• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی اساتید تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یکی از معروفترین اساتید کامپیوتر (یکی از اساتید محبوب من ) ... استاد باحالیه و پر ذوقه ... انرژیش زیاده
خصوصیات اخلاقی : شخصیت دوست داشتنی داره ، ارتباط باهاش راحته
خصوصیات ظاهری : بدون ریش و سیبیل ، قد بلند (نه خیلییی بلند ) ، عینک طبی (توی آفتاب میاد سریعا طینک آفتابیش رو میزنه) ، گرمایی شدید
علمی : سطح علمیش خوبه ... چیزی رو بلد نباشه دنبالش میره :D خصوصیاتی مثله استاد منشی داره تا نفهمی ولت نمیکنه ...

ساختمان داده : توی این درس زبون برنامه نویسی مهم نیست بلکه ساختار داده مهمه ... خود استاد توی کلاس عنوان میکنه سوالای امتحان رو به هر زبونی که بلدی پیاده سازی کن به شرطی که چیزهایی که خواسته شده را پیاده کنی ... درس راحتیه مباحث یادبگیری و پیگیرشون باشی و مسائل را حل کنی قبول میشی و نمره خوبی میگیری ... درباره با این درس از الکس هم میتونید بپرسید ...
یه CD که تمام کتاب های ساختمان داده در آن هست معرفی میکنه که از انجمن بگیرید ... کتاب قلزم هم معرفی میشه که از این کتاب بهتره چند فصل اول رو بخونید ...
نمونه سوالای امتحانی را نگاه کنید متوجه میشید کودوم فصل از کتاب ها رو بخونید ...
امتحان : تقریبا از سطح درس دادنش بالاتره ...
نمره : نمره نمیده ... نمره خودت رو میده ...
حضور غیاب نداره

طراحی و پیاده سازی : این درس حفظی هستش ... جزوه داره ... این درس حضور غیاب داره و مهمه ... هر جلسه تا یه قسمتی رو مشخص میکنه و سوال میپرسه بلد نباشید منفی داره
سوالای پشت جزوه رو نگاه کنید سوالا تماما شبی همونه سر جلسه امتحان خلاصه ننویسید (بلای من سرتون نیاد) هر سوالی رو کامل شرح بدید و سعی کنید مثل همون چیزی که سر کلاس گفته بنویسید
امتحان : آسون در صورتی که جزوه رو یاد بگیرید و خلاصه نویسی نکنید
نمره : نمره خودت ...

پیشنهاد : کسانی که برنامه نویسی میخوان یادبگیرن باهاش بردارن ... بچه های سخت افزار که علاقه ای به برنامه نویسی ندارن میتونن با استاد شاهپریان بردارن و خیلییی راحت تره براشون

Last edited:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
(یکی از اساتید محبوب من) استادی بسیارر باشخصیت هستن ... آروم و باعلم
الان نیستن ولی شاید دوباره برگردن سال 90 بیماریشون تشدید شد و مجبور شدن از تدریس کناره گیری کنن قرار بود سال 91 برگردن ولی هنوز نیومدن ... گفتم بهتره یادی از این استاد خوب بکنم
خصویات اخلاقی : تایم کلاس هدر نمیدن ... زمانی که بیماریشون تشدید شده بود بدلیل اینکه میگفتن من دین به این بچه ها دارم با حال بدشون اومدن و تدریس کردن ولی بعضی از بچه ها قدر ندونستن ...جدی ... مبادی آداب (از نظر اخلاقی استاده ماهیه :D )
تحصیلاتشون توی سایت دانشگاه معلومه اگه خیلیی مایلید اونجا ببینید ... آروم صحبت میکنن
خصوصیات ظاهری : بدون ریش و سیبیل ، پیرمردی تقریبا تپل وو سفید رو با موهایی سفید
علمی : بار علمی زیاد ... جلسه اول فکر میکنم نزدیک به 10 منبع برای درس نظریه معرفی میکنند ولی میگن که بعضی از چیزهایی که سر کلاس درس میدن توی این منابع نیست ... بهتره که سرکلاس جزوه بنویسید ... جزوه ای که بنویسید و تمام مطالب رو بنویسید بهترین جزوه میشه و برای ارشد نرم افزار مناسب هست (تقریبا)
حضور غیاب رو دارن

نظریه زبان ::
امتحان : جزوه بنویسید و مطالب رو بفهمید نمره خوب و قابل قبولی میگیرید ... سر امتحان سوالا رو به ترتیب تو پاسخنامه ج بدید و تمیز بنویسید (اوله برگه سوالات هم اینو مینویسن )
نمره : نمره خودتونو میده (بعضیاا ازش میترسن و برنمیدارن چون فکر میکنن میندازه ولی اینطور نیست )

شیوه :: مثله بقیه اساتید ... مطلبی گیر میاد که باید بروز باشه و ترجمه میکنید و فایل تایپ شده ترجمه و پاور پوینت به استاد میدید ارائه شما باید 15 مین باشه ... این درس یه جزوه داره که اونو باید برای امتحان بخونید
امتحان : تستی هست و گروهی (طبق گفته ها بعد از رفتن استاد صلایانی دیگه گروهی سوال طرح نمیکنن )
نمره : نمره خودت ...

پیشنهاد : برای درس نظزیه زبان باهاش بردارید اگه تونستید .... برای شیوه ارائه خیلی فرق نمیکنه با کی بردارید ...

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خصوصیات اخلاقی : آرومه ... بچه خوبیه :D
علمی : خیلی بالا نیست در همون حد کتابی که معرفی میکنه میدونه .... کتاب روحانی رانکوهی واسه این درس معرفی میکنه
خصوصیات ظاهری : کوتاه ، بدون ریش و سیبیل ، کچل (یه کم مو داره ) ، کوتاه ، صدا دورگه
فرقی نداره جزوه بنویسید یا از رو کتاب بخونید ... بهترششش اینه که جزوه بنویسید چون یه قسمتایی که فرمول دداره استاد فرمول های کمتر و فرمول های راخت تری رو میده درحالیکه کتاب کلا میپیچونه آدمو ...
خودش هیی میگه کتاب بخونید ولی کتاب مثلا 200 صفحه ای کجا و جزوه 30 صفحه ای کجا ... امتحانش از همون چیزاییه که سر کلاس میگه و خیلی آسونه ، میشه نمره کامل ازش گرفت
یه امتحان میان ترم میگیره که دسته خود شماست که نمرش موثر باشه یا نه ...
امتحان : آسون ، آسون تر از چیزی که فکرش رو بکنید ...
نمره : نمره خودت

پیشنهاد :: خیلی درس مهمی نیست و بین این استاد و استاد دادگر این بهتر از دادگر هست ...

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خب من هر وقت این استاد رو میبینم خندم میگیره :D
یکی از اساتید جوان گروه کامپیوتر - متاهل (اینو سرکلاس با دست کردن حلقه اش و نشون دادن اون ثابت میکنه)
خصوصیات اخلاقی : اخلاقش خوبه ، خونسرد و تقریبا میشه گفت با جنبه هست
خصوصیات ظاهری : بدون ریش و سیبیل ، موهای پرپشت ، من بیشتر با کت و شلوار دیدمش
تیک : (زود هل میشه و به تته پته میفته) وقتی استرس میگیره یا توی چیزی گیر میکنه همش دستشو میکنه تو موهاش و میاره بیرون یا کله شو میخارونه یا دستشو بین موهاش نگه میداره تا موضوعی به ذهنش برسه
نوع تدریس و سطح : فن بیان خوبی نداره (خودشم تقریبا به این موضوع اقرار کرده ) ولی خیلیم بدددد درس نمیده ، از روی کتابی درس میده که برای دانشگاه مشهد هست (چون توی فامیلی خودش هم مشهدی داره)
معمولا از دخترا میترسه و به دخترا خیلی نزدیک نمیشه :D
حضور غیابش بصورت رندوم است ممکنه روزی انجام بشه روزی انجام نشه و اینکه روزی که انجام میشه همه رو نمیخونه یه سری رو میخونه یه سری رو نمیخونه
امتحان : کتاب بخونید میتونید نصف نمره رو بگیرید بعضیاشم باید بیشتر تو کتاب باشید و درک خوبی داشته باشید
نمره : معمولا سریع صحیح میکنه ...ز مان ما فردای امتحان نمره ها رو داده بود ... به کسایی که بشناسه بیشتر نمره میده (ثابت شده) ... سعی هم میکنه پاس کنه (اینمم ثابت شده :D )

پیشنهاد : ترجیحا باهاش برندارید مگر مجبور شدید ... بین محمدی و شیخ ==> محمدی اولویت داره

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
تا جاییکه میدونم ایشون برای تحصیل رفتن خارج ... یکی از اساتید خوب هستند توی تدریس مدار که من افتخار برداشتن درس باهاشون رو داشتم
این پست برای آیندگانه که اگه این استاد برگشت
خصوصیات اخلاقی : جدی ، آروم ، ملیح :D ، صبور ، خونسرد ، 1ساعت ازش سوال بپرس همه رو ج میده بهت و کمکت میکنه
تدریس: از روی کتاب مدارمنطقی نلسون و مانو درس میده ... خیلی قشنگ درس میده ... سطح علمیش بالاس ... کتاب ببند چشم بسته یه جارو باز کن برات حلش میکنه
جزوه داره بیرون و میتونی سرکلاس جزوه هم بنویسی که بهتره بنویسی تا خوب دست گیرت شه (چون تند درس میده ممکنه نرسی بنویسی میتونی جزوه بخری ) ... جزوش بدرد ارشد میخوره
امتحان : 2تا سوال تشریحی و مابقی سوالا تستی ... سوالای تستی باید راه حل تشریحیش باشه بهتره تا جاییکه یادمه اگه نباشه نمره نمیده فکر میکنه از رو کسی نوشتی
بهتره اول 2تا تشریحی رو ج بدید بعد به سراغ سوال تستیا برید و زمان بزارید روشون ... تقریبا امتحان سختیه یعنی باید در طول ترم بخونید ... نمونه سوالای ترم های قبلش رو کار کنید
نمره : نمره خودتونو میده ... نمره به کسی نمیده اضافی
یادم نیست حضور غیاب میکرد یا نه ...

پیشنهاد :: خوبه باهاش بردارید ... مدار منطقی از مدار 1 و مدار الکترونیکی جالب تر هست و کمی از ساختمان گسسته درش دخیله ... اگه بود باهاش بردارید تا ببینید مدار منطقی چیه ؟!؟!

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خصوصیات اخلاقی : از جوونای قدیم ، فرد قابل احترامیه تنها یه سری خصوصیات داره که جالب نیست ، لج میکنه ، به یکی گیر بده دیگه گیرر میده ( البته از دخترش بهتره )
خصوصیات ظاهری: قد متوسط رو به بلند ، کت و شلوار میپوشه همیشه ...
علمی : سطح علمی خوبی داره ...
حضور غیاب حساسسس خیلیییی ... بعد از حضور غیابش که اول ساعت هست وارد کلاس بشی غیبت خوردی
تمرین میده اگر حل نکنی منفی میده (هر چند وقت یکبار که معلوم نیست کیه تمرینارو نگاه میکنه)
درس دادنش زیاد طول نمیکشه مابقی تایم تمرین حل میکنه که تمرین ها چون طولانین خیلی بتونه 2-3 تا تمرین حل کنه مگر تمرینارو تا آخرش حل نکنه ...
چیزهایی که سر کلاس میگه رو بنویسی و با ماشین حساب کار کنی و کار با ماشین حساب رو یادبگیری (سرعت عمل سر جلسه بالا میره) میتونی امتحانش رو خوب بدی ... سر امتحان تمام مراحل محاسبه ج بنویسید همونطور که سر کلاس مینویسه
امتحان : اون ترمی که من باهاش داشتم طبق گفته ها استاد زرین زاد سوالارو داده بوده و همه تو شوک بودن ولی صحتش معلوم نیست ... سوالای امتحان به نسبته راه حلای سوالا زیاده و کسی که تمرین داشته باشه میتونه به همه سوالا ج بده در غیر اینصورت قاطی میکنه و مثله یه سری از بچه های ما عصبی میشه
نمره : نمره خودتو میده ، ارفاق نمیکنه ، اگه بگه پاست میکنم نگران نباش پاس نمیکنه (ثابت شده اس واسه یکی از دوستان )

پیشنهاد : بهتر از زرین زاد هست (اینطور که میگن) بنظرم خیلی فرقی ندارن ولی برای راحتی با این استاد بهتره برداشته شه ولی اگه ارشد براتون مهمه با استاد زرین زاد چون خودش میگفت تخصصشه

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
استاد رحیم وفاپور...استاد اخلاق
جدا میتوانم بگم فو ق العاده استاد تکی هستش...کاملا با سواده..درکش خیلی بالاست..
روی حضور و غیاب حساسه..
12 تا 15 صفحه جزوه میده از همون امتحان میگیره..ولی باید کاملا مثل همون جزوه بنویسی تا بهت نمره عالی بده(یعنی باید جزوه حفظ کنی عینا)
نمره خودتو میده..

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
استاد دکتر منافی
درسهایی که ارایه میده:
آز شیمی عمومی,شیمی عمومی,آز شیمی آلی,آز شیمی پلیمر و خود درس شیمی پلیمر..
در آزمایشگاه کلا نه به حضور و غیاب کار داره نه گزارش کار میخواد.امتحانشم اینطوریکه یه سوال میپرسه خودش میره از کلاس بیرون میتونید با مشورت با همدیگه جواب بدید..رنج نمرشم از 14 تا 18,19(بستگی داره چقد پاچه خوار باشی)در آزمایشگاهم یه آزمایش الکی میکنه بعد کلاس تعطیل میشه...
سر کلاس درسیم کلا در حد 20 تا 30 صفحه جزوه میده مثل همون جزوش امتحان میگیره..راحت میشه ازش نمره بالا گرفت..

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
یکی از اساتید با شخصیت نرم افزار ... اگر بهش بگید استاد سلاجقه ، میگه دکتر سلاجه هستم :D و به دکتر بودنش حساسه (یه چیزهایی دیدم که میگم حقم داره) ، از اساتید ارشد دانشگاهمونن و اینکه در موسسات مربوط به ارشد تدریس میکنن و....
خصوصیات اخلاقی : جدی ، کلاسش ذره ای شوخی نیست ، حساس به دیرو زود اومدن دانشجو (حضور غیاب میکنه) ، تایمی از کلاس رو هدر نمیده در صورتی که نرسه درس بده حتماااااااااااااااااااا جبرانی میذاره
خصوصیات ظاهری : تپل (کمی) ، کت و شلوار ، موهای کم پشت ، صورت اصلاح شده ... میشه گفت ایشون کلا اتو کشیده هستن ، کل سال سرماخورده است ، سرمایی
تیک : تیک زیاد داره ... نگم بهتره ...
تدریس: واسه نرم 1 و 2 جزوه داره ... با پروژکتور تدریس میکنه و پاورپوینتاشو نشون میده و درس میده ... توی هر دو درسش پروژه میخواد قسمتی از نمره را این پروژه شامل میشه
توضیحی بدم در باره این درس : RUP و SSADM درس میده بیشتر RUP چون بیشتر میشه باهاش قسمت های مختلف پروژه رو نشون داد ... اولش براتون میگه که یکی از پایه هاش اساسی این درس هستش و خیلی هم مهمه ... در پایان که شما میخواین پروژ] بردارید اساتید (نرم افزار مخصوصا) اصول مهندسی رو از شما میخوان کمتر استادی نمیخوادش ... برای یادگیریش بهتره با استاد سلاجقه بردارید در چند پست بعدی درباره استاد سیدی هم توضیح میدم ...
این استاد شاید بعضیا برندارن واسه اینکه فکر میکنن نمرشون کم میشه ولی از این استاد نمره های بالای 17 هم داشتیم پس بستگی به شما داره که چقدر همت کنید ... تجربه برداشتن با دو استاد (سلاجقه و سیدی) رو داشتم که دارم اینو میگم ...
من نمرم با این استاد خوب نشد و شاید خیلی بد شد ولی چیزی که از این استاد یادگرفتم بیشتر از استاد سیدی بود ...
با این استاد باید پابه پاش بخونید
یک نکته مهم اینکه تمرین میده و چندتا از سوالای امتحان از همون تمریناست و مهمه ... خیلی مهمه
امتحان : 2 مرحله است ... مرحله اول :: 45 دقیقه (زمانش دقیق یادم نیست) فرصت دارید تا یکسری تست داده میشه اونارو بزنید تست های ارشد هست که این تست ها توی کتاب پوران پژوهش هست
مرحله دوم :: بعد از گرفتن سوالای تستی و پاسخنامش سوالای تشریحی میدن سوالای تشریحی اولیش تقریبا راحته و درصورتی که درس رو با نموداراش بلد باشید میتونید پاسخ بدید چند تا هم تعریفی داره ... سوال آخرش مربوط به پروژه هست (نه پروژ] خودتون) ییک مسئله سر امتحان میده و شما باید use case ها و class diagram و activity diagram و ...(چیزهایی که میخواد) رو براش بکشید ...
تجربه خودم و دوستان ثابت کرده که شما تستی ها رو خوب بزنید و تشریحی ها رو هم بدک ج ندید پاس میشید و باید بگم که اگرر از قسمت سوال تحلیل که همون سوال پروژه هست چیزی ج ندید مطمئن باشید افتادید!!
چون فکر میکنه که پروژه رو خودتون انجام ندادید ...
بعد از امتحان زمانی رو مشخص میکنه که با گروهتون به همراه پروژتون میرید یونی و پروژه رو برای استاد شرح میدید ... اونجا معلوم میشه که پاسید یا ردید :)
نمره :: نمره خودت ... ولی محاسبه خاصی تو نمره دادن داره که دقیقا نمیدونم چه جوریه ...

نکته :مهندسی نرم 2 هم درس میده ولی من فقط سرکلاسش بودم امتحانش نمیدونم چه جوری بوده

پیشنهاد : من این استاد رو تایید میکنم ... ولی اگه دنبال نمره راحتی بهتره با استاد سیدی برداری (با اینکه استاد سیدی هم براحتی به کسی نمره نمیده)

Last edited:

I H O S E I N

Registered User
لایک‌ها
21
مرتضی مجدی:
ایشان الکترونیک1و2 و آز الکترونیک ارائه میدند.استادی با شخصیت و آرام و از لحاظ اخلاقی عالی.درس دادشون بد نیست اما خوب هم نیست!الکترونیک ریزه کاری زیاد داره و حل مثال زیادی از طرف استاد می‌طلبه اما ایشان خیلی کم مثال حل می‌کنند.در صورتی که به نظر من خیلی از مطالب ایشان را دانشجو خودش می تونه بخونه و به راحتی درک کنه و نیازی به گذاشتن این همه وقت سر کلاس نیست.مثلا در مبحث دیود ها ایشان 3یا4 جلسه رو صرف توضیخ فیزیک الکترونیک کردند که به راحتی میشد این مطالب رو در یک جلسه گفت یا به عهده خود دانشجو گذاشت تا از روی کتاب مربوطه مطالعه کند.
در مورد امتحان اگر خودشان بگیرند که سوال های مورد علاقه‌شون معلومه و این از 2 حل تمرینی که می‌گذارند می شود فهمید!
اما نمره بالا نمیده یا لااقل من ندیدم و همانطور که گفتم الکترونیک نکته زیاد داره پس سوالی که شما حل می‌کنی و به جواب میرسی لزوما درست نیست!سر جلسه امتحان هم تا جایی که بتونه کمک میکنه.
در کل استاد خوبی است
حضور غیاب هم به این صورت هست که روی کاغذ اسمتون رو می‌نویسید و تحویل میدید و از روی کاغد اسم ها رو نمیخونند پس برای احتیاط اگر هم نتونستید برید هماهنگی های لازم رو انجام دهید!

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
استاد نورعلیزاده - گروه برق قدرتدرسهای ارائه شده توسط ایشان سیگنال وسیستم - مخابرات - ازمایشگاه اندازه گیری
حدود 45 ساله ونسبتا خوش پوش ازمایشگاهش قشنگ میشینه وخودتون یکی یکی صورت کار رو میخونید و انجام میدید اگه گیر کردید میپرسید میاد کمک میکنه وگرنه مثل دیگران اول توضیح وبعد انجام دادن خبری نیست امتحان عملی نمیگیره وفقط یه امتحان کتبی که چند تا سوال معمولی میپرسه نمره هم 16 به بالا (خدائیش ازمایشگاهش گیر نیست )
سیگنال هم یه ترمهایی میگه که من یه دفعه سر کلاسش رفتم توضیحاتش بد نبود یه کتاب با یکی از اساتید نوشته که میگه تمرینات اونو حل کنید وتحویل بدید وامتحانشم میگن از همون مسایل اخر کتابش هست البته من یه دوست داشتم که فکر میکرد سیگنال 15 میشه با هاش شد 8.5!
من بین ایشون ودکتر غفرانی میگم صددر صد دکتر غفرانی بهتره

Last edited:

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
استاد کرمی -درس ارائه شده توسط ایشان نقشه کشی صنعتی
یه استاد جوون در حد دانشجویان ارشد هست ادم مودب وبا شخصیتیه هر جلسه چند تا تمرین میده که باید رسم کنید وجلسه بعد تحویل بدید نمره هم خوب میده حضور وغیاب هم هست
درس نقشه کشی خیلی راحته ولی بعضی بچه ها توی اون به مشکل میخورن - مشکل بچه ها نداشتن تجسم سه بعدیه که یکم کارکنید قلقش به راحتی دستتون میاد

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
استاد دارستانی فراهانی درس ارائه شده توسط ایشون زبان عمومی
استا حدود 40 ساله با اخلاق خیلی خوبیه منتها چون کلاسش مختلطه یکم مراعات خانومهارو میکنه واگه کد های اخرش بیایید که خانومها نیستن با تک تک بچه ها بگو وبخند داره
درسش که عمدتا راحته وحفظی هست امتحانش هم معمولیه ونمره دادنش هم عالیه توصیه من اینه که اگه درسشو داشتید حتما باهاش بردارید

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
استاد فیض درس ارائه شده توسط ایشون فارسی هست
یه استاد با ظاهری شبیه همه استادای عمومی! واقعا اخلاق متین و با فرهنگی داره واصلا اهل توهین وغیره نیست متن هارو ترجمه میکنه که حتما سعی کنید ترجمه خودش رو یاد بگیرید وچند مورد سبک هم داره که مثل تاریخ ادبیات میمونه وکلا اسونه منتها خوب بخونید که نمره خوب بگیرید که معدل رو بکشه بالا بالاخره سه واحده - نمره هم 18-19 براحتی میشه گرفت - گاهی اوقات برگه های امتحانی دانشجو های سال قبل رو سر کلاس میاره ومیخونه که ادم واقعا به عقل یه سری ها شک میکنه تا به سوادشون !

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اول اینو بگم که یکی از بهترین اساتید من بودن و از جمله کلاسایی بود که بعد از گذشت 6 ترم هنوز یادمه که چه حرفایی زد .
بسیار با شخصیت ومتین , در عین اینکه کلاس به هیچ وجه خشک نیست . اونموقع که به ما درس میداد فقط جزوه ی خودشو سر کلاس میگفت . البته نه اینکه روخونی , با بچه ها بحث میکرد که ادبیات ما چی بود و چی شد! اما مثل اینکه بهش گیر دادن , باید کتاب فارسی عمومی رو درس بدی :| . در کل قبولش دارم (طوری که 450 صفحه جزوه رو کلمه به کلمه حفظ کردم) . در مورد نمره م اذیت نمیکنه و نمیندازه . چنتا از بچه ها که باید میوفتادن (بدجوری ناراحت میکردن پیرمردو) با 14 پاس کرد! پیشنهاد میدم باهاش بردارین ولی تو این درس اساتید هتل تری هم داریم که من نمیشناسمشون و راحت 20 میدن...
پ.ن : اینو بگم که پسرش دانشگاه شریف میره و خودشم کوهنورده:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خعلی باحاله . سه چهاتا حکومتو تجربه کرده ولی اخلاق 20 . من کلا 2 بار رفتم سر کلاس , جلسه اول نیم ساعت آخر یه بارم جلسه آخر سر حضور و غیاب . وقتی گفتم حاضر یه نیگا به من کرد یه نیگا به لیست دوباره یه نیگا به من و شروع کرد همه غیبتامو حاضری زدن:D. رو برگه عملا 3 نمره دری وری نوشتم که 20 داد. هرچند رو معدل کل تاثیر نداره ولی کلی حال کردم :دی

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
استاد شهاب ذوالریاستین
درس مورد ارایه:فیزیک 1 و 2(البته الان مدیر گروه فیزیک هست)
اخلاقش خوبه..روی حضور و غیاب حساسه..میان ترمش به نسبت راحته(سعی میکنم از جزوش بگیره)
نمره خودتو میده...ولی انصافا برگه هاشو خوب صحیح میکنه..با دانشجو راه میاد..

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
استاد فاطمه اخلاصی
درس ارایه دهنده: فیزیک 1 و 2 و نانو
درس دادنش افتضاحه..حضور و غیاب براش مهم نیست..کلا اخلاقش تعطیله...
نمره خودتو میده..میان ترمشم سخته...به قول معروف آدم زبون نفهمی هم هست...

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
استاد فلاح تفتی
درس ارایه دهنده:مبانی مهندسی برق(کلا درسهای برق میگه که من زیاد ازش اطلاعی ندارم ولی میدونم توی گروه برق)
از لحاظ اخلاقی کلا توی باغ نیست و چیزی زیادی حالیش نیست(یعنی راحت میتونید بخوابید سر کلاسش) از لحاظ درسی هم سوادی نداره..خیلی بی سواده..اگه جزوه ای که از روش درس میده ازش بگیرید کلا هیچی بلد نیست..روی حضور و غیاب حساسه..
یه کتاب داره که بهر دانشچویی میده یه تیکه اشو ترجمه کنه و 4 نمره بهش میده..یه میان ترم 4 نمره ای هم عین جزوش میگیره...پایان ترمم از کل جزوش عین جزوه امتحان میگیره(البته اگه حال داشته باشه شاید اعدادشو عوض کنه)
کلا میتونید ازش نمره خوب بگیرید...

Last edited:

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
استاد دکتر پرویز حسین خانی
درس ارایه دهنده:فیزیک 1و 2 و نانو (گاهی اوغاتم فیزیک پیش)
اخلاق:والا از نظر اخلاق شما هیچوقت نمیفهمید که کی این استاد خوبه یا بده..کلا داره شوخی میکنه یه دفعه جدی میشه...بعد شوخی میکنه دوباره..از لحاظ روانی دیوانه محسوب میشه..
از نظر میان ترم معمولا یه سوال میگیره که اگه سوال نصفحه حل کنی کلا نمره میان ترمتو صفر میده...ولی سوالش همیشه تو جزوش هست ولی ممکنه جز سوالهایی باشه که گفته باشه ولی حل نکرده باشه..
آدم بدی نیست..اگه روی مخش راه برید یکم باهاتون راه میاد..تازگیا روی حضور و غیاب حساس شده..
از نظر امتحانیم مشخص نیست..مثلا من دوستم توی میان ترم مثل هم نوشتیم من شدم صفر دوستم شد 5...
برگه های پایان ترمشم همینطوری احتمالا صحیح میکنه...ولی کلا اگه زیاد بخونید میشه یه 10 ازش گرفت..

بالا