بله واسه منم که خبری از فیشرها نیست!راستی مدتیه خبری از فیشر و میشر نیست من فکر می کنم بخاطر کریسمس باشه دوستان لول دار و بی لول شما هم این مشکل رو دارین ?
بله واسه منم که خبری از فیشرها نیست!راستی مدتیه خبری از فیشر و میشر نیست من فکر می کنم بخاطر کریسمس باشه دوستان لول دار و بی لول شما هم این مشکل رو دارین ?
تو اینجاهم برید و پولتونو درخواست کنین ازشون دوست مندلار سنتر ماله جناب داوود بهشتی کلاهبردار شده ده دلاره مارو خورد. مواضب باشین .
کجا داداش ؟زنگ هم بهش زدم ولی بیفایده بود .جالبه پست هم زدم تو انجمن در مورده کلاهبرداریش فورا برداشتنش!!!!تو اینجاهم برید و پولتونو درخواست کنین ازشون دوست من
این همه پی تی سی و کلاهبرداری میشه تو ایران اما بازم مردم اعتماد میکنن
امیدوارم به پولتون برسید
داداش اونجا هم فایده نداره. وقتی نه یاهو جواب میده نه تل جواب میده یعنی الفاتحه. البته ده دلار چیزی نیست ولی خب حرامخوری کاره درستی نیست.حدوده ده دلار بوده.کجا داداش ؟زنگ هم بهش زدم ولی بیفایده بود .جالبه پست هم زدم تو انجمن در مورده کلاهبرداریش فورا برداشتنش!!!!
شما نمیتونید از یک ایمیل( چه برای پیزا و یا پی پال) در دو اکانت نئو استفاده کنید.درود!
اکانت نئوی جدیدم رو میتونم با پیزایی که برای برداشت از اکانت قبلی استفاده کرده بودم برداشت بزنم؟
یا این که برای هر اکانت نئو باید پیزای جدا داشته باشم؟!
آسانترین راهش اینه هر ایمیلی که میخوایید برید و اونو به پیزا متصل کنید.درود!
اکانت نئوی جدیدم رو میتونم با پیزایی که برای برداشت از اکانت قبلی استفاده کرده بودم برداشت بزنم؟
شما باید تو اکانت پیزا یک ایمیل دیگه اضافه کنیددرود!
همین اتفاق الان تو پیزا برای من افتاد!!!اقا من خواستم با یه ای پی تو کراد فلور ثبت نام کنم.روی create my account کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.دلیلش چیه؟
همین اتفاق الان تو پیزا برای من افتاد!!!
چند لحظه صبر کن اوکی میشه!!
فکر نکنم از اونا باشه مرورگر و ایپی رو عوض کن کش مرورگرت هم پاک کن ببین درست میشه؟هنوز اوکی نشده.مشکل از اوناست؟![]()
فکر نکنم از اونا باشه مرورگر و ایپی رو عوض کن کش مرورگرت هم پاک کن ببین درست میشه؟
واسه منم قبلا اینجوری شده بود با آی پی غیر ایران ثبت نام کردم حل شداقا من خواستم با یه ای پی تو کراد فلور ثبت نام کنم.روی create my account کلیک که میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.دلیلش چیه؟
ممنون اولش با ای پی امریکا انجام دادم نشد.با ای پی ایران هم نشدواسه منم قبلا اینجوری شده بود با آی پی غیر ایران ثبت نام کردم حل شد
جدیدا با بعضی آی پی های خارجی هم باز create my account کار نمیکنه
شما یه دور با قند شکن ثبت نام کن ببین چی میشه
دوست عزیز!ممنون اولش با ای پی امریکا انجام دادم نشد.با ای پی ایران هم نشد