مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز.من با ایران ثبت نام کردم بعد با آی پی آمریکا رفتم و امروز 23 دلار درخواست زدم شب پرداخت کردپس یعنی با آی پی ایران ثبت نام و لاگین کنم بعد با آی پی آمریکا برم به قسمت CF Task.
این جوری برای اکانت من دو تا آی پی کاملا متفاوت ثبت میشه . . .
مشکل پیش نیاد؟؟!!
امکانش نیستالان اکانت کراد من به هر دو کانال نئو و فوردلار متصله. چطور میتونم تسک های هر دو رو تو یک صفحه ببینم؟
من همزمان با لپتاپ و پی سی کار میکنم. ولی خب یکی از اکانتام لیمیت شده واسش تسک نمیاد باید یه فکر دیگه بکنم...اره واقعا...من الان چندتا 10 سنتی موبایل یاهو دارم....این یاهو ها همش برا امریکاست
برا انگلیس بینگ هست و راحت اجرا میشه...
...................................
الان میبینم دوستان رو چند اکانت کار میکنن تعجب میکنم...
والا ما تو همین یک اکانتش موندیم!دی
امروز چقد تسک زدی؟یک اکانت هم کافیه بنظر من
فقط ساعت 11 تسک زدم اونم 10-15 تاامروز چقد تسک زدی؟
ببخشید یه سوال، من اینو نصب کردم حالا منظورتون از اینکه تو اکانت هستیم قطع نشه چیه ؟ و بلاکشون کنیم چطوریه ؟ چون این برنامه خودش کار میکنه و چیزی نداره که آدم کنترلش کنه !
این افزونه ghostery به چه درد میخوره ؟ بدرد Crowdflower هم میخوره ؟ تاثیری روی لول گرفتن داره ؟فکر کنم افزونه ghostery برای این سایت خوب باشه...
تو سایت کلیسنس هربار میخواستم ثبت نام کنم پیغام استفاده از چیز پی ان رو میداد ولی با این افزونه تونستم ثبت نام کنم ولی نه پرفکت ساپورت میکرد نه پیزا...
امروز از صبح تا الان دارم سایت رو چک میکنم جز چندتا 10 سنتی فیشر دیگه برام نیومد...چندتاشم که یاهو بودن!
سایت های دیگه هم جز neobux اصلا تسک بدرد بخوری نداشتن..
....................
این error های بیخود تو تسک ها واقعا مسخره است
من تو این لینک که دادم خواستم دوستمون بدونن با ترکر چیکار میشه کرد.ببخشید یه سوال، من اینو نصب کردم حالا منظورتون از اینکه تو اکانت هستیم قطع نشه چیه ؟ و بلاکشون کنیم چطوریه ؟ چون این برنامه خودش کار میکنه و چیزی نداره که آدم کنترلش کنه !
دقیقا نمیدونم کارش چیه!دی
ولی بنظرم مفید باشه...تا الان که دارمش اکانتم لیمیت نشده[/QUOTE
منم الان ghostryنصب کردم رفتم کلیکسنس ثبت نام کنم زد استفاده از وی پی ان. علت چیه؟