یکی از محبوبترین اساتیدن ... استادی باشخصیت و باحال
... به ظاهر ارومن ولییی یهو عصبی میشن
فرم تدریس : خیلیی ساده درس میدن انگار نه انگار دارن سخت ترین دروس ریاضی رو درس میدن ... دانشجو رو جذب درس میکنه ... سخت ترین مسائل رو خیلی ساده حل میکنه تا دانشجو درک کنه
برخلاف بعضی اساتید مسائل رو تا ته حل میکنه و به ج میرسه انگار داره جدول ضرب پای تخته مینویسه ... کتاب معرفی میکنه تا تمارین کتاب ها رو حل کرده و براش ببریم که 2نمره تمرین و 18 نمره امتحان هست
خصوصیات ظاهری : تپل ، تند تند عرق میکنه معمولا یه دستمال دستشه ، ریش و سیبیل نداره همیشه صورت اصلاح شده
معادلات دیفرانسیل : به نظره من این درس از ریاضی مهندسی سخت تره ... کتاب 7 استاد معرفی میشه و تمرین های اونو باید حل کنید و حل کنییید
امتحان : گروه طرح میکنه (اون زمان که من بودم گروه طرح میکرد) ... تمرین حل کرده باشید میتونید به سوالا ج بدید و نمره خوبی هم بگیرید
نمره : نمره به کسی نمیده ، نمره خودتون رو میگیرید ...
ریاضی مهندسی : خیلیی رله درس داد ... اسم کتابی که معرفی کرد دقیق یادم نیست فکر میکنم کتاب قرمز ریاضی مهندسی شیدفر بود که باید از اون تمرین حل میکردیم ... تمرین حل کنید
امتحان : گروه طرح میکرد ... راحت تر از معادلات دیفرانسیل بود
نمره : نمره به کسی نمیده ، نمره خودتون رو میگیرید ...
حضور غیاب داره ولی خیلی مهم نیست خیلی زود یعنی به جلسه سوم نکشیده بچه ها رو میشناسه با اسم و فامیلی و حتی جاشونو میدونه ...
نکته : این دوتا درس خیلی از بچه ها میترسن مخصوصا ریاضی مهندسی ... ولی این استاد باعث شد من اصلا ترسی از این دوتا درس نداشته باشم ، خیلی خوب درس میده ... فقط وقتی درس میده وقت بذارید حتی 15مین مثلا تو راه خونتون به تمرینی که حل کرده نگاه کنید ... تمرین بهش ندید اتفاقی نمیفته فقط 2نمره رو نمیگیرید ولی باعث میشه دستتون توی حل راه بیفته
پیشنهاد : یدونه است تونستید حتما باهاش بردارید ...