Chipot
Registered User
- نوشتهها
- 479
- لایکها
- 324
آی پی شما آمریکا است یا انگلیس؟فعلا نیم ساعته لول گرفتم![]()
آی پی شما آمریکا است یا انگلیس؟فعلا نیم ساعته لول گرفتم![]()
تبریک میگم خدمت شما دوست عزیزخب به سلامتی این هم از لول 3
![]()
اسپم رو هم چک کردی؟کسی میدونه چرا برام ایمیل فعال سازی نئو نمیاد؟چقدر باید طول بکشه؟
درستهتبریک میگم خدمت شما دوست عزیز
ولی یه سوالی داشتم
یکی از شرایط لول گیری اینه که حداقل 100 تا سوال رو پاسخ داده باشین ولی شما تو این عکس به اون حد نرسیدین!
پس چطوری به شما لول دادن؟
دوست عزیز شما چه کارهایی کردید لول گرفتید؟خب به سلامتی این هم از لول 3
![]()
تو ویندوز مجازی زدی؟درسته
من تا دیشب 93تا سوال رو زده بودم
امروز صبح یه تسک مربوط به هتلها اومد که 10تا سوال داشت که اونو زدم و از 100تا عبور کرد. (نیم ساعت بعد از اینکه اون تسک رو زدم لول بهم داده شد اما هنوز سوالات مربوط به اون تسک رو ثبت نکرده)
آرهتو ویندوز مجازی زدی؟
از افزونه افزونه Ghostery استفاده کردی؟
سلام افرین کارت خیلی درست بود بهت تبریک می گم از جمله شماره 2 خوشم اومدسلام به همگی
میخوام داستان مینی جاب زدن خودم رو اینجا کوتاه واستون بنویسم!
من حدود 3 هفته پیش از طریق همین تاپیک با مینی جاب آشنا شدم و با فریگیتیه اکانت ساختم. روزای اول زیاد تسک نبود اما به مرور زیاد شد و به روزی 7-8 دلار رسیدم تا اینکه اکانتم لیمیت شد. بعدش تصمیم گرفتم که برم واسه لول گرفتن و ظرف مدت 4 روز موفق شدم لول بگیرم
همین الان هم لول بهم داده شد، گفتم اول به شما خبر بدم بعد برم تسک بزنم
نکات:
1- از آی پی ثابت استفاده کردم (فقط 1 آی پی)
2- تسکها رو درست و جوانمردانه زدم! یعنی هرکاری رو که خواسته بود دقیقاً انجام دادم
3- یه اشتباهی که کردم این بود که تسکهایی رو که از زدنشون مطمئن نبودم رو هم میزدم که باعث شد Accuracy تسکهام پایین بیاد و به لول 3 نرسم.
این هم یه عکس از اکانتم:
![]()
آره
نه
عزیز فرمایش شما متین[="morteza0611, post: 10661979, member: 323094"]سلام افرین کارت خیلی درست بود بهت تبریک می گم از جمله شماره 2 خوشم اومد
من هم همین کارو کردم که لول گرفتم و این رو هم بگم که
نابرده رنج گنج میسر نمی شود مرسی[/QUOTE
یکی مثل یوسف بدون لول روزی پنجاه چوق میکشه بیرون. اون هنره لول به چه دردی میخوره بذار لبه کوزه ابشو بخور.
خوب درسته دیگه 178 سنت یعنی تقریبا کمی کمتر از دو دلار یعنی چیزی معادل 17 یا 18 تا تسک میشر 10 سنتی مخصوص موبایلبا آخرین اخبار اکانتم در خدمتتون هستم
الان یه تسک 178 سنتی زدم ( 2 دلار پرداخت کردن) :general208:
یه نظرسنجی در مورد بیمه بود
حدود 10 دقیقه طول کشید
کلا تسکهای نظرسنجی به زبان متوسط رو به بالا احتیاج دارن
اونا که ما رو تحریم کردن و ما رو تحت فشار گذاشتن اشکال نداره به چه حقی این کارو کردن هاااااان هااااانسایتهایی که ایران رو تحریم کردن دور زدشون اشکالی نداره![]()
تبریک می گم
شما بزرگوارید عزیز!دوستان حالا که تعداد لول دارهها رو به افزایش هست و انشالاه که ماندگاری خودشون رو داشته باشن
بیایین
و بیشتر در مورد نحوه حله تسک های لول دار و با ارزش بالا مانور بدن تا که حداقل اون هایی که زبانش زیاد قوی نیست کمکی کره باشن
بی پرده بگم یکیش خودم که زبانم رو به متوسط هست
ممنون میشم بچه های خوش قلب لول دار بیان و همکاری کنن مرسی