چه چیزا باید رعایت کرد؟اول اینکه لول گرفتن فقط ای پی نیست یه سری چیزا تو ورود خروج به اکانتتون رعایت کنید
و دوم اینکه بنده آی پی رو به شرط اختصاصی بودنش میدم نه به شرط لول گرفتن.تست نکردم تا حالا.
چه چیزا باید رعایت کرد؟اول اینکه لول گرفتن فقط ای پی نیست یه سری چیزا تو ورود خروج به اکانتتون رعایت کنید
و دوم اینکه بنده آی پی رو به شرط اختصاصی بودنش میدم نه به شرط لول گرفتن.تست نکردم تا حالا.
به گفته یکی از دوستانی که لول دار بود باید ترکر هاتونو بلاک کنیدچه چیزا باید رعایت کرد؟
بیش از دو اکانت در در نئو تخلف هست و بفهمن بن میکننسلام به همگی.
یه سوال از دوستان چند اکانته!
اگه شما دوتا اکانت نئو تو دو تا ویندوز مختلف داشته باشید و با هر دو تبلیغات رو نگاه کنید، از نظر نئو تخلف محسوب نمیشه؟ واحتمالا" بن شدن وجود نداره؟
چون به هر حال آی پی شما تو هر دو ویندوز مشابه هم هست؟
ترکر هاتونو بلاک کنید یعنی چی؟!به گفته یکی از دوستانی که لول دار بود باید ترکر هاتونو بلاک کنید
مراقب باشید یهو قطع نشین وسط اکانت که ای پیتون تبدیل به ایران بشه
بحث کوکی و هیستوری و مواردی که احتمال داده میشه از روش لو بره آدم
تو اینترنت جستجو کنید توضیحات کامل رو پیدا میکنید.ترکر هاتونو بلاک کنید یعنی چی؟!
هزارتادرود! دوستان چند تا تسک رو میشه با هم باز کرد بعد یکی یکی انجام داد؟!
برا من بعد کلی رفرش مثلا ۴ تا فیشر میاد تا یکی رو تموم کنم بقیه رفتن!
^^^^^^^^^
البته بحث تایمر هم هست...که اینجا سرعت عمل خیلی بدرد میخوره
..................................
امشب چقدر برام فیشر اومد
1 دلار امشب دشت کردم![]()
از ساعت چند تا چند این مقدارو زدی دوست عزیز؟من 5 دلار دشت کردم
![]()
از ساعت 8 تا الان تو تسک فوردلاراز ساعت چند تا چند این مقدارو زدی دوست عزیز؟
تسک فوردلار رو میتونم با آی پی ایران ثبت نام کنم؟از ساعت 8 تا الان تو تسک فوردلار
آره میتونیتسک فوردلار رو میتونم با آی پی ایران ثبت نام کنم؟
یه سوال دیگه این که به وب مانی پرداخت میکنه؟ تا بالاخره از شر این پیزا راحت بشیم؟
ترکر چیه؟تو گوگل سرچ کردم ولی هیچ نبودبه گفته یکی از دوستانی که لول دار بود باید ترکر هاتونو بلاک کنید
مراقب باشید یهو قطع نشین وسط اکانت که ای پیتون تبدیل به ایران بشه
بحث کوکی و هیستوری و مواردی که احتمال داده میشه از روش لو بره آدم
بعد از ثبت نام، چطوری باید اکانتم رو به کراد متصل کنم تا بتونم تسک بزنم؟آره میتونی
پرداخت هم به پرفکت مانی و وب مانی و اگوپی و.... هست
با آی پی ایران یا امریکا؟میری تو قسمت CF TASKS
آمریکابا آی پی ایران یا امریکا؟