lonodn
Registered User
Safteh.Comهمونجا یا هرجا که دیدی بیشتر میخرن ادرسشو بذار استفاده کنیم.
توضیحات خودشون:
نرخ خرید
3220
تسویه چند روزه
Safteh.Comهمونجا یا هرجا که دیدی بیشتر میخرن ادرسشو بذار استفاده کنیم.
داداش سایتش فیلتره؟Safteh.Com
توضیحات خودشون:
نرخ خرید
3220
تسویه چند روزه
کدوم صفحات رو مطالعه کنم ؟توضیحش یه مقدار طولانیه!
ولی در این مدت که شما نبودید مطالب خیلی خوب و مفیدی ثبت شده که به طور کامل را ه و چاه رو به شما نشون خواهد داد.
موفق باشید...
کلیات کار رو که حتما" خودتون اطلاع دارید ولی در مورد جزئیات، به عنوان نمونه در همین دو سه صفهه آخر، مطالب خوبی در مورد نحوه انجام برخی تسکها و نحوه برداشت پول ارائه شده، من الان حضور ذهن ندارم ولی اگه در مورد خاصی سوال دارید، باید از قابلیت سرچ استفاده کنید دوست عزیز!کدوم صفحات رو مطالعه کنم ؟
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
دلارسنتر فعال شده قیمتشم 3200 هستش مطمئن ترهSafteh.Com
توضیحات خودشون:
نرخ خرید
3220
تسویه چند روزه
نفرمایید یوسف جان! اعلام درامد باعث ایجاد روحیه ست نه فشار روانی!چند روز نبودم اینجا چه سوت و کوره بازم دم خودم گرم اما دیگه اعلام درامد نمیکنم که به فولی فشار روانی ایجاد نشه
داداش خوش به حالت! من که الان دومین اکانتی هست که اصلا کانترم کار نمیکنه! هرچی هم تیکت میزنم جوابی نمیگیرم!سلام به همگی
میخوام داستان مینی جاب زدن خودم رو اینجا کوتاه واستون بنویسم!
من حدود 3 هفته پیش از طریق همین تاپیک با مینی جاب آشنا شدم و با فریگیتیه اکانت ساختم. روزای اول زیاد تسک نبود اما به مرور زیاد شد و به روزی 7-8 دلار رسیدم تا اینکه اکانتم لیمیت شد. بعدش تصمیم گرفتم که برم واسه لول گرفتن و ظرف مدت 4 روز موفق شدم لول بگیرم
همین الان هم لول بهم داده شد، گفتم اول به شما خبر بدم بعد برم تسک بزنم
نکات:
1- از آی پی ثابت استفاده کردم (فقط 1 آی پی)
2- تسکها رو درست و جوانمردانه زدم! یعنی هرکاری رو که خواسته بود دقیقاً انجام دادم
3- یه اشتباهی که کردم این بود که تسکهایی رو که از زدنشون مطمئن نبودم رو هم میزدم که باعث شد Accuracy تسکهام پایین بیاد و به لول 3 نرسم.
این هم یه عکس از اکانتم:
![]()
ای پیت چیه داداش؟الان با لول روزی چقدر در میاد؟خب به سلامتی این هم از لول 3
![]()
فعلا نیم ساعته لول گرفتمای پیت چیه داداش؟الان با لول روزی چقدر در میاد؟![]()
با لول 3 روزانه ماهیانه حداقل و حداکثر چقدر میشه درامد داشت؟با آخرین اخبار اکانتم در خدمتتون هستم
الان یه تسک 178 سنتی زدم ( 2 دلار پرداخت کردن) :general208:
یه نظرسنجی در مورد بیمه بود
حدود 10 دقیقه طول کشید
کلا تسکهای نظرسنجی به زبان متوسط رو به بالا احتیاج دارن
احتمالا با جیز پی ان ثبت نام میکنی. جون اگه عادی ثبت نام کنی همون لحظه میادکسی میدونه چرا برام ایمیل فعال سازی نئو نمیاد؟چقدر باید طول بکشه؟