usef8000
Registered User
این بحثارو جمع کنید منم اومدم از درامدام گفتم اشتباه کردم چون هیچکی مشارکت نمیکنه
بیخیال بابان بابا 200 دلار !!!!!!!!!!!! شاید به 50 دلار برسه بیش تر نمیرسه .من مثه یوسف نیستم که اکانتش 300 تا تسک بیاد
:general611:
چطور حرفه ای کارمیکنی؟بیخیال بابا
من 4-5 روزه حرفه ای کار میکنم 30تا رو دارم
منظورم از حرفه ای اینه که وقت میذارم واسه تسک زدنچطور حرفه ای کارمیکنی؟
منظورت روز 30 دلاربود؟
منظور ای پی انگلیس هست.یعنی خودش تو انگلیس باشه؟
این فکر کنم از هموناس که گزینه آخرو باید ردست پر کنی؟!؟!اساتید لطفا در مورد survey های luxury راهنمایی بفرمایید:
مشاهده پیوست 726130
من هر کاری میکنم آخرش verify نمیشه و میگه طبق مراحل جلو نرفتی و جوابت اشتباهه!
من امروز با انگلیس زدم تسک ها خیلی راحتتره و 10 سنتیاش بیشتر بود برای من نزدیک 20 تا زدم تو 30 دقیقه البته 90 درصد اوقات با امریکا میرم چون تعداد بیشترهمنظور ای پی انگلیس هست.
یا همه با آمریکا میزنن؟
آقا واقعا دست شما درد نکنه حق با شما بود جواب رو توی سورس پیدا کردم!این فکر کنم از هموناس که گزینه آخرو باید ردست پر کنی؟!؟!
نیازی به طی مراحل نیست روی اون قسمت جواب راست کلیک کنید و گزینه اینسپت المنت رو بزنید جوابش همونجا هست.بعی وریفای کنید بعد سابمیت.
کجای سورس بود؟آقا واقعا دست شما درد نکنه حق با شما بود جواب رو توی سورس پیدا کردم!
واسه ما که هیچ تسکی نمیاد!امروز 10 دلار در اوردم با یه اکانت البته میشد بالای 20 دلار هم در اورد ولی من تنبلی کردم
اکانت من جدیده برای چند روزه والا فقط با یه ایپی کلی تسک میاد همین الان هم کلی تسک هست که نزدم همه ساعات هم تسک میاد بیشتر هر 1-2 ساعت یکبارواسه ما که هیچ تسکی نمیاد!
تسکای شما کی اومدن؟ اکانت شما جدیده یا قدیمی عزیز!؟
اون همه تسک چند سنتی؟اکانت من جدیده برای چند روزه والا فقط با یه ایپی کلی تسک میاد همین الان هم کلی تسک هست که نزدم همه ساعات هم تسک میاد بیشتر هر 1-2 ساعت یکبار
از 4 روز پیش شروع شد همین موقع ها بود که 300 تا تسک اومد از اون موقع هر دفعه 50-60 تا مرتب میاد خودم هم توش موندم چجوریه امیدوارم زودگذر نباشه و این روند ادامه داشته باشه
یک سنتیا که اکثرا میان ولی همشو نمیشه زد.یکم بیشتر باز میکنی هنگ میکنه مرورگر آدم.یکمم حوصله بره.
این 10 سنتی های یاهو که دوستان انجام میدن چه اروری دریافت میکنن؟
. . .:general602:
مشاهده پیوست 725672