adib samet
Registered User
منم با روش دوستمون تسک های یاهو رو زدم شد! دمت گرم!
تاپیک داره به عنوانش نزدیک میشهمنم با روش دوستمون تسک های یاهو رو زدم شد! دمت گرم!
فقط با ویندوز 7 میشه ؟Windows 7-Google Chrome-User Agent Switcher1.8.6
تاپیک داره به عنوانش نزدیک میشه
معرفی روش ها
و به نوعی راهنمایی و تبادل اطلاعات و تجربیات
قبل از این که شده بود محلی برای اعلام و نمایش درآمد روزانه کاربرا!!!
نه من با ویندوز 8.1 کار میکنم.فقط با ویندوز 7 میشه ؟
اره فقط بعضیاش رو میشه انجام داددوستان الان با روشی که دوستمون گفت یه تسک یاهو رو انجام دادم ولی دومی ارور داد.معلومه هنوز وضعشون خرابه.
اولا که باید 4-5 روز از ثبت نامت گذشته باشه تو نئواقا ما یه راه پیدا کردیم برا آب کردن این دو دلار اونم موقع ریکوئست این خطا رو داد...
An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.
برداشت هم قلق خاصی داره؟
منم برای تست اول کار وقتی خواستم 2 دلار برداشت بزنم همین ارور رو داداقا ما یه راه پیدا کردیم برا آب کردن این دو دلار اونم موقع ریکوئست این خطا رو داد...
An error occurred during your last request.
Please try again in a few hours.
برداشت هم قلق خاصی داره؟
6راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم این تسک هایی هم که تو عکس می بینید به نظر من فقط یکبار می تونی انجام بدی اینطور نیست که همین تسک هر روز بیاد امتحان کردم حالا شاید غیر از این باشه چون من یکی از این ها رو که حل کردم دیگه بار دوم ندیدم از نوع اسونش رو می گم که زبان انچنانی لازم نداشت
نه نمیشه کراود این اجازه رو نمیده. البته تا جایی که من قوانینش رو خوندم و میدونم بازم توی خود قوانین کراود سرچ کنیداقا یه سئوال.فرض کنین من یه اکانت تویه نئو باکس دارم.ولی دو اکانت تویه کراود فلاور.ایا از هر اکانتی که در کراود دارم میتونم برایه اکانته نئو باکسم استفاده کنم؟
فقط از یکیش استفاده کن که لیمیت نشیاقا یه سئوال.فرض کنین من یه اکانت تویه نئو باکس دارم.ولی دو اکانت تویه کراود فلاور.ایا از هر اکانتی که در کراود دارم میتونم برایه اکانته نئو باکسم استفاده کنم؟
معتبره معتبرپست خرید و فروش دلار پیزا نمیشه توش پست گذاشت. کسی خریدار معتبر سراغ داره ؟
ارزون میخره، 3050معتبره معتبر
mihanpay.ir
بجاش کارش درسته یجایی کارت گیر کرد رات میندازهارزون میخره، 3050
یه جا دیگه دیدم 3200 میخرن
پست خرید و فروش دلار پیزا نمیشه توش پست گذاشت. کسی خریدار معتبر سراغ داره ؟
همونجا یا هرجا که دیدی بیشتر میخرن ادرسشو بذار استفاده کنیم.ارزون میخره، 3050
یه جا دیگه دیدم 3200 میخرن