اختیار دارید. بنده همچنان در خدمت دوستان خواهم بود.دوست عزیز راهنمایی های خیلی خوبی میکنی
ازتون تشکر میکنم
امیدوارم حضورتون در تاپیک ادامه دار باشه
کار این افزونه و Ghostery یکی هستش.جلوگیری از رهگیری شما.واقعا ممنون واسه اطلاعاتتون.افرونه Kepp More Opt Outs که معرفی کردید برای چه کاری بدرد میخوره؟بعد این که کی اینجا ای پی اختصصای میفروشه؟![]()
یه مدت آقای بهشتی نیستش.تصادف کرده بود.دوستان توجه کنید دلارسنتر اسکم شده مواضب باشین.....
نئوباکس روی دو چیز خیلی حساس هست.یکی لایگن و یکی برداشت.دوستان! یه سوال در مورد برداشت با پی پال.
آیا در زمان برداشت از نئوباکس با پی پال، نباید به هیچ عنوان از آی پی ها ی غیر ایرانی استفاده کرد؟
ممنون از جوابهاتون.
در مورد ویندوز 7 ، بنده فقط راهکار خودم رو گفتم، در مورد تاثیر ویندوز بر تعداد تسکها نمیتونم با اطمینان نظر بدم، هرچند گمان نمی کنم که تاثیری داشته باشه،سلام
به به قدیمی تر ها برگشتن
دوستان لول 3 چقدر درامد دارید در روز ؟
چه ساعتهای تسک میاد برا لول دارا ؟
گفتید ویندوز سون ایا فرقی میکنه یعنی تسکای جدید ویندوز سون میخواد یا ....
پیزا چند میفروشید
ممنون میشم پاسخ بدید
ممنون.نئوباکس روی دو چیز خیلی حساس هست.یکی لایگن و یکی برداشت.
برخی دوستان قبلا گفتن یکی دوبار اینطوری برداشت کردن ولی من خودم ریسک نمیکنم.
اگرم میخوایید تست کنید روی یه اکانت دیگه که د وسه دلار دارید تست کنید ببینید بن میکنه یا نه
ولی احتمال زیاد بن میکنه اکانت شمارو
سلام رفیق قدیمیسلام
به به قدیمی تر ها برگشتن
دوستان لول 3 چقدر درامد دارید در روز ؟
چه ساعتهای تسک میاد برا لول دارا ؟
گفتید ویندوز سون ایا فرقی میکنه یعنی تسکای جدید ویندوز سون میخواد یا ....
پیزا چند میفروشید
ممنون میشم پاسخ بدید
خواهش میکنم.ممنون.
یعنی در زمان برداشت از حساب با پی پال ، باید با آی پی اصلی خودمون برداشت بزنیم!؟
به عبارت بهتر،در زمان برداشت، نیازی به تغییر آی پی نیست!؟
همین نیم ساعت پیش وارد قسمت برداشت شدم، گزینه پی پال فعال بود، روش کلیک کردم( البته با آی پی ایران) و در صفهه بعد، پیغام نئو رو تایید کردم، در این مرحله می بایست فرآیند برداشت انجام میشد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و از قسمت برداشت خارج شد!خواهش میکنم.
نه منظورم اینه.تو نئوباکس که ما از ایران ثبت نام کردیم معمولا گزینه پی پال اصلا غیر فعال هست و نوشته برا کشور شما غیر فعاله.حالا شاید تو بعضی ساعات باز باشه.
کلا من برداشت با پی پالو تجربه نکردم ولی من منظورم اینه مشخصا که تغییر ای پی و برداشت احتمال زیاد باعث ساسپند شدن اکانتتون بشه
نیاز که بهتر بگم مجبوریم عوض نکنیم به خاطر بسته شدن حساب.
بازم میگم تجربه بنده بوده.شاید بعضی دوستان برداشت داشتن اینطوری.
این پریدن به بیرون ممکنه چندتا علت داشته باشههمین نیم ساعت پیش وارد قسمت برداشت شدم، گزینه پی پال فعال بود، روش کلیک کردم( البته با آی پی ایران) و در صفهه بعد، پیغام نئو رو تایید کردم، در این مرحله می بایست فرآیند برداشت انجام میشد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و از قسمت برداشت خارج شد!
الان هم می ترسم دوباره امتحان کنم با این احتمال که ممکنه این بار ساسپند بشم!؟
خداییش سختن این تسکهاوای خدا چقدر این نوع تسک سخته بچه ها دقت کنید این تسک ها از اون تسک هایی است که یهو مثل ماست لول هاتونو می گیره
مشاهده پیوست 730418
جای جالبش می دونین چیه اینه که 10 بار فکر می کنم طبق قوانین گفته شده می تونین انجامش بدین البته تجربه بهم می گه که حتا مرحله اولش رو هم نمی تونین رد کنین چه برسه به بقیه مراحلش یعنی اصله دهن سرویس کردن این تسک خلاصه مراقب باشین
اگر کسی روش حلشو بلده بگه بی زحمت
یه نمونش خودم که اولی رو خراب کردمخدا رو شکر فکر می کنم اینقدری دقت دارم که لولم رو پس نگیرین
pathzad جان این تسک ها از اون تسک های گنده مونده هاست ها حواست باشه روشش رو بهمون یاد بده لطفا![]()
خوب، من که هیچ وقت با آی پی غیر ایرانی و یا با هیچ فیلتر شکنی وارد نئو باکس نشدم به غیر از زمانی که وارد صفهه کراد می شدم که حتی در اون حالت هم فقط از یک آی پی استفاده می کنم.این پریدن به بیرون ممکنه چندتا علت داشته باشه
اکانت شما جدید باشه:چند روز صبر کن
روی تبلیغات زرد کلیک نکرده باشید:سعی کن هر روز کلیک کنی روشون
مقدمه ای برای ساسپند شدن: نئوباکس زرنگه.یعنی شما تا وقتی برداشت نکردی اجازه میده با ای پی دیگری لاگین کنی و قوانینو زیر پا بذاری و بچرخی تو سایت.اما وقتی میخوای برداشت کنی اینطوری میپره بیرون بعد چند ساعت که لاگین میکنی میبینی نوشته ساسپند.چیزی که دو سه بار سرم اومده و کلا 50 دلاری اینطوری از دستم رفته
شما چرا از تو نئو میزنید؟خوب، من که هیچ وقت با آی پی غیر ایرانی و یا با هیچ فیلتر شکنی وارد نئو باکس نشدم به غیر از زمانی که وارد صفهه کراد می شدم که حتی در اون حالت هم فقط از یک آی پی استفاده می کنم.
فکر می کنم علت ایراد رو متوجه شده باشم!
باید قبل از درخواست برداشت، ای میل پی پال رو تغییر می دادم که البته فراموش کردم!
این هم سوتی یک تازه وارد بود دیگه!!!:general711::general711::general711:
دوست عزیز، من چند نمونه از این تسکها رو زدم، از سه بار امتحان کردن، فقط یک بار موفق شدم یعنی فقط 13 سنت!وای خدا چقدر این نوع تسک سخته بچه ها دقت کنید این تسک ها از اون تسک هایی است که یهو مثل ماست لول هاتونو می گیره
مشاهده پیوست 730418
جای جالبش می دونین چیه اینه که 10 بار فکر می کنم طبق قوانین گفته شده می تونین انجامش بدین البته تجربه بهم می گه که حتا مرحله اولش رو هم نمی تونین رد کنین چه برسه به بقیه مراحلش یعنی اصله دهن سرویس کردن این تسک خلاصه مراقب باشین
اگر کسی روش حلشو بلده بگه بی زحمت
یه نمونش خودم که اولی رو خراب کردمخدا رو شکر فکر می کنم اینقدری دقت دارم که لولم رو پس نگیرین
pathzad جان این تسک ها از اون تسک های گنده مونده هاست ها حواست باشه روشش رو بهمون یاد بده لطفا![]()
راستش من همین امروز حساب پی پالم رو دریافت کردم و به موضوعی که فرمودید فکر نکرده بودم.شما چرا از تو نئو میزنید؟
بدون نیاز به لاگین تو نئوباکس فقط توی کراود لاگین کنید و تسکهارو بزنید هیچ نیازی به لاگین تو هردوش نیست