسیده وتایید کرده یانه)-درچند جلسه پایانی علاوه بر سوالای تشریحی چندتاسوال تستی هم میده.پس متوجه شدیدکه امتحان هم تستیه وهم تشریحی
اینم بگم که وقتی دیر برید راه میده وهیچ کس هم کتاب نمیبره درطول ترم اونم میگه کتاباتون رو دراریدکه میبینه هیچی نداره به جز یکی دونفر اونم میگه"مگه سرباز بی اسلحه هم میشه و..."
ویک تکه کلام داره(موقع دیر رفتن ونداشتن کتاب) که همیشه میگه:"دانشگاه آزاد،کلاس آزاد"(این تکه کلام رو کشیده بخونید!
)
نمرا اصلا خوب نمیده-رنج نمرش12-13نهایت 15
ولی اخلاقش خوبه -هرجلسه حضور وغیاب میکنه
اینم بگم واسه تغییر کد بگیر نگیر داره یه بار حاضری میزنه یه بار گیر میده .انقدر واسه من این کارو کرد تاگفتم بابا جلو اسم من علامت بزن تا یادت باشه.باز هفته بعد گیر میداد
میگفتم استاد جلوی اسمم علامت زدید تاقبول کنه.
کلاسش 9/10صبح تموم میشد اما تازه 9/10شروع میکرد به حضور -غیاب
تا 50 نفر روبخونه بعد من برم اسممو حاضری بزنه،هیچی دیگه کلاس بعدی روهمیشه دیر میرسیدم!
درکل چهره استاد طوری هستش که فکر میکنید نمره خوب میده اما نمیده
پیشنهاد من:این همه استاد خوب ونمره بده!چه کاریه بااین بردارید و12 بشید؟؟؟!!ها؟؟!!