خوب من که تازه وارد این گود شدم ، سعی می کنم روی این تسکهایی که فرمودید کار کنم و نتیجه رو اعلام کنممثلا من در نحوه حله اینجور تسک ها مشکل دارم
مشاهده پیوست 729899
خوب من که تازه وارد این گود شدم ، سعی می کنم روی این تسکهایی که فرمودید کار کنم و نتیجه رو اعلام کنممثلا من در نحوه حله اینجور تسک ها مشکل دارم
مشاهده پیوست 729899
من فعلا دارم تسک کلفتا رو میزنم. هنوز به این 13 سنتیا نرسیدممثلا من در نحوه حله اینجور تسک ها مشکل دارم
مشاهده پیوست 729899
از این لول دارها توقع کمک نداشته باشدوستان لول دار بیاین لطفا روش کارتون رو از اول بگین...
چیزی کم نمیشه ازتون به خدا... ثواب اخروی داره... :دی
دوست عزیز!دوستان لول دار بیاین لطفا روش کارتون رو از اول بگین...
چیزی کم نمیشه ازتون به خدا... ثواب اخروی داره... :دی
دیگه صرفتون نمیکنه 13 سنتیا رو بزنید بفرستید طرف مامن فعلا دارم تسک کلفتا رو میزنم. هنوز به این 13 سنتیا نرسیدم![]()
امید جان قبولت داریم عزیز شما بدون لول هم خیلی به ما لطف داشتیاز این لول دارها توقع کمک نداشته باش
اینا تا لول میگیرن دیگه خودشونو میگیرن
حیف من لول نگرفتم وگرنه به همه بی لولی ها کمک میکردم.مگه جواب دادن چی ازشون کم میکنه
تا دلت بخواد تسک 4 - 8 - 10 - 13 سنتی دارم ! اگه راه داشت واست میفرستادمدیگه صرفتون نمیکنه 13 سنتیا رو بزنید بفرستید طرف ما![]()
اقا یه سوال من زبانم اصلا خوب نیست حالا اگر لول بگیرم میتونم روزی 10-15 دلار تسک بزنم از همین 10-13 سنتیا یا اینا هم نیاز به دونستن زبان داره؟؟تا دلت بخواد تسک 4 - 8 - 10 - 13 سنتی دارم ! اگه راه داشت واست میفرستادم![]()
این تسکهای 13 سنتی اگه روال کارشون رو یاد بگیری میشه زد.اقا یه سوال من زبانم اصلا خوب نیست حالا اگر لول بگیرم میتونم روزی 10-15 دلار تسک بزنم از همین 10-13 سنتیا یا اینا هم نیاز به دونستن زبان داره؟؟
(البته نمیدونم منظور دوستان از زبان متوسط رو به بالا چه سطحی هست)
این تسک ها زمان هم داره؟؟ یا نامحدوده؟این تسکهای 13 سنتی اگه روال کارشون رو یاد بگیری میشه زد.
اما 50 سنتی و 1 دلاری و 2 دلاریها نظرسنجی هستن و باید چندین صفحه متن رو بخونی و به سوالاتش جواب بدی. زبان واسه این نوع تسکها لازمه
تا حالا تسک بدون زمان دیدی ؟این تسک ها زمان هم داره؟؟ یا نامحدوده؟
اخه گفتی چندین صفحه کوب کردمتا حالا تسک بدون زمان دیدی ؟![]()
دوست عزیز!
گرفتن لول اصلا" کار دشواری نیست ، روال کار برای من به این صورت بود:
1-تهیه آی پی اختصاصی از دوست عزیز که در همین تاپیک تشریف دارن (با تشکر از ایشون)
2-نصب یک ویندوز سون جدید
3-نصب کروم بر روی ویندوز جدید و سپس نصب افزونه های Click&Clean، Keep MORE Opt Outs، User-Agent Switcher بر روی کروم
ساخت یک اکانت جدید کراد با آی پی اختصاصی و سپس ساخت اکانت جدید نئو با آی پی ایران و در نهایت ورود به کراد و انجام تسکها
توجه کنید که در هر مرتبه به هنگام خروج از کروم، با استفاده از افزونه Click&Clean باید کلیه اطلاعات ثبت شده در کروم با یک کلیک پاک شود.
به هیچ عنوان از آی پی دیگر و یا از هر نوع فیلتر شکن دیگر در ویندوز جدید استفاده نکنید.
انجام این مراحل برای بنده 5 روز زمان برد.
خواهش می کنم!واقعا ممنون واسه اطلاعاتتون.افرونه Kepp More Opt Outs که معرفی کردید برای چه کاری بدرد میخوره؟بعد این که کی اینجا ای پی اختصصای میفروشه؟![]()
دوست عزیز راهنمایی های خیلی خوبی میکنیخواهش می کنم!
اون افزونه، یک افزونه امنیتی هست. شما اون رو نصب کنید و به حال خودش بزارید تا کارش رو انجام بده.
دوست عزیز با نام کاربری proacount .
خواهش می کنم!
اون افزونه، یک افزونه امنیتی هست. شما اون رو نصب کنید و به حال خودش بزارید تا کارش رو انجام بده.
دوست عزیز با نام کاربری proacount .