یاهو یک در میون تقریبا درست کار میکنهیک سنتیا که اکثرا میان ولی همشو نمیشه زد.یکم بیشتر باز میکنی هنگ میکنه مرورگر آدم.یکمم حوصله بره.
این 10 سنتی های یاهو که دوستان انجام میدن چه اروری دریافت میکنن؟
الان موتور جستجو ask با aol هم اضافه شده
یاهو یک در میون تقریبا درست کار میکنهیک سنتیا که اکثرا میان ولی همشو نمیشه زد.یکم بیشتر باز میکنی هنگ میکنه مرورگر آدم.یکمم حوصله بره.
این 10 سنتی های یاهو که دوستان انجام میدن چه اروری دریافت میکنن؟
من میزدم فاییده نداشت!کسی از انگلیس هم تسک میزنه؟
واسه منم همین طوره،من میزدم فاییده نداشت!
یه سوال! فقط من نمیتونم تسک های یاهو رو بزنم یا همه همینطورن؟؟؟
و یکی یه لطفی میکنه روش کار با این User Agent Switcher رو توضیح بده؟
جالب ناک انگیزه.دوستان همین الان 300 تا تسک اومده برید بزنییییید !!!!!!!!!
8 سنتی و 10 سنتی نئو داره دیگه
برای من هم گاهی این اتفاق میفته، اون هم زمانی که ساعت کامپیوتر رو تغییر میدم.سلام به دوستان عزیز من یک مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید، من تو سایت Crowdflower حدود 6-7 ماه پیش ثبت نام کردم و 1-2 ماهی فعال نبودم و دیروز که برگشتم و وارد اکانتم شدم اکانت مشکلی نداشت و همه چی خوب بود . اما متاسفانه ایمیلی که روی این اکانت ست کرده بودم توسط مایکروسافت بسته شده و ناچار شدم ایمیل جدید بهش بدم حالا از موقعی که ایمیل رو عوض کردم قسمت Work Statistics ریست شده و تمامشون 0 شده ! و اون پایین بخشی که برای لول بود هم تیکاش رفته ولی توی بخش History job کارهام رو میاره !! حالا بازم هرچی تسک جدید انجام میدم قسمت Work Statistics آپدیت نمیشه و همچنان صفر باقی مونده.
اینم اسکرین شات، قبل از اینکه ایمیل رو عوض کنم یه صفحه باز داشتم که صفحه سمت راستی هست که بعد تغییر ایمیل شد مثل سمت چپ :
![]()
فکر کنم منظورت کلیکسنسه.نه ساعت رو تغییر ندادم و ساعت به وقت ایران خودمونه، بنظرت باید بزارم رو تنظیم اتوماتیک ؟
شاید بن شدم ؟
راستی یه سایت هست مثلا نئوباکس قبلا که میگفتن خیلی میشه پول درآورد اما مشکلش اینه که وی پی ان رو درجا تشخیص میده و نمیزاره حساب باز کنی ! آدرس اون رو دارید ؟
نمیدونم فک کنم همین سایت بود که میگن در آمد خوبی داره اما با ای پی ایران مشکل داره.فکر کنم منظورت کلیکسنسه.
http://www.clixsense.com/
برای من هم گاهی این اتفاق میفته، اون هم زمانی که ساعت کامپیوتر رو تغییر میدم.
اگر ساعت کامپیوتر شما به هر علتی تغییر کرده، اون رو به حالت اول برگردونید. ملاک ساعتیه که باهاش تو نئوباکس فعالیت داشتید!
دوست عزیز اینجا اکثرا چند اکانته کار میکنن دوستانکسی نیست منو راهنمایی کنه ؟ الان دوستانی مثل آقا یوسف یا دیگر دوستان که در آمدشون بالا چطور کار میکنن ؟ یعنی یدونه اکانت دارن یا نه ؟ اگه آره بعد خود کرود میگه چند اکانته رو بن میکنه پس چطور این دوستان کار میکنن ؟ @usef8000
بعد برای لاگین باید با ایپی واقعیمون اقدام کنیم ؟ ( Crowdflower )
بنظرتون برای لول کار کنم خوبه یا چند اکانته باشم ؟ بعد اونوقت چنداکانته رو بن نمیکنن ؟دوست عزیز اینجا اکثرا چند اکانته کار میکنن دوستان
اگه برای لول کار نمیکنید نیازی نیست با رچی لاگین میکنید بکنید فقط موقع تسک از ای پی امریکا و انگلیس استفاده کنید کافیه
شما که آی پی اختصاصی داریناون همه تسک چند سنتی؟
بسته به شرایط خودتونه دوست من.بنظرتون برای لول کار کنم خوبه یا چند اکانته باشم ؟ بعد اونوقت چنداکانته رو بن نمیکنن ؟
من آی پی رو برا لول استفاده نمیکنم دوست منشما که آی پی اختصاصی دارین
تونستید لول بگیری؟
یعنی با اون اکانت یا با اون آی پی، قبلا اون تسک انجام شده.اقا این پیغام یعنی لیمیت شدم؟؟
You've completed all your work!
Thank you so much for your hard work! You've reached the work limit for this particular task. That's great! We hope you find some other tasks to work on!
آی پی اختصاصی که شما ارائه میدین میشه برای گرفتن لول استفاده کرد؟من آی پی رو برا لول استفاده نمیکنم دوست من
و انگلیسی من هم در اون حدی نیست که بتونم جواب بدم به سوالاش پس همین چند اکانته رو کار میکنم
اول اینکه لول گرفتن فقط ای پی نیست یه سری چیزا تو ورود خروج به اکانتتون رعایت کنیدآی پی اختصاصی که شما ارائه میدین میشه برای گرفتن لول استفاده کرد؟